elgreco 32 Report post Posted February 11, 2008 Mπράβο ρε Σπύρο..........να είστε καλά να ξαναπάτε! Πανέμορφη η ξενάγηση που μας έκανες! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted February 11, 2008 Φωτογραφίες απ' τις Βελγίδες δεν έχει; Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 11, 2008 Καταπληκτικά! Πλάκα πλάκα, στον τομέα ενημέρωσης από εκδρομή εξωτερικού ο Σπύρος μας έβαλε τα γυαλιά! <_> Πάντα τέτοια, καλύτερα, ψηλότερα, βαθύτερα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted February 11, 2008 Με τις Βελγίδες τι έγινε ???????????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 11, 2008 Το μυαλό σου στο κεχρί εσένα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted February 12, 2008 E τι πούδρα έχουμε κι εδώ, από Βελγίδες υπάρχει έλλειψη Quote Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted February 12, 2008 Kαλώς ήρθατε αγαπητοί μας φίλοι !!! Φίλε συνονόματε με τη bmw . . . . το τραγουδάκι που λέει : "έλα στο παππού, έλα στο παππού και μη κοιτάς αλλού" το ξέρεις ;;; εεε καμία σχέση, είμαι όσο δείχνω. Άλλωστε έχω και καλό μύλο (ξέρεις αυτός που αλέθει ...) !!! Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 12, 2008 Άπαιχτο.Μπράβο Σπύρο.Και του χρόνου τα ίδια.Ρε μήπως να γίνει ξεχωριστή ενότητα για περιγραφές ταξιδιών με περισσότερες λεπτομέρειες και φωτο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 12, 2008 για περαιτερω πληροφοριες στον moonsoda εγω λογω ηλικιας πρεπει να προσεχω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 12, 2008 καταπληκτικές φωτογραφίες/ωραία ξενάγηση ..Σπύρο με βάζεις σε σκέψεις (και έκλεισα αλλού τα 2 επόμενα ) δεν πειράζει, του χρόνου να'μαστε καλά, βουρρρρ στις 3 κοιλάδες Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 12, 2008 μια μια τις κοιλαδες βρε συ , αχορταγη λοοοοοοοοοοοολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 12, 2008 E τι πούδρα έχουμε κι εδώ, από Βελγίδες υπάρχει έλλειψη Στην Αμφικλεια εχει Ρωσιδες, αν σας ευκολυνει κε. Κυβερνητα (Ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον... ) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted February 12, 2008 Στην Αμφικλεια εχει Ρωσιδες, αν σας ευκολυνει κε. Κυβερνητα (Ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον... ) Φιλικα ΜακηςΜ Mακη εδω στο ischgl εχει και περισσευμα αν με βοηθησεις πως πως να κατεβασω φωτο θα σας στειλω. δεχομαι και παραγγελιες (ρωσιδες ,γερμανιδες βελγιδες κλπ) Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 12, 2008 γιαννη κατσε καλα θα χαλασεις το προφιλ σου λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ο θειος εστειλε μυνημα οτι ζοριζεται στο σκι και εχει τα νευρα του λολ να περνας καλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted February 12, 2008 γιαννη κατσε καλα θα χαλασεις το προφιλ σου λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ο θειος εστειλε μυνημα οτι ζοριζεται στο σκι και εχει τα νευρα του λολ να περνας καλα Γεια σου φιλε κωστα!αφου εσυ ξερεις τι σημαινει απρε-σκι στις αλπεις.Ολοι γινονται μια παρεα .Τωρα αν η καραφλα μου εχει σουξε τι να κανω ,δεν φταιω Ο θειος σου ειναι απαιχτος! τετοια βλεπω και παιρνω δυναμη!! ΕΠΙΘΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted February 12, 2008 Καλώς ήρθατε Σπύρο. Οι φώτος είναι υπέροχες!!!! Πάντα τέτοια....! Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
cadm8 1 Report post Posted December 27, 2008 Χαιρετώ σας! Σχεδιάζουμε να πάμε val thorens στις αρχές μαρτίου και έχω κάποιες ερωτήσεις Καταρχάς, τα περισσότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια, αναφέρουν τις τουαλέτες ως ανεξάρτητες (independent). Αυτό σημαίνει φαντάζομαι ότι οι τουαλέτα βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο και όχι χωριστά έτσι; Για την ακρίβεια, αναφέρει τα εξής: # sanitary facilities : * 1 Bath * 1 Toilets # Toilets place : * independant Εγώ απ΄αυτά συμπεραίνω πως η τουαλέτα βρίσκεται εντός του δωματίου... ανεξάρτητα από το κατάλυμα...σωΣΤα;;; Όσον αφορά τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο (Γενεύης) προς το ΧΚ, βλέπω το aerobus που έχει σταθερές ώρες αναχωρήσεων από Γενεύη, αλλά στην επιστροφή εκτός από επιβεβεβαίωση κράτησης, γράφει: Advance return booking : 2 days at the local tourist office. Transfer by bus or taxi according to the number of passengers with connection guaranteed at: Moûtiers, Aime and Bourg- St-Maurice. Αυτό σημαίνει απλώς ότι πρέπει να κανονίσεις και να μην περιμένεις οπωσδήποτε λεωφορείο, αλλά μπορεί και βανάκι να σε μεταφέρει; Για αυτοκίνητο πάντως δε μας συμφέρει, καθώς εκτός από ακριβή ενοικίαση για το station wagon (550 μαζί με super cover που παίρνω πάντα), χρειάζεται και να πληρώσεις στο χώρο στάθμευσης... Αυτά τα λίγα, έχω χαθεί στις τΡεΙΣ ΚοιΛΑδεΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 30, 2008 για το λεωφορειο εννοει οτι ασχετα αν εχεις εισητηριο επιστροφης πρεπει να κανεις οριστικοποιηση 1 η 2 μερες νωριτερα η διαδρομη του λεωφορειου σταματαει στο ΜOUTIERS και απο κει σε παιρνει μινι μπας και σε ανεβαζει το εισητηριο βεβαια ειναι πληρωμενο λεωφορειο δεν ανεβαινει μετα τις 8 το βραδυ λογω του παγετου σχετικα με τα δωματια ειναι ετσιοπως τα λες αλλα δεν χανεις και τιποτα να ρωτησεις και τηλεφωνικα(ο φοβος φυλαει τα ερημα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cadm8 1 Report post Posted December 31, 2008 Όταν λες μετά τις 20:00 δεν ανεβαίνει εννοείς από Moutiers προς Val thorens έτσι; Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι τελευταία ευκαιρία είναι να πάρουμε το λεωφορείο που φεύγει από Γενεύη 16:45 (φθάνει Moutiers στις 18:45)... Εμείς θα πάμε 7 Μαρτίου αλλά με τον καιρό (παγετό) δεν μπορείς να είσαι σίγουρος! Αυτό για τις τουαλέτες το ρώτησα τελικά με mail και μου απάντησαν (αμέσως σχεδόν) ότι όπου γράφει independent, ναι μεν έχεις τουαλέτες δικές σου, αλλά εκτός του διαμερίσματος, ενώ αν γράφει in bathroom είναι μέσα στο διαμέρισμα... Θενξ Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 5, 2009 σε ποιο θα μεινεις??? τελικα (συγκροτημα) απλα μεχρι να εντοπισεις το λεωφορειο ειναι λιγο μπερδεμα γιατι φευγουν σχεδον ολα την ιδια ωρα δειξε το εισητηριο σε οδηγο λεωφορειου και θα σου δειξει αμεσως σε ποιο να πας συνηθως τα περισσοτερα σε πανε moutiers και απο κει κανουν διανομες αναλογα με τα ατομα και σε ποιο χιονοδρομικο πανε εχει και τραινο που παει στο ιδιο τερμιναλ με τα λεωφορεια Quote Share this post Link to post Share on other sites
cadm8 1 Report post Posted January 6, 2009 (edited) προσπαθώ (!) να κλείσουμε στο les temples du soleil (890 euro την εβδομάδα). Είναι λίγο μπέρδεμα έτσι που έχουν δομημένη την online αλλα με τα mail (εξυπηρετικότατοι) βγάλαμε άκρη... Edited January 6, 2009 by cadm8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
cadm8 1 Report post Posted October 4, 2009 Ας βάλω και καμιά φωτό από το ταξίδι!! Θέα από το δωμάτιο Πρώτη ανάβαση με το cable car Night stroll!! Δεύτερη μέρα και ο καιρός βάζει τα δυνατά του Επιστρέφοντας στο Val Thorens Επιστροφή από Orelle προς Val thorens Φωτο από το πλατό του Meribel, στο βάθος το Mont Blanc Μία βραδυνή από το δωμάτιο... Το ξημέρωμα της αναχώρησης Άργησα λίγο... αλλά πιστεύω είναι καλές για προθέρμανση 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 4, 2009 τι μας θυμησες τωρα!!!! εμεις κλωτσαγαμε πετρες καλη ποιοτητα χιονιου βρηκαμε μονο στο βαλ τορενς αλλα και παλι πετρες και εκει εγω λεω η εκδρομη του χρονου να ξαναγινει στις κοιλαδες αλλα μεσα φεβρουαριου ε του φουστη πια παλι πετρες θα κλωτσαμε?? και δεν ειχε ερθει μαζι μας ο κωστακης αληθεια φετος που θα ερθει τι θα γινει αραγε?? εγω προβλεπω σφοδρες χιονοπτωσεις παντως Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 1, 2019 6 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 1, 2019 Για τράβα ρώτα τον άρχοντα του ischgl , που ξέρει, που έχει τα καλύτερα βεγγαλικά ... 5 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites