GAN 0 Report post Posted June 7, 2007 εγώ πάλι προτείνω για καφέ το lobby του Burj Al Arab (για τους ορόφους επιφυλάσσομαι… λόγω υψοφοβίας )P.S. στο βουνό γιατί δεν το παθαίνω αυτό ποτέ? Xρυσος θα μας στοιχισει ο καφες, εαν προσθεσεις και το κοστος εισοδου.... και μετα αντε να ξαναδιαμαρτυρηθεις, για τις τιμες στο σαλε στα Κελλαρια... Σσσσσσ.....σσσ ΜΑκρια απο το αυτι του Παπαθεοχαρη.... Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 7, 2007 Από το δάσκαλό μου στο tele-mixer - πάλι θα μου λέει ότι ψάχνω παραλίες ενώ πρέπει να κάνω και το καλοκαίρι tele - αντι να ψάχνω δέστρες ότι πασαλείβομαι με λάδια και γίνομαι σαν τον ποντικό! - ότι ο ήλιος είναι καλύτερος στα 2.489 μέτρα... - ότι πρέπει στην άμμο να κάνω προπόνηση και περπάτημα για να είμα έτοιμη και άλλα τέτοια. Κατάλαβες τώρα που θα βρεθώ, αν πω ότι θέλω mohito, μασαζάκι στην ξαπλώστρα, μπιτάκια στο μπαρ, πολύχρωμα παρεό, η καραβιδούλες να κάνουνε κριτς κριτς... αχ!!! (αν δείτε ότι δεν σας γράφω αμέσως... θα είμαι στο Τζάνειο!!! ) Πες τα Χρυσόστομη, πες τα!!!! Και ρωτάω εγώ τώρα: Εάν δεν πιούμε τώρα το mohito μας, πότε θα το πιούμε, στο σαλέ του Παρνασσού ή το δικό μας ??? Εάν δεν μας κάνουν τώρα το μασαζάκι στην ξαπλώστρα, πότε θα το κάνουν, στη βαθιά λάκα στις ξαπλώστρες του neskafe ??? Εάν δεν ακούσουμε τώρα τα μπιτάκια στο μπαρ, πίνοντας mohito, πότε θα τα ακούσουμε ??? Εάν δεν φορέσουμε τώρα τα υπέροχα, καινούργια μας παρεό, πότε θα τα φορέσουμε, πάνω απ' τις σαλοπέτες κατεβαίνοντας τις πίστες ??? Και τέλος, εάν δεν φάμε τώρα τις καραβιδούλες μας, δίπλα στο κυματάκι, πότε θα τις φάμε, θα τις παραγγείλω στο "Σπιτικό" να τις έχει έτοιμες μόλις κλείσει το ΧΚΚ ??? Εν ολίγοις, "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο" Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 7, 2007 Πες τα Χρυσόστομη, πες τα!!!! "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο" Αχ! Noni μου πρέπει να κανονίσουμε παραλιακή συνάντηση σιγά σιγά με ρακετούλες, beach bar, σφηνάκια, να ζεσταθεί λίγο το κοκκαλάκι μας Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 7, 2007 Αχ! Noni μου πρέπει να κανονίσουμε παραλιακή συνάντηση σιγά σιγά με ρακετούλες, beach bar, σφηνάκια, να ζεσταθεί λίγο το κοκκαλάκι μας Ότι ώρα θέλεις!!! Και για να μη παραπονιούνται και οι υπόλοιποι, μπορεί να οργανωθεί μια εκδρομή στα Καλάβρυτα, με επίσκεψη στον Αρίσταρχο για μια γερή δόση βουνού και στην επιστροφή, στάση στο Corall beach, για μπάνιο, ρακέτες και άπειρα mohito !!! Στείλε p.m. να το κανονίσουμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted June 7, 2007 ...ελπίζω να περάσετε καλά εκεί που θα πάτε.....(και σύντομα) ...τόσο καλά που να μην γυρίσετε... ..........ποτέ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 7, 2007 ...ελπίζω να περάσετε καλά εκεί που θα πάτε.....(και σύντομα) ...τόσο καλά που να μην γυρίσετε... ..........ποτέ... Πεσ΄τα ρε Jey γιατί βαρέθηκα να τα λέω μόνος μου...........................θα με λένε και προκατηλημένο στο τέλος!!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 7, 2007 ...ελπίζω να περάσετε καλά εκεί που θα πάτε.....(και σύντομα) ...τόσο καλά που να μην γυρίσετε... ..........ποτέ... Μισό λεπτάκι Noni να βγάλω τα βέλη από την πλάτη μας!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted June 7, 2007 νομίζω ήταν αρκετά ...direct (και ευγενικό σε αντίθεση με το attitude μερικών spammers εδώ μέσα που δε δίνουν δεκάρα...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 7, 2007 ...ελπίζω να περάσετε καλά εκεί που θα πάτε.....(και σύντομα) ...τόσο καλά που να μην γυρίσετε... ..........ποτέ... Δε βλέπω χαμογελάκι δίπλα στις φράσεις σου κι ελπίζω ότι δεν εννοείς πραγματικά το να μη γυρίσει κάποιος από εμάς από κάπου που πηγαίνει. νομίζω ήταν αρκετά ...direct(και ευγενικό σε αντίθεση με το attitude μερικών spammers εδώ μέσα που δε δίνουν δεκάρα...) Μήπως θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγες ποιους εννοείς spammers και ότι "δε δίνουν δεκάρα";;; Βέβαια δεν κατάλαβα και σε τι να δώσει δεκάρα κάποιος... στο ότι αναφερόμαστε σε θερινές διακοπές χωρίς να θίγουμε κανέναν; Δεν αντιλαμβάνομαι εγώ σωστά τις έννοιες μάλλον... Όταν λές ότι είσαι direct εννοείς ότι μας είπες να πάμε και να μην ξανάρθουμε; Γιατί direct είναι να πλησιάσεις κι ένα ανάπηρο παιδί στο καροτσάκι και από ψηλά που βρίσκεσαι στηριζόμενος στα πόδια σου, να του πεις: είσαι ανάπηρος! Και είναι όντως direct. Δεν είναι ανθρώπινο κι ευγενικό όμως (κατά την κρίση μου πάντα). Μήπως όμως θα είχαν αποφευχθεί αυτά αν μας έλεγες ποιους ακριβώς περιγράφεις, μη ονομάζοντάς τους, δημόσια κι όχι ιδιωτικά (με pm / mail κλπ); Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 7, 2007 καλα το παμε λιγο ακόμα και θα σταματησουν οι κουβεντες για καλοκαιρινες διακοπες Tουλαχιστον γι'αυτο το ΣΚ γιατι αναγκαστικα θα μεινω Αθηνα, απο το επομενο τα λεμε απο την αρχη παλι Ζητήτε Έτερος για Ρακέτες επιπέδου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 7, 2007 καλα το παμε λιγο ακόμα και θα σταματησουν οι κουβεντες για καλοκαιρινες διακοπες Tουλαχιστον γι'αυτο το ΣΚ γιατι αναγκαστικα θα μεινω Αθηνα, απο το επομενο τα λεμε απο την αρχη παλι Ζητήτε Έτερος για Ρακέτες επιπέδου Ελατε στην Χαλκιδα Πανο εμεις παραλια με ρακετες και οι γυναικες στο Μπουκα για καφε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 7, 2007 Ελατε στην Χαλκιδα...Θα κεράσεις ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 7, 2007 εμεις παραλια με ρακετες Federer vs Nadal στο Χαλκίδα Open. Prize 3 mpironia kai mia pizza con antzougias Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 7, 2007 Θα κεράσεις ? Προεδρε ειδικα εσενα δεν χρειαζεται να ρωτας ομως με προσβαλεις Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted June 7, 2007 ..ενα παγωτο κερασι κ για΄μενα.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 7, 2007 Federer vs Nadal στο Χαλκίδα Open. Prize 3 mpironia kai mia pizza con antzougiasνα η ομαδα korn & nickel vs batucada & ΑΛΕΞΗΣ Oi χαμενοι κερνανε......... ..ενα παγωτο κερασι κ για΄μενα..Βεβαιως κυριε αλλα ξερεις που ειναι η Χαλκιδα???? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 7, 2007 να η ομαδα korn & nickel vs batucada & ΑΛΕΞΗΣ Ο Αλέξης δεν θα μπορεί να έρθει, προηγείτε εκδρομή στον Ταύγετο (ή στον Καιάδα, τεσπα δεν ενθυμούμαι) με τον Κωστάκη. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 7, 2007 Δεν πάω πουθενά... Σιγά να μήν κάνω χλμ για να αυτοκτονήσω...το κάνω και στο Άργος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted June 7, 2007 Ραντεβού στο πλακόστρωτο λοιπόν??? Θα είμαι Σύρο από τις 4/8-25/8.Σ΄αυτό το διάστημα πηγαίνουμε πλακόστρωτο2-3 φορές. Να πας και προς την άλλη μεριά,προς το Λυγερό!Θα απολαύσεις ηλιοβασίλεμα,αλα Σαντορίνη!!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 8, 2007 Noni, Mitsaras κι εσείς οι λοιποί... όποιος βρεθεί στη Σύρο, να φέρει κάπαρη!!! SOS!!! Μήπως να ξεκινήσουμε να γράφουμε που θα απολαύσει ο καθένας τη θερινή του άδεια; Για πάμε... Mitsaras: 4-25/8 Σύρος Boozer: 20-25/7 Χαλκιδική (surprise to my mum ) Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 8, 2007 Μισό λεπτάκι Noni να βγάλω τα βέλη από την πλάτη μας!!! Ζηλεύουν καλή μου, ζηλεύουν... Mitsaras: 4-25/8 Σύρος Boozer: 20-25/7 Χαλκιδική (surprise to my mum )[/font] Noni: 13/7-20/7 Ζάκυνθο , 10/8-20/8 Σύρο Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 8, 2007 Eχετε ξεφυγει. Χιονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Την Κυριακη τα bad boys χωρις τον απαραδεκτο φανταρο θα βρισκονται στη Βαρκιζα για wakeboard. Οσοι πιστοι, προσελθετε να μας... θαυμασετε Θα κανονισουμε και που θα παμε για summer freestyle camp, ελατε κ εσεις ΜΜΜΜ, μαλον θα καταληξουμε εδω Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted June 8, 2007 Noni: 13/7-20/7 Ζάκυνθο , 10/8-20/8 Σύρο Δεν παίρνεις και το pmr μαζί σου; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 9, 2007 Ζηλεύουν καλή μου, ζηλεύουν... Mitsaras: 4-25/8 Σύρος Boozer: 20-25/7 Χαλκιδική (surprise to my mum )[/font] Noni: 13/7-20/7 Ζάκυνθο , 10/8-20/8 Σύρο Gan: 20/07-03/08 Σιγουρα Ιονιο...αυτο γνωριζω προς το παρον Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
stormbringer 1 Report post Posted June 9, 2007 Τα πράγματα είναι δύσκολα!!!! Κλείσιμο οικονομικής χρήσης 30/6=απογραφές τώρα για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή...... Αν καταφέρουμε να πάρουμε την πολυπόθητη εβδομάδα του 15αυγουστου off, τότε κάπου εξωτερικό. Αλλιώς θα περιοριστούμε στις επισκέψεις κάθε ΣΚ στην πανέμορφη πατρίδα ΛΕΥΚΑΔΑ!!! Μόνη περίπτωση να αλλάξουμε σχέδια... η διοργάνωση τουρνουα ρακέτας (επιπέδου που λέει και ο Πάνος)!!! Quote ΘΕΟΔΟΣΗΣ Share this post Link to post Share on other sites