Nickel 76 Report post Posted January 10, 2007 Εδω ειμαστε λοιπον. Ποιος θελει να περπατησει παρέα μας με ορειβατικα σκι. Η ομάδα δε μπορεί να γίνει πολυ μεγάλη , επίσης θέλει και μέτριο επίπεδο στο εντος πίστας. Υπάρχουν ορειβατικα σκί και φώκιες για να ενοικιασουμε. Η Βόλτα θα ξεκινησει απο τα Κελλάρια θα γινει μια μεγαλη καταβαση (περιπου 5χλμ) Και ισως κανουμε και μερικα μικρα κομματια ενδιαφεροντα. (εξαρταται απο το χρονο) Υπολογιζεται γυρω στις 14.00 να εχουμε γυρισει. Φτερολακκα και επιστροφη στα Κελλαρα με Συνδετικο. Το χιονι θα μαθουμε τελευταια στιγμη σε τι κατασταση ειναι. Σιγουρα θα ειναι χειρότερο απο το βιντεο που υπαρχει στην υπογραφη. Λίστα: για να δουμε περιπου που βρισκομαστε. 1) Nickel 2) MIK 3) Zox 4) Peftw kai Mathainw 5) GiorgosL Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 10, 2007 Λοιπον βρηκα ορειβατικα Σκι και Φωκιες...Οποιοι ενδιαφερονται για βολτα το Σαββατο κανονιζεται ευκολα. Μποτες οποιος δεν εχει θα κανει με της καταβασης. 1) Nickel 2) MIK 3) Zox 4) Peftw kai Mathainw 5) GiorgosL 6) Φώτης (fotski) χωρίς φώκιες Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted January 11, 2007 1) Nickel 2) MIK 3) Zox 4) Peftw kai Mathainw 5) GiorgosL 6) Φώτης (fotski) χωρίς φώκιες 7) Γιαννης(δεδομενου οτι θα συνεχιστουν οι καταληψεις στις σχολες και οτι θα βρω χιονορακετες...) Υ/Γ:Nickel ξερεις αν ο κυριος Ταξιαρχης νοικιαζει χιονορακετες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 11, 2007 .......edit Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
tax 3 Report post Posted January 11, 2007 1) Nickel2) MIK 3) Zox 4) Peftw kai Mathainw 5) GiorgosL 6) Φώτης (fotski) χωρίς φώκιες 7) Γιαννης(δεδομενου οτι θα συνεχιστουν οι καταληψεις στις σχολες και οτι θα βρω χιονορακετες...) Υ/Γ:Nickel ξερεις αν ο κυριος Ταξιαρχης νοικιαζει χιονορακετες? ΣΤΟ ΄΄ΕΝ ΛΕΥΚΟ'' στο λιβαδι ενοικιαζονται ορειβατικα και χιονορακετες!! MAKE SKI & LOVE Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 11, 2007 1) Nickel 2) MIK 3) Zox 4) Peftw kai Mathainw 5) GiorgosL 6) Φώτης (fotski) και με φώκιες καθώς παραλάβαμε από εξωτερικό (κόψιμο θέλουν) 7) Γιαννης(δεδομενου οτι θα συνεχιστουν οι καταληψεις στις σχολες και οτι θα βρω χιονορακετες...) Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Hippo 36 Report post Posted January 11, 2007 1) Nickel 2) MIK 3) Zox 4) Pefto kai Mathaino 5) GiorgosL 6) Φώτης (fotski) και με φώκιες καθώς παραλάβαμε από εξωτερικό (κόψιμο θέλουν) 7) Γιαννης (δεδομενου οτι θα συνεχιστουν οι καταληψεις στις σχολες και οτι θα βρω χιονορακετες...) Hippo Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 11, 2007 εχμμ..πριν ξεκινήσετε, θα περασετε από το 1750, για λουσιμο με μελάσα και πουπουλα! Ευχαριστώ! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 11, 2007 ...κανένα snowmobile παίζει?? να το νοικιάσουμε για back up βρε παιδί μου...γιατί για φυσική κατάσταση δεν παιζει.... ...τι ώρα ορίζεται η συγκέντωση?? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 11, 2007 Ποιος θελει να περπατησει παρέα μας με ορειβατικα σκι. Εγώ τώρα πειράζει που δε ξέρω τί είναι ορειβατικό ski? Πειράζει που δε ξέρω τι είναι το lang lauf ή το moguls? Γι' αυτό ήρθα στο club! Για να τα μάθω όλα αυτά και πολλά άλλα. ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι εσείς που τα ξέρετε, να κάνετε σε μας τους άσχετους μάθημα. Έχω υποβάλλει αρκετές φορές το αίτημα για κάποια - ανεπίσημα έστω - σεμινάρια. Δεν έγινε τίποτε μέχρι στιγμής! Επανήλθα και παρακάλεσα να μου πείτε πού μπορώ να βρω την ύλη της θεωρίας του ski. Τίποτε πάλι! Μήπως ζητάω πολλά??? Δεν μου αρέσει πάντως καθόλου η ημιμάθεια τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Το θεωρώ ντροπή! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2007 Δαμιανε μη συγχιζεσαι! Το ορειβατικο σκι ειναι μια κομπινα που εφευραν ο Nickel και η παρεα του για να μας τη σπανε εμας που μαθαμε μεγαλοι σκι και δεν τολμαμε να βγουμε στα απατητα. Ιδια σκι με τ'αλλα ειναι απλως λιγο φαρδυτερα για να κρατανε το βαρος τους στις πουδρες (ρε μηπως να τα παρω και γω που εχω τα κιλακια μου;;; ). Μετα, εισαγουν απο το εξωτερικο κατι γυμνασμενες φωκιες που τις ζευουν στα σκι για να τους τραβανε στις ανηφορες (οι φωκιες ειναι εξυπνα ζωα, εδω μπορουν να μαθουν να ισορροπουν μια μπαλα στη μυτη τους δεν θα μαθουν το σταματα, ξεκινα, δεξια, αριστερα στα Αγγλικα; απο γεννησιμιου τους το ξερουν στα Λαπωνικα, Νορβηγικα και Φινλανδικα ). Ο Φωτης που δεν ειχε γυμνασμενες φωκιες ηταν συνεσταλμενος και ντρεποτανε γιατι τον κοιταγανε ολοι με μισο ματι. Του ηρθανε ομως απ'το εξωτερικο και δεν θα αισθανεται πια κομπλεξικο το παιδι. Τα σκι τα λενε Telemark γιατι αυτοι που τα πουλανε κανουν Telemarketing (εκτος αν το μαγαζι τους εχει καποια σχεση με το MediaMarkt που πουλαει φτηνα δεν ξερω). Αν γινοταν η εκδρομη του Συλλογου στην Αραχωβα θα σου εδειχνα και τα Langlauf σε ενα απογευμα θα μαθαινες ο,τι ξερω απο δαυτο! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 11, 2007 Οι δικές μου οι φώκιες ήταν αγύμναστες? Τι φεδρά ψέμματα είναι αυτά που λες. Απλά είχαν πάει ταξιδάκι στην Αγγλία. Τους έχω κάνει προγράμματα λειτουργικής προπόνησης, με έμφαση στην αντοχή και την ιδιοδεκτικότητα. και δεν μασάνε από Κοτρώνια, Τουμπες, Ράχες, Τσάρκες, Λιάκουρες και άλλα κοσμητικά. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 11, 2007 Δαμιανε μη συγχιζεσαι! Το ορειβατικο σκι ειναι μια κομπινα που εφευραν ο Nickel και η παρεα του για να μας τη σπανε εμας που μαθαμε μεγαλοι σκι και δεν τολμαμε να βγουμε στα απατητα.Σ' ευχαριστώ Μάκη για την καλωσύνη που είχες να μου κάνεις αυτό το μικρό course. Όσο για το αν τολμάω ή όχι να κάνω κάποια πράγματα, νομίζω οτι όσοι με γνώρισαν στο Kaprun ξέρουν....Έχω μάθει στη ζωή μου, ό,τι κάνω να γίνεται σωστά, αλλιώς να μη το κάνω καθόλου. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τη Βούλα για την κατανόηση που δείχνει και κάνει ό,τι μπορεί για να με βοηθήσει. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 11, 2007 Εγώ τώρα πειράζει που δε ξέρω τί είναι ορειβατικό ski? Πειράζει που δε ξέρω τι είναι το lang lauf ή το moguls? Γι' αυτό ήρθα στο club! Για να τα μάθω όλα αυτά και πολλά άλλα. ΔΕΝ είστε υποχρεωμένοι εσείς που τα ξέρετε, να κάνετε σε μας τους άσχετους μάθημα. Έχω υποβάλλει αρκετές φορές το αίτημα για κάποια - ανεπίσημα έστω - σεμινάρια. Δεν έγινε τίποτε μέχρι στιγμής! Επανήλθα και παρακάλεσα να μου πείτε πού μπορώ να βρω την ύλη της θεωρίας του ski. Τίποτε πάλι! Μήπως ζητάω πολλά??? Δεν μου αρέσει πάντως καθόλου η ημιμάθεια τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Το θεωρώ ντροπή!Κάνε ένα δικό σου πίνακα με απορίες και τον συμπληρώνουμε λίγο λίγο. Κάνε κι εσύ κάτι, όλα στο πιάτο τα θες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 11, 2007 1) Nickel 2) MIK 3) Zox 4) Pefto kai Mathaino 5) GiorgosL 6) Φώτης (fotski) και με φώκιες καθώς παραλάβαμε από εξωτερικό (κόψιμο θέλουν) 7) Γιαννης (δεδομενου οτι θα συνεχιστουν οι καταληψεις στις σχολες και οτι θα βρω χιονορακετες...) Hippo ψιτ ανοιχτε δικο σας μηνυμα μη μου το χαλατε. αφηστε μας να κανουμε το σκι μας. :LOL: Λοιπον μεχρι Παρασκευη πρεπει να ξερω ποσοι θα ειμαστε για να κανονισω για τα πεδιλακια ωρε... 8.30 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ στο Eν Λευκο:n'joy the ride Για να εξοπλιστουμε. Μην αργησετε θα πρεπει να πασαλειφτουμε και με τα πουπουλα. Καλο ειναι να εχετε Σακιδιο μαζι σας οσοι θελουν να πιουν νερο. να φανε κατι ή να βγαλουν και κανα ρουχο γιατι αναμενεται ζεστη. Εαν εχετε λεπτα γαντια καλο ειναι να τα φερετε μαζι σας. Αντιηλιακη οπωσδηποτε. Κρανακι οσοι εχετε καλο ειναι να τα φορεσετε γιατι υπαρχουν και βραχακια (βλ. Βιντεο) Αυτα. υγ. Μην αργήσετε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 11, 2007 Να μην σας χαλάσω τη διαθεση boys and gals αλλά, σημερα που αλωνιζα ολημερις με τα πεδιλα (όταν δε δουλευω βεβαιως-βεβαιως ), η ποιοτητα χιονιου ειχε ηδη υποστει μια καραμπινατη μεταμορφωση, σε σχεση με εκεινο που βρηκαμε την περασμενη βδομαδα…οπότε, απλα προειδοποιω, ότι δεν θα είναι το ιδιο ξερό, ελαφρυ κ αφρατο. Εχει καθισει για τα καλά (τα σημαδια μας εχουν ηδη εξαφανιστεί)! Πιθανως να χρειαστειτε κ κραμπόν νωρις το πρωι -για τα πεδιλα- και πρεπει να σας δειξει καποιος πως περπατας με δαυτα, ποτε τα φορας, ποτε τα βγαζεις κοκ. Το ενδεχομενο μιας μικρης νεφοκαλυψης το εχετε σκεφτει για το Σαββατο..? όχι τιποτα, αλλα αν εχει flat συνθηκες θα πρεπει να σας συνοδευσει καποιος που ξερει καλα αυτές τις διαδρομες και αντε να τον βρειτε τέτοια ωρα στον Παρνασσό……… Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 11, 2007 Να μην σας χαλάσω τη διαθεση boys and gals αλλά, σημερα που αλωνιζα ολημερις με τα πεδιλα (όταν δε δουλευω βεβαιως-βεβαιως ), η ποιοτητα χιονιου ειχε ηδη υποστει μια καραμπινατη μεταμορφωση, σε σχεση με εκεινο που βρηκαμε την περασμενη βδομαδα…οπότε, απλα προειδοποιω, ότι δεν θα είναι το ιδιο ξερό, ελαφρυ κ αφρατο. Εχει καθισει για τα καλά (τα σημαδια μας εχουν ηδη εξαφανιστεί)! Πιθανως να χρειαστειτε κ κραμπόν νωρις το πρωι -για τα πεδιλα- και πρεπει να σας δειξει καποιος πως περπατας με δαυτα, ποτε τα φορας, ποτε τα βγαζεις κοκ. ε καλά γκουχου γκουχου Το ενδεχομενο μιας μικρης νεφοκαλυψης το εχετε σκεφτει για το Σαββατο..? ναι όχι τιποτα, αλλα αν εχει flat συνθηκες θα πρεπει να σας συνοδευσει καποιος που ξερει καλα αυτές τις διαδρομες και αντε να τον βρειτε τέτοια ωρα στον Παρνασσό……… γκουχου γκουχου Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 11, 2007 Σιροπάκι μηπως? ..αν συνεχιστει ο βηχας σου, να αποφυγεις τα ξηρα περιβαλλοντα σε μεγαλα υψομετρα, θα χειροτερεψεις! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 11, 2007 Πάνω που ήμουν έτοιμος να δηλώσω συμμετοχή, έρχεται το post του Κωστή και με βάζει σε σκέψεις... <_> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 12, 2007 Κοιτα Χρηστο, την αποστολη θα συνοδευσει εμπειρος χιονοδρομος... Τον ειχαμε και το προηγουμενο Σαββατο απαγαγει... γιατι δεν ερχοταν ευκολα. Αυτο θα φροντισουμε να κανουμε και αυριο. Ισως το τιμημα που θα δωσουμε να ειναι λιγο μεγαλυτερο αλλα κατι θα γινει Υπολογιζω οτι στη κορυφη του Βακχου δε θα ειμαστε πριν τις 10:30. (Προυποθετει να ειμαστε 8:30 Ταξιαρχη για να ειμαστε σχεδον 10:30 επανω. γι΄αυτο μην Αργησετε!) Το σιγουρο ειναι οτι θα κινηθουμε σε εντελως ασφαλη ορια. Εαν εχουμε χαμηλα συννεφακι και η ορατοτητα ειναι κατω απο 500 μετρα δε θα παμε. Αν δουμε οτι ο παγος ειναι αδυνατον να προσπεραστει θα γυρισουμε πισω. Παμε για να περασουμε καλα και να εχουμε ολοι μια ασφαλη εμπειρια. Η ομαδα θα κινειται στα πλαίσια του πιο αδυνατου (καλα μη φανταστειτε οτι ειμαστε τερατα φυσικης καταστασης οι υπολοιποι. Λαππα, ελα να γυμνασεις το θεικο κορμι σου.) Αυτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 12, 2007 Με έπεισες Θα τα πούμε αύριο 8.30 στου Tax. <_> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 12, 2007 Από συννεφιά δεν θα έχουμε πρόβλημα εκτός κι αν κάνει ο Λάππας το θαύμα του. Ρε χρήστο άσε θα πετάξουμε το μεσημέρι είναι ανάγκη να κάνεις και ορειβατικό σκι. Τι σου φταίμε? Ο άερας με απασχολεί και η πόιότητα του χιονιού. Θα φυσουνίζει απάνου αύριο Η κυριακή θα είναι ΣΟΥΠΕΡ(πάλι θα πετάξουμε) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 12, 2007 Άντε βάλε και εμένα μιας και έχω να πάρω ένα δωράκι από Τax. Υπ'όψιν δεν έχω ξανανέβει σε ορειβατικά καπνίζω σαν π... (αλλά και ο NIckel το ίδιο) Στην χειρώτερη με βλέπω για καφεδάκι με τον γκου χου γκου χου 1) Nickel 2) MIK 3) Zox 4) Pefto kai Mathaino 5) GiorgosL 6) Φώτης (fotski) και με φώκιες καθώς παραλάβαμε από εξωτερικό (κόψιμο θέλουν) 7) Γιαννης (δεδομενου οτι θα συνεχιστουν οι καταληψεις στις σχολες και οτι θα βρω χιονορακετες...) Hippo 9) Χρήστος (elgreco) Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 12, 2007 Από συννεφιά δεν θα έχουμε πρόβλημα εκτός κι αν κάνει ο Λάππας το θαύμα του. Ρε χρήστο άσε θα πετάξουμε το μεσημέρι είναι ανάγκη να κάνεις και ορειβατικό σκι. Τι σου φταίμε? Ο άερας με απασχολεί και η πόιότητα του χιονιού. Θα φυσουνίζει απάνου αύριο Η κυριακή θα είναι ΣΟΥΠΕΡ(πάλι θα πετάξουμε) Αν έχει συνθήκες και πετάξεις καλά, πήγαινε προς Νίψι και βγάλε καμιά φωτό να δούμε την κατάσταση χιονιού... Σόρυ για το off topic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 12, 2007 Παίδες το Σάββατο θα έχει αρκετό κρύο (δεδομένο) και δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει συννεφιά και να χιονίσει (μη δεδομένο). Οπότε γενικότερα μην είστε σίγουροι για της συνθήκες που θα επικρατούν. Αυτό που συμβαίνει με τις προγνώσεις τον τελευταίο μήνα είναι κάτι το απίστευτο. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites