Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Καλά βρε Στάθη εκνευρίστηκες? Αν κάποιος έχει χρόνο ας διαμορφώσει τις 10-15 ερωτήσεις να γράφουν γενικά για Ελληνική χιονοδρομία και αν θέλουμε βγαίνει συγκεκρημένα και για άλλα χιονοδρομικά. Να φτιλαξω εγώ για Βάσιλίτσα Καιμακ και Φαλακρό μου φαίνετε κουφό.

Το ερωτηματολόγιο είναι κοντά 7 μήνες γνωστό σε όλους μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση κάποιος ρωτάει "ααααααα γιατί είναι μόνο για Παρνασσό?" χωρίς να έχει πάρει κανείς την πρωτοβουλία να αφιερώσει 1 ώρα να το φτιάξει για γενικά την Ελλάδα

Σε κάθε περίπτωση τα συμπεράσματα των ερωτήσεων του Παρνασσού γενικεύονται άνετα και θα δωθούν στον πρόεδρο σήμερα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

To ερωτηματολόγιο να το (ξανα)συμπληρώσουμε και εμείς που το κάναμε στον Παρνασσό ή αρκεί τελικά η 1 φορα?

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Oχι δεν νευριασα, και δεν το ειχα ξαναδεί το ερωτηματολογιο. Νομιζα οτι το εκανε η ομάδα χιονοδρομικών και πιστευα οτι δουλεψε για ολα τα Χ/Κ. Δεν κατάλαβα οτι ηταν αυτο που δωθηκε περσι στον Παρνασσό, αλλά μου το εξηγησε ο Αλεξης και ΟΚ. Νο προμπ... :)

Οχι, διοτι αν νευριασες, μπορω να αναλαβω να το τρεξω εγω το thread απο δω κ κατω κ να γινουμε μυλος :blink: . :o

Και εμενα φιλε, μου ειχε κανει εντυπωση περυσι, οτι ηταν μονο για τον Παρνασσό (οχι τιποτα, αλλα το ΧΚΠ δεν πληρωσε κ καμια εταιρια ερευνων για κατι τετοιο..εχει δικο του ερωτηματολογιο αλλωστε στην ιστοσελιδα του), αλλα ο Μιχάλης ειχε παρει την ευγενικη πρωτοβουλια (τστσ..τι ευγενής! :D ) κ το ειχε σχεδιασει/αναπτυξει με την Γιώτα κτλ..

Το επομενο πρεπει να εχει σαφως λιγοτερο καθοδηγουμενες ερωτησεις κ ΦΥΣΙΚΑ να αφορα ΟΛΑ τα ΧΚ. :)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Προτείνετε ερωτήσεις

Ξεκινάω...

- Ποιό θεωρείτε το κρίσιμο μέγεθος Ελληνικού Χιονοδρομικού για επιλέξετε να πάτε μια εβδομάδα διακοπές για σκι/snowboard(χιλιόμετρα πιστών, αποσυμπλεκόμενοι αναβατήρες, απλοί αναβατήρες)?

- Ποιοί άλλοι λόγοι σας εμποδίζουν από το να πάρετε μια εβδομάδα λιγοτερο καλοκαιρινή άδεια και να πάρετε άδεια την περίοδο 10 Ιανουαρίου με 20 Μαρτίου για διακοπές χιονοδρομίας ?

- Ποια είναι τα παράπονά σας από το χιονοδρομικό .......?

Συνεχίστε

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

dont panic βρε! δεν ειναι τιποτα να το ξαναβαλουμε με αλλες ερωτησεις.Απλα τωρα πιεζε ο χρονος :))

K2 ApAChE FoR ThE WiN !

εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ!

ApacheRecon08.jpg

powered by:linux_inside1.jpg

ηλικια μη ρωτας βαλε ζωνες ηλικιων

επαγγελμα μαλλον καθολου δεν βλεπω τι ρολο παιζει

Ξαναγραφτε το σας παρακαλω γιατι το unicode εβγαζε τα ελληνικα αλαμπουρνεζικα, τωρα δουλευει σωστα

ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΑΛΙ ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!

ρε κανε καμια 15αρια δοκιμες πριν το βγαλεις στον αερα!--τελικα να το ξανακανουμε στα greeklish ή στα γιαπωνεζικα;

(καποια σ'εχει χαζεψει! :))

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Οχι, διοτι αν νευριασες, μπορω να αναλαβω να το τρεξω εγω το thread απο δω κ κατω κ να γινουμε μυλος :) . :)

Και εμενα φιλε, μου ειχε κανει εντυπωση περυσι, οτι ηταν μονο για τον Παρνασσό (οχι τιποτα, αλλα το ΧΚΠ δεν πληρωσε κ καμια εταιρια ερευνων για κατι τετοιο..εχει δικο του ερωτηματολογιο αλλωστε στην ιστοσελιδα του), αλλα ο Μιχάλης ειχε παρει την ευγενικη πρωτοβουλια (τστσ..τι ευγενής! ;) ) κ το ειχε σχεδιασει/αναπτυξει με την Γιώτα κτλ..

Το επομενο πρεπει να εχει σαφως λιγοτερο καθοδηγουμενες ερωτησεις κ ΦΥΣΙΚΑ να αφορα ΟΛΑ τα ΧΚ.

αυτο για ολα τα ΧΚ το εγραψα στο τελος στις παρατηρησεις -σχολια

βεβαια απ'οτι βλεπω πρεπει να το ξαναγραψω γιατι το συμπληρωσα πριν 5-6 μερες οποτε μαλλον το ειδατε στα αλαμπουρνεζικα :D:D;)

DALTONS POW ROBBERY.....

Δυστυχώς ναι πρέπει να το ξαναστείλετε. Τώρα δουλευει σωστά έχουν ξανασταλεί 18 μεχρι στιγμης και είναι όλα σωστα.

Κωστή στα ελληνικά οχι greeklish

(ασχετο, αλλα οσο κ να μας βαζεις τις ματαρες τις κορακλας σου, δε θ μας αλλαξεις γνωμη, ειναι ιδια η ομορφη μαμα της!! :) φτου του το μαναρακι!)

ΟΚ παμε παλι

αυτο το εγραψα στις παρατηρησεις.μολις το ξαναεστειλα πιστευω τωρα να ειναι ενταξη και να μην δειτε τιποτα αλαμπουρνεζικα ετσι Πανο; :);):P

DALTONS POW ROBBERY.....

Να το συμπληρώσω; Το θέλετε ακόμα; Δουλεύουν όλα σωστά;

Πέστε το μου άλλη μία κι έγινε!

:mellow:

Δυστυχώς ναι πρέπει να το ξαναστείλετε. Τώρα δουλευει σωστά έχουν ξανασταλεί 18 μεχρι στιγμης και είναι όλα σωστα.

Κωστή στα ελληνικά οχι greeklish

Δεν μας κάνεις έναν κατάλογο με το ποιοι το έστειλαν, ή μάλλον με το ποια ελήφθησαν;

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Έκανα μια σύγκριση με τα ερωτηματολόγια που είχαν πρόβλημα και με τα νεά που είναι εντάξει. Οι παρακάτω χρήστες είχαν στείλει όσο είχαμε το πρόβλημα και δεν έχουν στείλει αφού το φτιάξαμε όποτε αν θέλουν ας κάνουν έναν κόπο να το ξαναστείλουν:

Spy

Nikos

Jokey

nanad

SSAXONIS

kostasbmw

mainalo

tktis

pies

crash

louis

fileasfog

vas

spyder

talarian

iliaskat παπάκι hotmail τελεία com

papadakn παπάκι hotmail τελεία com

ostrakina παπάκι tri τελεία forthnet τελεία gr

makalu παπάκι otenet τελεία gr

skier παπάκι vodafone τελεία net τελεία gr

skibill_kalavrita παπάκι yahoo τελεία gr

boumirania παπάκι yahoo τελεία gr

Σε όσους είχαν βάλει το ίδιο email με το forum γράφω απλά το nick τους, στους υπόλοιπους το email που συμπλήρωσαν στο λανθασμένο ερωτηματολόγιο.

Επίσης αν κάποιος απο τους παραπάνω το ξαναέστειλε με άλλο email προφανώς δε χρειάζεται να το ξαναστείλει.