Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 18, 2009 (ας ειναι καλα το μελος g-zaki απο το snowreport)[/color] Youtube Video ->Original Video Eχει σχέση το αμαξι που δείχνεις στο video με το αμάξι που έχουν παρατήσει στο πάρκο του ΧΚΚ???? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 19, 2009 ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΕΟ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΚ O θεός αγαπάει το κλέφτη ... αγαπάει και τον νοικοκύρη κ. Μετερο... Χτες το "Μενουμε Ελλάδα" ήταν στο ΧΚΚ και πήρε πλάνα για την εκπομπή... Εχω την απορία πως βρέθηκε εκεί η φωτό ...? Ποιός να την εστειλε αραγε... και σε τι να αποσκοπούσε...? ...Άραγε...? ? ? Ζητώ συγγνώμη από το forum, αλλά οφείλω να απαντήσω, αφού αναφέρεται το όνομά μου...Σε ότι έχει να κάνει με μένα Θεόδωρε, θα χαλαρώσεις θέλεις δε θέλεις. Με άλλα παιδάκια παίξε όπως νομίζεις. Και δεν ξέρεις και μιλάς Θεόδωρε. Γι' αυτό χαλάρωσε, πριν συνεχίσεις να εκτίθεσαι. 1. Το Μαίναλο έκλεισε επειδή δεν είχε σήμα λειτουργίας. 2. Ξέρω οτι το χ/κ Καλαβρύτων (όπως και τα υπόλοιπα) δεν έχει σήμα λειτουργίας. Μάθε λοιπόν οτι επειδή έχει στείλει όλα τα χαρτιά στον ΕΟΤ, δε σημαίνει αυτόματα οτι έχει νομιμοποιηθεί κιόλας. Και πώς άλλωστε αφού κανένα χ/κ της χώρας δεν πληρεί τις προϋποθέσεις του νόμου που διέπει τη λειτουργία τους. 3. Τα παραπάνω σχόλιά μου δεν αποτελούν σπόντες, αλλά πραγματικότητα. Αν η αλήθεια σε πονάει δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου. Και δεν φταίω εγώ που αναφέρω πραγματικά στοιχεία. Θα με ελέγξεις μόνο όταν γράψω κάτι ψευδές. 4. Δεν έχω λόγο να φοβίσω κάποιον Θεόδωρε, διότι πολύ απλά...ούτε θα χάσω κάνα επίδομα, ούτε έχω ανάγκη κάποιον ούτε και παίρνω και χαμπάρι κανέναν. 5. Η απουσία μου από τα διοικητικά του συλλόγου δεν μου απαγορεύει να ασχολούμαι με διάφορα θέματα και να ενημερώνομαι. Ευτυχώς διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς ανθρώπους του χώρου της χιονοδρομίας και μπορώ ανά πάσα στιγμή να ξέρω τί γίνεται. Απαγορεύεται ή είναι βλαβερό για την υγεία μου ; Δεν καταλαβαίνω, τί δουλειά έχει το όνομά μου δίπλα στη λέξη ''δόλος''. Θα περιμένω μία εξήγηση, όπως και για το ''άλλος'' εάν πηγαίνει σε μένα ή στον σύλλογο. Και για να επιστρέψουμε στην ουσία του forum και του θέματος... Αυτό, μαζί με τη χθεσινή απάντηση του ALCATRAZ με κάλυψαν για το θέμα. Τέλος, θα παρακαλέσω τους διαχειριστές να αποθηκεύσουν τις τρείς τελευταίες σελίδες του tοpic, πριν αρχίσουν τα edits. Φαντάζεσε Αλέξη ότι παίζω... Σου δίνεται η εντύπωση ότι παίζουμε τις κουμπάρες...? Κάποιος άλλος παίζει με την νοημοσύνη μας και δεν λέει κάποιος να του αφαιρέσει το βήμα αυτό... Για να δούμε πως εκτείθομαι.... 1. Με πρόσχημα την έλειψη σήματος λειτουργίας ο Εισαγγελέας έκλεισε το κέντρο (Μαιναλο) για να αναγκάσει κάποιους να πληρώσουν ... κάποια από τα χρωστούμενα σε ιδιώτες...? Κάνω λάθος...? 2. Το ΧΚΚ έχει ζητήσει το σήμα και έχει στείλει ΟΛΑ τα δικαιολογητικά που ζητά ο ΕΟΤ... Γνωρίζεις και το περιεχόμενο του φακέλου...? Μέχρι να αποφανθεί ο ΕΟΤ το ΧΚΚ λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ... 3. Εμένα μου μοιάζει για σποντάρα το "Θεόδωρε...χαλάρωσε. Εκτεθειμένα απέναντι στη δικαιοσύνη είναι τα χ/κ στη Ελλάδα, γι' αυτό μήν ξανοίγεσαι...φοβέρες αλλού. Άλλωστε η πρόσφατη εμπλοκή εισαγγελέως στον χώρο της χιονοδρομίας, ήταν οδυνηρή για ένα χ/κ... χαλαρά λοιπόν και ψύχραιμα" Δεν έχω κανένα σκοπό να σε ελέγξω και δεν μιλώ για λογαριασμού του κέντρου αλλά προσωπικά για εμένα. Το πρόβλημα μου είναι ενας και μοναδικός χρήστης του φορουμ όπου εδώ και πολύ καιρό βάλει εναντίον του κέντρου της διευθυνσης των εργαζομένων και παραπληροφορεί με κακοήθεια σαρκάζοντας πρόσωπα και πράγματα. Δεν απειλώ... αλλα προειδοποιώ ότι αν δεν σταματήσει θα προχωρήσω σε όλα τα ένδικα μέσα που δικαιούμαι ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ την επιχείρηση μου. Δυστυχώς μαζί με την εναντίωση προς τον συγκεκριμένο χρήστη πιθανόν να πάρει την μπάλα και το φορουμ όπου έχουν ειπωθεί όλα αυτα που εγώ ισχυρίζομαι ως συκοφαντίες... Τώρα που κολλάς εσύ σε όλη αυτην την ιστοριά ... μόνο εσύ ξέρεις... Εκτος αν μιλάς εξ'ονόματος του ΔΣ... Ασε με λοιπόν να διαπιστώσω πρώτος εγώ και μετά εσείς αν και για ποιόν θα είναι δυσάρεστες οι συνέπειες εμπλοκής του εισαγγελέα στο πρόβλημα μου... 4. Ελπίζω να σε κάλυψα πριν... 5. Σαφώς όχι αλλά το πρόβλημα το έχω εγώ... και κανένας άλος...(προς το παρόν...) Τον ενδεχόμενο "δόλο" θα τον αποφανθεί η δικαιοσύνη... Αν η διατύπωση μου σου έδωσε αυτην την εντύπωση γράψε λάθος... Ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση για ποιό λόγο στους "συνδέσμους" της κεντρικής σελίδας του Συλλόγου δεν υπάρχει το ΧΚΚ... from mail@kalavrita-ski.comreply-to mail@kalavrita-ski.com to info@snowclub.gr cc metero12@gmail.com, metero12@hotmail.com, metero23@yahoo.com date Wed, Feb 18, 2009 at 12:55 PM subject Στοιχεία μέλους mailed-by kalavrita-ski.com hide details 12:55 PM (7 minutes ago) Reply Αγαπητή κυρία Κοτσίνα, Επειδή μάλλον είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά, σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία του χρήστη του φόρουμ της ιστοσελίδας του συλλόγου σας με το ψευδώνυμο metero...για να σταματήσει επιτέλους αυτή η αλητεία, που ελπίζω εσείς και ο σύλλογός σας να αποδοκιμάζετε! Με εκτίμηση, Γ.Τσεκούρας Στο τηλέφωνο που έχεις βάλει κ. Μετερο δεν απαντάει κανένας... Πέρνουμε και ξαναπέρνουμε αλλά... τίποτα... ΤΕΟ, η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Τι σου λένε σήμερα οι χάρτες της ΕΜΥ για τις αυστριακές άλπεις που αυτή τη στιγμή οι μέσες τιμές του αέρα στους μετεωρολογικούς σταθμούς κυμαίνονται μεταξύ 0-45km/h? Σήμερα ειναι μία κανονική μέρα με αέρα αλλά χωρίς έκτακτα δελτία καιρού κλπ κλπ... http://www.bergfex.at/oesterreich/wetter/ (το πρωί είχε μεγαλύτερη απόκλιση αλλά δεν είχα χρόνο να κάνω post...) Τώρα πάρε τυχαία οποιοδήποτε σταθμό έχει γύρω στα 20km/h και θα δείς ότι οι μέγιστες τιμές φτάνουν και τα 90-100km/h πχ http://www.bergfex.at/kaernten/wetter/stat...villacheralpe2/ Σκέψου το ξανά καλά πριν κάνεις γενικεύσεις και πεις ότι στις Άλπεις δε φυσάει... Γιατί το χειμώνα γίνεται κόλαση. Δυστυχώς δεν μπορώ να ασχοληθώ περρισότερο... Συνεχίζεις με τα κοσμητικα και την ειρωνία... Πάλι να ξαναγράφω τα ιδια δεν έχει νόημα. Μουγράφεις για ριπές την στιγμή που σου εξηγώ ότι χιονόπτωση-αέρας-κλίμα στην Ελλάδα δεν έχει καμιά σχέση με των Άλπεων...και ότι οι άνεμοι δεν έχουν την ίδια συχνότητα εμφάνισης όπως εδώ... Προφανώς είμαι ημιμαθής... Exω δει σε διάφορα χιονοδρομικά αυτοκινητο, συνηθως μεταξυ του βατηρα και της προσγειωσης οπου δεν το ακουμπαγες οταν εκανες αλμα...ακομα και αν επεφτες στον βατηρα θα σερνοσουν πανω στο καπώ του αφου το υπολοιπο ηταν καλυμμενο απο χιονι... Πραγματικά μονο απο τη φωτογραφια σοκαρομαι με το σκεπτικό να γλυστρίσεις,σκονταψεις,αστοχησεις την ωρα που ανεβαινεις στο βατήρα και βρεθείς στα πλαγια σε αυτο το αυτοκινητο... ειναι εντελως εκτεθιμένο και ρε παιδια για ονομα ειναι οτι πιο στραπατσαρισμενο μπορουσατε να βρειτε για το παρκο, χτυπα ξυλο ενας να παει και να κοπεί εκει πανω οι ευθυνες θα ειναι τραγικές. Επειδη υπαρχει δίχτυ εισαι καλλυμένος? εχει παρκαρει το χιονοδρομικο ενα αυτοκινητο σε σημειο που δεν πρεπει να ειναι, εχει ιδιοκτητη? εχει δηλωθει ολικη καταστροφη? δωθηκε αδεια απο την μαντρα να μετακινηθει εκει? αν ρωτησεις χαχα την τροχαια που το εχεις παρκαρει εκει θα σου πει οκ αστο? μιλαμε οτι ειμαστε στην Ελλάδα ετσι και οχι στην Νεα Ζηλανδία. Τεσπα μετα τον Ικαρο πιστευα οτι το χκΚ δεν θα ρισκαρε ουτε μια τοις εκατο να βρεθεί σε δυσκολη θεση... μακάρι να μην χτυπησει κανεις γιατι θα ειναι οδυνηρο για ολες τις πλευρες. Παντως οπως το βλέπω απο την φωτο εγω το θεωρω μακάβριο... ειπαμε να εχουμε αδρεναλινη στο χομπυ μας αλλα αυτό παρα είναι .... βάλτε κανα σκαραβαιο τουλαχιστο Πέρυσι είχαμε τα ποδήλατα φέτος έχουμε το αυτοκίνητο... Το αμάξι επειδή θάφτηκε από το χιόνι στην προσπάθεια του χειριστη χιονοστρωτηρα να φτιάξει το πάρκο και να ξεθάψει μέρος του αμαξιού κατα λάθος το στραπατσάρισε όπως δείχνει η φωτό... Το αυτοκίνητο την Κυριακή το απόγευμα μετά την λήξη της λειτουργίας και πριν ο κ. Μετερο δημοσιέυσει την φωτό το αυτοκίνητο είχε απομακρυνθεί από το πάρκο... Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει άλλο... Το αυτοκίνητο από την Κυριακή το πρωί που στραπατσαριστικε μέχρι να απομακρυνθεί περιφράχτηκε επιπλέον του περιφραγμένου snowpark... Και για να τελειώνουμε με το αμάξι... Στο video του Αλκατραζ ενα ολόκληρο αυτοκίνητο γίνεται χώρος παιχνιδιού... Στο κεντρο έχει άλλο ρόλο... Μονο η οροφή μένει εκτεθειμένη... Ψαξτε στο internet σε άλλα sites να δείτε την αποψη τους για αυτό... Το πάρκο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να κάνουν freestyle και όχι στους υπόλοιπους χιονοδρόμους... Το πάρκο είναι σηματοδοτημένο και περιφραγμένο.. Τελεία και παυλα... Υπάρχουν freestylers που ξέρουν αν είναι ασφαλές ή όχι ... Καλα! Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν σε παιρνει ενα τηλεφωνο ρε Μετερε... Αφου το'χεις στην υπογραφη σου!! Όπως προείπα το τηλέφωνο που έχει βάλει στην υπόγραφη του ο κ. Μετερο δεν απαντά... Εδω και πολύ καιρό ειδικά εγώ... πολύ ευγενικά έχω ζητησει από τον κ. Μετερο να έρθει στο κέντρο και να μιλήσουμε... όπως επίσης τον έχω παροτρύνει να πάει στα γραφεία της διευθυνσης να μιλήσει με τον κ. Τσεκούρα... Το αποτέλεσμα...? Ο κ. Μετερο αγνοεί επιδεικτικά τις εκκλήσεις μου και ανώνυμα συνεχίζει το έργο του την εσκεμμένη δλδ συκοφάντιση του ΧΚΚ.... Αρα... όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό... πάει το βουνό στο Μωάμεθ.... Πέρα απ'όλα αυτά.. έχουμε φρεσκαδούρες στο κέντρο ... πάλι... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Guest Moderating Team Report post Posted February 19, 2009 Το τόπικ κλειδώνεται προσωρινά The Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 19, 2009 Ωραία αφου το αυτοκίνητο θα αλλαχτεί κάντε ένα κόπο να βάλετε στα παράθυρα του και στον ουρανο λαμαρίνες οπως εχει το αυτοκινητο στο βιδεακι του Γιωργου και να καλυφθουν με χιονι τα χαμηλα του σημεία γυρω γυρω και ειναι μια χαρά rail. Mια απορία... που ενέχει δόλο αφου Τεο ήξερες απο την Κυριακη οτι το όχημα μεταφερθηκε για να αντικατασταθει επειδη στραπατσαριστηκε απο τον χιονοστρωτηρα... που σημαίνει οτι και εσεις προφανός το κρίνατε "επικινδυνο", γιατί τότε άφησες το νήμα να τραβήξει μέχρι την Πέμπτη και δεν βγήκες αμέσως να το απαντησεις στον Μετερο που εβγαλε το θέμα και να λήξει επιτόπου? Αν το είχε ξεκινήσει κάποιος άλλος θα είχες απαντήσει διαφορετικά ή θα έκανες πάλι 3 μηνυματα με 6000 λέξεις χωρις να αναφερεις οτι το περιφράξατε αμεσα με το που διαλυθηκε και μεταφέρθηκε εκτός χιονοδρομικού πεδίου άμεσα για να αντικατασταθεί? Σαν επαγγελματίας εγώ θα φρόντιζα να το κλείσω το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται (ποσο μαλλον που εν μερει συμφωνει και το ΧΚ) και δεν θα το αφηνα να διαιωνιστει... τεσπά όντος έχει φρεσκαδούρες ορματε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gordonas 139 Report post Posted February 19, 2009 Μακάρι αλλά δεν... Που είναι η διαφωνία? Στους 3 μήνες για τα χιονοδρομικά ή στους 4 μήνες για χειμώνα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
stavrakas 0 Report post Posted February 19, 2009 Έχω την εντύπωση ότι για κάποιους λόγους μερικά άτομα απλά ΔΕΝ γουστάρουν τα Καλάβρυτα. Με γειά τους με χαρά τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και συμφωνώ με ΤΕΟ είναι για ποιο λόγο δεν "περιορίζετε" λίγο το από άλλο πλανήτη συγκεκριμένο μέλος.... που κάνει όλο το φορουμ να ασχολείται μαζί του και κάθε άλλο παρά προυποθέσεις για ΥΓΙΗ κουβέντα θέτει; Επίσης σε σύλλογο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ που κολάει το "don't ski in Greece" .....που επίσης είπε ο ΤΕΟ και ξαναεπισημαίνω εγώ. Εγώ ούτε δικηγόρος είμαι ούτε κέρδος έχω από τίποτα. Το βουνό θέλω να χαίρομαι και τιποτε άλλο. Με χαλάει όμως η συνεχής και αδιάκοπη αρνητική κριτική που γίνεται για το συγκεκριμένο ΧΚ! Εγώ όπως είπα δε χάνω τίποτα εκτός από τον χρόνο που ασχολούμαι με το forum, άλλοι όμως χάνουν χρήμα από λανθασμένες διατυπώσεις ή ατυχείς χαρακτηρισμούς και αυτό δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Το αμάξι εμένα που κάνω σκι, έτσι που το βλέπω δε μ'αρέσει, δεν είμαι snowboarderας όμως να το δώ με το μάτι τους. Ομως το άθλημα αυτό προυποθέτει κινδύνους ....τι σφαγεία και αρλούμπες ακούγονται;;;; Αυτός που θα πάει για άλμα είναι έτοιμος για όλα, αν στραπατσαρίστηκε και βγήκε καλά έκανε...πολύς ντόρος για το τίποτα όσοι το θεωρείτε επικίνδυνο ΜΗ πάτε εκεί ρε παιδί μου και τελειώνει εδώ. Και για να ανέβω λίγο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted February 19, 2009 Έχω την εντύπωση ότι για κάποιους λόγους μερικά άτομα απλά ΔΕΝ γουστάρουν τα Καλάβρυτα. Με γειά τους με χαρά τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και συμφωνώ με ΤΕΟ είναι για ποιο λόγο δεν "περιορίζετε" λίγο το από άλλο πλανήτη συγκεκριμένο μέλος.... που κάνει όλο το φορουμ να ασχολείται μαζί του και κάθε άλλο παρά προυποθέσεις για ΥΓΙΗ κουβέντα θέτει; Επίσης σε σύλλογο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ που κολάει το "don't ski in Greece" .....που επίσης είπε ο ΤΕΟ και ξαναεπισημαίνω εγώ. Εγώ ούτε δικηγόρος είμαι ούτε κέρδος έχω από τίποτα. Το βουνό θέλω να χαίρομαι και τιποτε άλλο. Με χαλάει όμως η συνεχής και αδιάκοπη αρνητική κριτική που γίνεται για το συγκεκριμένο ΧΚ! Εγώ όπως είπα δε χάνω τίποτα εκτός από τον χρόνο που ασχολούμαι με το forum, άλλοι όμως χάνουν χρήμα από λανθασμένες διατυπώσεις ή ατυχείς χαρακτηρισμούς και αυτό δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Συμφωνω με stavraka!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 19, 2009 ζητώ συγγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορούσα να μπω στο ιντερνέτ Για τελευταία φορά στο λέω... ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ γιατι θα αγριέψουν τα πράγματα... Αφήστε τις απειλές γιατί δεν πιάνουν. εκτείθεστε συνέχεια και κυρίως εσύ ΤΕΟ που είσαι και νέος επιχειρηματίας στο χκ και παντα καταφέρνεις να δυναμιτίζεις το φόρουμ. Δλδ το Ελληνικό αλάτι.. οξειδώνει καλύτερα...? Α ρε τ' βγάζ' του Μεσσλόγγ'.... Με ανεμοθύελλα δεν βάζει έυκολα χιόνι ο δρόμος διότι δεν έχει που να σταθεί... παρά μόνο στις άκρες να δημιουργήσει δλδ ανεμοσούρια... Το αλάτι επίσης το ρίχνεις μετά την χιονόπτωση-αποχιόνιση για να μην γίνει το χιόνι πάγος... Το αλάτι δεν διώχνει το χιόνι ... απλά δεν το αφήνει να παγώσει... ΤΕΛΟΣ... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι λες στην Αυστρια βγαίνουν εγκαίρως... Δλδ... με το που χιονίσει βγαίνουν... και όταν βγούν τα αμάξια... φεύγουν... ασχετα αν συνεχιζεται η χιονοπτωση...? Διότι όπως λες εχτές αυτο έπρεπε να κάνουν στα Καλάβρυτα... Να βγούν δλδ αμέσως με το που ξεκινήσει...(φαντάζομαι όχι πριν την χιονόπτωση) αλλά μετα να φύγουν άσχετα αν συνεχιζει να χιονιζει... για να μην δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα εξ'αιτίας τους... που πάνε στο σωστό ρευμα κυκλοφορίας... και όχι ανάποδα όπως όλοι οι ελληνάρες... Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα σωστά... ή ακολουθία της σκεψης σου... έχει ξεχάσει να συντάξει κάτι στο ποστ... Τελικά τι πρέπει να κάνουμε εδώ στο Ελλάντα...? Πότε μπαίνουμε και πότε βγαίνουμε...? Έχασα την ατάκα...? Δεν έχω επιστροφή... Να μην βγαίνουνε δλδ τα εκχινιστικά... και να αφήνουμε τον κόσμο να παγώσει στα αυτοκίνητα τους... Να βγαίνετε μετα στα φορα να λετε για την αδιαφορία των δημοσίων υπαλλήλων του κέντρου στα Καλάβρυτα κλπ κλπ κλπ... Τι λέμε τώρα... Ανεβαίνουν οι ηλίθιοι χωρίς αλυσίδες... και φταίνε τα εκχιονιστικά...? Μην τρελαθούμε ρε παιδιά... Και πιστεύω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι στα Πηγαδια δεν το κανανε αυτό... Κάποιο λάθος έχεις κάνει... Απλά... στα πηγάδια... περίμεναν να σταματήσει η χιονόπτωση... και μετά να καθαρίσουν τον δρόμο... Πεσ'τα... πεσ'τα... Ετσι... τα θέλει ο πωπός μας.... Ενω εσύ .... ΑΣΤΕΡΙ.....!!! Απορώ πως και ο πρόεδρος της FIS δεν σε έχει καλέσει ακόμα να σε εντάξει στο δυναμικό του...!!!Αλήθεια τον άσχετο Τσεκούρα... και τον αγροίκο Σπανό... τους είδες στις φωτό από το Val D' Isere με τον πρόεδρο της FIS (παγκόσμια ομοσπονδία χιονοδρομίας... σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις...)... ή μήπως νόμιζες ότι ήταν κανας μπάρμπας από την Κωρόνη...? Πρέπει να σε συστήσω στον υπεύθυνο πιστερ του snowpark... Σιγουρα θα έχετε πολλά κοινα να πείτε.... Τεο... αυτό σας κάνει να εκτείθεστε ακόμα περισσότερο.Δηλαδή αν εγώ σου κατέβαζα μια φωτογραφία μου σε χειραψία με τον Ομπάμα τι θα έπρεπε να λεω; Φιλε ΤΕΟΧΑΛΑΝΔΡΙ,Πολύ ωραίο το ποστ σου, γελασα με την ψυχή μου... Φαίνεσαι ειδικός σε θέματα χιονόπτωσης-αλατιού, ενώ εγώ έχω μόνο απορίες, παρά τα 4 χρόνια που πήγαινα σχεδόν κάθε σουκου για σκί. Κυρίως γιατί όλα ήταν έτοιμα και δεν είχα να σκεφτώ τίποτε. Και η απορία μου είναι: Πως γαμώτο καταφέρναν εκεί στην Αυστία με συνεχείς χιονοπτώσεις που διαρκούσαν μέρες και όχι ώρες να συντηρούν σε καλή κατάσταση χιλιάδες χιλιόμετρα Autobahn και όχι 20χλμ δρόμάκι? Και με θερμοκρασίες για πλάκα 15 βαθμούς χαμηλότερες? Ξέρεις ότι οι αλυσίδες στην Autobahn απαγορεύονται (με πρόστιμα), επειδή οι δρόμοι είναι πάντα καθαροί? Ναι, ως δια μαγείας (ίσως έπειδή έβλεπαν και το δελτίο καιρού, για τους δύσπιστους που δεν πιστεύουν στο Χάρυ Πότερ) οι δρόμοι ήταν πάντα καθαροί 4 χρόνια εκεί ρε γαμώτο. Πως γινόταν αυτό κύριε ειδικέ? Εγώ δε θέλω να το παίξω ειδήμονας. Απλά πιστεύω ότι είναι θέμα υποδομής και οργάνωσης, και όχι ανεγκεφάλων, προσπέρασης, διπλού ρεύματος, καλής αλυσίδας, κακού πανιού, παγωμένου αέρα κλπ κλπ...Τέτοια θέματα αν οι αρχές κάναν σωστά τη δουλειά τους δε θα έπρεπε να μας απασχολούν. Και για να συνεχίσουμε αυτοί οι άσχετοι γερμανοί-αυστριακοί-ιταλοί-γάλλοι κτλ πως ξεχιονίζουν ρε γαμώτο; και πως τα καταφέρνουν οι δρόμοι τους να είναι μια χαρά; Μάλλον οι συνθήκες θα είναι πιο ήπιες εκεί στην Ευρώπη απο οτι εδω στο Ελλαδιστάν.Και σίγουρα ολοι αυτοί είναι και σίγουρα πιο χαζοί απο εμάς. Λοιπόν ακουστε τώρα με τι ξεχιονίζουν οι χαζοί φίλοι μας ευρωπαίοι: Το αλάτι που ρίχνουν εχει περιεκτικότιτα μονο 50% το υπόλοιπο είναι 25%χαλίκι ψιλό ψηφίδα δηλαδή για να σπάει τον πάγο και 25 % καουτσούκ για να εχουν καλύτερη πρόσφηση τα ελαστικά στον πάγο. Ακαι συν ολα αυτά ρίχνουν σε ποσοστό 30% υγρό αλάτι για να σπάει πολύ πιο γρήγορα ο πάγος. Είναι πολύ ακριβά αυτά τα υλικά για την Ελλάδα Αυτά όμως απο οτι φαίνεται δεν τα εχουν μάθει οι φίλοι Γάλλοι ακόμα στο αγαπητό μας χκ, ίσως στο επόμενο μάθημα να τους τα δείξουν ε ΤΕΟ;;; Ζητώ συγγνώμη για την παρεμβασή μου Απο εναν άσχετο αποχιονιστή-λιγτολόγο-καταστροφέα χιονοστρωτήρων Για όσους θέλουν να με βρουν για τυχών αγωγές, απειλές και τα συναφή Πετρόπουλος Γιώργος τηλ 6979-442222 Απο την όμορφη και χιονισμένη Μηλιά Μετσόβου Quote Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted February 19, 2009 (edited) Ρε παιδιά μήπως διυλίζουμε το κουνούπι? Καταρχήν δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει πως το εξωτερικό είναι καταλληλότερο για χιονοδρομία. Επίσης το αυτοκίνητο θα αλλαχθεί όπως ειπώθηκε και θα μπεί άλλο στη θέση του (ας το κάνουν όπως του βίντεο με κλειστά τα παράθυρα και προστατευμένες γωνιες), θα ήταν πολύ καλο). Γιατί δεν κάνετε όλοι από ένα βήμα πίσω και αφήνετε θέμα να ξεφεύγει? O metero μπορεί να μην έχει τρόπους ώρες ώρες, αλλά σε αυτή τη περίπτωση είχε ενα δίκαιο. Και ας μην σκεφτόμαστε πάντα με πρώτο γνωμονα το χρήμα επιτέλους. Edited February 19, 2009 by bomberman Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted February 19, 2009 η γνώμη μου είναι οτι υπήρξε δόλος απο το χκκ και τον τεο. η γνώμη μου είναι οτι ο μετερο διαφήμηση κάνει σε τελική ανάλυση στο χκκ. (αν ήταν συνεπης με τα λεγόμενά του έπρεπε να εχει ρίξει μαυρη πέτρα) να μείνει το παλιό αυτοκίνητο, αν συνάδει με την γενικότερη εικόνα του χιονοδρομικού και κάποιων απο εκεί. Στο κάτω κάτω άλλα προβλήματα δεν έχουν... Χωρίς όνομα γιατί στην δίκη κρύφτηκες... άρα μην ψάχνεις τα τηλέφωνα. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 19, 2009 ...Αφήστε τις απειλές γιατί δεν πιάνουν. εκτείθεστε συνέχεια και κυρίως εσύ ΤΕΟ που είσαι και νέος επιχειρηματίας στο χκ και παντα καταφέρνεις να δυναμιτίζεις το φόρουμ. ... Απο την όμορφη και χιονισμένη Μηλιά Μετσόβου Ναι... ο Θοδωρης πεταει μονο δυναμιτακια εδω μεσα.... εμεις μονο τα αναβουμε! Το τελευταιο που μπορουμε να κατηγορησουμε το εν λογω χιονοδρομικο ειναι για τον αποχιονοσμο των δρομων. Τωρα το τι "διαλυμα" εχει το μειγμα που ριχνουν, ελαχιστα με ενδιαφερει. Φτανει που μπορω να ανεβω και να κατεβω, φυσικα εχοντας παντα μαζι μου αντιολισθητικές αλυσιδες . Οσο για τα αυτοκινητα στα snowpark, δεν ειναι αναγκαστικο τα παραθυρα να καλυπτονται απο λαμαρινες. Δειτε και αλλες φωτο που εχουν ανεβει, ή ψαξτε στο διαδυκτιο να δειτε παρομοια. Τωρα αν εχετε εμπειρια στο πως στηνετε ενα snowpark και πως πρεπει να υπαρχουν οι διαδρομες στο χωρο, παω πασο. Εγω δεν εχω τετοια γνωση. Αλλα τουλαχιστον εχω δει το συγγεκριμενο απο κοντα, αρκετες φορες, και δεν βγαζω καταδικαστικα πορισματα απο μια φωτογραφια. Και ξαναλεω, οποιος κόπτεται για την ασφαλεια του μεσα στο παρκο, ας ρωτησει και τους υπευθηνους του παρκου. Αν δει οτι δεν τον καλυπτει, τραβερσαρει και βγαινει στην πιστα που ερχεται απο την Στυγα 2. Κανενας δεν υποχρεωνεται να παει στην "κρεατομηχανη" (και εκει δεν πανε μονο snowboardαδες, π.χ. ο υπευθηνος μεσα στο παρκο freestylας skier ειναι). Αντε και καλο Π-Σ-Κ με πολυ φρεσκο χιονι απο κατω μας! Υ.Γ: και κατι τελευταιο... ας αφησουμε κατα μερος τις απειλες και τις σποντες Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
stavrakas 0 Report post Posted February 19, 2009 Ναι... Το τελευταιο που μπορουμε να κατηγορησουμε το εν λογω χιονοδρομικο ειναι για τον αποχιονοσμο των δρομων. Τωρα το τι "διαλυμα" εχει το μειγμα που ριχνουν, ελαχιστα με ενδιαφερει. Φτανει που μπορω να ανεβω και να κατεβω, φυσικα εχοντας παντα μαζι μου αντιολισθητικές αλυσιδες . Αντε και καλο Π-Σ-Κ με πολυ φρεσκο χιονι απο κατω μας! Υ.Γ: και κατι τελευταιο... ας αφησουμε κατα μερος τις απειλες και τις σποντες +1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 19, 2009 alcatraz είχα να γράψω πολύ καιρό και απο οτι βλέπω δεν προκάλεσα εγώ. Για τα περί αποχιονισμού και τια υπόλοιπα όταν έχουμε αδελφικές σχέσεις με το βαλντε ισερ οταν βγάζουμε φωτο με το αξιότιμο κύριο πρόεδρο της FIS ε τότε όπως μας τα λέει ο κύριος θοδωρής συμαίνει οτι τους μαθαίνουν πολλά πράγματα.Μέσα σε αυτά πρέπει να είναι ο αποχιονισμός το σωστό στήσιμο ενός snowpark? τλ και να μην διατυμπανιζουμε μόνο οτι είμαστε ενα χιονοδρομικό οργανωμένο όπως των Αλπεων.τελικά είναι οργανωμένο; Και στο τέλος τέλος ο θοδωράκης ξέφυγε πάρα πολύ με ολα οσα έγραψε στα προηγούμενα ποστ του.Λυπάμαι παρα πολύ γιατί έχει και μαγαζί εκεί πάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 19, 2009 Ναι...ο Θοδωρης πεταει μονο δυναμιτακια εδω μεσα.... Υ.Γ: και κατι τελευταιο... ας αφησουμε κατα μερος τις απειλες και τις σποντες ξαναδιάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα δείς καλυτερα ποιοι απειλούν όπως έκαναν και πάντα άλλωστε Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 19, 2009 ξαναδιάβασε τις τελευταίες σελίδες και θα δείς καλυτερα ποιοι απειλούν όπως έκαναν και πάντα άλλωστε Συνονοματε ξαναδιαβασε και εσυ τις τελευταίες σελίδες και θα δείς και ποιοι πετανε σποντες Α... και ποιοι βαλουν εναντιον του χιονοδρομικου όπως έκαναν και πάντα άλλωστε... Μικρα παιδια δεν ειμαστε... Και ξεναρωτω: θα βαλει κανεις μας κανενα stop σε ολο αυτο το μπαχαλο??? Γιατι ολα αυτα μπορουσαμε να τα ειχαμε λυσει απο την αρχη... Γιατι να γινετε ολο αυτο??? αλλα μας τρωει να διαιωνίζετε αυτη η κατασταση. ...καποιος που δεν ξερει τιποτα και μυαλο δε βαζει. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 19, 2009 To thread εχει γινει βεβαια σαν της τρελλης τα μαλλια. Μιλαμε ταυτοχρονως, για τη σακαρακα, για τον αποχιονισμο, για προκαταληψεις κλπ κλπ. Θα μου επιτρεψετε να σταθω στο θεμα της σακαρακας... Το αρχικο ποστ του Metero (ημερα και ωρα...). Παραπεμπει σε ενα δικτυοτοπο που ανεβαζει τις δικες του φωτογραφιες και γνωμες. Εχει αρκετες φωτογραφιες της σακαρακας απο πολλες αποψεις. Δεν ειναι μια φωτογραφια μονο... SnowPark Friday and 13 Απαντηση του ΤΕΟ την ιδια μερα... ...Τεο... ...Την δευτερη μερα... ...Τεο.... Σημερα! ....Στο τηλέφωνο που έχεις βάλει κ. Μετερο δεν απαντάει κανένας... Πέρνουμε και ξαναπέρνουμε αλλά... τίποτα... ... Το αμάξι επειδή θάφτηκε από το χιόνι στην προσπάθεια του χειριστη χιονοστρωτηρα να φτιάξει το πάρκο και να ξεθάψει μέρος του αμαξιού κατα λάθος το στραπατσάρισε όπως δείχνει η φωτό... Το αυτοκίνητο την Κυριακή το απόγευμα μετά την λήξη της λειτουργίας και πριν ο κ. Μετερο δημοσιέυσει την φωτό το αυτοκίνητο είχε απομακρυνθεί από το πάρκο... ... Συνολικα ο ΤΕΟ κατεθεσε 3 ποστ με 5366 λεξεις, ενω καλλιστα θα μπορουσε να εχει ληξει το θεμα με τις 56 λεξεις που χρησιμοποιησε στο τελευταιο του ποστ (δεν τις μετρησα εγω... cut'n paste στο Word και τις μετρησε αυτο... ειχα ομως την περιεργεια...). Αντι λοιπον να ληξει το θεμα εν τη γενεσει του, προτιμησε να καταθεσει τρια εριστικα ποστ, με απειλες κατα του συλλογου και του φορουμ που φιλοξενει τις αποψεις του. Εχω ενοχληθει με την σταση του. Εδω και ενα χρονο, κανει φωτοενημερωση για το ΧΚΚ σαν ατυπος public relations officer. Του παρειχαμε την παρουσα ενοτητα κατα το δυνατον 'καθαρη' στελνοντας ολα τα αμφιλεγομενα, εριστικα, εστω και κακοβουλα σχολια στο 'Split απο το ΧΚΚ' με την προφορικη του συναινεση οτι δεν θα μπει εκει να αρπαχτει με τους 'εριστικους' και 'κακοβουλους'. Κλασσικη δουλεια PR δηλαδη... πες τι εχεις να πεις και μην εμπλεκεσαι σε συζητησεις/διαμαχες. Απαντας μονο σε καποιον που ζηταει πληροφοριες/διευκρινησεις για μια πληροφορια που εχεις ηδη γραψει. Τελος. Ο ΤΕΟ καποια στιγμη αποφασισε να εμπλακει σε flame στο Split, να το κανει μπαχαλο με τη βοηθεια των ασπονδων φιλων του και να παρει εντολη το Moderating Team ανωθεν, οτι δεν ειναι κοσμιο να υπαρχει ενα επισημο flame thread οποτε το split κλειδωθηκε και αορατοποιηθηκε και οι διαξιφισμοι και διαμαχες περι ΧΚΚ επεστρεψαν εδω. Ηθελες τα και παθες τα. Ακολουθησαμε κατα το δυνατον αυστηροτερα κριτηρια απο τοτε και στο εξης ωστε να διατηρηθει το παρον thread κοσμιο. Η γουνα του Metero και το TrashCan το ξερουν... Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχουμε το δικαιωμα σαν Moderating Team να πνιξουμε την ελευθερια του λογου σε καθε γνωμη που διαφωνει με την παρουσα κατασταση στο ΧΚΚ. Στο θεμα της σακαρακας, δεδομενου οτι αγγιζε θεμα ασφαλειας, επρεπε να κανουμε και λιγο πισω στις γραφικοτητες του Metero και στο εμπρηστικο πνευμα του TEO... Για να ακουστει η γνωμη και οχι το περιτυλιγμα. Με ενοχλει το γεγονος οτι ο ολος καυγας εγινε για το τιποτα, για ενα θεμα που ειχε κλεισει πριν καν ανοιξει (να υποθεσω οτι εχει οντως κλεισει... οτι οντως εχει απομακρυνθει η σακαρακα με ολες τις αιχμηρες της αποληξεις...). Ποιος ο σκοπος; Να μην παραδεχθει το ΧΚΚ και ο περιγυρος του οτι ο Metero ειχε δικιο (η απομακρυνση της σιωπηρα αποδεικνυει οτι ο Δ/ΧΚΚ η ο υπευθυνος ασφαλειας κατεληξαν στο ιδιο συμπερασμα)? Να 'εκτεθουν' κατα καποιον τροπο καποιοι 'ασπονδοι φιλοι' του ΧΚΚ? Να εκτεθει ο Δ/ΧΚΚ με το e-mail στο Συλλογο με τα περι 'αλητειας'? Αν οντως η σακαρακα απεσυρθει Κυριακη, δεν θα δεχτω ως αληθες καμμια δικαιολογια οτι 'σημερα το εμαθα'. Οσον αφορα το τηλεφωνο του Metero. Μετα το πρωτο του ποστ, πηγα να δω περι τινος προκειται, πριν... το στειλω να βρει τα αδελφακια του Το λινκ με εβγαλε σε ενα δικτυοτοπο, αλλα δεν ειδα φωτο. Παιρνω λοιπον τηλεφωνο ο καλος σου και βγαινει ο metero... 'παρακαλω?...'. Συγκινητικη στιγμη! Close encounters of the third kind... πρωτη μου φορα απ'ευθειας συνδεση με UFO! Το παληκαρι με καθοδηγησε ευγενικοτατα (λετε να εχει PR officer το UFO? ) στο Photo Gallery που ειχε ενα κουβα φωτογραφιες της σακαρακας απο πολλες αποψεις. Τον ευχαριστησα και εκλεισα... Την επομενη, με ολες τις κουβεντες για ΜΙΑ φωτογραφια, ειπα να ανεβασω 4-5. Το λινκ δεν δουλευε! Για φαντασου λεω να εχει πεσει καμμια μυνηση και να εχουν παει τον ΕΤ δεμενο στο γκισντανι... Παιρνω τηλεφωνο, βγαινει ο Metero... Το λινκ δεν δουλευει... Το αποκατεστησε και πηρε τηλεφωνο να με ενημερωσει... Ευγενεστατος! Ειχαμε και μια τριτη συνομιλια εν σχεσει με το e-mail ΧΚΚ προς τον Συλλογο το οποιο ποσταρησε εδω και για το οποιο δεν ειχα ιδεα/πληροφορηση εκ των ανω. Ηθικον διδαγμα: Call ET home! He will answer! Γι'αυτο ρωτησα γιατι ρε παιδια δεν τον παιρνετε τηλεφωνο; (Εγω πως τον πηρα;...) Απεναντιας, σημερα το βραδυ ειδα τον ΤΕΟ στο φορουμ. Τον πηρα τηλεφωνο (δυο ωρες πριν γραψω το παρον κατεβατο...) για να ρωτησω γιατι δεν μας εδωσε την πληροφορια της απομακρυνσης της σακαρακας απο την Δευτερα και μετα καποια στιγμη. Μολις ακουσε ΜακηςΜ μου το κατεβασε στα μουτρα! Τον ξαναπηρα μπας και διεκοπη η γραμμη... Με γειωσε! So much for Public Relations. Αυτα προς ενημερωσην σας. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 19, 2009 Ο.Κ... την βγαλαμε την ετυμηγορία??? Εμπρηστης ο Τεοδωρης, το Χ.Κ.Κ. επικίνδυνο που βαζει σακαρακες μεσα στις πιστες και εν δυνάμει εγκληματιες με ενδεχομενο δολο... και ολο το μπαχαλο εδω μεσα εγινε για να μην παραδεχθει το ΧΚΚ και ο περιγυρος του οτι ο Metero ειχε δικιο. ΤΕΛΟΣ... παμε γι' αλλα. Τα ξαναλεμε στο επομενο επεισοδιο - παραμυθακι με τους δρακους και τις νεραϊδες... Εμεις θα ζησουμε καλα και καποιοι αλλοι καλυτερα με χαμογελα ως τα αυτια. Καληνυχτα... παω για σκι αυριο. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted February 19, 2009 Καληνυχτα...παω για σκι αυριο. Θα πας? Το σκέφτομαι κιεγώ να ανέβω αλλά μάλλον θα παρω πρώτα τηλέφωνο το πρωι, γιατί το forecast δίνει 35km/h... Μην φάμε κανένα άκυρο... 50 εκατοστά είναι αυτα θέλω να τα απολαύσω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 19, 2009 Ελπιζω να ξυπνησω και να παω. Αν κατσει στραβη, ας ειναι καλα και το Μαιναλακι . Αυριο θα΄ναι αυτο που λεμε "αν σου κατσει". απο το site του Χ.Κ.Καλαβρυτων Το σπιτακι του Λευτεριμαν θαφτηκε! φωτογραφια απο www.snowboard.gr και το παρκο οταν ακομα στηνοταν, με την κρεατομηχανη μεσα... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted February 19, 2009 Ελπιζω να ξυπνησω και να παω.Αν κατσει στραβη, ας ειναι καλα και το Μαιναλακι . Αυριο θα΄ναι αυτο που λεμε "αν σου κατσει". χμ, όντως δεν είναι και πολύ μακρια το μαίναλο από το ΧΚΚ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 20, 2009 Απεναντιας, σημερα το βραδυ ειδα τον ΤΕΟ στο φορουμ. Τον πηρα τηλεφωνο (δυο ωρες πριν γραψω το παρον κατεβατο...) για να ρωτησω γιατι δεν μας εδωσε την πληροφορια της απομακρυνσης της σακαρακας απο την Δευτερα και μετα καποια στιγμη. Μολις ακουσε ΜακηςΜ μου το κατεβασε στα μουτρα! Τον ξαναπηρα μπας και διεκοπη η γραμμη... Με γειωσε! So much for Public Relations. Αυτα προς ενημερωσην σας. Φιλικα ΜακηςΜ Ώπα Μάκη... ώπα.... Αυτη είναι φωτό σήμερα γτο πρωι από το σπίτι μου στους Λουσούς... και ότι ποσότητα από χιόνι βλέπεις είναι χτεσινοβραδυνη... Σε εχω καταχωρημένο και είδα ότι είσαι εσύ και φυσικά δεν στο έκλεισα στα μούτρα... Αν ήθελα να σε αποφύγω απλά δεν θα το σήκωνα... Οι τηλεπικοινωνίες στα Γκραβαροκαλάβρυτα μετά από τέτοιο καιρό δεν λειτουργούν άρτια και για διάστηματα δεν είχαμε τηλέφωνα...ετα πήγα να τσικνίσω... και γι'αυτό δεν σε πήρα πίσω... Δεν νομίζω να έχω δείξει τέτοια δείγματα εδώ μέσα... Βαλτε την φωτό από το κέντρο χτες συν το χιόνι από σήμερα... με Δυτικό... και ακονίστε κόχες ... Αν δεν κλείσουμε για χιονοστοιβάδα... μαντέψτε... τι μπορεί να γίνει στο κέντρο...? όταν χιονίζει με Δυτικό...κατι γεμίζει με πολύ χιόνι... Για όλα τ'άλλα θα μου δώσετε λίγο χρόνο να ξανανάψω κανα δυναμιτάκι... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted February 20, 2009 Σαν...γιαούρτι είναι το βουνό! Το περιβόητο snow park που τόσος ντόρος έγινε εδώ,που είναι;Σε ποια πλευρά από την εικόνα που φαίνεται;Όχι,δε θα πάω για άλματα,πέφτω μόνος μου και στο ίσιωμα!!!! Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 20, 2009 Καλημέρα.... Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου αλλά τα pcια μου .... την είδαν κάπως και μου κάνανε κόλπα 3-4 μέρες... Επέστρεψα... Λοιπόν 2 μέρες συνεχόμενη χιονόπτωση... (σχεδόν) και το αποτέλεσμα ειναι να έχουμε πάνω από 1 ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ.....!!! Υπαρχουν σημεία που τα ξύρισε ο αέρας χτες αλλά κατα βάση ... το βουνό θάφτηκε... Αυτη την στιγμή το προσωπικό ελέγχει τα επικίνδυνα σημεία για χιονοστοιβάδες... Βλέπω την Στυγα 1 να έχει γεμίσει χιόνι....!!! Ρε λες...? Μια γευση ... μεχρι νεοτέρας.... Η πλατεία παρόλο που βάζει δύσκολα χιόνι λόγο του κυβόλιθου.... εχει απλά... ισοπεδωθεί... Εδω έχουμε περίπου πόντους.... Το σπιτάκι της Θετις... Σχεδόν 1, μέτρα...!!! Το γνωστό ανεμοσούρι στο πλαί του μαγαζιού... περίπου... 4 μέτρα...!!!! ΑΠΛΑ ... ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΥΔΡΑ.... ΠΑΝΤΟΥ...!!!!! ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ... ΤΕΟ... (Πάω να αλλάξω πάνα...) Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 20, 2009 A.... αυριο και νυχτερινο 19:00 με 22:00.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 20, 2009 ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΥΔΡΑ ΠΟΥΔΡΑ.... ΠΑΝΤΟΥ...!!!!! κανεις κανα σκι βρε Θοδωρή η τα χαίρονται μονο οι αλλοι? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites