louis 53 Report post Posted January 19, 2007 ρε…μην με προκαλειτε κ ανοιγω την 6&7 μονο καθημερινες.. Ε ρε αδρεναλινη που ξεχυλιζει απ’τα παντζακια σας' κρατηστε τις δυναμεις σας διοτι θα ερθουν τα χιονια!! ..αν κ σημερα που ημουν στις ραχες της 6 κ του ΔΙΑ μου μυρισε βροχη Λούη, καθισε φρονιμα κ μην τους παραμυθιαζεις σε παρακαλω, θα σε καρφωσω στο Φτερολακκάρχη να σου παρει την καρτα..και τις φωκιες! ! (κρατα κ κανα μυστικο μεταξυ μας..αυτοι θα γεμισουν το βουνο με γοπες κ φωνες, κ θα εχουμε gopping μες'το καλοκαιρι) Έχεις δίκιο...δεν ξέρω τίποτα, όλα όσα είπα είναι ψέματα... Θα τους παρασύρω σε χιονοστιβάδα και θα τους βρουν (μαζί με τις γόπες) την άνοιξη... Είμαι πολύ κακός λέμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 19, 2007 ρε…μην με προκαλειτε κ ανοιγω την 6&7 μονο καθημερινεςΕλευθεροτυπία 12-2-2007 Οι τρομαγμένοι χιονοδρόμοι παρακολουθούσαν τις πρώτες πρωινές ώρες τους ελέγχους που έκανε το προσωπικό για χιονοστιβάδες. Ξαφνικά μια χιονοστιβάδα έσκασε δίπλα στο πάρκιγκ ευτυχώς χωρίς θύματα ή ζημιές και το κέντρο έκρινε ανασφαλή τη λειτουργία για την ημέρα. Κριμα γιατί ήταν υπέροχη μέρα για σκι σε φρέσκο χιόνι. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 22, 2007 Κι ένα ακόμη μικρό ...Για να μην βαριόμαστε από την παρατεταμένη λειψυδρία... Θα αρχίσω να ψάχνω παλιές φωτό και βίντεο. Σε λίγο θα πάσχουμε όλοι από το σύνδρομο του παππού (θα ζούμε με αναμνήσεις)...τι ωραία που ήτανε τότε...χιόνιζε...είχε και πούδρες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted January 22, 2007 Κι ένα ακόμη μικρό ... Very nice Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 22, 2007 Πιο μεγαλο βιντεακι δεν εχει;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 22, 2007 To σαββατοκύριακο που θα κάνουμε Darka στα καινούργια χιονάκια??????? Ξέρω κάτι βουνά που έχουν πολύ χιόνι Μάκη μην ακούς Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 22, 2007 Είναι ντροπαλό το παιδί βρε Μάκη. Άσε που μπορεί να έχει βουτήξει ξανά............ Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 22, 2007 Εχω μια αισθηση οτι απο Δευτερα-Τρίτη θα τα βρεις τα χιονια -με γαλαζιο ουρανό- στα κοντινα μας βουνα - το ΣΚ θα γινει πανηγυρι! ΜΙΚ, ασε τα μακρινα βουνα, εφοσον οι 'Ομορφες Λάκκες' (original/τσοπάνικη ονομασια απο τα Ανω Κελαρια) εχουν χιονι που δεν εχουν αλλα! Αλλωστε τα νεα σου σκι, εκει σε περιμένουν! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 22, 2007 Τη Παρασκευη θα γινει darka master plan. Χιονι θα πατησουμε και θα ειναι και πολυ, τωρα σε ποσα χλμ απο το σπιτι μας θα δειξει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 22, 2007 Count me in Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 23, 2007 Τη Παρασκευη θα γινει darka master plan.Χιονι θα πατησουμε και θα ειναι και πολυ, τωρα σε ποσα χλμ απο το σπιτι μας θα δειξει Πείτε που θα είστε να έρθω Κυριακή (μέχρι Βασιλίτσα έρχομαι)...όχι σε εύκολες "πίστες", αλλιώς θα βγάλω βόλτα τις φώκιες ξανά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 23, 2007 Πείτε που θα είστε να έρθω Κυριακή (μέχρι Βασιλίτσα έρχομαι)...όχι σε εύκολες "πίστες", αλλιώς θα βγάλω βόλτα τις φώκιες ξανά...Αν τις βγαλεις βολτα, να τις εχεις δεμενες με λουρακι, μην δαγκωσουν κανενα μικρο Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted January 23, 2007 Σίγουρα θα χιονίσει και μάλιστα πολύ πάντα όταν έχω έκθεση χιονίζει επίσης όταν πλένω το αυτοκίνητο βρέχει. Quote Share this post Link to post Share on other sites