Igor 286 Report post Posted March 29, 2008 Βαθιά Λάκκα και κάτω το χιόνι λιγοστό και κολλάει, κατά την ανοιξιάτικη παράδοση. Με λιγουλάκι κρύο και συννεφιά αύριο, θα το ευχαριστηθούν το φρέσκο όλο και περισσότεροι για μεγαλύτερο διάστημα στην ημέρα. Run Forester Run! Η βάση δείχνει ικανοποιητική. Καλύτερη εικόνα της Δάφνης εδώ. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο άραχνα όσο τις προηγούμενες μέρες... το αντίθετο θα έλεγα για το χιονάκι στα ποδαράκια του Αχιλλέα. Ενώ το κλείσιμο της ημέρας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. (με αρκετό φως πια... κι όχι με τη μαυρίλα του χειμώνα...) Καλό τσούλημα σε ΟΛΟΥΣ! Πλακα μου κανεις ετσι???? Στο τηλεφωνο αυτο υπαρχει ενας τηλεφωνητης εδω και πολλα χρονια που σου λεει οτι ολες οι πιστες ειναι ανοιχτες εφοσον οι καιρικες συνθηκες το επιτρεψουν!!!!! Απαραδεκτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η απορια μου ειναι το καλοκαιρι το σταματανε ή συνεχιζει να το λεει??? ΤΕΣΠΑ αν γνωριζει καποιος για αυριο κατι ας ενημερωσει για να μην κατεβαινουμε τσαμπα.... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted March 29, 2008 Πλακα μου κανεις ετσι???? Στο τηλεφωνο αυτο υπαρχει ενας τηλεφωνητης εδω και πολλα χρονια που σου λεει οτι ολες οι πιστες ειναι ανοιχτες εφοσον οι καιρικες συνθηκες το επιτρεψουν!!!!! Απαραδεκτοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η απορια μου ειναι το καλοκαιρι το σταματανε ή συνεχιζει να το λεει??? ΤΕΣΠΑ αν γνωριζει καποιος για αυριο κατι ας ενημερωσει για να μην κατεβαινουμε τσαμπα.... Jeep, ξερω πως θα ειναι η κατασταση αυριο στο χελμο.. Αλλα με το υφος σου, φοβαμαι να σε ενημερωσω..μηπως φαω κ ξυλο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted March 29, 2008 Οχι καλος ειμαι και εντελως ακινδυνος (Οταν δεν φοραω σανιδι στα ποδια μου.... ) Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted March 29, 2008 Πλακα μου κανεις ετσι? Δυστυχώς όχι... ΤΕΣΠΑ αν γνωριζει καποιος για αυριο κατι ας ενημερωσει για να μην κατεβαινουμε τσαμπα.... Αυτή είναι και η ομορφιά της ζωής... η πρόκληση να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει... Για να μην αποτελεί χάσιμο χρόνου για εσάς το βουνό, το skireport αναφέρει μηδενικό άνεμο και λιακάδα το αυριανό πρωινό Κυριακής. Γυρίστε το ρολόι λοιπόν κι απολαύστε! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted March 30, 2008 Ξερουμε αυριο αν θα ειναι ανοιχτο το κεντρο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 31, 2008 Ενα ωραιο - γεματο ΣΚ περασα στα Καλαβρυτα. Αν και το Σαββατο ηταν καπως... η Κυριακη ηταν απ΄ τα καλυτερα σκι της σαιζον και μακραν το καλυτερο ανοιξιατικο για φετος. Προσωπικα πιστευω οτι το κεντρο βγαζει ανετα αλλα 2 ΣΚ. Ειδικα το πανω κομματι του. Μακαρι και το συμβουλειο που θα γινει τις επομενες μερες να παρει μια τετοια αποφαση. Θα ξεκινησω την ενημερωση απο το χιονοδρομικο, σε κομματια, μιας και ο χρονος μου στην δουλεια ειναι περιορισμενος. Ας τα παρουμε τα πραγματα πρωτα απο τις ζημιες που προκαλεσε ο αερας στο χιονοδρομικο. Ως γνωστο την εβδομαδα που μας περασε ο αερας ηταν πολυ δυνατος σε ολη σχεδον την Ελλαδα, και τα χιονοδρομικα μας επαθαν αλλου μικρες, αλλου μεγαλες ζημιες. Στα Χ.Κ.Καλαβρυτων εφυγε κομματι της οροφης του ξυλινου σαλε (πανω απο το μπαλκονι του επανω οροφου). Το ιδιο εγινε και στο κατω γκαραζ των ρατρακ, οπου κομματι της τσιγκινης σκεπης πηγε βολτα... Μικροζημιες εμαθα οτι υπηρχαν και στο χωρο οπου στεγαζονται τα γραφεια. Επισης ακουσα οτι υπηρξαν προβληματα και σε αναβατηρες, κατι που δεν το επιβεβαιωσα. Αλλα για να κανει τοση ζημια ο αερας στον Ξηροκαμπο, δεν θελω να φανταζομαι ποσο φυσαγε στη Στυγα. Ευχομαι οι επισκευες που θα γινουν να μην ειναι και αλλα χρωματιστα μπαλωματα στο κατα τα αλλα ομορφο σαλε. Στο επομενο διαλλειμα τα υπολοιπα. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 31, 2008 "Δεν σε βλέπω πολύ καλά... Πρέπει να έχει πέσει η πίεση σου.... Πάρε ένα σοκολατάκι..." Όσοι είχαν ακούσει τα λόγια αυτά στο κέντρο σίγουρα θα είχαν την ευτυχία να γνωρίσουν τον πιο γλυκό άνθρωπο στο βουνό.... Και γλυκός δεν ήταν από τα σοκολατάκια που σε τρατάριζε συνέχεια.... αλλά.... λόγω... της μεγάλης καρδιάς που είχε... Αλλά χτες το μεσημέρι.... αυτή η καρδιά... τον πρόδωσε.... Θανάση καλό ταξίδι... και μην σταματήσεις να μοιράζεις.... σοκολατάκια... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted March 31, 2008 Σημερα ηταν ΠΟΛΥ ωραια επανω....Περιμενα πρωτα να δω τι θα ειναι ανοιχτο και μολις ειδα Στυγα βουυυυρ.... Αρκετος κοσμος για καθημερινη και τετοια εποχη πανω...Η Στυγα σε πολυ καλη κατασταση... Αρκετη ζεστη και προβλημα να αρχιζει να ξαναδημιουργειται στην βαση του Αχιλλεα αν και οι υπευθυνοι θα το παλεψουν πιστευω... Στις 4 το μεσημερι, 6 βαθμοι στην βαση Προς το τελος της ημερας ειχαν τελειωσει σχεδον την επισκευη του γκαραζ των ρατρακ.... Τρεχατε οσο προλαβαινετε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 31, 2008 Είμαι περίεργος να δω αν αυτή τη φορά θα το επισκευάσουν με πράσινα κεραμίδια, ή με κόκκινα. Αν γίνει και αυτό με κόκκινα πάντως το σαλέ από ψηλά θα μοιάζει με πάζλ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 31, 2008 Σε αντίθεση με τον Παρνασσό όπου ολο και κάτι θα είναι ανοιχτό- ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση εχει καταφέρει η διευθηνσή του να περάσει στον μέσο χιονοδρόμο, στα Καλάβρυτα φέτος αποδειχθηκε πολύ τυχοδιωκτικη η αναχώρηση πριν τις 9,30. αυτό το θεωρω ΚΑΤΑΝΤΙΑ για το ΧΚΚ. Εχω άδικο? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 31, 2008 Δενα εχω κατηγορησει ποτε το ΧΚΚ αλλα σημερα σπαστικα παρα πολυ Το πρωι κοιταξα την ενημερωση απο το σαιτ τους και εδειχνε μονο 2 πιστες ανοιχτες(την στυγα και αλλη μια,δεν θυμαμαι ποια) Επιτηδες πηρα τηλ και απανταει μια κοπελα Γεια σας λειτουργει το κεντρο σημερα? Βεβαιως ειμαστε ανοιχτα Α ωραια,ολες οι πιστες? Οχι μονο η στυγα και η ταδε Και ερωτω Τοσο δυσκολο ειναι ρε "ουστη μου να σου πει οτι:ναι κυριε λειτουργουμε αλλα μονο 2 πιστες ειναι ανοικτες? Δηλαδη με το τσιγκελι πρεπει να τους τα βγαζουμε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted March 31, 2008 Πραγματικά υπέροχη μέρα η χθεσινή . Περάσαμε καταπληκτικά (πήγα και απάτητο), το χιόνι πολύ καλό για την εποχή (με λίγες πέτρες διάσπαρτες αλλά τίποτα το επικίνδυνο) και η μερική συννεφιά από το μεσημέρι και μετά βοήθησε ώστε να μαλακώσει αλλά όχι να σουπιάσει. Να συμπληρώσω και εγώ κάτι στα λεγόμενα του Γιώργου.(ΑLCATRAZ) 1.Η πολύ καλή παρέα στο σαλέ για καφέ και 2. (και σημαντικότερο) Ενα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στον ALCATRAZ(Γιώργο) και MATFIELD (Γιάννη) όπου κατα την τελευταία κατάβαση τους από το απάτητο της Στύγας άκουσαν φωνή και έτρεξαν να βοηθήσουν. Πραγματικά βρήκαν ένα φίλο με snowboard δίπλα από τον πυλώνα 8 με κάταγμα. Ευτυχώς βρισκόμουν στο πάνω πλατώ με ενημέρωσαν μέσω pmr 8/20 και έτρεξα για βοήθεια στους λιφτίεριδες στο τερματικό του Αχιλλέα. Ειδοποίησαν τους πιστέρ της Αρτεμις και πήγαν δύο, με φορείο, που παρά την δυσκολία πλησίασαν. Ταυτόχρονα ένα snowmobile με δύο άτομα έφτασε από κάτω και όλοι μαζί κατέβασαν το φορείο με τον τραυματία. Είχε αρχίσει να πέφτει ομίχλη και η ώρα πλησίαζε τις 4.30. Χρόνος από τότε που ειδοποίησα μέχρι το ιατρείο 30 λεπτά περίπου. Πολύ καλά πιστεύω. Τέλος εύχομαι στον άτυχο φίλο περαστικά και καλή ανάρρωση ( αν και δεν τον γνωρίζω) Χαλάλι στην αγωνία την δική μας μέχρι να κατέβουν τα παιδιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 31, 2008 Πραγματικά υπέροχη μέρα η χθεσινή . Περάσαμε καταπληκτικά (πήγα και απάτητο), το χιόνι πολύ καλό για την εποχή (με λίγες πέτρες διάσπαρτες αλλά τίποτα το επικίνδυνο) και η μερική συννεφιά από το μεσημέρι και μετά βοήθησε ώστε να μαλακώσει αλλά όχι να σουπιάσει. Να συμπληρώσω και εγώ κάτι στα λεγόμενα του Γιώργου.(ΑLCATRAZ) 1.Η πολύ καλή παρέα στο σαλέ για καφέ και 2. (και σημαντικότερο) Ενα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στον ALCATRAZ(Γιώργο) και MATFIELD (Γιάννη) όπου κατα την τελευταία κατάβαση τους από το απάτητο της Στύγας άκουσαν φωνή και έτρεξαν να βοηθήσουν. Πραγματικά βρήκαν ένα φίλο με snowboard δίπλα από τον πυλώνα 8 με κάταγμα. Ευτυχώς βρισκόμουν στο πάνω πλατώ με ενημέρωσαν μέσω pmr 8/20 και έτρεξα για βοήθεια στους λιφτίεριδες στο τερματικό του Αχιλλέα. Ειδοποίησαν τους πιστέρ της Αρτεμις και πήγαν δύο, με φορείο, που παρά την δυσκολία πλησίασαν. Ταυτόχρονα ένα snowmobile με δύο άτομα έφτασε από κάτω και όλοι μαζί κατέβασαν το φορείο με τον τραυματία. Είχε αρχίσει να πέφτει ομίχλη και η ώρα πλησίαζε τις 4.30. Χρόνος από τότε που ειδοποίησα μέχρι το ιατρείο 30 λεπτά περίπου. Πολύ καλά πιστεύω. Τέλος εύχομαι στον άτυχο φίλο περαστικά και καλή ανάρρωση ( αν και δεν τον γνωρίζω) Χαλάλι στην αγωνία την δική μας μέχρι να κατέβουν τα παιδιά Φοβερη ιστορια! Μπραβο παιδια, το παιδι με το σανιδι αγιο ειχε...Να τραυματιστει τετοια ωρα στα off-piste...μπορει να μην τον ειχαν βρει εγκαιρως...Αλλη παρεα ειχε; Θα τον αναζητουσε κανεις; Τελικα τα ραδιακια μας ειναι φοβερο εργαλειο για την ασφαλεια μας Συγχαρητηρια και σε σας και στους διασωστες για την επιτυχη εκβαση του συμβαντος. Στο παληκαρι, καλη αναρρωση. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 1, 2008 Το ατυχημα του Αντωνη (το παιδι με το σανιδι) ειναι αρκετα σοβαρο δυστηχως... Εσπασε το καλαμι του σε 3 διαφορετικα σημεια, στην τελευταια καταβαση της σαιζον, στο τελευταιο αλμα του για φετος οπως μας ειπε. Κακος για αυτον, εκανε ενα ντροπακι δεξια απο τους πυλωνες της Στυγας το οποιο εχει ασχημη προσγειωση. Και το πιο κακο ηταν οτι εκανε την κατεβασια μονος του. Και μαλιστα ωρα που ειχε κλεισει ο αναβατηρας πια. Εκτος πιστας σε σημειο που δεν φαινεται και ευκολα απο την πιστα της Στυγας 2. Στην πτωση του εχασε και το κινητο του και αν δεν ειμασταν εκει κοντα δεν ξερω ποτε θα καταφερνε να ζητησει βοηθεια... Ηταν πρωτη φορα που ειδα απο κοντα ποσο δυσκολη ειναι η δουλεια των πιστερ. Και παρα τα μαθηματα που εχω παρακολουθησει σε πρωτες βοηθειες, στην πραξη τα επαιξα... και το μοναδικο που καταφερα ηταν να τον κανω να ηρεμισει λιγακι. Ευχομαι στο χειρουργειο να πανε ολα καλα. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 1, 2008 Και μερικες φωτογραφιες απο το Σαββατο 29/3/2008 Αυτο ειναι οτι πρωτοαντικρισα το πρωι του Σαββατου απ' το Λουτρακι. Καπου εκει καταλαβα οτι θα ειχε λιγο αερα επανω... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted April 1, 2008 ωραιες φοτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 1, 2008 Bujinkan, το οτι ειναι ανοιχτες μονο 2 πιστες δεν σημαινει και οτι δεν δουλευει το χιονοδρομικο. Mαλιστα για μερικους, ο αναβατυρας της Στυγας ειναι το μισο χιονοδρομικο... κατι που για τετοια εποχη μπορω να σου πω οτι ειναι και το κυριο κομματι. Aς μεινει ανοιχτο το χ.κ με αυτους τους 2 αναβατηρες, για υπολοιπες βδομαδες, και εγω παραπονο δεν θα εχω... Kαι καποιες φωτογραφιες απο Kυριακη 30/3/2008 Aυτη ειναι κατα τις 5 το απογευμα οταν πια ο καιρος ειχε κλεισει, και χιονιζε καλα στο parking... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted April 1, 2008 σαν σε διαφημισεις σε περιοδικο ειναι οι φοτο!φωτογραφος εισαι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 1, 2008 Γραφιστας που χειριζεται σχετικα καλα το Photoμαγαζο... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted April 1, 2008 Πολύ ωραίες φωτογραφίες, πραγματικά. Μπράβο, Γιώργο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted April 1, 2008 Bujinkan, το οτι ειναι ανοιχτες μονο 2 πιστες δεν σημαινει και οτι δεν δουλευει το χιονοδρομικο. Mαλιστα για μερικους, ο αναβατυρας της Στυγας ειναι το μισο χιονοδρομικο... κατι που για τετοια εποχη μπορω να σου πω οτι ειναι και το κυριο κομματι. Aς μεινει ανοιχτο το χ.κ με αυτους τους 2 αναβατηρες, για υπολοιπες βδομαδες, και εγω παραπονο δεν θα εχω... Ναι δεν διαφωνω,ετσι κι αλλιως και εγω στυγα ανεβαινω,αλλα μου αρεσει και αυτη που κατεβαινει δεξια(αρτεμις?) Αλλα σκεψου να παρει τηλ ενας αρχαριος,να του πουνε λειτουργουμε και να ανεβει και να δει μονο την στυγα ανοιχτη Κατα τη γνωμη μου πρεπει εκτος απο το αν λειτουργει να σου λενε και ποιες πιστες λειτουργουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
germanos 37 Report post Posted April 2, 2008 Με αυτές τις δύο προβλέψεις... Χελμός Παρνασσός Μήπως να την κάνω Σάββατο για Χελμό (γιατί έχω πάθει Στυγοστερητικό σύνδρομο), και Κυριακή για Παρνασσό που θα είναι και η υπόλοιπη παρέα? Quote I just love skiing! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 2, 2008 Οπου και να πας, δεν θα χασεις... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted April 2, 2008 "Δεν σε βλέπω πολύ καλά... Πρέπει να έχει πέσει η πίεση σου.... Πάρε ένα σοκολατάκι..." Όσοι είχαν ακούσει τα λόγια αυτά στο κέντρο σίγουρα θα είχαν την ευτυχία να γνωρίσουν τον πιο γλυκό άνθρωπο στο βουνό.... Και γλυκός δεν ήταν από τα σοκολατάκια που σε τρατάριζε συνέχεια.... αλλά.... λόγω... της μεγάλης καρδιάς που είχε... Αλλά χτες το μεσημέρι.... αυτή η καρδιά... τον πρόδωσε.... Θανάση καλό ταξίδι... και μην σταματήσεις να μοιράζεις.... σοκολατάκια... Εγώ σήμερα το έμαθα στη σχολή μου και νομίζω σήμερα ήταν και η κηδεία. Ο κ. Θανάσης μου είχε κάνει μάθημα σε ένα εργαστήριο ηλεκτρικών μηχανών. Συλλυπητήρια στους συγγενείς και στους φίλους του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 2, 2008 με αυτη την κατασταση μαλλον θα την κανω για παρνασσο για το τελευταιο σκιαρισμα για φετος Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites