Koumparos 5,439 Report post Posted March 19, 2011 Σήμερα και η τοπική εφημερίδα είχε ένα άρθρο για το θέμα της Κρέμασης. Δυστυχώς δεν την έχω μπροστά μου. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και είναι πολύ σοβαρό. Από εδώ και πέρα όποιος έρχεται για σκι στο Καιμάκ, στην Κρέμαση πηγαίνει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 21, 2011 (edited) Σήμερα και η τοπική εφημερίδα είχε ένα άρθρο για το θέμα της Κρέμασης.Δυστυχώς δεν την έχω μπροστά μου. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και είναι πολύ σοβαρό. Από εδώ και πέρα όποιος έρχεται για σκι στο Καιμάκ, στην Κρέμαση πηγαίνει. άσε Γιώργο, δεν σώζετε το πράμα, στην αρχή πίστεψα και εγώ πως είναι οικονομικό το πρόβλημα, τελικά δεν είναι !!! 1. δουλεύει περιττά το συρόμενο στην σαραντόβρυση, να το προσωπικό 2. πατάνε δευτερεύουσες (άχρηστες) πίστες, την 4 (2km) και την 9 (900m) να και τα πετρέλαια Αύριο Τρίτη με ηλιοφάνεια, με καλή θερμοκρασία και 15+ πόντους φρέσκο χιόνι Η ΚΡΕΜΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ Για την Τετάρτη θα... το σκεφτούν !!! α, την Τετάρτη έχει και δωρεάν λιφτ για όσους έχουν κάρτα σνοου ρεπορτ, θα κάνουν σκι στο babylift LOLLOLLOL Αγοράζω ετήσια κάρτα στο Καιμακτσαλάν και κάθε χρόνο το κλείνουν και "μας διώχνουν" πριν λιώσουν τα χιόνια, πρώτη φορά "μας διώχνουν" από ΜΑΡΤΙΟ, Τον σύλλογο πάντως, δεν βλέπω να τον πολυενδιαφέρει το θέμα, δεν είναι Παρνασσός βλέπεις, αλλά και κάποιοι ίσως δεν θα θέλουν να ρισκάρουν τις καλές τους σε προσωπικό επίπεδο σχέσεις. Edited March 21, 2011 by Aeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 21, 2011 Petro .....σχεσεις παθους του συλλογου με τον "ξεμαλιαρη"????? Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 21, 2011 ουαου!!!! πειτε τα ολα τωρα που γυρίζει Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 21, 2011 (edited) ουαου!!!! πειτε τα ολα τωρα που γυρίζει τι θες να μαθεις ? Για τον διευθυντη ? η για τις σχεσεις παθους? ............................... .............................. .............................. xik,xik,xik Edited March 22, 2011 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 21, 2011 τι θες να μαθεις ? Για τον διευθυντη ? η για τις σχεσεις παθους? ολα θα μου τα πεις αυριο στο καφε τις φουρτουνας αα!! θα ειναι και ενας συνάδελφός σου φουρναρης ,θα τα βρείτε εκει με τα αλεύρια ... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 21, 2011 ολα θα μου τα πεις αυριο στο καφε τις φουρτουνας αα!! θα ειναι και ενας συνάδελφός σου φουρναρης ,θα τα βρείτε εκει με τα αλεύρια ... αιεμ μπιζι τουμοροου αλλα ισως περασω για ενα 30αλεπτο γεια. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
kiwi 0 Report post Posted March 21, 2011 καλησπερα θελω να ρωτησω αν εχει καθολου χιονι πλεον καιμακτσαλαν ή εχει τελειωσει η σεζον ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,218 Report post Posted March 22, 2011 ...σχεσεις παθους του συλλογου με τον "ξεμαλιαρη"????? Gavis, ''ξεμαλιαρη'' εννοείς τον δ/ντή του χ/κ Καϊμάκτσαλαν, Θωμά Αποστόλου ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 22, 2011 (edited) Gavis, ''ξεμαλιαρη'' εννοείς τον δ/ντή του χ/κ Καϊμάκτσαλαν, Θωμά Αποστόλου ; Μου εχουν πει να ΜΗΝ γραφω για αποντες στο φορουμ....και δεν αναφερομαι σε υπαρκτα προσωπα ειχα πιει λιγο παραπανω ...που λεει και ο miscelano Edited March 22, 2011 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 22, 2011 με ολα τα άλλα συμφωνώ... αλλα το παρακάτω ειναι λίγο άδικο. Τον σύλλογο πάντως, δεν βλέπω να τον πολυενδιαφέρει το θέμα, δεν είναι Παρνασσός βλέπεις, αλλά και κάποιοι ίσως δεν θα θέλουν να ρισκάρουν τις καλές τους σε προσωπικό επίπεδο σχέσεις με το που βγήκε το θέμα μεταφέρθηκε το παράπονο, ζητησε εξηγησεις, προτεινε πχ να δουλευει αλλά απο εκεί και μετά τι άλλο μπορεί να κανει? προτεινε εναν τρόπο να πιέσει και εαν ειναι εφικτός είμαι σίγουρος οτι θα το κάνουν Στον Παρνασσό γίνεται το ίδιο (και οχι μονο, η απαντηση ειναι, περικοπες στο προσωπικο) το "προβλημα" μας εκει το λύνουμε on sight γιατι εχει κατανοηση ο διευθυντης... πήγαμε την τέλεια πουδρομέρα την προηγουμενη Πεμπτη και δε δουλευε ο Διας, τον βρήκαμε κατα τις 11 του το ζητήσαμε να ανοιξει και το άνοιξε γιατι νιώθει στο βουνο οπως εμεις. Αλλη μέρα που ηταν κλειστό το 7 και δεν ειχε άτομα να το δουλεψει... με πατέντα το άνοιξε για μερικές βόλτες... Ολα τα χιονοδρομικά μας υπολειτουργούν πως να το κάνουμε, δυστυχως σε αλλα δεν πειράζει να ειναι κλειστά μερικά καρεκλάκια/συρόμενα (πχ Βακχος,7,14,Διας ή Συνδετικο) σε άλλα είναι καταστροφικο (οπως η Κρεμαση για το Καιμακ) ή το διπλό για την Βασιλιτσα... κλπ κλπ... Μαζευτείτε οι επισκέπτες του Καιμακ και μιλήστε στον Διευθυντή, προτεινετε του να μην ανοιγει το συρομενο διπλα απο το καρεκλάκι.... αυτά που εγραψες εδώ Πέτρο και βάλε και την απάντηση να δούμε και εμείς τι γίνεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted March 22, 2011 καλησπερα θελω να ρωτησω αν εχει καθολου χιονι πλεον καιμακτσαλαν ή εχει τελειωσει η σεζον ? ΑΝΕΒΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 22, 2011 με ολα τα άλλα συμφωνώ... αλλα το παρακάτω ειναι λίγο άδικο. με το που βγήκε το θέμα μεταφέρθηκε το παράπονο, ζητησε εξηγησεις, προτεινε πχ να δουλευει αλλά απο εκεί και μετά τι άλλο μπορεί να κανει? προτεινε εναν τρόπο να πιέσει και εαν ειναι εφικτός είμαι σίγουρος οτι θα το κάνουν Στον Παρνασσό γίνεται το ίδιο (και οχι μονο, η απαντηση ειναι, περικοπες στο προσωπικο) το "προβλημα" μας εκει το λύνουμε on sight γιατι εχει κατανοηση ο διευθυντης... πήγαμε την τέλεια πουδρομέρα την προηγουμενη Πεμπτη και δε δουλευε ο Διας, τον βρήκαμε κατα τις 11 του το ζητήσαμε να ανοιξει και το άνοιξε γιατι νιώθει στο βουνο οπως εμεις. Αλλη μέρα που ηταν κλειστό το 7 και δεν ειχε άτομα να το δουλεψει... με πατέντα το άνοιξε για μερικές βόλτες... Ολα τα χιονοδρομικά μας υπολειτουργούν πως να το κάνουμε, δυστυχως σε αλλα δεν πειράζει να ειναι κλειστά μερικά καρεκλάκια/συρόμενα (πχ Βακχος,7,14,Διας ή Συνδετικο) σε άλλα είναι καταστροφικο (οπως η Κρεμαση για το Καιμακ) ή το διπλό για την Βασιλιτσα... κλπ κλπ... Μαζευτείτε οι επισκέπτες του Καιμακ και μιλήστε στον Διευθυντή, προτεινετε του να μην ανοιγει το συρομενο διπλα απο το καρεκλάκι.... αυτά που εγραψες εδώ Πέτρο και βάλε και την απάντηση να δούμε και εμείς τι γίνεται... oxi φιλε μου δεν υπολειτουργούν ολα ,, στο πισοδερι ολα δουλεύουν τέλεια και παντα ολα ......ΟΛΑ ΟΛΑ .. ΝΑ ΜΗΝ αδικούμε και τους σωστούς επαγγελματίες Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 22, 2011 President, το ίδιο ισχύει για το Περτούλι (όταν έχει χιόνι) λειτουργεί 3/3 λιφτ και για το Σέλι (πάλι όταν έχει χιόνι) λειτουργεί 11/11!!!! (7 αναβατήρες και 4 baby lifts). Ομως ο κανόνας είναι αυτό που λέει ο Nickel, οι εξαιρέσεις είναι το Πισοδέρι, το Περτούλι και το Σέλι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 23, 2011 President, το ίδιο ισχύει για το Περτούλι (όταν έχει χιόνι) λειτουργεί 3/3 λιφτ και για το Σέλι (πάλι όταν έχει χιόνι) λειτουργεί 11/11!!!! (7 αναβατήρες και 4 baby lifts). Ομως ο κανόνας είναι αυτό που λέει ο Nickel, οι εξαιρέσεις είναι το Πισοδέρι, το Περτούλι και το Σέλι. μου ρθε στο μυαλο το καθεστος που επικρατουσε στο χιονοδρομικο οταν το δεν ειχε τοττης..... Προεδρε οταν εχεις χρονο γραψε ενα μυθιστορημα για εκεινη την ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! ""Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ" να το ονομασεις!!!!! Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2011 (edited) President, το ίδιο ισχύει για το Περτούλι (όταν έχει χιόνι) λειτουργεί 3/3 λιφτ και για το Σέλι (πάλι όταν έχει χιόνι) λειτουργεί 11/11!!!! (7 αναβατήρες και 4 baby lifts). Ομως ο κανόνας είναι αυτό που λέει ο Nickel, οι εξαιρέσεις είναι το Πισοδέρι, το Περτούλι και το Σέλι. kala τωρα τι μου λες , με κουφανες ??δηλαδη στο καιμακ τωρα δεν εχει χιονι, και για αυτο δεν δουλεύει η κρεμαση ?? το πραμα ειναι απλο .. κανενα χκ δεν δουλευει , αν δεν εχει χιονι ..το θεμα ειναι τι κανουνε , και τι πιστες δουλεύουν οταν ειναι πλήρες, απο χιονι . εε!! εδω το πισοδερι δεν παίζεται φιλε μου . εχεις κανει βραδυνο σκι εσυ και αλλοι δυο σε ολη την πιστα για ολο το βραδυ , εεε!! εγω το εχω ζήση αυτο ..το λιφτ ανοιγη ακομα και εναν σκιερ ..και τα αλλα τα ακουω .. περσινα ξινά σταφυλια Edited March 23, 2011 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted March 23, 2011 kala τωρα τι μου λες , με κουφανες ??δηλαδη στο καιμακ τωρα δεν εχει χιονι, και για αυτο δεν δουλεύει η κρεμαση ?? το πραμα ειναι απλο .. κανενα χκ δεν δουλευει , αν δεν εχει χιονι ..το θεμα ειναι τι κανουνε , και τι πιστες δουλεύουν οταν ειναι πλήρες, απο χιονι . Δεν κατάλαβες τι έγραψα! Είπα ότι όταν έχουν χιόνι τα Χ/Κ τα μόνα που δουλεύουν όλα τα λιφτ και τις καθημερινές είναι τα: Πισοδέρι, Περτούλι και το Σέλι, ενώ όλα τα άλλα που αποτελούν και τον κανόνα έχουν κάποια λιφτ κλειστά!!! Τώρα γι αυτό που είπε ο Gavis, ευτυχώς που υπήρξε αυτή ηχρονιά που δεν δούλευεαν το Πισοδέρι οι Τόττηδες γιατί τους έγινε μάθημα και από τότε το δουλεύουν υποδειγματικά το βουνό κάτι που δεν έκαναν στο παρελθόν!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 23, 2011 Δεν κατάλαβες τι έγραψα! Είπα ότι όταν έχουν χιόνι τα Χ/Κ τα μόνα που δουλεύουν όλα τα λιφτ και τις καθημερινές είναι τα: Πισοδέρι, Περτούλι και το Σέλι, ενώ όλα τα άλλα που αποτελούν και τον κανόνα έχουν κάποια λιφτ κλειστά!!! Τώρα γι αυτό που είπε ο Gavis, ευτυχώς που υπήρξε αυτή ηχρονιά που δεν δούλευεαν το Πισοδέρι οι Τόττηδες γιατί τους έγινε μάθημα και από τότε το δουλεύουν υποδειγματικά το βουνό κάτι που δεν έκαναν στο παρελθόν!!! συμφωνω με τον σωτηρη. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 23, 2011 Δεν κατάλαβες τι έγραψα! Είπα ότι όταν έχουν χιόνι τα Χ/Κ τα μόνα που δουλεύουν όλα τα λιφτ και τις καθημερινές είναι τα: Πισοδέρι, Περτούλι και το Σέλι, ενώ όλα τα άλλα που αποτελούν και τον κανόνα έχουν κάποια λιφτ κλειστά!!! Τώρα γι αυτό που είπε ο Gavis, ευτυχώς που υπήρξε αυτή ηχρονιά που δεν δούλευεαν το Πισοδέρι οι Τόττηδες γιατί τους έγινε μάθημα και από τότε το δουλεύουν υποδειγματικά το βουνό κάτι που δεν έκαναν στο παρελθόν!!! οκ φιλε μου εχεις δικιο ως προς το πρωτο σκελος για τα 3 χκ λαθος δικο μου αλλα ως προς το δευτερο εκει ήμουνα και πριν τους πάρουν το βουνο ..και μετα που το ξανα πηραν εγω τουλαχιστον και πριν και μετα δεν ειδα καμια ΑΛΛΑΓΗ στον τροπο λειτουργίας του χκ αν σου αρχίσω ιστοριες για οταν δεν το ειχαν το βουνο θα κλαίμε παρεα για μερες ..,ενα χκ με μόνους πελατες τους τροχοσπιταδες και ολίγους Φλωρινιώτες ,τιποτα αλλο έδιωξαν τους παντες....... θεμα χρονου ητανε να φεύγαμε και εμεις ..ετήσια καρτα απο 85 σε 120 ευρο ..βραδυνο σκι 9-11 αν ειχαν διάθεσή ενα χειμώνα ουτε μια φορα δεν ανοιξε ,,ημερήσια καλα περιμένετε να πέσει ο αερας και μετα .. πετρινα χρονια καλα που φυγανε και να μην ξανάρθουν Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 30, 2011 Άντε καλά εγώ που ξενυχτάω με εργασίες και χαζομάρες. Με κρατά λίγο ξύπνιο και η κάμερα. Τα πουλιά εκεί πάνω μπορείτε να μου πείτε τι στο καλό κάνουν τέτοια ώρα ;;; Uploaded with ImageShack.us Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 3, 2011 Χθες στο Καιμάκ ήταν μια πολύ ωραία μέρα. Η Κρέμαση ήταν ανοικτή, ηλιοφάνεια, και πολύ χιόνι. Όλη την μέρα κάναμε εκτός πίστας και ήταν απίστευτα. Αν και μετά τις 1 περίπου ακόμα και το χιόνι εκτός πίστας άρχισε να σουπιάζει. Σήμερα σπίτι και ξεκούραση. Από ότι ξέρω σήμερα έχει αέρα και δεν λειτουργεί η Κρέμαση. Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγη ώρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted April 5, 2011 Επική μέρα το Σάββατο !! YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 5, 2011 πάρα πολύ ωραίο vide-άκι Ελένη! μ' άρεσε που έχεις βάλει και τα μαζέματα στο τέλος Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 5, 2011 Όμορφα, Ελένη, τραβάτε ασυνήθιστα πλάνα και μου αρέσουν πολύ! Δεν έχει πολύ χιόνι το λοφάκι σας. Πάρε τον Πέτρο και ελάτε κάτω να σκιάρουμε μαζί το ΣΚ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 5, 2011 και τον Στράτο ε... Quote Share this post Link to post Share on other sites