Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

Το απόσπασμα που παραθέτεις ανήκει στην ιστοσελίδα του χ/κ Σελίου.

Αυτό που ακολουθεί ανήκει στην ιστοσελίδα του χ/κ Καλαβρύτων. :D

untitled-3.jpg

Ο κος Γιοβανόπουλος εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις? θετικά ή αρνητικά?

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ...

Κόσμος αρμόδιος κι όχι κόσμος απλός, επισκέπτεται τα άλλα χ/κ όλο σχεδόν το χρόνο (και αναγνωρίζω τη χρησιμότητα του να μπορείς να δεις πως κάνει τι ένας άλλος συνάδελφός σου).

Μετά από αυτές τις μετακινήσεις, τηρείται το πρωτόκολλο της διπλωματίας, θαρρείς κι αναφερόμαστε στα μυστικά του κράτους. :P

Θα το θεωρούσα ειλικρινέστερο να μας αναφέρουν τι διδάσκονται ή τι διαπίστωσαν ότι πρέπει να αποφεύγουν, τι είναι αυτό που τους εντυπωσίασε στο έργο ενός συναδέλφου ή τι θα ήθελαν να βελτιώσουν / τροποποιήσουν και προς ποια κατεύθυνση με τη νέα χρονιά.

Ανακοινώσεις επί της ουσίας δηλαδή.

Κάποια τέτοια δείγματα το Σέλι έχει αρχίσει να τα δείχνει... καλό όμως θα ήταν και να τα συνεχίσει...

Άλλωστε παραδείγματα προς μίμηση δεν αποτελούν μόνο οι καλές εγκαταστάσεις, οι υπερσύγχρονοι αναβατήρες, τα τέλεια χιονοδιαστρωτικά μηχανήματα και το ευγενέστατο πάντα πρόθυμο εξειδικευμένο προσωπικό. :P

Πάντα βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά των πραγμάτων η οποία εν προκειμένω φαίνεται εδώ:

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=7071&st=40

Πέρα απο το ανάγλυφο και τη φυσική ομορφιά του βουνού δεν διαβάζω να γίνεται λόγος για εντυπωσιακές εγκαταστάσεις. Και επειδή μάλλον πέρασε απαρατήρητο, κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τι γράφει ο ίδιος άνθρωπος για τις εντυπώσεις του από την πρόσφατη επίσκεψη του στο ΧΚΠ.

papadakn-portes2_3.jpg

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς

Nea Kifisia Weather Station

Locus-delicti.com Blog

Πάντα βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά των πραγμάτων η οποία εν προκειμένω φαίνεται εδώ:

Στο τελος σας βλεπω να δημιουργειτε και παρεξηγηση αναμεσα στο ΧΚΚ και το ΕΧΚΣ... :o:P:D

Στο τελος σας βλεπω να δημιουργειτε και παρεξηγηση αναμεσα στο ΧΚΚ και το ΕΧΚΣ... :o:P:D

Όχι δα... :D

Αυτά πρέπει να "παρεξηγηθούν" για το ποιο θα μας διεκδικήσει! :P

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Όχι δα... :P

Αυτά πρέπει να "παρεξηγηθούν" για το ποιο θα μας διεκδικήσει! :D

To τροχοσπιτο το εχεις ακομα στο Σελι; :D Η εχεις 'πολιτογραφηθει' αλλου; :P(Καμμια Κασσανδρα να 'ουμ... :o )...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Boozer το αποσπασμα που εβαλα εαν το διαβασεις ειναι το ιδιο που εβαλες...lol

To τροχοσπιτο το εχεις ακομα στο Σελι; :D Η εχεις 'πολιτογραφηθει' αλλου; :D(Καμμια Κασσανδρα να 'ουμ... :o )...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μετά μη διαμαρτύρεσαι ότι είμαστε offtopic... :D

Υπάρχει topic για τα τροχόσπιτα! :D Έρχεσαι μια φορά σαν κομήτης στο θέμα και ξέρεις τα πάντα για την διαμονή του τουρίστα χιονοδρόμου! :P

Nickel η διαφορά στην παρουσίαση παραμένει...

Επί του θέματος στην απορία μας δεν θα απαντήσει κανείς... έχω ένστικτο! :P

Όσον αφορά στο ποστ μου, πιστεύω ότι όλοι συμμεριζόμαστε την άποψη ότι η ευγενής άμιλλα είναι ισχυρό κίνητρο και αρωγός στην προσπάθειά μας να γινόμαστε καλύτεροι (ανεξαρτήτως αποτελέσματος)...

Από τις ανταλλαγές απόψεων, θέσεων, πρακτικών επίλυσης ζητημάτων ανάμεσα σε ανθρώπους του ιδίου κλάδου, επωφελείται όλη η "αλυσίδα".

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

Απο την στιγμη που φετος αποφασισαν για τους δικους τους λογους (μαλλον οικονομικους... :rolleyes:)

να μην λειτουργισουν το baby lift στην Βαθεια Λακκα, καλα εκαναν και δεν εβαλαν το συρματοσχοινο.

Ετσι οταν κατεβαιναμε απο εκεινο το σημειο της Νεραϊδορχης

normal_KALABRYTA-3.jpg

δεν χρειαζοταν να κανουμε ταρζανιες για να τα περασουμε.

Παντως η μη λειτουργεια αυτου του baby ηταν αλλο ενα -

στην φετινη σαιζον.

Ο αναβατηρας υπαρχει και απ' οτι ξερω ειναι ενταξει.

Ας ελπισουμε του χρονου πια, μετα απο ενα χρονο ξεκουρασης, να μπει σε λειτουργεια

παιδευοντας νεους στα χιονοαθληματα μας.

για μενα καλο ηταν που δεν δουλεψε

δεν μαζευοταν πολυς κοσμος πανω και δεν υπηρχαν ουρες στην καφετερια

πληροφοριακα δεν δουλεψε γιατι το συρματπσχοινο μεταφερθηκε στο κατω baby λογο προβληματος

το ξαναλεω

ηταν πολυ καλο για τους σκιερ που μενουν στο πανω βουνο γιατι δεν ειχαν ουρες

παλια γινοταν ο χαμος

DALTONS POW ROBBERY.....

πληροφοριακα δεν δουλεψε γιατι το συρματπσχοινο μεταφερθηκε στο κατω baby λογο προβληματος

το ξαναλεω

Ναι είναι πανάκριβο το άτιμο για να αντικατασταθεί............................

9-2-05020.jpg

Νομιζω οτι το κοστος του συρματοσχοινου ειναι λιγοτερο απο το κοστος που θα ειχε ενας ακομα λιφτιερης για να λειτουργισει το πανω baby. Τωρα αν συνδιαστηκε και με μεταφορα του συρματοσχοινου απο το πανω

στο κατω baby για να γλιτωσουν και τα εξτρα money απο την αγορα νεου συρματοσχοινου... jackpot!

Tεσπα... οπως και να εχει, μονο καλο δεν ειναι να μενει κλειστος ενας αναβατυρας (ας ειναι και baby...). Λες και τους εχουμε πολλους...Μπακαλοοικονομια μου μυριζει και μονο.

Και οσο εχει να κανει με το κοσμο που μαζευται πανω, φετος αν δεν ειχε πολυκοσμια στην Bαθεια Λακκα δεν οφειλετε στο baby... :rolleyes:

Αυτο το baby ειναι πολυ καλο, κρατα καλυτερο χιονι απο το αντιστοιχο του Ξηροκαμπου, συν οτι μαζευει λιγοτερο κοσμο αρχαριων που απλα παιζουν με το τσαμπα αναβατυρα, σε συγκριση με αυτους που θελουν να μαθουν πραγματικα. Ειναι πολυ καλο να ειναι δωρεαν η χρηση σε αυτους τους αναβατυρες, αλλα τα

extra 10€ που χρειαζετει για να ανεβει κανεις στην Βαθεια Λακκα αποθαρυνει πολλους στο να τον χρησιμοποιησουν. Αλλος ενας λογος που αυτοι που ανεβαινουν να θελουν να μαθουν. Θυμαμαι κιολας μερες (μην παω μακρια, περιοδος 05-06) που σε τρελλες ουρες σε Στυγα και Αρτεμη, ξεσπουσαμε στα αλματακια κατω απο την Νεραϊδοραχη εκμεταλευοντας το σε συγκριση αδειο baby.

Ειναι πολυ καλο να ειναι δωρεαν η χρηση σε αυτους τους αναβατυρες, αλλα τα

extra 10€ που χρειαζετει για να ανεβει κανεις στην Βαθεια Λακκα αποθαρυνει πολλους

στο να τον χρησιμοποιησουν.

Αυτό το 10άρικο, είναι πραγματικά εγκληματική κλοπή. Όταν μάλιστα ήθελα να ανεβάσω τον γιο μου (5 χρονών τότε) πιο πολύ για βόλτα, μου ζήτησαν άλλα 10 € για το παιδί!!!!

Στο Ischgl, πληρώνεις 17€ για να ανέβεις με το βαγόνι από τα 1.400 στα 2.300 ή τα 2.600 μ, αναλόγως με το ποιο από τα βαγόνια θα χρησιμοποιήσεις, για μία διαδρομή 10 λεπτη (θα μου πεις ότι με τον Αχιλλέα μπορείς εύκολα να καταρίψεις το ρεκόρ λόγω αργοπορίας). Εκεί που φτάνεις όμως έχει εγκαταστάσεις με οργάνωση (τουαλέτες, εστιατόρια....) που μπορούν να φιλοξενήσουν επαρκώς την βόλτα ενός μη σκιερ. Εγώ με τον γιο μου θα πλήρωνα φθηνότερα στο Ischgl!

Ά ρε αθάνατε Αχιλλέα.....

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Αυτό το 10άρικο, είναι πραγματικά εγκληματική κλοπή. Όταν μάλιστα ήθελα να ανεβάσω τον γιο μου (5 χρονών τότε) πιο πολύ για βόλτα, μου ζήτησαν άλλα 10€ για το παιδί!!!!

...Ά ρε αθάνατε Αχιλλέα.....

Ναι ειναι πολλα τα 10€υρωπουλα και στην πραγματικοτητα δεν το αξιζουν με τιποτα ουτε τα μισα...

Απο την αλλη, επειδη κυριως τα πληρωνουν οι "καφεδατοι" που εχουν σαν ταμα το να πιουν 2-3 φορες καφε τον χειμωνα σε ενα χιονοδρομικο, εμενα δεν με πολυκοφτει. Ισως να γινομαι κουτοπονηρος... αλλα αυτοι ειναι τα easy money για τα χιονοδρομικα μας. Και ισως χαρη σε κατι τετοιους εμεις κανουμε σκι. Να ΄ναι καλα τα παιδια :rolleyes:

Τωρα αν θελεις να το παρουμε σε συγκριση με το τι γινεται στο εξωτερικο (Αλπεις), θα συμφωνησεις οτι εγλκηματικες κλοπες γινονται κατα συρροη εδω στην Ελλαδα, και μαλιστα σε ολα τα χιονοδρομικα μας, αλλου περισσοτερο, αλλου λιγοτερο. Αλλα το τελευταιο, προσωπικα, που με απασχολει σε οτι εχει να κανει με την χιονοδρομια μας, ειναι τι πληρωνουν οι απλοι επισκεπτες, οσο χαζο και αν σας ακουγετε αυτο.

Αλλα το τελευταιο, προσωπικα, που με απασχολει σε οτι εχει να κανει με την χιονοδρομια μας, ειναι τι πληρωνουν οι απλοι επισκεπτες, οσο χαζο και αν σας ακουγετε αυτο.

Όμως κανονικά τον Αχιλλέα παίρνουν όσοι "δωρεάν" κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο πάνω baby....

Όσο για τους επισκέπτες, επειδή δεν ανήκουμε σε αυτούς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους γδάρουμε.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μου λύνεται την απορία πως είναι δυνατον ένα συρματόσχοινο ενός λιφτ με μήκος 150 μέτρα να ταιριάξει σε ένα λιφτ με 180 μέτρα μήκος...? Ή μάλλον να το θέσω αλλιώς... Μου εξηγήτε πως όταν αρχές Μαρτίου που το ΧΚΚ είχε πρόβλημα με το χιόνι στη βάση έβαλε για μερικές μέρες σε λειτουργία το πάνω baby και όταν ξαναχιόνισε ξαναμπήκε το κάτω πάλι σε λειτουργία... Βόλτες το εκάναν πάνω κάτω...? Και με τι το μετέφεραν ...? Το έδεσαν σε κανα ποδήλατο και το σέρνανε...? Μην πιστεύουμε και ότι ακούμε ... ανεπιφύλακτα... :)

Όσον αφορά την λειτουργία του πάνω baby το έχω ξαναγράψει εδω σε παλιότερο φετινό ποστ ότι ο έλεγχος των ημερησίων καρτών γίνεται στα κάτω λιφτ και όχι στα πάνω... Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι για να ελεχθούν οι κάρτες στην Στυγα Θετιδα Αρτεμις... θέλουν 3 υπαλλήλους... ακόμα... συν τουλάχιστον 1 στο πάνω baby σύνολο 4... Αν κάτι σας λεεί αυτό.... Επιπλέον το "Δωρεαν Σκι Αρχαρίων" πάει... περίπατο αν πληρώσεις 10 € για να ανέβεις επάνω... οπότε καλό είναι να μην δουλεύει... (κατ'εμέ....) Και θα συμφωνήσω σε όλα με τον Αλκατραζ... Οι επισκέπτες με τις ... Τζ(σ)ιπούρες... δεν παθαίνουν τίποτα να πληρώσουν στην μία ή δυο επισκέψεις που κάνουν το χρόνο 10€ για να πιουν τον καφέ τους.... στα 2000 μέτρα... Επίσης αλλή μια ερώτηση... Καφε.....? τουαλέτες ... ?δεν έχει η Βαθεια Λάκκα... εγώ έτσι θυμάμαι...?

Στο θέμα τις επίσκεψης ...

Να δούμε έργα θέλουμε... Από λόγια... χορτάσαμε.... δόξα το θεό... Το τι είπαν ... δεν με απασχολεί καθόλου.... Το τι θα πράξουν/επενδύσουν με κόφτει....

Φιλικά

Θοδωρής...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Οι επισκέπτες με τις ... Τζ(σ)ιπούρες... δεν παθαίνουν τίποτα να πληρώσουν στην μία ή δυο επισκέψεις που κάνουν το χρόνο 10€ για να πιουν τον καφέ τους.... στα 2000 μέτρα...

Οι επισκέπτες χωρίς τζιπούρες;

Καλά είναι να μην φτάνουμε στα όρια ρατσισμού, στον οποίο όλοι μας πολλές φορές υποκύπτουμε έστω άθελα μας.

Όσο για τους επισκέπτες, επειδή δεν ανήκουμε σε αυτούς, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους γδάρουμε.

Εδώ θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω.

Επισκέπτες είμαστε όλοι. Όλοι πληρώνουμε τον καφέ, την πορτοκαλάδα, το κολατσιό και μέσα στην τιμή τους ενσωματώνονται και άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες. Πόσο μάλλον δε, σε εποχιακά παρεχόμενες υπηρεσίες.

Απλώς θα το έθετα διαφορετικά: Στο κάθε μέρος την ανάλογη εποχή πληρώνουμε το αντίστοιχο ποσό.

Το ίδιο συμβαίνει όταν πάμε στην παραλία το καλοκαίρι, στα χιονοδρομικά το χειμώνα κ.ο.κ.

Τα οικονομικά έχουν ξεφύγει γενικότερα σε όλους τους τομείς και δεν πιστεύω να διαφωνεί κάποιος.

Όσο υπάρχει χρήμα κανείς δε γκρινιάζει.

...αλλά κι εμείς ως καταναλωτές έχουμε τεράστιο μερίδιο ευθύνης. :)

Ας αφήσουμε τον καφέ γιατί κάπου θα υπάρχει ακόμα λίγο χιόνι. :D

Δ.Χ.

Μου εξηγήτε πως όταν αρχές Μαρτίου που το ΧΚΚ είχε πρόβλημα με το χιόνι στη βάση έβαλε για μερικές μέρες σε λειτουργία το πάνω baby και όταν ξαναχιόνισε ξαναμπήκε το κάτω πάλι σε λειτουργία...

Επιπλέον το "Δωρεαν Σκι Αρχαρίων" πάει... περίπατο αν πληρώσεις 10 € για να ανέβεις επάνω... οπότε καλό είναι να μην δουλεύει... (κατ'εμέ....)

? Πότε δούλεψε φέτος το πάνω baby??

Επίσεις διαφωνώ μαζί σου στο να μη λειτουργεί το πάνω baby. Προσωπικά εμένα μου ήταν πολύ χρήσιμο όταν μάθαινα πέρυσι τη γυναίκα μου σκι, και στο κάτω που είναι δωρεάν γινόταν σφαγή! 10 ευρώ βέβαια είναι πολλά, αλλά κάποιος που το χρειάζεται για να μάθει σκι και όχι για να παίξι όπως σωστά λέει ο ALCATRAZ θα τα δώσει. Όπως και η γυναίκα μου πέρυσι! Απλά, δεν θα αγοράσω ούτε νερό από την καφετέριά τους, που ούτως ή άλλως έχει αγενέστατο προσωπικό!

Φιλικά,

Σπύρος.

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Οι επισκέπτες χωρίς τζιπούρες;

Καλά είναι να μην φτάνουμε στα όρια ρατσισμού, στον οποίο όλοι μας πολλές φορές υποκύπτουμε έστω άθελα μας.

Μερικές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγεί.... Συμφωνώ μαζί σου Mil αλλα όπως λέει και η Βοοzer το καλοκαίρι... που είναι σαφώς πιο μεγάλη η σαιζόν από αυτη ενός ΧΚ στην Ελλάδα πληρώνουμε 10€ για ένα ζευγάρι ξαπλώστρες .. (όχι αδιαμαρτύρητα βέβαια) σε ... "επιχειρήσεις" με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα... εν συγκρίσει τουλάχιστον με αυτά ενός ΧΚ.... Πραγματικά δεν το βρίσκω ... τραγικά τραβηγμένο τα 10€ για μια βόλτα μέχρι ην Β.Λ.... Αν ήταν πιο φτηνα ίσως και οι ουρες να ήταν μεγαλύτερες... Αυτός λοιπόν που δεν έχει... Τσιπούρα... μπορεί να κάτσει κάτω... ή να κάνει μια βολτα στο χιόνι στην βάση του ΧΚ..... Το γεγονός ότι υπάρχουν εγκαταστάσεις χιονοδρομίας δεν είναι νομίζω υποχρεωτικό να πρέπει να ανέβουν όλοι οι Ελλήνες πολίτες στην Β.Λ.... Τα ΧΚ απευθύνονται σε χιονοδρόμους και όχι στους επισκέπτες... Άσχετα αν παγκωσμίως τα ΧΚ εξηπηρετούν και επισκέπτες... με τα του ωφελίμου βεβαίως βεβαίως....

sbird αν αφησα να εννοηθεί ότι δεν θέλω να δουλεύει το πάνω baby.. γράψε λάθος.... Την ημέρα της έναρξης της σεζον πρώτος πρώτος ανέβηκα να μάθω σκι την (πρωην πλεον !!!) κοπέλα μου πάνω και πραγματικά απογοητέυτικα που δεν δούλευε το λιφτ... οπότε και ξεκινήσαμε κάτω μαζί με όλο τον χαμό.... Απλά είπα για ποιούς κατά την γνώμη μου λόγους δεν δουλέυει το πάνω baby.... Το λιφτ ξαναλέω δούλεψε για μερικές μέρες που αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν καθημερινές... όταν αρχές Μαρτίου συζητάγαμε αν... "θα φάμε μπακαλιάρο φέτος στο ΧΚ" ή όχι.... Ηταν μια δύσκολη περίοδος 10-15 ημερών αχιονίας με υψηλές θερμοκρασίες που έφαγαν το χιόνι στη βάση ... οπότε και μπήκε μπροστά το πάνω... Όταν ξαναχιόνισε ... έκλεισε και ξαναξακίνησε το κάτω... ;)

Φιλικά

Θοδωρής...

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Το λιφτ ξαναλέω δούλεψε για μερικές μέρες που αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν καθημερινές... όταν αρχές Μαρτίου συζητάγαμε αν... "θα φάμε μπακαλιάρο φέτος στο ΧΚ" ή όχι.... Ηταν μια δύσκολη περίοδος 10-15 ημερών αχιονίας με υψηλές θερμοκρασίες που έφαγαν το χιόνι στη βάση ... οπότε και μπήκε μπροστά το πάνω... Όταν ξαναχιόνισε ... έκλεισε και ξαναξακίνησε το κάτω... ;)

Φιλικά

Θοδωρής...

Ναι ναι έχεις δίκιο! Το θυμήθηκα. ;)

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Κύριε Τσεκούρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

... Χρονια πολλα και σε 'σενα Metero ;)

... και σε ολους τους συνονοματους ;)

Κύριε Τσεκούρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

άσε δεν είναι σπίτι είναι μακρυά ;)

μην τον πάρεις τηλέφωνο είναι ακριβό το roaming εκεί πέρα ;)

...

Όσον αφορά την λειτουργία του πάνω baby το έχω ξαναγράψει εδω σε παλιότερο φετινό ποστ ότι ο έλεγχος των ημερησίων καρτών γίνεται στα κάτω λιφτ και όχι στα πάνω... Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι για να ελεχθούν οι κάρτες στην Στυγα Θετιδα Αρτεμις... θέλουν 3 υπαλλήλους... ακόμα... συν τουλάχιστον 1 στο πάνω baby σύνολο 4... Αν κάτι σας λεεί αυτό

...

Βρε Θοδωρη, μερες ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με το παραπανω που ειχες γραψει, γιατι εμενα με μπερδευει, αντι να μου λεει κατι...

Απο την στιγμη που ο ελεγχος γινεται (οντως) κατω, σε Δαφνη & Αχιλλεα, τι διαφορετικο θα γινοταν αν λειτουργουσε το πανω baby? Δεν υπηρχαν ετσι & αλλιος οι 3 επιπλεον υπαλληλοι (ποσο μαλλον 4) για τον ελεγχο επανω. Αν καποιος ηθελε να την βγαλει "πονηρα & φθηνα" αγοραζε την καρτα του επισκεπτη με τα 10€ και φτανωντας στην Βαθεια Λακκα εκανε μισο-τσαμαπα σκι στο πανω κομματι του χιονοδρομικου χωρις να τον ελεγχει κανενας... Κανω λαθος?

Και ειναι κατι που το Χ.Κ.Καλαβρυτων το ξερει. Τζαμπατζιδες μπολικοι, αλλα εαν δεν αλλαξουν το συστημα των εισητιριων σε αυτο με τον ηλεκτρονικο ελεγχο (τυπου ski-data), θα εξακολουθουν να προσφερουν φθηνο ski-snb σε μερικους. Επισης απο την στιγμη που δεν θελουν να διαθεσουν κονδυλια για μια τετεια αλλαγη, που ειναι κυριως για το δικο τους καλο, το να δωσεις αλλα 3 μεροκαματα τα Σ-Κ σε θεσεις που σιγουρα θα βγαλουν τα λεφτα τους, ε δεν ειναι και τοσο τρομερο... Εκτος αν κανω παλι λαθος...

Παντως οπως και να εχει, δεν ειναι αυτο το προβλημα που εμεινε κλειστο το πανω baby. Δεν στεκει ως δικαιολογεια, εκτος αν δεν εχω καταλαβει τι εννοεις.

Βρε Θοδωρη, μερες ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με το παραπανω που ειχες γραψει,

γιατι εμενα με μπερδευει., αντι να μου λεει κατι...

..............................

Παντως οπως και να εχει, δεν ειναι αυτο το προβλημα που εμεινε κλειστο το πανω baby.

Δεν στεκει ως δικαιολογεια, εκτος αν δεν εχω καταλαβει τι εννοεις.

Απο την άλλη θα μπορούσαν να έχουν τα baby lift δωρεάν

προς όφελος τους θα ήταν

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ