vperle 1,172 Report post Posted May 24, 2007 Τελικα επειδη ενοιωθα τοσο καιρο σαν λαθραναγνωστης αποφασισα να δηλωσω την παρουσια μου. Την "πατησα" πριν απο 3 χρονια οταν τα παιδια εμαθαν σκι με υπαιτιο τον arma. Απο περσι αρχισα να κανω και γω σιγα σιγα (μια φορα τη βδομαδα οταν το επετρεπαν οι καιρικες συνθηκες). Με ενδιαφερουν τα βουνα και τα μελετω τα τελευταια 25 χρονια απο γεωλογικης αποψης. Περπατω σε αυτα για πολλες ωρες ,οταν δεν ειναι φυσικα καλυμενα με χιονι,παρατηρωντας τα γεωλογικως. Ανηκω στην κατηγορια των "Ελευθερίων επαγγελματων" με βαση την αρχη που λεει οτι "καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη" . καλως σας βρηκα Βασιλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 24, 2007 Kαλως ηρθες Βασιλη Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted May 24, 2007 γεια σου Βασίλη καλώς ήρθες, εύχομαι καλά σκι σε σένα και τα παιδιά σου ... ενδιαφέρουσα η γεωλογική ενασχόληση με τα βουνά ... Μπορείς να μας βάλεις στο κόλπο σιγά σιγά (δεν έχω γεωλογικές γνώσεις αλλά μαζεύω πέτρες από παντού ... άμα βρεθούμε να ανταλλάξουμε και τίποτα ....) Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted May 25, 2007 Καλώς τον Βασίλη Και που να δεις την επόμενη σαιζόν τι σκι θα κάνεις, οταν θα εχεις πολύτιμες συμβουλες απο αρκετα άτομα του Συλλόγου. Ελπίζω να σε δούμε σύντομα και μέλος. Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted May 25, 2007 Καλως ηρθες Βασίλη, σε αυτό το φορουμ πάντα διψάμε για ιστορίες-περιπέτειες του βουνού. κωστής Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 25, 2007 Καλως ηρθες Βασιλη στην παρεα μας Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 25, 2007 Καταπληκτικο και καλως ηρθες! Ορογενεσης κ η γεωλογια της! (απ'τα αγαπημενα μου) ευχομαι να περασεις καλα εδω - εχω κ εγω μερικα δειγματα απο κορφες--κ ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ απο Αλπεις --οποτε μπορουμε να τις βαλουμε στο στερεοσκοπιο να χαζεψουμε (κατι σαν τη συλλογη με τις πεταλουδες ) Καλημερα Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 25, 2007 Καλώς ήλθες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 25, 2007 Καλώς ήλθες Βασίλη και καλή διαμονή!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 25, 2007 Καλώς μας βρήκες, Βασίλη! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted May 25, 2007 ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΑΣΙΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 25, 2007 καλως ηρθες Βασιλη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 25, 2007 Γειά σου και καλή αρχή! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted May 26, 2007 Καλώς όρισες! Είμαι και εγώ αρκετά φρέσκο μέλος (3 ημερών!)! Αννα Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 26, 2007 Βασίλη καλώς όρισες κι από μένα! Είναι πολύ ευχάριστο κι ενδιαφέρον να συγκεντρώνονται στο φόρουμ νέα και πολυσυλλεκτικά μέλη! Άντε σύντομα και στο Σύλλογο μέλος! Να χαίρεσαι τα παιδιά σου και τον φίλο σου τον Αριστοτέλη που πολύ τον εκτιμούμε όλοι μας! Καλή αρχή! Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted June 1, 2007 Καλώς όρισες Βασιλη !!!!! Welcome !! Bienvenu !! (τώρα που τέλειωσα με τις εξετάσεις πρέπει να ανπληρώσω τις χαμένες ώρες!!) Al Foutzin (Ορέστης) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted June 4, 2007 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους εσας που με καλωσορισατε, ειτε μου γραψατε ,ειτε το ειπατε απο μεσα σας που φυσικα εγω το καταλαβα. Υπαρχει βεβαια ενα προβλημα που διαπιστωνω με λυπη μου. Με βαση την φετινη Χιονοχρονια πολλα μελη του forum ασχολουνται με τη συλλογη πετρων ,απο τις πιστες πιστευω, τις οποιες θα θελαν να δουν και τι ειναι. Η δουλεια αυτη , η αναγνωριση πετρων, μου ειναι ευχαριστη οπως σε αλλους ειναι το πλεξιμο περιμενοντας να χιονισει.Θα ηθελα να πιστευω οτι αυτο θα γινει εκτος Χιονοωραριου γιατι διαφορετικα δεν το επιτρεπει ο κανονισμος. Οσον αφορα τα ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ των Αλπεων εχω και εγω παρομοια απο Αλπεις,Ιμαλαια,Βραχωδη ορη κλπ. Θα τα πουμε, καποια στιγμη , και απο κοντα πριν το χιονι βεβαια... Βασιλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted September 20, 2007 Καλως (μας) ηρθες ,και σαν μελος !!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 20, 2007 καλως ηρθες στο κλαμπ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites