Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

καλα πρεπει να ηταν πολυ ωραια σημερα το βραδακι πανω

Θοδωρε πες μας τι εγινε και θα το διαβασουμε την αλλη εβδομαδα που θα γυρισουμε με το καλο :D

DALTONS POW ROBBERY.....

και καμια φωτο να ξεγελασουμε λιγο την πικρα μας που δεν μπορουσαμε να ειμαστε εκει σημερα και εμεις.

ωραίες φώτος Τεο,

παιδιά προσοχή στον ΜακηΜας τωρα που θα είναι μόνος του... μην τον αδυνατισετε άλλο :D δεν εχουμε μικροτερη φόρμα...

καλησπέρα και απο εμένα .

ήθελα να πω ότι τα εξής:

Α) τα χριστούγεννα είχα πάει να στο χ/κ καιμάκ τσαλαν.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: τέλεια οργάνωση, απίστευτη εξυπηρέτηση ( ο άνθρωπος στα λίφτ έπιανε την άγκυρα και σου την έδινε στα χέρια, οι κάρτες περνόυσανε με cheap και δεν σου πατούσε κανείς τα πέδιλα το χιονοδρομικό γενικώς ήτανε άψογο.....)

Β) πήγα το προηγούμενο Σ/Κ στο Χ/Κ καλαβρύτων

Δεν μου έδωσαν έκπτωση μέλους( δεν ξέρω κιόλας αν έχουμε....) βέβαια έμαθα ότι δεν έβγαζε το μηχάνημα έκπτωση!!

έπεσα στην άγκυρα όπως πήγα να την πάρω και κανείς δεν ήρθε ούτε καν να βοηθήσει.....

Αποφάσισα να κρατάω τα λεφτά μου και την όρεξη μου για τα χιονοδρομικά του βορρά αν και για τους Στερεο Ελλαδίτες είναι μα ταλαιπωρία!!!!!!!!

Αναρωτιούμουν αν τα μέλη του Δ.Σ των συλλόγων γενικώς θα μπορούσαν να τρίξουν τα δόντια στους υπεύθυνους των Χ/Κ κυρίως Καλαβρύτων και Παρνασσού και να τους υπενθυμίσουν ότι οι οργανωμένοι χιονοδρόμοι είναι κάποια stadard χρήματα γιαυτούς, και όχι μόνο για τα Χ/Κ αλλά και για τα σαλέ, και για τα μαγαζιά που πουλάνε εξοπλισμούς γιατί ακριβό εξοπλισμό θα πάρουν οι οραγανωμένοι χιονοδρόμοι, θα κάτσουν μετά το σκί να φάνε κιόλας οπότε ας σκεφτούνε ξανά λίγο την συμπεριφορά τους και την οργάνωση τους γιατί υπάρχουν λύσεις!!!!!!!!!!

thank ( τα είπα γιατί θα έσκαγα)

paidia avrio pos to vlepete? tha anevo epeidi to forecast dinei metrio anemo kai elpizo na anoixei...xioni ti elege simera?

Παιδια αυριο πως το βλεπετε1 Θα ανεβω επειδη το Forecast δινει μετριο ανεμο και ελπιζω να ανοιξει... χιονι τι ελεγε σημερα;

Το κειμενο μεταφραστηκε απο τα Greeklish απο το Moderating Team. Παρακαλειστε να γραφετε Ελληνικα με Ελληνικους χαρακτηρες

The Moderating Team

Edited by MakisM

paidia avrio pos to vlepete? tha anevo epeidi to forecast dinei metrio anemo kai elpizo na anoixei...xioni ti elege simera?

ΑΝΕΒΑ ΑΝΕΒΑ ^_^B):lol:

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Σήμερα Κυριακή, 11/1/2009 στο ΧΚΚ. Το κέντρο ήταν χωρισμένο «καιρικά» στα δύο. Από το σαλέ μέχρι την Βαθειά Λάκα….βαρύς χειμώνας….

dsc03395tl5.jpg

w640.png

dsc03396gz8.jpg

w640.png

dsc03397rh5.jpg

w640.png

11012009002hw5.jpg

w640.png

11012009003yb1.jpg

w640.png

Από την Βαθειά Λάκα και πάνω…….παράδεισος

11012009yg6.jpg

w640.png

Πιστάρα

11012009001pm4.jpg

w640.png

ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ fire3zc6.jpg

http://www.e-achaia.gr/

Παιδιά εμένα σήμερα μου έκλεψαν την σανίδα έξω από το κάτω chalet...Με όποιον μίλησα στο chalet με έγραψε κανονικά...την χοντρή και δύο άλλους στο bar, τον υπεύθυνο εκεί τον Αρτέμη που μου είπε πως ότι συμβαίνει μέσα στο chalet είναι δική του αρμοδιότητα ενώ ότι συμβαίνει απέξω είναι του χιονοδρομικού....στα lifts ζήτησα από τον liftιέρη να έχει το νου για την σανίδα και αρνήθηκε και αυτός...στις πληροφορίες παρόμοια αδιάφορη αντιμετώπιση....Αυτά για τα Καλάβρυτα..φαντάζομαι δεν είναι νέα για κανέναν από σας το πόσο ζώα και αντιεπαγγελματίες είναι οι άνθρωποι εκεί αλλά εγώ μέχρι στιγμής δεν είχε χρειαστεί να έρθω σε επαφή με το προσωπικό και σήμερα κατάλαβα για τι γκρινιάζει όλος ο κόσμος. Αυτά.

Είναι άσχημο να σου κλέβουν τον εξοπλισμό...Πάντως δεν μπορεί ο λιφτιέρης να φυλάει και εξοπλισμό.Έπρεπε να βρεις ένα τρόπο να την κλειδώνεις κάπου.Και να έχεις πάντα στο πορτοφόλι σου τους αριθμούς που έχει το σανίδι,ώστε αν αντιληφθείς κάποια στιγμή ότι άλλος το χρησιμοποιεί,να μπορείς να το αποδείξεις.Επίσης,καλό θα ήταν να είχες πάει στο Α.Τ της περιοχής για μήνυση κατ'αγνώστων.Εκτός αν θεωρείς ότι έδωσες πολύ λίγα χρήματα και δεν αξίζει τον κόπο...

Φίλε δεν ζήτησα στον λιφτιέρη να μου φυλάει την σανίδα αλλά του έδωσα περιγραφή σε περίπτωση που αντιλαμβανόταν ότι κάποιος την είχε και εκείνος δεν δέχθηκε να checkarei

Ε λογικό είναι να μη δεχθεί.Τι θα κοιτάζει;Τη δουλειά του ή κάθε σανίδα που μπαίνει;Και αν τον έβλεπε,τι θα του έκανε;Μην τα βλέπεις τόσο απλά,δεν είναι.Αν τον ρώταγε "δική σου είναι η σανίδα;" θα απάνταγε ο άλλος "ναι δική μου είναι".Αν και το πιο πιθανόν είναι αυτός που την έκλεψε να έφυγε από το Χ.Κ αμέσως.Δε θα την περιέφερε...

Hello!

Mipws ksairei kanenas, eiparhei skibus apo tin Athina ews ta Kalavryta?

Tha eimai to february stin Athina kai eithela na dwkimasw tis ntopies pistes. Kai an eiparhei kamia pliroforia gia to skibus ews Parnasso, tha itan kai auto poly kalo!

Me syghoritai gia ta halia mou ellinika :rolleyes:

thnx!

Μηπως ξερει κανενας,υπαρχει σκιbus απο την Αθηνα εως τα Καλαβρυτα?

Θα ειμαι το Φεβρουαριο στην Αθηνα και ηθελα να δοκιμασω τις ντοπιες πιστες.και αν υπαρχει καμια πληροφορια για το skibus εως Παρνασσο,θα ηταν και αυτο πολυ καλο!

edit for Moderating Team Saltofx

Παιδιά εμένα σήμερα μου έκλεψαν την σανίδα έξω από το κάτω chalet...Με όποιον μίλησα στο chalet με έγραψε κανονικά...την χοντρή και δύο άλλους στο bar, τον υπεύθυνο εκεί τον Αρτέμη που μου είπε πως ότι συμβαίνει μέσα στο chalet είναι δική του αρμοδιότητα ενώ ότι συμβαίνει απέξω είναι του χιονοδρομικού....στα lifts ζήτησα από τον liftιέρη να έχει το νου για την σανίδα και αρνήθηκε και αυτός...στις πληροφορίες παρόμοια αδιάφορη αντιμετώπιση....Αυτά για τα Καλάβρυτα..φαντάζομαι δεν είναι νέα για κανέναν από σας το πόσο ζώα και αντιεπαγγελματίες είναι οι άνθρωποι εκεί αλλά εγώ μέχρι στιγμής δεν είχε χρειαστεί να έρθω σε επαφή με το προσωπικό και σήμερα κατάλαβα για τι γκρινιάζει όλος ο κόσμος. Αυτά.

Mπορεις να πεις τον πονο σου

και χωρις χαρακτηρισμους.

Ετσι χανεις το δικιο σου.

Κλοπες εξοπλισμου εχουν παρατηρηθει κατα καιρους

σε πολλα ΧΚ.

Φταινε τα χιονοδρομικα;

Hello!

Mipws ksairei kanenas, eiparhei skibus apo tin Athina ews ta Kalavryta?

Tha eimai to february stin Athina kai eithela na dwkimasw tis ntopies pistes. Kai an eiparhei kamia pliroforia gia to skibus ews Parnasso, tha itan kai auto poly kalo!

Me syghoritai gia ta halia mou ellinika :rolleyes:

thnx!

Για Skibus προς Καλάβρυτα,δύσκολα θα βρεις.Αλλά αν θέλεις μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 2105781880 αν βάλει όταν θα είσαι εδώ.Στο ίδιο τηλέφωνο θα βρεις και για τον Παρνασσό.Για τον Παρνασσό έχει συνέχεια.

Σήμερα Κυριακή, 11/1/2009 στο ΧΚΚ. Το κέντρο ήταν χωρισμένο «καιρικά» στα δύο. Από το σαλέ μέχρι την Βαθειά Λάκα….βαρύς χειμώνας….

Από την Βαθειά Λάκα και πάνω…….παράδεισος

Πραγματικα σημερα στα ψηλα ηταν υπεροχα!!!

Καλα ρε Ακη εσυ pmr δεν εχεις;

Πως και δεν βρεθηκαμε;

Ειμουν απανω με Αlcatrz, over poulover, snowbill και

snowholicanonyμη

Πραγματικα σημερα στα ψηλα ηταν υπεροχα!!!

Καλα ρε Ακη εσυ pmr δεν εχεις;

Πως και δεν βρεθηκαμε;

Ειμουν απανω με Αlcatrz, over poulover, snowbill και

snowholicanonyμη

Έχω Γιώργο.... αλλά όλη μέρα πάλευα να πείσω το μικρότερο μέλος της οικογένειας (φαίνεται στο avatar :rolleyes: )... ότι πρέπει να ξεκολλήσει απ το bebe και να πάει πιο πάνω.....και να μην ζηλεύει τα άλλα παιδάκια που πάνε καλύτερα....και...και....και....και....... Τα pmr....παρέμειναν κλειστά. Φεύγοντας τα θυμήθηκα. :blink::lol:

ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ fire3zc6.jpg

http://www.e-achaia.gr/

Φιλε λυπαμαι για την απωλεια σου. Τα ζωα δυστυχως ειναι οι κλεφτες που κλεβουν τον εξοπλισμο μας. Οι υπαλληλοι των ΧΚ δεν εχουν ευθυνη, δεν μπορουν να κανουν και τιποτα και το χειροτερο αυτο συμβαινει συχνα και ...το εχουν συνιθισει. :rolleyes: Συμβαινει σε ΟΛΑ τα ΧΚ.

Σε μας μενει να προστατεψουμε τον εξοπλισμο μας, βαζοντας του λουκετο. Οχι πως ενας αποφασισμενος κλεφτης δεν μπορει να τον κλεψει, αλλα μαλλον θα παει να παρει του διπλανου που τα εχει αφησει χυμα.

Ολη η οικογενεια εχει Dakine Micro Locks (15€ το τεμαχιο)

2300-625_MICROLOCK1.jpg

Προσεχετε για να 'χετε!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Πάντως εγώ που είχα κλειδώσει περυσι στην Φτερόλακα 2 ζευγάρια πέδιλα με μία κλειδαριά μου πείραν τα μπατόν :rolleyes:

Μάλλον από αντίδραση :blink:

Το φοβαμαι και γω :blink: Τωρα που εχω πτυσσομενα... :lol: Λες να τα παιρνω μεσα; :rolleyes:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Εγώ έχω μια κλειδαριά με συρματόσκοινο σαν αυτή που πούλαγε μια φορά το lidl.Επειδή δεν είχα προλάβει την προσφορά,την αγόρασα από τη Γερμανία,και κλειδώνω μαζί με τα πέδιλα και τα μπατόν και δεν βγαίνουν.Εντάξει αν έχει κάποιος μαζί του κόφτη,τα παίρνει...

Φιλε λυπαμαι για την απωλεια σου. Τα ζωα δυστυχως ειναι οι κλεφτες που κλεβουν τον εξοπλισμο μας. Οι υπαλληλοι των ΧΚ δεν εχουν ευθυνη, δεν μπορουν να κανουν και τιποτα και το χειροτερο αυτο συμβαινει συχνα και ...το εχουν συνιθισει. :rolleyes: Συμβαινει σε ΟΛΑ τα ΧΚ.

Σε μας μενει να προστατεψουμε τον εξοπλισμο μας, βαζοντας του λουκετο. Οχι πως ενας αποφασισμενος κλεφτης δεν μπορει να τον κλεψει, αλλα μαλλον θα παει να παρει του διπλανου που τα εχει αφησει χυμα.

Ολη η οικογενεια εχει Dakine Micro Locks (15€ το τεμαχιο)

2300-625_MICROLOCK1.jpg

Προσεχετε για να 'χετε!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Από που τα πήρες Μάκη?

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Εγω προ τριετιας απο το Forward (Snowboardαδικο μαγαζι Θεε μου συγχωρεσε με... :rolleyes::lol:;) ), αλλα νομιζω οτι τα περισσοτερα μαγαζια εχουν πλεον (γιατι ειναι καλη μπιζνα... :blink: )

Φιλικα

ΜακηςΜ

thanks....

πρεπει να κάνουν και για ποδήλατα.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....