KonstantinosV 0 Report post Posted October 6, 2007 είναι πολύ όμορφο να ξυπνάς με ένα τόσο γλυκό τραγούδι που συνοδεύεται από ένα απλό αλλά πολύ εκφραστικό videoclip Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 6, 2007 Είναι λίγο καταθλιπτικό το τραγουδάκι... αυτό το video clip μου αρέσει πολύ περισσότερο. kiwι ειναι πουλια που δε μπορουν να πετάξουν, γι'αυτο καρφωσε τα δέντρα έτσι ώστε για μια φορά στη ζωή του να νιώσει ότι πετάει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted October 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=DmWVTMFfar0 αρρωστια...αλλα οι rockades θα με καταλαβουν (no quarter led zeppelin σε διασκευη tool) Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=DmWVTMFfar0 αρρωστια...αλλα οι rockades θα με καταλαβουν (no quarter led zeppelin σε διασκευη tool) Σε καταλάβαμε νέε μου...σε καταλάβαμε! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted October 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=00TmMPXLdBA Godspeed You! Black Emperor το τραγουδι East hasting,τους εχω δει live και εμεινα αφωνος. (για παραξενα γουστα) Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 8, 2007 Είναι λίγο καταθλιπτικό το τραγουδάκι... αυτό το video clip μου αρέσει πολύ περισσότερο. kiwι ειναι πουλια που δε μπορουν να πετάξουν, γι'αυτο καρφωσε τα δέντρα έτσι ώστε για μια φορά στη ζωή του να νιώσει ότι πετάει. Καταπληκτικό και το τραγούδι, αλλά και το βιντεάκι. Αυτό το kiwi το καταλαβαίνω απόλυτα... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 8, 2007 όντως το κλιπάκι είναι καταπληκτικό, αλλά το κομμάτι το προτιμώ στην αρχικήτου εκτέλεση από τους tears for fears http://www.youtube.com/watch?v=urW5lfAcaM8 Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 8, 2007 Και το βιντεο του Gary Jules που ακουγεται στο κλιπ με το kiwi... Μια γλυκιά ανάμνηση απο τις αρχες του , οταν χανόταν σιγα σιγα το new wave και ερχόταν η... Madonna Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 8, 2007 Στάθη, το ανέβασε ο Κωνσταντίνος στην προηγούμενη σελίδα. Απλά, με εντυπωσίασε το kiwi. Η δίψα να πετάξεις, ακόμα και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνεις. Να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 8, 2007 ουπς,,, χαμπαρι δεν πηρα. Ε τοτε να βαλω κι εγω ενα κομματάκι της εποχής... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 10, 2007 Eγω παίδες , θα αλλάξω πάλι λίγο το κλίμα.Ακούστε λοιπόν τον μεγαλύτερο κιθαρίστα που γεννήθηκε ποτέ ΕΔΩ Kαι ενας επίσης μεγάλος συνάδελφος του , ο οποίος είναι και ο μόνος που έπαιξε με δ εκάχορδη κιθάρα.Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας πια και οι δύο Και ενας πιο σύγχρονος συνάδελφος τους και μαθητής του πρώτου με εξίσου ΑΠΟΛΥΤΗ τεχνικήΕΔΩ Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 17, 2007 Προχθές πήρα αυτό το cd Christian Scott - Rewind that Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Jazz με funky και soul παρεμβολές, με πολύ γλυκιά τρομπετούλα και σαξόφωνο. Δεν είναι καθόλου βαρύ, ότι πρέπει για καφέ και forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
cadm8 1 Report post Posted October 18, 2007 Eγω παίδες , θα αλλάξω πάλι λίγο το κλίμα.Ακούστε λοιπόν τον μεγαλύτερο κιθαρίστα που γεννήθηκε ποτέ ΕΔΩ Kαι ενας επίσης μεγάλος συνάδελφος του , ο οποίος είναι και ο μόνος που έπαιξε με δ εκάχορδη κιθάρα.Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας πια και οι δύο Και ενας πιο σύγχρονος συνάδελφος τους και μαθητής του πρώτου με εξίσου ΑΠΟΛΥΤΗ τεχνικήΕΔΩ ΦανΤΑστΙκος Σεγκόβια, τι άνθρωποι είναι αυτοί Στο τέλος το σταμάτησα γιατί δεν μπορούσα να αντέξω την τέλεια εκτέλεση τους!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 18, 2007 Oχι μόνο φανταστικός και αξεπέραστος, αλλά ο άνθρωπος δημιούργησε και τρομερή σχολή! παίζουν οι δύο σημαντικότεροι μαθητές του και θεωρούμενοι ως οι δύο μεγαλύτεροι κιθαρίστες παγκοσμίως εν ζωή.Οτι και να πούμε είναι λίγο! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 18, 2007 Ειχα την τυχη να ακουσω τον Williams σε ενα σολο κονσερτο στο Χιουστον . Ο Σεγκοβια ειναι ο Αγιος Προστατης της κλασσικης κιθαρας, απο μουσικη δεν καταλαβαινω και πολλα πραγματα, αλλα οταν παιζει ο Σεγκοβια, λιωνει η καρδια σου... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted October 18, 2007 Κωστάκη για σένα, γιατί μ' αρέσουν οι επιλογές σου ..... o μεγάλος δάσκαλος Leonard σε ένα σπανιότατο ντοκουμέντο, πριν 20 τόσα χρόνια ..... παίζει το συγκλονιστικό Who by fire, με τον γίγαντα Sonny Rollins στο σαξόφωνο ...... And who by fire, who by water, who in the sunshine, who in the night time, who by high ordeal, who by common trial, who in your merry merry month of may, who by very slow decay, and who shall I say is calling? And who in her lonely slip, who by barbiturate, who in these realms of love, who by something blunt, and who by avalanche, who by powder, who for his greed, who for his hunger, and who shall I say is calling? And who by brave assent, who by accident, who in solitude, who in this mirror, who by his lady's command, who by his own hand, who in mortal chains, who in power, and who shall I say is calling? αντβάις: ακούστε το βράδυ, μετά από 2-3 (κατά προτίμηση) J&B ..... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 19, 2007 Λοιπόν Μάκη, αφού λιώνει η καρδιά σου (όπως και η δική μου) όταν ακούς τον μεγάλο Andres , ακου και , που είναι η πε΄ριφημη Chaconne του Bach ΄, την οποία και μετέγραψε ο Σεγκόβια για κλασσική κιθάρα (ήταν για βιολί αρχικά) , ίσως το πιο δύσκολο και απαιτητικό έργο μέχρι σήμερα και στην τ εχνική και στην ερμηνεία.Αλλα κόλπα !Παρεπιπτόντως το Asturias που παίζει σ το προηγούμενο ποστ , είναι σύνθεση του παππού της Cecilia (πρώην Σαρκοζί ) Ιsaac Albeniz.Leyenda de Asturias (ο θρύλος της μάχης του Αστούριας).Panpanou, να σου πω και εμένα μου άρεσε παλιά ο καναδο-υδραίος Cohen (το Suzanne το έχω ακόμη σ ε βινύλιο ) και για να πούμε την αλήθεια έχει γράψει φοβερούς στίχους (τραγούδια δεν θα το έλεγα).Είχε τιμηθεί και με το καναδικό βραβείο τ έχνης το 1964, αν δεν απατώμαι.Αλλά όλα τα λεφτά είναι ο Sonny Rollins και οι καταπληκτικοί μπλουζίστες τραγουδιστές πίσω απο τ ον Lenny. Αλλά μια και τον πιάσαμε, ας ακούσουν οι ερωτευμένοι του φορουμ ΑΥΤΟ Α, και μια που μιλάμε και για σπάνια ντοκουμέντα, βρήκα ενα βίντεο (είχα την ηχογράφηση) που ο μεγάλος Slash των Guns'n Roses δίνει μια καταπληκτική ερμηνεία του θέματος απο τ ο Godfather του Copola (μουσική Ennio Morricone).ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 19, 2007 Λοιπόν Μάκη, αφού λιώνει η καρδιά σου (όπως και η δική μου) όταν ακούς τον μεγάλο Andres , ακου και , που είναι η πε΄ριφημη Chaconne του Bach ΄, την οποία και μετέγραψε ο Σεγκόβια για κλασσική κιθάρα (ήταν για βιολί αρχικά) , ίσως το πιο δύσκολο και απαιτητικό έργο μέχρι σήμερα και στην τ εχνική και στην ερμηνεία.Αλλα κόλπα ! Το εχω!! Σε CD Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted October 19, 2007 Αλλά όλα τα λεφτά είναι ο Sonny Rollins και οι καταπληκτικοί μπλουζίστες τραγουδιστές πίσω απο τ ον Lenny. ... τους άνδρες δεν τους ξέρω .... τα κορίτσια είναι οι Julie Christensen και η Perla Battalla ....... ο κιθαρίστας είναι ο Robbin Ford ..... μαγεία .... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 19, 2007 Είχε πάντα μεγάλο ταλέντο ο Cohen να ανακαλύπτει τραγουδίστριες.Η τελευταία μεγάλη του αποκάλυψη ήταν η Jennifer Warnes 'η οποία μάλιστα έκανε και μια πολύ ωραία σόλο εκτέλεση στο first we take mannhatan του δάσκαλου.Θα ψάξω να βρω το βιντεάκι. Panpanou, το μαγεία μην το λες ακόμα.Δεν με έχεις ακούσει εμένα να παίζω Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted October 19, 2007 ... να ακούσεις την Jennifer Warnes να τραγουδά το Joan of Arc ΜΑΖΙ με τον Lenny ........ " .... And who are you? she sternly spoke To the one beneath the smoke. Why, I'm fire, he replied, And I love your solitude, I love your pride. .... And then she clearly understood If he was fire, oh then she must be wood." ωραία, να παίξουμε και μαζί κανά βράδυ ...... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 19, 2007 Συγχωρέστε με για το "off topic" αλλά είναι πάρα πολύ όμορφο να βλέπεις πατέρα και υιό να συμμετέχουν και οι δύο στο forum. Πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστό συναίσθημα για εσάς. Προσπαθώ να φανταστώ πώς θα ήταν να έμπαινα στο forum και να έβλεπα δημοσιεύσεις του πατέρα μου και αντιστρόφως εκείνος δικές μου . Επί του θέματος: όσες φορές και να βάζω Dire Straits κάθε φορά είναι σαν να τους πρωτακούω. Είναι κρίμα που οι νέες γενεές δεν θα μεγαλώσουν με αυτά τα ακούσματα, με το ρομαντισμό, την απαλότητα και το ντελικάτο ξέσπασμά τους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted October 19, 2007 Πες τι ακους να σου πω ....τι σκι κάνεις ή πιο σοβαρά, να δω πως περιβλέπεις τις κορυφές ! Νιωθω λιγο anti-stlye αλλα επειδή αναφέρθηκε ο σεγκοβια ας εκτεθώ και επειδή η κιθάρα σαν όργανο είναι απο τα αγαπημένα όργανα , μαζί με τσέλο , βιολί, πιάνο, σε alternative acoustic combination θα κάνω και εγώ το κομμάτι μου καταχορώντας το παρακάτω βίντεο ενος κιθαρίστα που βασίζει το παιξιμό του στο tapping , slapping ktl : Andy Mckee είναι το ονομά του κοιτάξτε τον λίγο ...και απολαυστε τον Drifting !! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 20, 2007 Πώς χαϊδεύει έτσι τις χορδές? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted October 20, 2007 Τσέλο;το αγαπημένο μου όργανο.ΝΑ και ο δάσκαλος! Fidelio, ανευ παρεξηγήσεως , αλλά δεν μου πολυάρεσε ο τύπος.Δηλαδή δεν το θεωρώ και πολύ δύσκολο να παίξει κάποιος έτσι.Απλως έχει ενα σχετικό ταλέντο στα κρουστά και μετριότατη τεχνική σ την κιθάρα. κατάφερε βέβαια να συνδυάσει και τα δύο. Για να ασχοληθούμε όμως και λίγο με φωνές, είναι η απέλπιδα απόπειρα ενος πουροκερ να τραγουδήσει κλασσική άρια και μάλιστα απο τις πιο δύκολες (είναι το je crois entendre encore απο τους Αλιείς μαραγαριταριών του Μπιζέ).Η διαφορά απο εναν κλασσικό τραγουδιστή είναι 80 Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites