Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
MakisM

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2006

Recommended Posts

Σε μια ωρα το πολυ, το MakisMεϊκο αναχωρει για Kaprun. Ελπιζω να μας αφησουν να μπουμε...ετσι οπως τα καναν λαμπογυαλο οι darkadarkaριανοι :)

Σας ευχομαστε Καλα Χριστουγεννα (ολοι στο Περτουλι!! ;)<_<:unsure: ) και θα μαζευτουμε στα λημερια μας της ορεινης Παρνασσιδας απο τον καινουριο χρονο.

(Φωτογραφια απο το σαλε στην Τιθορεα δεν βαζω ;) , γιατι ειναι μαλλον ψιλοαυθαιρετο... :blink:<_< ).

Καλη ανταμωση

ΜακηςΜ

Καλό ταξίδι Μάκη, καλά Χριστούγεννα και χιόνια πολλά.

.....Μακη χρόνια πολλά και καλα, σου ευχομαι να περάσετε αξέχαστα όπως και εμείς!!!!!!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Καλά να περάσετε, κύριε Μάκη.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Τις καλλίτερες ευχές κι απο μένα Μάκη. Είμαι σίγουρος οτι στο Kaprun θα περάσεις καλλίτερα απο μας, τουλάχιστον όσο αφορά το φυσικό περιβάλλον και τις πίστες.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Καλα Χριστουγεννα κ απο μενα παιδες!!!! σας ευχομαι οτι καλυτερο και πιο ασπρο...!!!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΡΟΥΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΣΑΛΑΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ SNOWPARK!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΡΟΥΝΟΒΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ΄... ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ????????

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!

Υ.Γ. ρε Πάνο κανα στολισμό στο site δεν θα κάνουμε ? Για κινήσου.

Θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να ΕΥΧΗΘΩ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΧΑΡΑ για εσας και τα αγαπημενα σας προσωπα ,και ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ (χα,χα,χα,τωρα που το σκεφτομαι εχουμε τουλαχιστον ΜΙΑ επιθυμια ΚΟΙΝΗ !!!!!!)

υ.γ. οι ευχες απο τωρα ,διοτι ,λογω χαλασμενου υπολογιστη στο σπιτι ,θα ξαναμπορεσω να "μπω" στο φορουμ απο Τεταρτη............ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !!!!!!!!!!

Καλο Ταξιδι Μακηηηηηηηηηηηηηηηηηηη παει εφυγε...

τεσπα θα πνιγειτε στο χιονι στο Καπρουν...

κλαψ εμεις............. γιατι γυρισαμε?

Καλές γιορτές να έχετε όλοι και να γυρίσετε πίσω (όσοι φύγετε) υγιείς και γεροί.

Προσοχή στον δρόμο.

Καλό σκι, όσοι κάνετε.

Φιλικά

Νανά

υστ.

@μπάρμπα Νικελ

καλά που έφερες εχτές τα μπλουζάκια, που περιμέναμε να τα φορέσουμε πως και πως στις γιορτές. :)

Δεν τα έδινες σε κανέναν άλλον να μας τα πουλήσει? Ανάρπαστα θα γινόντουσαν... :D

Θα έβγαζε και ο Σύλλογος, θα χαιρόμασταν κι εμείς... ;)

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ :)

Στον Μάκη και σε όσους πάνε κάπου Καλό ταξίδι :D

...ρε Πάνο κανα στολισμό στο site δεν θα κάνουμε ? Για κινήσου...
Εδώ μπερδεύτηκε Γιώργο...κατάλαβε «Για κοιμήσου»...και τον ψιλοπήρε...

μη φευγετε απο το θεμα Νανα Tetzas και Αλεξης...

:P

Καλα χριστογεννα

Χρονια πολλα παιδια και καλα Χριστουγεννα :P

Με υγεια και χαρες πολλεςςςςςςςςςς

Αντε με το καλο να ανοιξουν ολα τα χιονοδρομικα μας :D να χαρουμε ολοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα και καλα και απο εμενα! καλα να περασετε και χωρις κανενα προβλιμα ευχομαι!

Να περασουν οσο καλητερα γινετε επισεις αφτοι που πανε για σκι!!!!

Μιά και είναι ήδη παραμονή, πριν βγω να γιορτάσω B) , να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του φόρου και του Συλλόγου, Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία, ζεστή, αγαπημένη παρέα, καλή μουσική, πλούσια δώρα και πολύ φαγητό.. :D

Χρόνια πολλά σε όλους, να περάσετε τέλεια όσοι κάνετε κι όσοι δεν κάνετε σκι, όσοι φύγατε στα βουνά κι όσοι βρίσκεστε στην πόλη....(Μάκη, σε εσένα και το Μακιμέϊκο, όπως σας είπα κι από κοντά, εύχομαι να περάσετε τόσο καλά όσο κι εμείς με το τριπλό χιόνι!!!!).

Και για να μην είναι μόνον ευχές, που είναι κάπως τυποποιημένο, σκέφτηκα να γράφουμε τα καλύτερά μας και τα χειρότερά μας Χριστούγεννα. Λοιπόν:

Τα καλύτερά μου: Παιδικές αναμνήσεις από Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Γερμανία στο σπίτι φίλων μας Γερμανών χτισμένο πάνω σε ένα χιονισμένο λόφο, γύρω - γύρω δάσος. Κάναμε έλκυθρο από την κορυφή προς το χωριό, πηγαίναμε να κόψουμε παραμονή το χριστουγεννιάτικο έλατο, έφτανε μέχρι το ταβάνι, οι γυναίκες φτιάχνανε ένα σωρό γλυκά και ποντσς με βατόμουρα, με αφήναν να πίνω μαύρη μπίρα και σκάγαμε στα λουκάνικα με κέτσαπ!!!! Η κόρη της οικογένειας είχε περίπου 100 barbie και άπειρα παιχνίδια και για εμένα ήταν σαν να με άφηναν να αλωνίζω στα Jumbo :D. Το μόνο κακό ότι δεν μπορούσα να παρακολουθήσω ΄τηλεόραση γιατί ήταν όλα μεταγλωτισμένα στα Γερμανικά κι οι γνώσεις μου δεν έφταναν μέχρι εκεί....

Τα χειρότερά μου: Ίσως πέρυσι που είχα και μπαταρισμένο το χέρι μου. Γενικά, τα τελευταία χρόνια, με λίγες εξαιρέσεις, δεν μου πολυαρέσουν τα Χριστούγεννα...και δεν τα νιώθω όπως παλιά.

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Καλά Χριστούγεννα παιδιά, και με πολύ χιόνι !!!!!!!!!.

Χρόνια πολλά κοπελίτσα. Νά 'σαι καλά και να χαίρεσαι τη ζωή σου.

Χρόνια πολλά και κάτασπρα σε όλους.

Γενικά, τα τελευταία χρόνια, με λίγες εξαιρέσεις, δεν μου πολυαρέσουν τα Χριστούγεννα...και δεν τα νιώθω όπως παλιά.

Αφού μεγάλωσες βρε Γιώτα , τι περίμενες? B)

Μακάρι οι ψυχές μας να ήταν αγνές σαν των μικρών παιδιών και η ζωή μας χωρίς έγνοιες, να δεις τι ωραία

θα τα ένιωθες.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Αφού μεγάλωσες βρε Γιώτα , τι περίμενες? :D

Μακάρι οι ψυχές μας να ήταν αγνές σαν των μικρών παιδιών και η ζωή μας χωρίς έγνοιες, να δεις τι ωραία

θα τα ένιωθες.

Χρήστο μου έχεις δίκιο, ναί, ναι, τα τελευταία 2-3 χρόνια εννοώ που έχω πάψει να είμαι μικρό παιδί πιά :D:D

Ευχαριστώ...εεεε, το χριστουγεννιάτικο δώρο σου ήταν αυτό;;; B)

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Χρήστο μου έχεις δίκιο, ναί, ναι, τα τελευταία 2-3 χρόνια εννοώ που έχω πάψει να είμαι μικρό παιδι
Εγώ παραμένω έτσι και ζω με τις αναμνήσεις εκείνης της εποχής, όταν περιμέναμε τα Χριστούγεννα ώστε να ξεκινήσουμε τις συναυλίες μας σε όλη την Ελλάδα με την παιδική χορωδία στην οποία συμμετείχα.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Χρονια πολλα !!!!!!!

Ευχομαι υγεια αγαπη και αρκετο χιονι(3 πραγματα που ειναι αναγκαια στην ζωη μας...)

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και από εμένα.

Εύχομαι κάθε χαρά και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

MakisM καλό ταξίδι σε εσένα και την οικογένεια σου.

Οι υπόλοιποοι εδώ στο Ελλάντα υπομονή.........................................................................

.................................................................................

..λίγες μείνανε

Snow to the people!