gioavel 0 Report post Posted April 25, 2007 GEIA SAS EIMAI O GIOAVEL APO AGRINIO KAI APO XTHES EIMAI NEO MELOS. MOU ARESEI TO KALO THEAMA STA ASPRA VOUNA.ELPIZO TOUS THERINOUS MINES POU DEN THA YPARXEI DRASTIRIOTITA STA PSILA NA EYXARISTITHOUME ANALOGES STIGMES KAI STIN THALASSA. EDO THA EIMASTE KAI THA TA LEME SAS XERETO OLOUS Γεια σας είμαι ο GIOAVEL από Αγρίνιο και από χθες είμαι νέο μέλος. Μου αρέσει το καλό θέαμα στα άσπρα βουνά. Ελπίζω τους θερινούς μήνες που δεν θα υπάρχει δραστηριότητα στα ψηλά να ευχαριστηθούμε ανάλογες στιγμές και στην Θάλασσα. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Σας χαιρετώ όλους. Η χρήση ελληνικής γραφής με λατινικούς χαρακτήρες αντιβαίνει στους κανονισμούς του forum. Παρακαλούμε οι επόμενες δημοσιεύσεις να γίνονται με ελληνικούς χαρακτήρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 25, 2007 Καλώς ήλθες gioavel στην παρέα μας! Πες μας πιο αναλυτικά για σένα. Ηλικία, κάνεις ski/snowboard? κλπ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 25, 2007 Καλως ηρθες και απο μενα gioavel Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted April 26, 2007 Well Come Gioavel .... Αργησες λίγο.... έφυγε και ο χειμώνας αλλά κάλιο αργά παρά αργότερα.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 26, 2007 είμαι από Αγρίνιο.Μου αρέσει το καλό θέαμα στα άσπρα βουνά. Τους θερινούς μήνες που δεν θα υπάρχει δραστηριότητα στα ψηλά να ευχαριστηθούμε ανάλογες στιγμές και στην Θάλασσα. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Εγώ αυτό το μέλος το συμπάθησα; Όντως πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου... Σου αρέσει το telemark; Τάβλι παίζεις; Ψαρεύεις; Διακοπές που θα πας; Άντε, ξεκίνα... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 26, 2007 Kαλώς όρισες gioavel και ας άργησες. Αυτά τα πέρι ψαρέματος που σου λέει η BOOZER άστα καλύτερα γιατί θα φάς κράξιμο σε χιονοδρομικό Forum (ξέρει αυτή αλλά δε σου τα λέει όλα) Τώρα για Telemark (dream on BOOZERάκο) ....... Πές μας λοιπόν τα βασικά που λέει και ο Λάππας Όνομα: Ηλικία: Αναλογίες:...................... . . . . . . Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted April 26, 2007 Ρε συ τώρα πρόσεξα ότι είσαι και πατρίδα..... Ρώτα την Boozer να σου πει την γνώμη της για το Αγρίνιο...χε χε χε Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 26, 2007 Ο άνθρωπος είναι από 'κει και θα ρωτήσει τη γνώμη μου για τον τόπο του; Σε χάζεψε η Άνοιξη κι οι κακές παρέες Theodor Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 26, 2007 Πές μας λοιπόν τα βασικά που λέει και ο Λάππας Όνομα: Ηλικία: Αναλογίες:...................... . . . . . . Ωχ! Κάποια παρεξήγηση! Χρήστο, μήπως μετά από το θέμα με τα 2 φύλα άλλαξες "στρατόπεδο";;;; άνδρας είναι ο άνθρωπος.... Gioavel καλώς ήρθες κι από μένα και καλό κουράγιο να τους αντέχεις!!!! Εμείς μιλήσαμε Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted April 26, 2007 Ωχ! Κάποια παρεξήγηση! Χρήστο, μήπως μετά από το θέμα με τα 2 φύλα άλλαξες "στρατόπεδο";;;; άνδρας είναι ο άνθρωπος.... Οι κακές οι συναναστροφές Γιώτα μου (Λάππας) τι να κάνουμε παρεξήγησης Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 26, 2007 Οι κακές οι συναναστροφές Γιώτα μου (Λάππας) τι να κάνουμε παρεξέγησης Κε Λάππα, νομίζω ότι πρέπει να τον καλέσεις σε μονομαχία!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted April 26, 2007 Καλως ήρθες Gioavel, καλά να περνάς... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 27, 2007 Kαλως ηρθες... καλο καλοκαίρι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 27, 2007 Τι το θελες και εσυ το καλο καλοκαιρι σε κολησε η Βοοζερ??????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 28, 2007 παρτε το αποφαση... Τελειωσε για τους πιο πολλους... αλλα και για μένα :S μιας και το αριστερο γόνατο εχει αρχίσει και δυσλειτουργεί πάλι, ευτυχώς πρόλαβε και τελείωσε το σκι αλλιως θα έχανα κανα μήνα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted April 28, 2007 μιας και το αριστερο γόνατο εχει αρχίσει και δυσλειτουργεί πάλι, ευτυχώς πρόλαβε και τελείωσε το σκι αλλιως θα έχανα κανα μήνα...Εχω περάσει και γώ προβλήματα με το γόνατό μου.Τό΄ψαξα και μπορώ να πώ ότι κάνοντας κάποια συντήρηση εφ΄όρου ζωής όμως,δεν μ΄ενοχλεί και τόσο,τουλάχιστον το ελέγχω.Ψάξτο γιατί είναι άρθρωση και αυτό που τώρα ονομάζεις δυσλειτουργία,αργότερα θα χειροτερέψει,αυτό είναι σίγουρο. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
gioavel 0 Report post Posted May 4, 2007 Κε Λάππα, νομίζω ότι πρέπει να τον καλέσεις σε μονομαχία!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 4, 2007 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 8, 2007 γεια σου και καλως ηρθες!!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
gioavel 0 Report post Posted May 13, 2007 Εγώ αυτό το μέλος το συμπάθησα;Όντως πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου... Σου αρέσει το telemark; Τάβλι παίζεις; Ψαρεύεις; Διακοπές που θα πας; Άντε, ξεκίνα... γεια σου και καλως ηρθες!!! Καλως σας βρηκα αν και εμεις τα ειπαμε και απο κοντα στη ΓΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites