batucada 7 Report post Posted November 27, 2007 Σιδερένια και γρήγορα πισω... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted November 27, 2007 Περαστικά Πενούλα! Περιμένουμε νέα σου μετά την εγχείρηση. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 27, 2007 Περαστικα Πενυ ! Ευχομαι όλα να πάνε καλά!! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted December 4, 2007 Hι και πάλι!!!!! ευχαριστώ πολύ για όλα ! μου δίνετε τρομερή αυτοπεποίθηση.....Λοιπόν όλα της εγχείρησης εκτός από τις αντιπηκτικές ενέσεις τελειώσαν!σήμερα έκανα και αρκετές ασκήσεις ! ελπίζω όλα να τελειώσουν σύντομα γιατί νομίζω ότι δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα!!!!!μια ερώτηση.....:πότε (με τον νάρθηκα εννοείτε) περίπου θα αφήσω τις πατερίτσες?????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 4, 2007 Μπράβο που όλα πηγαν καλά!! ευχομαι γρηγορα να γίνεις καλά και πάνω από ολα σιδερένια!!! μια ερώτηση.....:πότε (με τον νάρθηκα εννοείτε) περίπου θα αφήσω τις πατερίτσες?????? Έλα το ιατρικό team του συλλογου να απαντησει!! Περαστικα σου Πενυ Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 4, 2007 Σιδερένια όλα να πάνε καλά και θα πάνε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted December 7, 2007 γεια!!!! άρχισα φυσικοθεραπείας!!!!! αλλά ακόμα δεν έχω λυγίσει το πόδι μ όσο πρέπει!!!δλδ 90μοιρεσ αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί κ ένας φίλος μου έπαθε ακριβώς το ίδιο στο ποδόσφαιρο πριν μερικές μέρες!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 7, 2007 Γεια σου και πάλι! Μην στενοχωριέσαι όλα θα επανέλθουν σταδιακά, άλλωστε είσαι μικρή ακόμα και αναπτύσσεσαι. Οι ποδοσφαιριστές και οι σκιέρ πρέπει να είναι οι καλύτεροι πελάτες των ορθοπεδικών . Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 7, 2007 ...Γι'αυτό μόλις επανέλθεις περίπου στην αρχική σου φυσική κατάσταση ξεκίνα κ σκί να δέσει το πραμα :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 7, 2007 Σωστά θα σου μάθει ο Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 7, 2007 Σωστά θα σου μάθει ο Δημήτρης M'οποιον δάσκαλο καθήσεις.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted December 9, 2007 Γεια!!!!!! Η αλήθεια είναι πως πάντα φοβόμουνα το σκι γιατί πίστευα πως θα χτυπήσω με την πρώτη αλλά τελικά το έπαθα αλλιώς αυτό που φ οβομουνα..... αλλά με την γκαντεμιά που με δέρνει τι να περιμένω????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 9, 2007 μην απελπιζεσαι!!!!!!!!! τελικα εβαλες δικο σου μοσχευμα η τεχνητο???? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted December 10, 2007 ναι δικο μου μοσχευμα μου ειπαν οτι την πεμπτη θα αφησω τισ πατεριτσεσ κ σε 2 βδομαδεσ θα βγαλω κ τον ναρθηκα...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 10, 2007 Σιδερενια και μην στεναχωριεσαι,ολα θα πανε καλα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 10, 2007 Σιδερενια και μην στεναχωριεσαι,ολα θα πανε καλα. Αφού το λέει ο ιατρός μας έτσι θα είναι Πέννυ, όλα θα πάνε κατ'ευχήν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted December 19, 2007 Γειαααααα τι κανετε???? πωσ ειστε??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted December 19, 2007 Χαίρεται Πένυ! πως πάει με το πόδι σου?? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
evaki11 0 Report post Posted December 19, 2007 Καλησπερα Πενουλα μην στεναχωριεσαι για το γονατακι σου θα χρειαστει γυμναστικη στους τετρακεφαλους και μαλλον ισομετρικες ασκησεις.Βεβαια δεν ειμαι γιατρος αλλα εχω καποιες γνωσεις επι του θεματος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted December 20, 2007 Πάω πολύ καλύτερα..... περπατάω σχεδόν κανονικά πλέον κ κουτσαίνω ελάχιστα.....έχω φτάσει τις 120 μοίρες εδώ κ μια βδομάδα,αν κ είχα ένα μικρο ατυχηματάκι... .έπεσα από την σκάλα(ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο κ μου είπαν ότι δεν έκανα καμιά ζημιά )!!!!! εσείς πως είστε????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 20, 2007 εσείς πως είστε????? Δεν τα βλέπεις??? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
inuit 1 Report post Posted December 29, 2007 γεια σου πενουλα κ χρονια σου πολλα επειδη εχω δυστηχως αρκετη εμπειρεια με τραυματισμους μπασκετμπολιστας γαρ η συμβουλη μου ειναι οτι θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να γινεις τελειως καλα και να ακολουθεισ τις οδηγειες του φυσικοθεραπευτη σου με θρησκευτικη ευλαβεια προτου ξεκινησεις σκι η οτιδηποτε αλλο- το σκι μπορει να περιμενει για του χρονου μην το δοκιμασεις φετος ειναι ρισκο το σημαντικοτερο για αυτου του ειδους το τραυματισμο ειναι η πολυ καλη αποκατασταση κ η ενδυναμωση χρονια σου πολλα κ παλι κ περαστικα σου Υ.Γ. μην αγχωνεσαι για το ποτε θα τελειωσει η ολη ιστορια, απτη στιγμη που πεταξες τις πατεριτσες ολα θα πρεπει να ειναι πιο ευκολα απο ψυχολογικης πλευρας τουλαχιστον, πολυ συντομα θα γινεισ καλα Quote φυτεψτε κανα δεντρο γιατι χανομαστε Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted December 29, 2007 περαστικά πενουλα και σιδερένια Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted January 4, 2008 γεια... χρονια πολλα κ ευτυχισμενο το νεο ετος πανω απο ολα ομως υγεια.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 4, 2008 Καλή χρονιά Πένυ!! Πάνω από όλα υγεία και ευτυχία!! με το πόδι πως τα πάς?? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites