eolos 50 Report post Posted December 14, 2008 Ελπίζω αυτό να σε βοηθήσει Δεν έχω βέβαια το mytrafficX και δεν ξέρω αν δημιουργεί έξτρα ρυθμίσεις. Αυτές είναι οι ρυθμίσεις traffic του FSX Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted December 14, 2008 σωστός ο eolos !!! (ως συνήθως ....) παιδιά δεν μπορώ να σας βοηθήσω γιατί πέρασα σε άλλα κόλπα ..... γράφω ώρες τώρα ..... την προηγούμενη εβδομάδα, o φίλος μου ο Μιχάλης, πάνω από την Ύδρα .... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 14, 2008 Εγω σήμερα πέρασα από το fs2004 στο fsX! Ακόμα βέβαια προσπαθώ με τροποποιήσεις στους drivers της κάρτας γραφικών να το κάνω να τρέξει πιο γρήγορα γιατι η διαφορά απο το fs2004 είναι χαοτική (στο θέμα απόδοσης ) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted December 14, 2008 Eole ευχαριστω να πω ειναι λιγο. Τοση γκαβομαρα και πεδευομαι ποσες ωρες να το βρω. Δεν ειχα πατησει ποτε το customize. μολις τελειωσε η εγκατασταση του fsx και τωρα παμε για το traffic. Αντε να δουμε και απο κει τι θα δουμε. Αυτα βλεπω και τρελαινομαι : Quote Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted December 14, 2008 Παιδες ευχαριστω για τη βοηθεια. Εβαλα και το MyTraffic X και δουλεψε κανονικα. Βασικα αυτο που υποθετω οτι εφταιγε ηταν οτι για να δουλεψουν αυτα τα add-ons με τα traffic δεν πρεπει να εχεις προεγκαταστησει αλλα add-ons. Εγω ειχα βαλει κατι αεροπλανα επιπλεον μεσα και μαλλον αυτο δημιουργουσε το προβλημα. Τωρα ειμαι Παρισι Le Bourget και ειναι τιγκα στο αεροπλανο διπλα... :) Αντε καλες μας πτησεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 14, 2008 Αν είναι να κάνεις το σπίτι το αρχηγείο του Echelon από τις οθόνες, μήπως είναι καλύτερα να γραφτείς σε μια αερολέσχη και να αρχίσεις μαθήματα για να πετάς μικρά αεροσκάφη; Πιο φτηνά θα σου έρθει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 14, 2008 Αν είναι να κάνεις το σπίτι το αρχηγείο του Echelon από τις οθόνες, μήπως είναι καλύτερα να γραφτείς σε μια αερολέσχη και να αρχίσεις μαθήματα για να πετάς μικρά αεροσκάφη; Πιο φτηνά θα σου έρθει! Ακριβώς αυτό που θα έγραφα μόλις τώρα Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted December 14, 2008 Μαλλον εχετε δικιο. Επειδη δεν εχω ψαχτει καθολου εντελως πληροφοριακα πειτε λιγο γενικα τι παιζει. Που απευθυνεσε, διαρκεια μαθηματων, κοστος. Αν καποιος απο σας εχει διπλωμα πιλοτου θελω βολτα βαζω και τα καυσιμα :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 15, 2008 Μιας που είστε λάτρεις βλέπω της εξομοίωσεις, ας βάλω κι έγω το λιθαράκι μου, όχι για πτήσεις πάντως και για αυτό συγχωρέστε με, πολύ πιθανών να το βρείτε ενδιαφέρων... Starring: Jesse Capelli Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted December 15, 2008 telxina η κοπελια δικη σου εμπνευση? Ωραιο γουστο!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted December 15, 2008 Panpanou στη φωτο που προσγειωνεσε στο Ελευθεριος Βενιζελος εισαι με αεροσκαφος της Ολυμπιακης. Αυτο ειναι ξεχωριστο add-onn? ή το χρησιμοποιεις μεσω καποιυ traffic? Εγω τωρα ναι μεν βλεπω γυρω μου τα αεροπλανα των αερογραμμων (ολυμπικαη aegean air france) αλλα δε ξερω αν μπορω να πεταξω με τα logos των αερογραμμων αυτων. Εκει που επιλεγεις αεροπλανα υπαρχουν μονο τα αεροπλανα με τα χρωματα του παιχνιδιου. Σας εχω πρηξει με τις ερωτησεις παιδια σορρυ αλλα ψηνομαι να πεταξω με μια Ολυμπιακη (πριν κλεισει ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 15, 2008 Υπάρχουν πάρα πολλά αεροπλάνα που μπορείς να προσθέσεις στο flight simulator σαν addons, όπως επίσης και sceneries. Άλλα δωρεάν και άλλα επι πληρωμή. Μρικα sites για αρχη http://www.flightsim.com/ http://fsdownload.com/ Hellas Scenery Project Aerosoft Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted December 15, 2008 Panpanou στη φωτο που προσγειωνεσε στο Ελευθεριος Βενιζελος εισαι με αεροσκαφος της Ολυμπιακης. Αυτο ειναι ξεχωριστο add-onn? ή το χρησιμοποιεις μεσω καποιυ traffic? είναι add on .... ένα 747-200 Olympic Eagle .... έχω κάνει τον γύρο του κόσμου με αυτό ....... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted December 16, 2008 Ωραια τα links που δωσατε παιδια. κατεβασα προς το παρον ενα B737-800 με τα χρωματα της Ολυμπιακης.Δεν εχει η Ολυμπιακη βεβαια τετοια αλλα δε πειραζει. Συνεχιζω τωρα το tour που θελω να κανω στην Ευρωπη με αυτο μεχρι να φτασουμε στο υπερατλαντικο Τhessaloniki(LGTS) - Skiathos(LGSK) - Eleutherios Venizelos (LGAV) - Kerkira (LGKR ) - Brindizi Italy(LIBR) και επομενη σταση Napoly(LIRN)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 23, 2009 (link) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dimoski 0 Report post Posted January 23, 2009 Είμαι και γω διπλωματούχος Private Pilot.. Άραγε θα προλάβω την εξεταστική για commercial Pilot ή θα μας πιάσουν οι περικοπές της Microsoft?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted January 23, 2009 η Microsoft επιβεβαίωσε το κλείσιμο του προγράμματος .... μεγάλο κρίμα .... όπως, πολύ σωστά λέει κάποιος, στα σχόλια του link που έβαλε ο Χρήστος .... ".... If they really shut down the entire studio, this is going to have a huge domino effect. There's a whole industry around MSFS, not just a fanbase, but tons of people who depend on it for their daily income. Add-on developers, publishers like JustFlight, Flight One, and many others; magazines; hardware manufacturers; trade shows; etc. Good luck to all you guys. This is an end of an era. I can hardly believe it. ...." τέλος εποχής όντως. Μάλλον τελειώσανε τα ψέμματα, θα μας κάνουν να σταματήσουμε να παίζουμε .... το χιόνι λιγοστεύει, τα καλά παιχνίδια εξαφανίζονται, θα απομείνουμε να κυττάμε το ταβάνι .... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
spaka 1 Report post Posted January 26, 2009 Δε παιζει να δουμε κατι πιο καινουργιο απο το X δηλαδη ε? Ας χαρουμε τα ηδη υπαρχοντα λοιπον... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 30, 2011 X-Plane for iPad. Πολλά χρόνια αφότου εγκατέλειψα το MS Flight Simulator ξανα-ανακάλυψα ένα παλιό ενδιαφέρον. Αλμυρή εφαρμογή, αλλά αρκετά ενδιαφέρουσα και με μεγάλη ποικιλία αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites