Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
mil

ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ

Recommended Posts

φιλε batu άνοιξες τους ασκους

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Και η ανακοινωση της season start... Τυχαια διάλεξα αυτο το χιονοδρομικό... :(

Κατι μου θυμιζει το βουναλακι... :( Το ειχε παρει το ματι μου περσι;... :(

Ολα καλα αλλα στο ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΧΚ του Stubai ,η πιστα No 7 δεν βλεπω να ανοιξε ακομα...Και ειναι η καλυτερη απ ολες... :(

Το λεει και τ ονομα της..7χλμ Non stop...Ελα να ετοιμαζουμε τετρακεφαλους λεμε... :(

Υ.Σ. Χρηστο φιλε τι λεει ??Ολα καλα?Κανα νεο??? :P:( Μη δινεις σημασια σε μερικα προκλητικα μελη που ειναι γνωστοι παλιοχαρακτηρες..

αντε και στα δικα μας και συντομα

DALTONS POW ROBBERY.....

τωρα γιατι μας δειχνεις αυτες τις φωτο μου λες;θα παθουμε τιποτα και εχει μεινει λιγος καιρος ακομα ;)

DALTONS POW ROBBERY.....

Αυριο και για 20 περιπου ωρες θα εχουμε καλες χιονοπτωσεις στις Αλπεις πανω απο τα 1800-2000μ :P

Με ενδιαφερον επισης περιμενουμε τα μεσα της επομενης εβδομαδας οπου διαφαινεται η ελευση ενος ακομα ψυχρου μετωπου στην περιοχη των Αλπεων(κυριως Αυστρια) απο τα βορειοδυτικα.

Χιονοπτωσεις φαινεται να εχουμε απο τα 1000μ-1200μ και μαλιστα με καλη ενταση αν και δε φαινεται να εχουν μεγαλη διαρκεια..

Αυτα για τους αμεσα ενδιαφερομενους ;)

@#$%$ δυστυχώς στο Τw1 το γνωστο αυστριακο καναλι πριν 10 λεπτα είδα ότι περιμένουν το δεκαημερο 28/10 μέχρι περιπου 6/11 μια απίστευτη θερμική εισβολή ενα φαινόμενο που γίνεται περιοδικά καθε 3-4 χρόνια το οποίο θα "φαει" πολύ χιόνι μέχρι και τα 2500μ σε βαθμό που θα κλείσουν τα περισσότερα παγετωνικα χιονοδρομικά της Αυστριας μέχρι τέλη Νοεμβριου! μάλιστα ο ρεπορτερ έκανε και το σχόλιο ετοιμάστε τα κοντομάνικα θα κάνουμε τρεκκινγκ τον νοεμβριο στα βουνά μας. :P

δεν μπορει θα την ψιλοπάτησαν...

Αν αυτό έγινε και πριν 3 χρόνια, μετά ήρθε ένας Δεκέμβριος με πολλά πολλά χιόνια.

Συμβιβάζομαι....

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

εγω συμβιβαζομαι και για εναν ακομα λογο.εχει χιονια εκει πανω;ζηλευουμε και θα θελαμε να ημασταν εκει.δεν εχει λεμε ενταξη.οποτε αμα γινει αυτο θα ξεκινησουμε μαζι την σαιζον με τις αλπεις και δεν θα εχουμε προβληματα χεχεχε

DALTONS POW ROBBERY.....

@#$%$ δυστυχώς στο Τw1 το γνωστο αυστριακο καναλι πριν 10 λεπτα είδα ότι περιμένουν το δεκαημερο 28/10 μέχρι περιπου 6/11 μια απίστευτη θερμική εισβολή ενα φαινόμενο που γίνεται περιοδικά καθε 3-4 χρόνια το οποίο θα "φαει" πολύ χιόνι μέχρι και τα 2500μ σε βαθμό που θα κλείσουν τα περισσότερα παγετωνικα χιονοδρομικά της Αυστριας μέχρι τέλη Νοεμβριου! μάλιστα ο ρεπορτερ έκανε και το σχόλιο ετοιμάστε τα κοντομάνικα θα κάνουμε τρεκκινγκ τον νοεμβριο στα βουνά μας.

Πάντως σε μία ψιλοέρευνα για τον καιρό, δεν επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο. Για τις 22-23 υπάρχουν πιθανότητες για χιόνια χαμηλώτερα των 1.800μ και μετά για την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξει κάποια ψιλοάνοδος φυσιολογική για την εποχή, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Όμως σ'αυτά τα προγνωστικά μοντέλα, εγώ δεν έχω και τρομερή εμπιστοσύνη. Σαν τάση έστω, δεν φαίνονται τίποτα τραγικές θερμοκρασίες.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ρε παλιο-Πανο αφου εχουν βγαλει εκτακτο ανακοινωθεν για εντονες χιονοπτωσεις τις πρωτες 2 εβδομαδες του Νοεμβριου,εσυ τι λες..?13/9 - 17/9 φανταζει να ναι η τελεια περιοδος!!!!Τι κριμα που δεν μπορουμε να παρουμε αδεια :P;)

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

xthes to vradi evale 3-5 pontakia sto Hintertux :P . erixne liiigo kai simera to proi.

mexri xthes ypsiles thermokrasies.

p.s. Timo, min tous akous....

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

xthes to vradi evale 3-5 pontakia sto Hintertux :P . erixne liiigo kai simera to proi.

mexri xthes ypsiles thermokrasies.

p.s. Timo, min tous akous....

Εσύ τώρα γιατί γράφεις στ΄αλαμπουρνέζικα και μου βγήκαν τα ματάκια μου για να τα διαβάσω; :P :P :P

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Ναι κι εγώ ακουσα για αυτο που λεει ο Πανος... Ειδικα αυτοι που θα πανε στο στουμπαι 13 Νοεμβρίου με 17 θα αρκεστουν στην πισίνα του ξενοδοχείου τους.... την εξωτερική... :P

Ρε Πανο επρεπε να το εγραφες απο εχτες να μην εβγαζα τα ατιμα τα εισητηρια για Μοναχο....κριμα στεναχωρηθηκα τωρα. Κριμα τετοιο χιονακι να προλαβει να το χαρει μονο η vice.... :P

IMGP8885.jpg

Εσύ τώρα γιατί γράφεις στ΄αλαμπουρνέζικα και μου βγήκαν τα ματάκια μου για να τα διαβάσω; :P :P :P

γιατι ειναι στο hinterαπ'αυτο και εκει ντεν εχει ελληνικα στο πι σι

εχουν παγωσει :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Ρε Πανο επρεπε να το εγραφες απο εχτες να μην εβγαζα τα ατιμα τα εισητηρια για Μοναχο....κριμα στεναχωρηθηκα τωρα. Κριμα τετοιο χιονακι να προλαβει να το χαρει μονο η vice.... :)

IMGP8885.jpg

Aυτό το χιόνι είναι τωρινό ή είναι παλιά φωτό;

μαλλον τωρινο ειναι Μητσαρα

DALTONS POW ROBBERY.....

Και μείς εδώ,εγώ δλδ.,σκέφτομαι ακόμη τα μπάνια στη θάλασσα! :lol:

Στις αρχες της επομενης εβδομαδας φαινεται οτι η ευρυτερη περιοχη των Αλπεων θα επηρεαστει απο το 1ο καλο συστημα που θα δωσει εντονες χιονοπτωσεις ακομη και σε πολυ χαμηλα υψομετρα.Με τα τωρινα δεδομενα μαλιστα φαινεται οτι τα φαινομενα θα εχουνε και ικανοποιητικη διαρκεια.Οσοι μπορουνε ας ετοιμασουν σανιδια :)

Ελπιζω να μην στραβωσει κατι τελευταια στιγμη αλλα ειναι μια εκτιμηση που εδιναν ολα τα τελευταια runs..

Οσο για Ελλαδα παμε καλα οπως ειπε κι ο Μιχαλης :D

Μακάρι να πέσουν τα ίδια σε 2 μήνες...

Στις αρχες της επομενης εβδομαδας φαινεται οτι η ευρυτερη περιοχη των Αλπεων θα επηρεαστει απο το 1ο καλο συστημα που θα δωσει εντονες χιονοπτωσεις ακομη και σε πολυ χαμηλα υψομετρα.Με τα τωρινα δεδομενα μαλιστα φαινεται οτι τα φαινομενα θα εχουνε και ικανοποιητικη διαρκεια.Οσοι μπορουνε ας ετοιμασουν σανιδια

διαβάζοντας αυτό επιβεβαιώνομαι...

@#$%$ δυστυχώς στο Τw1 το γνωστο αυστριακο καναλι πριν 10 λεπτα είδα ότι περιμένουν το δεκαημερο 28/10 μέχρι περιπου 6/11 μια απίστευτη θερμική εισβολή ενα φαινόμενο που γίνεται περιοδικά καθε 3-4 χρόνια το οποίο θα "φαει" πολύ χιόνι μέχρι και τα 2500μ σε βαθμό που θα κλείσουν τα περισσότερα παγετωνικα χιονοδρομικά της Αυστριας μέχρι τέλη Νοεμβριου! μάλιστα ο ρεπορτερ έκανε και το σχόλιο ετοιμάστε τα κοντομάνικα θα κάνουμε τρεκκινγκ τον νοεμβριο στα βουνά μας

:)