Olga 6,796 Report post Posted April 25, 2007 Υπαρχει μια διαχυτη «συμφωνη ασυμφωνια» ! man and woman have different way of thinking Κωστή... Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted April 25, 2007 Στην ερώτησή της απλά θα απαντήσω ότι δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να δω ποτέ μια γυναίκα "φίλη" με τον ίδο τρόπο που βλέπω έναν φίλο μου. Αν ήταν να βλέπαμε με τον ίδιο τρόπο τις φίλες με τους φίλους τότε το αγαπημένο μας βουνό για σκι θα ήταν το "Brokeback Mountain" Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 25, 2007 Νιωθω ομως πως καμια φιλια δεν πληττεται ανεπανορθωτα αμα πεσει κ κανα τεμαχιο κοινη συναινεσει . Τι είπες πάλι ρε αέρος-αέρος εσύ; Η γυναίκα σου τα ξέρει αυτά;;; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 25, 2007 Αν ήταν να βλέπαμε με τον ίδιο τρόπο τις φίλες με τους φίλους τότε το αγαπημένο μας βουνό για σκι θα ήταν το "Brokeback Mountain" Πολύ καλό! Υπάρχει αντίστοιχο βουνό για τις γυναίκες;;;; Πέρα από την πλάκα, σίγουρα, δεν νιώθω το ίδιο για τις γυναίκες φίλες μου, όπως για τους άνδρες φίλους μου (φίλους - φίλους εννοώ, χωρίς καμμία δόση περιστασιακού ερωτισμού, όπου βέβαια είναι διαφορετικό το συναίσθημα), όμως νιώθω φιλικά και για τις δύο κατηγορίες, απλά διαφορετικά!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted April 25, 2007 Αν ήταν να βλέπαμε με τον ίδιο τρόπο τις φίλες με τους φίλους τότε το αγαπημένο μας βουνό για σκι θα ήταν το "Brokeback Mountain" Σωστός Μελέτη!!!!!!!!!!! Πάντως γενικά παντού τα πάντα. Όλα εξαρτώνται από το πόσο "χωμένος" συναισθηματικά είσαι σε μια "φιλία", που δεν έχει ανταπόκριση και αν έχει μέσα της και ερωτικό στοιχείο. Σίγουρα θα υπάρξει ένα ταρακούνημα σ' αυτήν την σχέση, όχι απαραίτητα και καταστροφή... Σημασία έχει, αν αγαπάς πραγματικά αυτό το άτομο και αν ακόμα θέλει ο ένας και ο άλλος ντεν θέλει, να προσπαθήσουν να κρατήσουν αυτή την σχέση. Καλό θα είναι οι άνθρωποι να παίρνουν αυτό που οι άλλοι τους δίνουν. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Φιλικά Νανά υστ. φυσικά από μια φιλία, μπορεί να υπάρχει μια υπέροχη σχέση. Και το αντίθετο γίνεται, απλά είναι πιο δύσκολο, γιατί πάντα υπάρχει κάποιος που νιώθει προδωμένος από τον άλλον. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted April 25, 2007 καμια φιλια δεν πληττεται ανεπανορθωτα αμα πεσει κ κανα ‘τεμαχιο’ κοινη συναινεσει Γ....τη τοποθέτηση Ομως αυτο δεν ειναι το definition της οχι-φιλιας αλλα ερωτικης σχεσης (συμφωνα με το θρεντ αυτο τουλαχιστον)?? Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted April 25, 2007 Dε το εγραψες σωστα Σπυρο....το σωστο ειναι : "Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ" Σωστός Πάνο, και εκτός των άλλων στα "φιλικά", δοκιμάζεις διάφορα συστήματα, διάφορα σχήματα, δεν έχεις άγχος, δεν υπάρχει γκρίνια για το αποτέλεσμα, ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...... Στο ποδόσφαιρο φυσικά αναφέρομαι, άλλωστε αυτός δεν είναι ο τίτλος του thread;;;; Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted April 25, 2007 Μπρος στον Πάνο τι είναι ο Φρόιντ. Καλό το ποδοσφαιρικό μοντέλο, αλλά μετά θα πέσει παντόφλα... Βέβαια δεν είμαι σίγουρος οτι με τους εραστές-φίλους υπάρχει λιγότερο άγχος. Φαντάσου το σεχ να μην είναι και το καλίτερο και να σου πει μετά "αντε αφού στο κρεβάτι δεν ταιριάζουμε , καλιτερα να συνεχίσουμε ναμαστε μόνο φίλοι" . Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 25, 2007 Τι είπες πάλι ρε αέρος-αέρος εσύ; Η γυναίκα σου τα ξέρει αυτά;;; Ασχετο! Προσωποποιεις τη τοποθετηση ΒοοΖ... Τελικα που καταληξαμε ? Υπάρχει πραγματικη φιλία or not? Nα ξερω δηλαδη πως να βλεπω τις φίλες μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted April 25, 2007 Γιατί δεν μπορούν να είναι απλά φίλοι??? Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι όπως οι ανδρικές φιλίες (πχ βλέπουμε ποδόσφαιρο "απελευθερωμένοι") ή οι γυναικείες (πάμε για shopping), αλλά με διαφορετικά κοινά ενδιαφέροντα... Και ειδικά αν έχουν ξεκαθαρίσει και οι 2 τι θέλουν - δηλ. όχι τον άλλο - τότε ακομη καλύτερα... Και αν προκείψει κάτι στην πορεία - τότε το καλυτερότερο!!! Το θέμα είναι να είμαστε χαλαροί γενικά... ε.// Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 25, 2007 .....διαβάζω τόση ώρα και άκρη δεν βγάζω. Θα προτιμούσα ο τίτλος να ήταν "ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ" γιατί όπως και να είναι είτε το λες φιλία είτε το λες έρωτα είναι μια ΣΧΕΣΗ ή διαφορά τους έγκειται στα όρια, δλδ που τελειώνει η φιλική σχέση και αρχίζει ή ερωτική και κατά πόσο ο καθένας μας έχει την γνώση και την δύναμη και την διάθεση να κρατήσει αυτά τα όρια που διέπουν μια φιλική σχέση και να περάσει ή όχι στο "τερέν" της ερωτικής. Ι. Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted April 25, 2007 Ωραιο θεμα ανοιξατε!Προβλεπω να το αναλυουμε μεχρι την αρχη της επομενης σεζον!Παντως για να τοποθετηθω επι του θεματος...απορω με το σθεναρο πιστευω μερικων απο σας(κυριως γυναικες) οτι μπορει να υπαρξουν πραγματικες φιλιες μεταξυ ανδρων-γυναικων...ειναι εναντια στο καλεσμα της φυσης να μην σε ελκυει μια γυναικα που ομως βρισκεις πραγματικα ενδιαφερουσα για να της δινεις τον χρονο σου.Σωστα ειπε η YOTA για τις ψυχολογικες διαστασεις της φιλιας εν τουτοις παντα θα υποβοσκει και η σεξουαλικη ελξη ακομη και μεταξυ του ιδιου φυλου!!Μη κρυβομαστε πισω απ'το δαχτυλο μας...η ομοφυλοφιλια εχει γινει πλεον κοινως αποδεκτη.Οι γυναικες συνηθως χρησιμοποιουν το επιχειρημα "φιλια" οταν επικρατει στο μυαλο τους μια συγχυση συναισθηματων που συνεχως αναλυουν αλλα αδυνατουν να επεξηγησουν και αφηνουν την ανασφαλεια,την φοβια δεσμευσης και την ελλειψη αυτοπεποιθησης να επικρατησουν της καταστασης.Οι αντρες ξερουμε πολυ καλα τι θελουμε απο μια γυναικα που εμεις επιλεξαμε να γνωρισουμε!! Η φιλια ειναι η τελευταια σκεψη μας,προιον καθαρα γυναικειου μυαλου και απλως μερικοι επιλεγουν να την ακολουθησουν,αν και αρκετα ψυχοφθορα.Προσωπικα εχω "φιλες" που ομως ειναι ολες "πρωην" που μας κρατησαν μαζι τα ισχυρα συναισθηματα του παρελθοντος.Στις περιπτωσεις αυτες τα πραγματα ειναι παντα πιο ξεκαθαρα και χωρις ενδομυχιες σκεψεις απο καμια πλευρα.Ολες οι αλλες περιπτωσεις καλουνται "λανθανων ερωτισμος " Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted April 25, 2007 Ίρα μου, στην κοινωνία μας δεν υπάρχει πλεον ούτε χρόνος ούτε χώρος. Όλα είναι πνιγμένα και αναρχικά μπερδεμένα στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση. Κι αν δε βγάζεις άκρη εδω μέσα, πετάξου στο διπλανό ποστ με τις φοτο από παρνασσό του ΖΟΧ, εκεί πέρα , που στη μοναξιά του ο άνθρωπος μπορεί να κατασταλάξει σε κάποια συμφωνία με το Είναι του. ( και η φιλία πια τείνει στην υποκρισία) Μεγάλη κουβέντα του Πάνου περι εντιμότητας και αυτοσεβασμού Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 25, 2007 ...η ομοφυλοφιλια εχει γινει πλεον κοινως αποδεκτηΠώς, πότε και από ποιούς θεσπίστηκε η αποδοχή ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 25, 2007 Πώς, πότε και από ποιούς θεσπίστηκε η αποδοχή ?Τώρα εσύ αυτό περίμενες για να "μπεις" στην συζήτηση? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted April 25, 2007 Για πρώτη φορά συμφωνώ με τον πρόεδρο Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή, αλλά απλώς ανεκτή (και μέχρι ενος σημείου). Απο εκεί και πέρα οσον αφορά για το εαν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ των δύο φύλων, κατ' εμέ είναι καμμένο χαρτί. Και αυτό γιατί πάντα (πιστεύω) η πρώτη προσέγγιση μεταξύ ενος άνδρα και μιας γυναίκας γίνεται με κριτήρια σεξουαλικά (έστω και στο βάθος του εγκεφάλου). Τώρα το που θα οδηγήσει αυτή η προσέγγιση είναι άλλο θέμα. Στον όρο σεξουαλικά μην δίνετε απαραίτητα την έννοια και μόνο της εξωτερικής εμφάνισης γιατί ο άνθρωπος είναι ''σεξουαλικός'' με πολλούς τρόπους. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted April 25, 2007 ..Και αυτό γιατί πάντα (πιστεύω) η πρώτη προσέγγιση μεταξύ ενος άνδρα και μιας γυναίκας γίνεται με κριτήρια σεξουαλικά (έστω και στο βάθος του εγκεφάλου). ..... Στον όρο σεξουαλικά μην δίνετε απαραίτητα την έννοια και μόνο της εξωτερικής εμφάνισης γιατί ο άνθρωπος είναι ''σεξουαλικός'' με πολλούς τρόπους. Νομιζω η παραπανω τοποθετηση αποτελει -για μενα- απαντηση "ΟΜΠΡΕΛΑ" ολου του νηματος! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 25, 2007 oti kai na lete o Lappas exei dikio.. Kai o Mik episis ante ante pou einai ta koritsakia tou club na mas poun ti gnomi tous? xeste me me tta greeklish eimai "allöu" Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 25, 2007 Και αυτό γιατί πάντα (πιστεύω) η πρώτη προσέγγιση μεταξύ ενος άνδρα και μιας γυναίκας γίνεται με κριτήρια σεξουαλικά (έστω και στο βάθος του εγκεφάλου). Τώρα το που θα οδηγήσει αυτή η προσέγγιση είναι άλλο θέμαΕ, όχι! Διαφωνώ κάθετα! Η πρώτη προσέγγιση των 2 φύλων μπορεί να γίνεται με χίλιους 2 τρόπους! Μπορεί να είναι συμφοιτητές, συνάδερφοι, να πέσουν τυχαία ο ένας πάνω στον άλλο, να είναι φίλοι του φίλου σου (σχέση), σχέση της αδερφής σου / κολλητής σου, να μοιράζεσαι το ίδιο ενδιαφέρον, κλπ, κλπ! Προς Θεού! Κι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πρώτα από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αλίμονο αν κάθομαι να σκέφτομαι ότι κάθε άνδρας που με πλησιάζει και πλησιάζω στη ζωή μου έχει στο μυαλό του πώς θα φτάσει στο κρεβάτι! Μήπως είναι πολύ "ελληνάρικη" άποψη;;; Έχοντας ζήσει αρκετά στο εξωτερικό, έχω πολλές περιπτώσεις στο μυαλό μου που σε μπαρ σε πλησιάζει κάποιος και μιλάς, συζητάς, κανονίζεις πράγματα και στο μυαλό του έχει αρχικά μόνον ΠΑΡΕΑ = ΦΙΛΙΑ. Τώρα, αν στην πορεία, δεις ότι ο άλλος σε ελκύει και ερωτικά και θέλεις να είναι αυτός που θα μοιράζεσαι το κρεβάτι σου και τη ζωή σου, Οκ! Αλλάζει η σχέση...Σίγουρα μπορεί και να δείς και κάποιον, να σου κάνει το έντονο κλικ και να πείς κατευθείαν "αυτόν τον γουστάρω και τον θέλω", οπότε, βέβαια, δεν μιλάμε καθόλου για φιλία. Αλλά, δεν είναι αυτό το σύνηθες.....Και βασικά θα έλεγα ότι θεωρητικά μπορεί να μου φαίνονται συμπαθητικοί το π.χ. 80% του ανδρικού πληθυσμού και θα ήθελα να τους γνώριζα για παρέα, είναι ζήτημα αν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να κάνω κάτι περισσότερο με το π.χ. 2%!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΑ στις ανθρώπινες σχέσεις, ούτε σημαίνει ότι μία φιλική σχέση που έχει και το ερωτικό στοιχείο δεν είναι πιά φιλία, ούτε το αντίστροφο! Το θέμα είναι τί επικρατεί, τί σου "βγάζει" περισσότερο ο άλλος και τελικά, πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ & ΣΥΝΟΛΙΚΑ - (όχι επειδή έτυχαν έτσι οι συνθήκες, τα ήπιαμε, μου έλειπε ο "δικός μου", κοιμόμασταν αγκαλίτσα κι...έκατσε.....) - σου αρέσει ώστε να τον διαχωρίσεις από τους άλλους ετερόφυλους φίλους σου που είναι πολλοί... οταν παντρευεσαι ολες οι αλλες γυναικες ειναι φιλες σου πλεονΑντιπρόεδρε ξεχνάς τις ανιψιές!!!! Ρώτα τον πρόεδρο που έχει εμπειρία να μαθαίνεις.... Αν και όπως βλέπεις ποιεί την νήσαν;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted April 26, 2007 Συμφωνώ με kostakiskal, η πρώτη προσέγγιση γίνεται πάντα με κριτήρια σεξουαλικά , όχι απαραίτητα πονηρά από την αρχή, (υπάρχει αυτή η χημεια όπως συνηθίζεται να λέγεται), αλλά πως να το κάνουμε η εξωτερική εμφάνιση είναι αυτή που αρχικά προσελκύει και τους δυο, (και μη με παρεξηγήσετε - δεν εννοώ να ειναι και οι δυο μοντέλα - ο κάθε άνθρωπος είναι όμορφος με το δικό του τρόπο) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted April 26, 2007 Αλίμονο αν κάθομαι να σκέφτομαι ότι κάθε άνδρας που με πλησιάζει και πλησιάζω στη ζωή μου έχει στο μυαλό του πώς θα φτάσει στο κρεβάτι! Σίγουρα όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχει σκεφτεί κιόλας ! Έχοντας ζήσει αρκετά στο εξωτερικό, έχω πολλές περιπτώσεις στο μυαλό μου που σε μπαρ σε πλησιάζει κάποιος και μιλάς, συζητάς, κανονίζεις πράγματα και στο μυαλό του έχει αρχικά μόνον ΠΑΡΕΑ = ΦΙΛΙΑ. Εδώ στο παράδειγμα σου ή δεν έχω καταλάβει το τι εννοείς ( Λόγο του ότι είμαι και λίγο ξανθιά) ή αν έχω καταλάβει βλέπω τα πράγματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο ! Πές μου λοιπόν εσύ, για ποιο λόγο Γιώτα , κάποιος που μπαίνει σε ένα μπαρ, με τι κριτήριο θα επιλέξει για παρέα εσένα και όχι τον Πακιστανό που πουλάει cd διπλά σου και για να γίνω πιο σαφής γιατί να μην πλησιάσει πρώτα, αν είναι για μόνο παρέα κάποιον το ίδιου φύλου ? (εκτός, αν φοράς πάντα την στάμπα του snowclub, οπότε θα έρχονται από μόνοι τους για να γραφτούν στον σύλλογο) Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 26, 2007 Ρώτα τον πρόεδρο που έχει εμπειρία να μαθαίνεις....? Αν και όπως βλέπεις ποιεί την νήσαν;;;; Λόγω ηλικίας δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά... Προβληματίζεστε για ένα θέμα το οποίο δεν ορίζεται. Μόνο υποκειμενικά μπορεί ο καθείς να εκφέρει άποψη και να τη στηρίζει. Και φυσικά δεν διαφωνώ με τη συζήτηση που γίνεται, παρουσιάζει ενδιαφέρον, αρκεί να μή βγούν τίποτα φωτογραφίες και τίποτα κέρατα στην πορεία. Αααα...τώρα που το θυμήθηκα...Μπορούν δύο φίλοι (άνδρας+γυναίκα) να κάνουν ντούζ παρέα ή να αλλάξουν ρούχα στο ίδιο δωμάτιο (μετά από γυμναστική ας πούμε) ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 26, 2007 Πές μου λοιπόν εσύ, για ποιο λόγο Γιώτα , κάποιος που μπαίνει σε ένα μπαρ, με τι κριτήριο θα επιλέξει για παρέα εσένα και όχι τον Πακιστανό που πουλάει cd διπλά σου και για να γίνω πιο σαφής γιατί να μην πλησιάσει πρώτα, αν είναι για μόνο παρέα κάποιον το ίδιου φύλου ? Θα πλησιάσει όποιον του φαίνεται χαμογελαστός, ανοιχτός, συμπαθητικός, διαθέσιμος και του κινεί για οποιοδήποτε λόγο το ενδιαφέρον! Και τον πακιστανό αν δεν είναι υποχρεωμένος να αγοράσει τα Cd!!! Σκέψου ότι ακόμη και τους ομόφιλους φίλους μας τους επιλέγουμε ΚΑΙ με βάση το αισθητικό κριτήριο....Όλες οι φίλες μου μου αρέσουν...τί πιό φυσικό από το να θέλει κανείς να τον περιβάλλουν άνθρωποι που τον ευχαριστούν και οπτικά; Που νιώθει όμορφα με τη παρουσία τους; Χώρια που ασυναίσθητα, το "όμορφο" μας προδιαθέτει γενικότερα για θετικές ιδιότητες...Δεν το λέω εγώ! Η ψυχολογία! * Εννοώ καλαίσθητο με βάση τα αισθητικά κριτήρια του καθενός...αυτό που είναι συμβατό αισθητικά με εμάς, είναι ίσως πιό σωστό να πώ... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 26, 2007 Αααα...τώρα που το θυμήθηκα...Μπορούν δύο φίλοι (άνδρας+γυναίκα) να κάνουν ντούζ παρέα ή να αλλάξουν ρούχα στο ίδιο δωμάτιο (μετά από γυμναστική ας πούμε) ? Πρόεδρε με τέτοιο ερώτημα βλέπω το post να φτάνει τις πάρα πολλές σελίδες -αν στην πορεία δεν καταλήξει τσόντα- με πολλές διαφορετικές απόψεις και συμπέρασμα μηδέν. Άντε βουρ παιδιά μου.................περιμένω για να αρχίσω και εγώ να "γράφω" μετά Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 26, 2007 1) Λόγω ηλικίας δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά... 2) Αααα...τώρα που το θυμήθηκα...Μπορούν δύο φίλοι (άνδρας+γυναίκα) να κάνουν ντούζ παρέα ή να αλλάξουν ρούχα στο ίδιο δωμάτιο (μετά από γυμναστική ας πούμε) ? 1) Καλά, αυτό να λέγεται!!! 2) Κάτι απορίες που έχεις βρε πρόεδρε!!!!!! Και να σου πώ δηλαδή, πώς το θέτεις έτσι;....εγώ π.χ. δεν κάνω ντουζ παρέα ούτε με τις φίλες μου...μετά τη γυμναστική και πριν το ντουζ αλλάζω με οποιονδήποτε στο ίδιο δωμάτιο για ευνόητους λόγους !!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites