Gavis 1,078 Report post Posted March 8, 2011 Πιστεύω ότι περάσαμε στο Καιμάκ ένα πολύ ωραίο διήμερο όλοι μας. Ειλικρινά χάρηκα που σας είδα όλους και όλες.Κάναμε και σκι αλλά μιλήσαμε κιόλας για θέματα του συλλόγου ανταλάσοντας γνώμες, προτάσεις και ιδέες. Ο διευθυντής του κέντρου Θωμάς Αποστόλου ήταν συνέχεια κοντά μας. Είχαμε και μαζί του πολύ ωραία συζήτηση. Χαίρομαι γιατί το χιονοτρένο φαίνεται ότι έπιασε (γύρω στα 130 άτομα περίμεναν την Καθαρή Δευτέρα, αν δεν κάνω λάθος). Σας περιμένω πάλι σύντομα. Για ότι θέλετε, είμαι εδώ. την Κ.Δευτερα στο Καιμακ δεν ειχε "συνολικα" 130 ατομα ΜΑΖΙ με το προσωπικο!!!! Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 8, 2011 Περασαμε τοσο καλα, που δεν εχω φωτογραφιες απο το ΧΚ...(εκτος απο μια... ξερει η Βιβη... ). Πριν φτασουμε στο ΧΚ ομως, περασαμε απο την Εδεσσα και πηγαμε να δουμε τον καταρρακτη! Πηγαμε και μεις στο εκκλησακι... μας βγηκε η γλωσσα ομως... Πηγαμε και στα Λουτρα Ποζαρ... Το τραγικο... δεν υπηρχε κανεις να μας βγαλει φωτογραφια (τα κεφαλια μας δηλαδη, γιατι δεν τολμουσε κανεις να εκθεσει τιποτα παραπανω στον αερα των 3-4 C... μπρρρρ... κριμα ομως, θα ηταν φανταστικη φωτο Snowclub... Aφου βγηκαμε και ντυθηκαμε ομως (στ'αμαξι...) ειδα αυτη την πινακιδα για το Μουσειο Ποζαρ Ολες αυτες οι πτερυγες... λαογραφικο, σπηλαιολογικο... κλπ κλπ ...μεσα σε αυτο το κτιριο... Μεγεθυντε την φωτογραφια να δειτε τι λεει η πινακιδα (με τα ξεθωριασμενα γραμματα...). Quote Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted March 10, 2011 Επιτέλους κατάφερα να γράψω και εγώ κάτι. Πολύ καλή παρέα και χάρηκα που σας γνώρισα. Δεν κάναμε αρκετό σκι μαζί γιατί ήμασταν στο χιονοδρομικό από νωρίς, μετά η ανάβαση στο εκκλησάκι, άλλες δυο καταβάσεις μετά στην Κρέμαση, υπήρχε και η οδήγηση της επιστροφής. Ενδιαφέρουσα η συζήτηση με τον Μάκη. Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε, θέληση χρειάζεται και κάλο προγραμματισμό. Στόχος μου ήταν ένα χιονοδρομικό τριήμερο. Κατάφερα να κάνω σκι στο Καιμακ το Σάββατο, στο Σέλι την Κυριακή με την οικογένεια και εάν είχε χάλια καιρό θα έκανα και την Δευτέρα. Δεν παραπονιέμαι όμως γνώρισα αξιόλογα άτομα, "έγραψα" μερικές καταβάσεις ακόμα. Τελειώνοντας έχετε πολλά χαιρετίσματα από την Αναστασία (τρελό λούκι η επιστροφή της στην Αθήνα την Δευτέρα) Το βίντεο που πρόλαβα να ετοιμάσω από το Σάββατο. YouTube Video -> 'Ολγα τελικά υπάρχουν ΙΕΚ Ορεινού Τουρισμού με ειδικότητα Συνόδων Βουνού (Οι απόφοιτοι αυτών των σχολών μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σε χαμηλό υψόμετρο, χωρίς την χρήση ασφαλιστικών μέσων). Εσφαλμένα νόμιζα Οδηγών Βουνού. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 10, 2011 Σούπερ τέλειο!!!!!! δεν ήξερα ότι είχες την κάμερα ανοιχτή Αχ! με ξαναγύρισε πίσω στις τοοοοόσο ωραίες στιγμές! η Κρέμαση το Σάββατο ήταν όλα τα λεφτά! αλλά... ΠΟΛΥ κουραστική χωρίς καθόλου αναμονή και ουρά στα λιφτ... τοοοόσο σκι πως να το αντέξουμε Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 15, 2011 Κρέμαση προγραμματισμένα κλειστή, Λυπάμαι για την απαξίωση (κατάντια) του χιονοδρομικού μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 15, 2011 Πέτρο, μπορείς να ρωτήσεις τον Θωμά τί γίνεται ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 15, 2011 (edited) Πέτρο, μπορείς να ρωτήσεις τον Θωμά τί γίνεται ; Υπάρχει κάποιος λόγος που είναι προγραμματισμένα κλειστά η Κρέμαση ? Όλοι εμείς που έχουμε πληρώσει ετήσια κάρτα, με αυτή την απόφαση νιώθουμε εξαπατημένοι και το σημαντικότερο είναι ότι έτσι απαξιώνετε η αξιοπιστία του χιονοδρομικού μας. http://www.kaimaktsalan.gr/index.php?optio...&Itemid=176 η ερώτηση στον Θωμά θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα, (ξέρω τι θα μου πει) έστειλα το παραπάνω μήνυμα στο σίτε του χιονοδρομικού, κάτι που θα έπρεπε να το κάνουν και άλλοι από εδώ μέσα, αλλά θα ήθελα το ερώτημα να το κάνει και ο σύλλογος μας "επίσημα", να δούμε τι θα απαντήσουν, αν απαντήσουν Edited March 15, 2011 by Aeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 15, 2011 ε όχι καιι απαξίωση με αυτές τις εκδηλώσεις... Επίδειξη Ρούχων στα Χιόνια Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 15, 2011 ε όχι καιι απαξίωση με αυτές τις εκδηλώσεις... Επίδειξη Ρούχων στα Χιόνια Περιμενουμε βιντεακι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted March 15, 2011 ε όχι καιι απαξίωση με αυτές τις εκδηλώσεις... Επίδειξη Ρούχων στα Χιόνια Eπιτέλους,το Χ/Κ βρήκε τον ρόλο που του αρμόζει! :) (Just kidding!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 15, 2011 Πολικά λαγουδάκια βλέπω...!!! Not bad, not bad Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 15, 2011 αυτα τα εβενς ειναι και ποιο φτηνα και ποιο ευκολα απο το να οργανώσεις αγώνες για τον κοσμο !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 16, 2011 Σχετικά με την Κρέμαση, έγινε ερώτημα στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν και ενημερωθήκαμε επίσημα πως θα παραμένει κλειστή κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted March 16, 2011 Άιντε,να ζήσουμε να το θυμόμαστε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 16, 2011 Σχετικά με την Κρέμαση, έγινε ερώτημα στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν και ενημερωθήκαμε επίσημα πως θα παραμένει κλειστή κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη. ο λόγος ? αν είναι οικονομικός, τότε γιατί δεν το κλείνουν τελείως ? "το μαγαζάκι τους", έτσι κατάντησε και όλοι εμείς που πληρώσαμε για ετήσιες κάρτες ? μας πούλησαν υπηρεσία που δεν θα μας δώσουν, μας εξαπάτησαν δηλαδή Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 16, 2011 δηλαδή για να καταλάβω: κλειστή κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη κι αν τη Δευτέρα ήταν χάλια ο καιρός (άρα αναγκαστικά κλειστή η Κρέμαση) και την Τρίτη θαύμα ο καιρός ... πάλι κλειστή θα την έχουν, βάσει προγράμματος ;; δε θέλω να πιστέψω ότι σκέφτονται έτσι... 80 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 16, 2011 ο λόγος ?αν είναι οικονομικός, τότε γιατί δεν το κλείνουν τελείως ? "το μαγαζάκι τους", έτσι κατάντησε και όλοι εμείς που πληρώσαμε για ετήσιες κάρτες ? μας πούλησαν υπηρεσία που δεν θα μας δώσουν, μας εξαπάτησαν δηλαδή Ρε δες που βγηκε σωστος ο προεδρος στην αρχη της σεζον οταν ελεγε οτι οσοι θα επερναν ετησια στο Καιμακ θα ηταν "nο1 προς εξαπατηση......" Prezident...το χταποδι Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 16, 2011 ο λόγος ? έλλειψη προσωπικού Πετρο. το ιδιο συμβαίνει και σε αλλα ΧΚ φετος, βλεπε Παρνασσο//Φτερολακκα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted March 16, 2011 η απάντηση ....Η Κρέμαση θα παραμένει κλειστή τις ημέρες Τρίτη,Τετάρτη και Πέμπτη για ευνόητους λόγους. Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Χ.Κ.Καϊμακτσαλάν ότι καταλάβατε κατάλαβα και εγώ... υ.γ. τουλάχιστον κάποιος υπάρχει στο ''μαγαζάκι'' και απάντησε ευγενικά σε e-mail που έστειλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 16, 2011 έλλειψη προσωπικού Πετρο. το ιδιο συμβαίνει και σε αλλα ΧΚ φετος, βλεπε Παρνασσο//Φτερολακκα Δεν είναι καθόλου συγκρίσιμα Ολγα, (για πάρα-πάρα πολλούς λόγους) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 16, 2011 η απάντηση....Η Κρέμαση θα παραμένει κλειστή τις ημέρες Τρίτη,Τετάρτη και Πέμπτη για ευνόητους λόγους. Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Χ.Κ.Καϊμακτσαλάν ότι καταλάβατε κατάλαβα και εγώ... υ.γ. τουλάχιστον κάποιος υπάρχει στο ''μαγαζάκι'' και απάντησε ευγενικά σε e-mail που έστειλα. και χιόνι έχει και καλό καιρό έχει και έχουν εισπράξει χρήματα πουλώντας κάρτες σεζόν. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΝΟΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ για το κλείσιμο, Αντιθέτως υπάρχουν δεκάδες ευνόητοι λόγοι για να είναι ανοιχτά Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2011 (edited) Πέτρο ακριβώς έτσι δούλευε(και σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύει ακόμα ο Παρνασσός), έτσι δούλευαν τα Καλάβρυτα (Στήγα άγνωστο αν θα ανοίξει, έτσι δουλευει η Βασιλίτσα και αυτή είναι η κατάσταση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα: Πρέπει να είσαι τυχερός για να απολαύσεις το σκι που έχουν τα βουνά γιατί τα χιονοδρομικά κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Να ξερές πόσες μέρες άδεια έχω μετανιώσει και πόσες ετήσιες έχω πάρει τσάμπα επειδή ήταν κλειστό το λιφτ χ. Πριν δυο χρόνια έμεινα Δευτέρα ενώ είχα δουλειά επειδή ο υπεύθυνος του χκ μου είχε πεί ότι θα ήταν ανοιχτός ο Διας και η Σαχάρα είχε πούδρα. Σε πληροφορώ ότι ο Διας ήταν κλειστός (και άνοιξε ύστερα από πολλά τηλέφωνα). Καμιά 50αριά πελάτες έβριζαν που πήραν "τσάμπα" άδεια. Επίσης να ΄ξερες παλιά πόσες άδεις είχα μετανιώσει όταν έβρισκα κλειστό τον Ηρακλή με τέλειο καιρό για...οικονομία με εκατοντάδες πελάτες να βρίζουν και να λένε "δεν ξαναπάω Παρνασσό καθημερινή και ούτε Σαββατοκύριακο. Edited March 16, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 16, 2011 ειμαι πολυ περιεργος να μαθω ποσες ετησιες πουλησε το κεντρο φετος ....... Απο την αλλη ποσοι απο αυτους τις χρησιμοποιουν ειδικα καθημερινες...... Εγω παντος τα πρωινα που μπορω και παρακολουθω την κμερα της σαραντοβρυσης σπανια θα δω εστω και ενα ατομο επανω στην καρεκλα........ 1-2 ατομα ανα 2 ημερες 80 Μεγαλη "κονομα" ως επενδυση το βουνο........... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 16, 2011 πληροφοριακα περυσι η "κοινη καρτα" για Ελτοχωρι,Σελι,Πηγαδια,καιμακ των 250 ε............εκανε ΤΡΕΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 80 ..3.. αντε γεια Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 16, 2011 δηλαδή για να καταλάβω: κλειστή κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη κι αν τη Δευτέρα ήταν χάλια ο καιρός (άρα αναγκαστικά κλειστή η Κρέμαση) και την Τρίτη θαύμα ο καιρός ... πάλι κλειστή θα την έχουν, βάσει προγράμματος ;; δε θέλω να πιστέψω ότι σκέφτονται έτσι... έτσι ακριβώς, δηλαδή μετά τα χιόνια που έρχονται, η Κρέμαση θα είναι κλειστή Quote Share this post Link to post Share on other sites