CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 18, 2005 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΟΣΩΝ ΖΗΛΕΥΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ!! Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 18, 2005 Σακη, Το Μπανσκο στο τομεα της προληψης και ασφαλισης του χιονοδρομικου απο χιονοστιβαδες πως το βλεπεις εσυ? (σημ. Δεν εχω παει) Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 18, 2005 ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 18, 2005 ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΝΤΗΣΩ ΧΥΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ...ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ..ΛΟΓΩ ΠΡΟΛΗΨΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ...ΤΟ ΤΟΠΙΟ Η ΦΥΣΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ.ΣΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΔΗ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ....ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 18, 2005 Δεν εριξαν εκρηκτικα ισως γιατι καθυστερησαν, εφοσον μαζεψε το βουνο χιονι τους εμεινε μονο να παρακαλαγαν να μη πεσει! Απο τα λιγα που γνωριζω η επομενη (χτυπα ξυλο) που θα πεσει απο εκεινο το σημειο θα προχωρησει πολυ μα παρα πολυ περισσοτερο μιας και τα φυσικα φραγματα (δεντρα) διαλυθηκαν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted March 19, 2005 Απο τα λιγα που γνωριζω η επομενη (χτυπα ξυλο) που θα πεσει απο εκεινο το σημειο θα προχωρησει πολυ μα παρα πολυ περισσοτερο μιας και τα φυσικα φραγματα (δεντρα) διαλυθηκαν. Καθήστε καλά ρε πιαδιά γιατι θα τρελλαθούμε τελείως.Θέλετε να πειτε οτι η έκταση που φαίνεται οτι έχει πέσει η χιονοστιβάδα ηταν πυκνόφυτη οπως φαίνεται δεξια κι αριστερά :?: :?: :?: Αποκλείεται..... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Τάσος 1 Report post Posted March 19, 2005 Σαν να έχει δίκαιο ο Spiderman. Κοιτώ τις φωτογραφίες που έβγαλα στις 8 και στις 30 Ιανουαρίου και βλέπω ότι τα δέντρα σ’ εκείνη την περιοχή , όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, είναι πεσμένα πολύ πριν πέσει η χιονοστιβάδα. Η εν λόγο πλαγιά βρίσκεται απέναντι από το κύριο τμήμα του χιονοδρομικού και υπάρχει διθέσιος αναβατήρας, ο οποίος εξυπηρετεί μια κόκκινη πίστα (Νο14). Στους χάρτες του χιονοδρομικού φαίνονται ότι είναι εκτός λειτουργίας. Τέλος σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου έμεινα την τελευταία φορά που επισκέφτηκα το Μπάνσκο, έμαθα πως η χιονοστιβάδα έπεσε γύρο στις 12 το μεσημέρι, και ενώ το χιονοδρομικό ήταν σε πλήρη λειτουργία. Κανείς δεν έπαθε το παραμικρό και το κέντρο συνέχισε κανονικά την λειτουργία του, χωρίς να δεχτεί άλλους επισκέπτες εκείνη την ημέρα. 08/01/2005 30/01/2005 19/02/2005 (μετά την πτώση της χιονοστιβάδας) Quote Που είσαι ρε κολλητέ? Share this post Link to post Share on other sites
nikosoikski 0 Report post Posted March 19, 2005 Σήμερα που πήγε ενας γνωστός εκεί μου ειπε πως δεν καταλαβε τίποτα ούτε αναφέραν τίποτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 19, 2005 ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.Η ΦΟΤΟ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΕ ΠΟΣΤ ΠΕΡΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΜΠΑΝΣΚΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ..ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ""ΑΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ" ΕΙΝΑΙ 100 ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕ Ι ΚΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΛΙΦΤ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΑ TSERNA MOGILA=ΜΑΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 30 ...ΧΡΟΝΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΠΑΕΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟΜΑΘΗ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΗΤΑΝ ...ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΠΟΣΤ. (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ...ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΑΝΙΟΣΜΠΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted March 19, 2005 ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ, Η ΝΕΑ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΙΠΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ Η ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΟΤΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ.... ΤΟΤΕ ΤΑ Χ/Κ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ . Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
Τάσος 1 Report post Posted March 19, 2005 Σήμερα που πήγε ενας γνωστός εκεί μου ειπε πως δεν καταλαβε τίποτα ούτε αναφέραν τίποτα. Η χιονοστιβάδα για την οποία μιλάμε πρέπει να έπεσε γύρο στις 16 φεβρουαρίου Quote Που είσαι ρε κολλητέ? Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 19, 2005 ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ...ΤΟ ΤΟΠΙΟ Η ΦΥΣΗ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ... Το τριήμερο της εκδρομής είχαμε με τον Άρη συζήτηση επι του θέματος. Βλέποντας τις πίστες απο τα καρεκλάκια απόρησα διότι δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο για τον οποίον υπήρχαν τόσες διαδρομές μέσα απο τα δέντρα (μιλάμε για φαρδιές πίστες 50 μέτρων περίπου). Πιστες παντού, παράλληλες μεταξύ τους, κάθετες να τις ενώνουν, ειλικρινά το θέμα με λύπησε απο οικολογικής απόψεως. Θυμάμαι φράση του Αρη "που να επιβιώσει αρκούδα εδω πέρα..." Πραγματικά η φύση εκδικείται, ειδικά όταν οι πράξεις των ανθρώπων την επιβαρύνουν τόσο εύκολα με σκοπό το εύκολο κέρδος Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 19, 2005 ΑΣΧΕΤΟ Η ΣΧΕΤΙΚΟ.ΜΕ ΦΑΓΟΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......!!!!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ... ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.....Ο ΧΡΟΝΟΣ :roll: :twisted: (ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ...ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ) Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 19, 2005 παραπανω απο 20 μερες κλειστη και πιστα και τα baby-lift και 3 σαλε στα δεξια της φοτο που δεν απεικονιζονται.για την ακριβεια των γεγονοτων.δεν δυσφημιζω κανεναν..οι ιδιοι οι βουλγαροι τα ανεβασαν αυτα.εγω θα ξαναπαω φετος 2 ωρες απο το σπιτι μου ..ειναι.αλλα ..αντικειμενικος θελω να ειμαι ΠΑΝΤΟΤΕ. Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Επίκεντρος 1 Report post Posted March 20, 2005 Σάκη, αν κατάλαβα καλά πρόκειται για 2η χιονοστιβάδα, πέραν εκείνης για την οποία τόσο συζητήσαμε και τα αποτελέσματά της οποίας είδαμε όσοι βρεθήκαμε στο Μπάνσκο; Quote Όριο ο ουρανός Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 20, 2005 ναι δευτερη ητανε και για αυτο οπως και εσυ παρατηρησες ηταν ολα κλειστα στην BUNDERISKA POLIANNA(ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΓΟΝΔΟΛΑ) διοτι την περιμενανε να γινει αργα η γρηγορα.υποθετω τωρα πως απο δω και περα θα ανοιξει και ολη η αλμπερτο τομπα και τα baby lift το σημειο εκεινο.αν και ..ποτε δεν ξερεις.το λιφτ και η πιστα..tserna mogila δεν προκειται να ανοιξει ποτε εχει ..εγκαταλειφτει πληρως.αυτη η πιστα ειναι ορατη κατα την διαρκεια της αναβασης με την γονδολα(μετα την ενδιαμεση σταση)στα δεξια πανω στο βαθος. Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
serJ 2 Report post Posted March 20, 2005 Ρε συ φιλαρακι μήπως είσαι λίγο υπερβολικός??? Από πέριση δεν λειτουργεί η tserna mogila, εγώ από την πρώτη φορά που πήγα στο Μπάνσκο δεν λειτουργούσε αυτή η πίστα και μάλιστα το γράφει και στον περσινό χάρτη που έχω ακόμη. Εγώ δεν έκανα ποτέ σκι εκεί και μάλιστα δεν με χαλάει καθόλου μιας και όλες οι υπόλοιπες πίστες υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου για καταβάσεις. παγιο χουγιο!!! Quote Slowly the Much Oil !!! Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 20, 2005 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΙΜΑΙ ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΤΑ ...ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΕΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΑ ΝΑ..ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ "ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ "ΚΑΕΙ". ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΣΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ(ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΝΔΟΛΑ ..ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ) ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ BUNDERISKA POLIANNA KAI ΤΟ SILIGARNIK ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΓΟΝΔΟΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΤΟΜΠΑ ΚΑΙ ΖΕΡΑΡΝΤΕΛΛΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ..ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΝΟΜΠΑΡΑΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΣΝΟΟΥΚΛΑΜΠΙΤΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ Π,Χ ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ Η ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΑΛΛΑΖΕ Η ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ Η ΕΒΑΦΑΝ Π.Χ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ....(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ..ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ...ΑΜΕΡΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑ) ΜΠΑΙ ΧΟΥΙΟ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
flat 28 Report post Posted March 20, 2005 Από παρνασσό σήμερα δεξιά του τριπλού,μικρό αλλά ενδεικτικό: Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 22, 2005 ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΜΠΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η LIVE CAMERA ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΝΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΦΟΡΕΚΑΣΤ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 12, 2005 Kατά καιρους ακούω πως το σύστημα της recco σε συνεργασία με τα μηχανάκια της ortophon ή της mammut σώζουν κοσμο σε περιπτώσεις χιονοστοιβάδων ή γενικά εξαφανίσεις χιονοδρόμων, ορειβατών κτλ. Μήπως θα μπορούσε ο σύλλογος να προμηθευτεί τέτοιες συσκευές και να ζητήσει και μια προσφορά για τα μέλη του για recco tranceivers. Μερικά μπουφαν ή μποτες έχουν ενσωματωμένα το τσιπάκι της recco και το κοστος του είναι πολύ μικρό. Αν θυμάμε καλά περίπου 15 ευρώ. Ξέρω ότι υπάρχει ομάδα εργασίας για την ασφάλεια στο βουνό, αν θέλουν μπορώ να τους δώσω κάποια στοιχεία που έχω μαζέψει. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 12, 2005 Σταθη, στειλε οτι εχεις με ΡΜ Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 12, 2005 σε ποιόν? Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted October 12, 2005 Θα σού λεγα σε ποιόν αλλά ξέχασα το όνομά του..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 12, 2005 Σε μενα..Θες σε αλλον ? :wink: Παντως οχι στον Αλεξη.Ειναι μικρος ακομα και μπορει να τα χασει αυτα που θα του στειλεις παιζοντας με τα αλλα παιδακια:wink: Το ιδιο ειναι απλα το ειπα για συντομια μιας και ειδα πρωτος το ποστ σου. Το ιδιο κανει ,ετσι κι αλλιως ολα τα μελη του Δ.Σ. εχουμε προσβαση στις ομαδες εργασιας Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites