BOOZER 0 Report post Posted April 4, 2007 Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους και τις φίλες (ακόμα κι αν γνωρίζω λίγους) και στις οικογένειές τους. Ακόμα κι αν δεν αποδράστε από την καθημερινότητα, αλλάξτε κάτι στη ζωή σας και στις ζωές των αγαπημένων σας ανθρώπων. Αναστείστε κάτι μικρό για αρχή... ποτέ δεν είναι αργά κι ας το αναβάλλουμε πάντα. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 4, 2007 Kαλή Ανάσταση σε όλους και να περάσετε ένα πολύ όμορφο Πάσχα!!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 4, 2007 Τί έγινε βρε παιδιά; Μόνο εγώ θα δουλεύω Μ. Πέμπτη;;;;; Καλές γιορτές σε όσους ετοιμάζονται να εκδράμουν άμεσα και ακόμη καλύτερες σε όσους θα είναι εδώ αύριο - μεθαύριο και θα μου κάνουν παρέα!!! 80 Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 4, 2007 ...και εγώ Γιώτα μου, απλά εγώ δουλέυω στην Πάρο πίνοντας και ουζάκια Καλές γιορτές παιδιά οτι καλύτερο για εσάς και τους αγαπημένους σας!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis29 1 Report post Posted April 4, 2007 Καλές γιορτές, και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους και απο μένα! Οι ευχές της Άννας είναι ότι πρέπει! Να ανασταίνουμε κάθε μέρα λίγη από την όρεξη μας και τη ζωντάνια μας και τη τρέλα μας.. ...Ακόμα και αυτοί που Μ.Πέμπτη δουλεύουν και μένουν εδώ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted April 4, 2007 Καλες γιορτές κι απο μένα σε όλους. Καλή Ανάσταση. Και Γιώτα μην ανησυχείς... κάποιοι θα δουλέυουν και ανήμερα το Πάσχα. Οπότε μην παραπονιέσαι Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 4, 2007 Καλό Πάσχα σε όλους και Καλή Ανάσταση !!! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted April 4, 2007 Καλό Πάσχα παιδιά!!! Γιώτα μου, μην ανησυχείς, εργασία και χαρά (???) μέχρι το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 80 !!! Υπάρχουν και χειρότερα, βλπ Οδυσσέα... Οδυσσέα, κουράγιοοοοοο !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted April 4, 2007 …άμα πω ότι φεύγω σε μερικές ώρες…θα φάω πολύ ξύλο…!!! , σίγουρα θα είμαι μακριά από χιονισμένα βουνά…(σνιφ!!) , αλλά αυτή τη φορά θα απολαμβάνω ουζάκι στην παραλία…!!! υπομονή και κουράγιο για όσους θα μείνουν πίσω... Εύχομαι σε όλους, Καλό Πάσχα, Καλό Ψήσιμο και Καλά Τσουγκρίσματα…Αυγών!!!! Barbara Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted April 4, 2007 Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση! Ας είναι φέτος η αρχή για κάτι καινούργιο, στην ζωή σας, στην δουλειά σας, στην ψυχή σας. Φιλικά Νανά υστ. Γιωτούλα, κι εγώ θα δουλεύω Μ. Πέμπτη... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 4, 2007 Kαι για να μην ξεχνιόμαστε και εγώ θα δουλεύω αύριο και την μισή Παρασκευή οπότε μην κάνεται έτσι . Καλό κουράγιο στον Οδυσσέα και ευχαριστώ για όλα στο Καΐμάκ, δεν σε είδα πριν φύγω να σου τα πω από κοντά. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted April 4, 2007 Καλό Πάσχα και από μένα και καλή επιστροφή σε όσους φύγουν !!! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 4, 2007 Kαι ΄γώ με την σειρά μου να ευχηθώ καλή ανάσταση και καλό πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία!!!!!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted April 4, 2007 Χρονια Πολλα και Καλη Ανασταση σε ολους! Να περασετε ολοι Τελεια οπου και αν ειστε και να επιστρεψετε με υγεια και το χαμογελο στα χειλη Αποτι φαινεται ο χειμωνας μας αφηνει την τελευταια του γευση τις αγιες αυτες ημερες και θα παρατεινει την χιονοδρομικη περιοδο καμια βδομαδουλα ακομη Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 4, 2007 …( , αλλά αυτή τη φορά θα απολαμβάνω ουζάκι στην παραλία…!!! . Να πας μαζί με την ΒΟΟZER Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted April 4, 2007 Ευτυχισμενος ο καινουριος Πασχας... Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 5, 2007 Εύχομαι με την ευκαιρία των ημερών σε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, υγεία καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Ο ανοιξιάτικος ήλιος να μας φωτίζει τα μονοπάτια των επιδιώξεων και να ζεσταίνει τις καρδιές μας. Ειδικότερα σ' αυτούς που μου επέβαλλαν την αποχή απο το το χώρο αυτό, εύχομαι περισσότερη έμπνευση. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
arkoudorema 0 Report post Posted April 5, 2007 Καλή Ανάσταση παιδιά, να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας να έρχονται Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 5, 2007 Ειδικότερα σ' αυτούς που μου επέβαλλαν την αποχή απο το το χώρο αυτό, εύχομαι περισσότερη έμπνευσηΔαμιανέ κανείς δεν σου επέβαλε το παραμικρό και το ξέρεις. Απέχεις κατ' επιλογήν σου (κακώς κατά την άποψή μου). Καλό είναι να μήν ερμηνεύεις έτσι την «έμπνευση» των συντονιστών του forum οι οποίοι σου εξήγησα οτι δεν διεκδικούν το αλάθητο (μόνο ο Πάπας...) όπως κανείς από το ΔΣ άλλωστε.Κι εμένα η ομάδα συντονιστών πρόσφατα μου διέγραψε μήνυμα αλλά δε μου φταίει ούτε το froum ούτε ο σύλλογος. Πειθάρχησα και τέλος. Oποιαδήποτε σκέψη έχεις στο μυαλό σου καλό είναι να την θέσεις στη Γ.Σ, αφού δεν έχεις όρεξη για συμμετοχή στο forum. Κρίμα πάντως. Καλή Ανάσταση Quote Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted April 5, 2007 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!! Προσοχή στους δρόμους είτε πάτε για ουζάκι σε παραλία είτε πάτε στο βουνό γιατί θα έχει αρκετούς παλαβούς στο δρόμο που νομίζουν ότι είναι στα τσιφλίκια τους !!!! Φίλε Οδυσσέα κουράγιο.... θα συμπάσχω μαζί σου τρώγοντας βέβαια κανένα κοκορετσάκι αλλά η σκέψη μου θα είναι σε όλους εσάς που ανήμερα του Πάσχα δουλέυεται!!!! Πέρασα θαυμάσια με όλους σας Φιλικά Δημήτρης Υ.Σ.: Τα παραπάνω δεν ισχύουν για τον Οδυσσέα.... γιατί μαζί του ...... πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι θα ............... περάσεις ΥΠΕΡΟΧΑ και με πολύ γέλιο Quote Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted April 5, 2007 Καλο πασχα και καλη ανασταση απο μενα!!Και οσοι βγουν εκτος...να προσεχουν!! Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 5, 2007 Κι εμένα η ομάδα συντονιστών πρόσφατα μου διέγραψε μήνυμα αλλά δε μου φταίει ούτε το froum ούτε ο σύλλογος. Πειθάρχησα και τέλος. Πρόεδρε, μόνον ΕΝΑ θυμάσαι που σου διέγραψαν;;;;; Πάντως, το συγκεκριμένο ρεκόρ νομίζω δικαιωματικά ανήκει σε εμένα!!!! Άντε λοιπόν, ας έχετε άδειες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους, να περάσετε τέλεια και να φάτε πάρα - πάρα - πάρα πολύ για να μου κάνετε συμπαράσταση και να ξεκινήσουμε μαζί δίαιτα από Τρίτη (την μεθεπόμενη )!!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted April 5, 2007 εχμ... ..Χριστός Ανέστη εγω παλι μολις γυρισα απo τις Πασχαλινες μου διακοπες..αρχισαν πριν περιπου μιαμιση ωρα κ τελειωσαν πριν 10’! Ξεκινησα απο Αττικη Οδο (Ελ Βενιζελ) γυρω στις 11 με ανοιχτο-φυλλο-πορειας κ περνωντας τα πρωτα διοδια κολλησε το συμπαν ! Εκατομ. αυτοκινητα με καναρινια, πεθερες, κεντητα μαξιλαρακια σε ολο το πισω τζαμι, σφιγμενους οδηγους με τραγιασκες etc . Βγηκα στην πρωτη εξοδο/κοπάνα κ τσουυυπ να’μαι παλι σπιτι που κινδυνευω λιγοτερο απo Sunday-drivers. Θα την κανω αυριο στις 3 το πρωι, εγω κ οι μεθυσμενοι ξενυχτηδες (ισως ειναι ασφαλεστερο. )..case-closed! Πολλες Ευχες σε ολους! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted April 5, 2007 Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 5, 2007 Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και απο μενα και να περασετε ολοι καλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites