Alef 52 Report post Posted March 17, 2009 Για να μη λέγονται και ανακρίβειες πάντως, ο όμιλος Γίγας δεν έχει αναλάβει κανενός είδους χρηματοδότηση του ΧΚΠ. Είναι εργοληπτική επιχείρηση και έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη εργολαβία. Επίσης τα πολλά εκατομύρια € για το τζίρο της μίας εταιρείας του ομίλου δεν είναι τίποτα σπουδαίο σας διαβεβαιώ. Τώρα αν για την ΕΤΑ είναι πιο συμφέρων ο τρόπος που λειτουργεί το ΧΚΠ τώρα, σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργούσε πριν (με αυτεπιστασία) είναι ένα ζήτημα που θα είχε ενδιαφέρον να το μάθουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί. Σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί κανενός είδους πρωτοτυπία η παραχώρηση της λειτουργίας μιας εγκατάστασης σε εργολάβο. Πάντως αν κάποιος γνωρίζει με τι ποσά επιχορειγείται το ΧΚΠ από το κράτος και γιατί δεν μπορεί να επιχορηγηθεί και το ΧΚΚ αντίστοιχα ας μας το πεί και αυτό. Και τα λέω αυτά γιατί η ΕΤΑ μπορεί να ανήκει στο δημόσιο αλλά είναι ανώνυμη εταιρεία, και δεν μπορεί το κράτος να της δίνει λεφτά με το έτσι θέλω. Παρόμοιο παράδειγμα είναι οι επιχορηγήσεις που δίνονταν στην Ολυμπιακή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 17, 2009 Η ερωτηση για την άσκηση είναι 1. Είναι δυνατον να επιβιώσει το 2ο ΧΚ με τέτοιο αθεμιτο ανταγωνισμο από το ίδιο το κράτος.... χωρίς να αναγκαστεί να ανεβάσει τις τιμές του...? θα μπορουσε να το ''πολεμήσει'' βγάζοντας επίσημα ενημερώσεις οπως κανουν και οι απέναντι η να αρχισουν το διαλογο μεσα απο τα διαφορα φορουμ. Θυμαμαι περσυ τον Δριβα που εβγαζε ενημερωσεις στα διαφορα φορα στις 4και 5 το πρωι -δεν νομιζω να εχασε ποτε - Σε όλα αυτά θα πρέπει να ληφθεί υπ'όψιν ότι το ΧΚΚ αγοράζει με ιδία κεφάλαια 2 Everest για μενα αυτο ειναι μαγκια τους και μπραβο τους Αν λοιπόν αναρωτηθείτε ποιός θα πληρωσει τον "διαχειρηστή ακροβάτη ουρας Ηρακλή" θα διαπιστώσετε ότι έκτος από αστείο είναι και επικίνδυνο ...επίσημα ένα ΧΚ να περναει τέτοια μηνυματα σε φόρουμ.... που το διαβάζουν και μη ενημερωμένοι χιονοδρόμοι... εδω περα κατι εχεις χασει η δεν σε εχουν ενημερωσει σωστα η εχεις προηγουμενα σου λεω λοιπον στο τοπικ ΧΚΚ δεν υπαρχει καμια ανακοινωση ουτε γράφτηκε μηνυμα απο αλλο ΧΚ και σε παρακαλώ να το αναιρέσεις Φιλικά Τεο... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 17, 2009 Δλδ μας εξηγείς ότι το χρόνια τώρα ζημιογόνο ΧΚΠ και τα ΕΤΑ δεν έχουν την ικανότητα να διαχειριστουν το κέντρο από μόνοι τους και προσέλαβαν εργολάβο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ... Μαλιστα... Να σε πω και γω τον αντίλογο...? Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το κέντρο απλά μισθώνεις το κέντρο για πολλά ΈΤΗ σε ιδιώτη και τον αφήνεις να βγάλει τα μάτια του... Αυτα τα μεγάλα συμφέροντα φίλε μου δεν είναι για εμάς τους ποταπούς χιονοδρόμους και μικροεπιχειρηματίες... Η όλη ιστορία έγινε για να μπει ο ΑΚΤΩΡ να δει αν και κατα πόσον συμφέρει να ασχοληθεί... Πληρώθηκε δλδ να μάθει... για να δει αν αξίζει να πάρει το κέντρο... Και πήρε αν δεν κανω λάθος 8 μύρια για 3 χρόνια ...(Μικ αν κάνω λάθος... ) και το Pisten Bully ειναι χορηγια του ΑΚΤΩΡΑ... Φοβερή συμφωνία... Καλά πως δεν το είχα σκεφτεί να το προτείνω και στο ΧΚΚ ... να το κάνω εγώ... να κονομίσω ... Η ΕΤΑ πριν γίνει υποχρεωτικά Α.Ε. φρόντισε και πήρε κάποια από τα φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου... όπως το καζίνο της Κέρκυρας... Τα κέρδη από το καζίνο (που είναι και τεράστια...) που είναι... Πάντως όχι σε επενδύσεις στο ΧΚΠ... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός... Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 17, 2009 μήπως η διοίκηση του ΧΚΚ θα ηταν διατεθειμένη να κανει με τον ΕΣΤΟΥΧ μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης ανάλογη με αυτή που εγινε στο ΧΚΠ? σαν μελος του συλλογου και σε καθημερινή επαφή με την διοίκηση, ΤΕΟ θα μπορούσες να το διερευνήσεις? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 17, 2009 Αυτό που κάνει το ΧΚΠ με τα φορα είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία του ΧΚΠ ... Δεν θέλει το ΧΚΚ να κλέψει από την αιγλη αυτού του εγχειρήματος .... ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 16/03/2009 08:302.Προκηρύχθηκε θέση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΥΡΑΣ ΗΡΑΚΛΗ (ακροβάτης μεταξύ θεωρίας και πράξης). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το info xkp. Τι ακριβώς να αναιρέσω... ? Να ανακαλέσω κάτι...? Τι ακριβώς...? Το έγραψε το ΧΚΠ επίσημα ....? Δεν ήξερα ότι έπρεπε να το αναφέρω μόνο στο thread του ΧΚΠ... Μήπως δημόσια ανακάλεσε ο μετερο ποτέ κάτι για τα προσβλητικά του ποστ...? Ή μήπως κάποιος μέλος ΔΣ ή υπέυθυνων του φόρουμ του το ζήτησε δημόσια....? Τι ακριβώς να κάνω δλδ...? Και μιας και το εφερε η κουβέντα... γιατι δεν δημοσιευετε την τελευταία επιστολή που σας έστειλε το ΧΚΚ..? Εσεις δεν θέλετε επικοινωνία με το ΧΚΚ...? Γιατί την διακόπτετε μόνοι σας...? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάτι καλό γίνεται στα Καλάβρυτα όπως τώρα με το Everest αμέσως το thread των Καλαβρύτων γίνεται μπαχαλο...? Συμπτωση επαναλαμβανόμενη ... παυει να είναι σύμπτωση.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 17, 2009 Ως τωρα (περιεργως ) ο διαλογος εχει κρατηθει σε κοσμια επιπεδα και εχουν ανταλλαγει ενδιαφεροντα επιχειρηματα. Σας παρακαλω να τον συνεχισετε ετσι. Δεν εχω καιρο σημερα, αλλα καποια στιγμη θα μαζεψω ολα τα ποστ περι οικονομικων ΧΚ σε ενα αλλο thread στα 'Προβληματα της Ελληνικης Χιονοδρομιας'. Συνεχιστε λοιπον κοσμια χωρις να υπαρχει θεμα off-topic γιατι θα πανε καποια στιγμη on-topic για να μην χαλαμε το θεμα ΧΚΚ που προσωρινα τα φιλοξενει. For the Moderating Team Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Τα παραπανω δεν αποτελουν υπαινιγμο για ο,τι γραφει ο Θοδωρ, απλα τωρα γυρισα απο το γυμναστηριο, ενα ντουσακι, μια ψαλιδια και ξαναφευγω Δυστυχως μεχρι να ποσταρω, προλαβε ο Θοδωρ να αναψει το φυτιλι του. Θοδωρη, η το συμμαζευεις το ποστακι σου απο πανω ειτε το συμμαζευω εγω . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 17, 2009 Αυτό που κάνει το ΧΚΠ με τα φορα είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία του ΧΚΠ ... Δεν θέλει το ΧΚΚ να κλέψει από την αιγλη αυτού του εγχειρήματος .... Τι ακριβώς να αναιρέσω... ? Να ανακαλέσω κάτι...? Τι ακριβώς...? Το έγραψε το ΧΚΠ επίσημα ....? Δεν ήξερα ότι έπρεπε να το αναφέρω μόνο στο thread του ΧΚΠ... Μήπως δημόσια ανακάλεσε ο μετερο ποτέ κάτι για τα προσβλητικά του ποστ...? Ή μήπως κάποιος μέλος ΔΣ ή υπέυθυνων του φόρουμ του το ζήτησε δημόσια....? Τι ακριβώς να κάνω δλδ...? Και μιας και το εφερε η κουβέντα... γιατι δεν δημοσιευετε την τελευταία επιστολή που σας έστειλε το ΧΚΚ..? Εσεις δεν θέλετε επικοινωνία με το ΧΚΚ...? Γιατί την διακόπτετε μόνοι σας...? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κάτι καλό γίνεται στα Καλάβρυτα όπως τώρα με το Everest αμέσως το thread των Καλαβρύτων γίνεται μπαχαλο...? Συμπτωση επαναλαμβανόμενη ... παυει να είναι σύμπτωση.... Εαν εννοούσες την ανακοίνωση τότε πάω πάσο .............. οσο αφορα τον μετερο ενα θα σου πω σε εκβιασμούς δεν υποκυπτουμε και ενημερωτικα η προερδρος προσπαθησε να ερθει σε επαφη με την διευθυνση του ΧΚΚ αλλα δεν τα καταφερε και νομιζω οτι το γνωριζεις πολυ καλα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 17, 2009 Να ρωτήσω εγώ κάτι χαζό......? Γιατί να το μαζέψει το ποστάκι του ο Τεο mr.moderator......? Είπε κάτι λάθος ή είπε κάτι που δεν έπρεπε ή δεν σας άρεσε.......?! Νομίζω ότι είσαστε λίγο υπερβολικός κύριε ΜακηΜ..... Ενός άλλου που έπρεπε να μαζευτούν ούτε καν έκανε το moderating team αυτό το σχόλιο, αντίθετα τον άφησε να λέει.....να λέει.....να λέει.....ανενόχλητος. Γιατί έτσι λοιπόν τώρα.........? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 17, 2009 Κατα καιρους, πολλοι (για να μην πω ολοι) εχουν βαλει το ποστακι τους και το χερακι τους για να γινει μπαχαλο το thread του ΧΚΚ. Ο ΤΕΟ ειχε αναλαβει με πρωτοβουλια δικη του να κανει ενημερωση για τα τεκταινομενα στο ΧΚΚ λογω της φιλικης του σχεσης με τους εκει ιθυνοντες. Επειδη το θεμα ΧΚΚ ειναι φορτισμενο, λογω της υπαρξης φανατικων οπαδων και φανατικων αντιπαλων, του ζητησαμε να μην συμμετεχει στις διαμαχες, διοτι σαν ατυπος εκπροσωπος του ΧΚΚ δεν ειναι σωστο να παραθετει θεματα και μετα να λογομαχει με τον καθενα. Αυτες τις διαμαχες, για μεγαλο διαστημα τις μεταφεραμε στο split, για να μην κανουν το thread ΧΚΚ μπαχαλο. Για δικους του λογους ο ΤΕΟ μπηκε στο split και τα εκανε μπαχαλο, και κατ'εντολην των ανωτερων, το split κλειδωθηκε και απεσυρθη. Απο τοτε, το thread XKK δεν εχει δει και τις καλυτερες του.... Στο θεμα της σακαρακας που εφερε ο Metero Δευτερα (ενω ειχε αποσυρθει) ο ατυπος εκπροσωπος του ΧΚΚ επελεξε την οδο της διαμαχης με τον Μetero με εμπρηστικα ποστ Δευτερα, Τριτη και Πεμπτη (οτε και μας αποκαλυψε οτι η σακαρακα ειχε αποσυρθει Κυριακη). Σημερα βγαινει και κατηγορει, μεταξυ των αλλων και το Moderating Team (για επαναλαμβανομενες συμπτωσεις...). Ο ΤΕΟ, οπως και κανενας αλλος, ΔΕΝ εχει το απυροβλητο. Ειναι πολυ εξυπνος ανθρωπος και με μεγαλη επιδεξιοτητα στον γραπτο λογο και τεντωνει το σκοινι μεχρι οπου τον παρει. Καμμια φορα ομως το σκοινι σπαει... Οταν γινονται διαμαχες στο φορουμ, καποιος παντα εχει τον τελευταιο (και μοιραιο) λογο. Δεν ειμαστε αδεκαστοι και αλαθητοι κριτες. Απο την αλλη μερια δεν ειναι αποδεκτο να πεταει ο καθενας μπηχτες για το Moderating Team προσπαθωντας ετσι να εξασφαλισει το απυροβλητο. Τι θα γινει δηλαδη; Θα μας ψαρωσει; Προσπαθωντας να ειμαστε οσο πιο ακριβοδικαιοι γινεται, καμμια απο τις αποφασεις του Moderating Team δεν λαμβανεται απο ενα Moderator. Ειναι αποφασεις ομαδικες. Μην απευθυνεστε λοιπον σε εμενα προσωπικα. Το θεμα ΧΚΚ εχει καταντησει οπαδικο λες και ειναι ποδοσφαιρικη ομαδα. Ενας Κοκαλης δεν βρισκεται ρε γμτ... Προσπαθειστε ολοι να το κρατησετε κοσμιο, γιατι η μονη μας επιλογη ειναι να το κλειδωσουμε για μια ακομη φορα μεχρι να ηρεμησουν τα πνευματα. For the Moderating Team Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 17, 2009 Κατ'αρχάς να επισημάνω την απαράδεκτη (κατ'εμέ) αντιμετώπιση post από moderator. ΔΕΝ με ενδιαφέρει το περιεχόμενο του post αυτού καθ'εαυτού, αλλά: εάν ένα post κρίνεται οτι χρειάζεται moderation,τότε ενεργείς ανάλογα, έαν οχι, το αφήνεις. Όλα τα υπόλοιπα (''η το συμμαζευεις το ποστακι σου απο πανω ειτε το συμμαζευω εγω'') θεωρώ ότι είναι νόμοι μπακαλοσύνης και υποτυπώδους άσκησης εξουσίας. Επί του προκειμένου τώρα, έχω βαρεθεί να βλέπω να ξεφτιλίζεται ένα τόσο όμορφο σπόρ της χιονοδρομίας, που όλοι μας αγαπάμε, (και έχουμε την δυνατότητα ως τώρα, να το εξασκούμε στην Ελλάδα, ίσως όχι για πολλά χρόνια ακόμα), μέσα από διαλόγους αντρισμού, ρουτίνες ανταγωνισμού, υποκειμενικής επιχειρηματολογίας, και γενικότερα συζητήσεις της κάλτσας που φανερώνουν, αφ'ενός αδυνάμια αντιμετώπισης κρίσεων, ένθεν και ένθεν (πιθανώς λόγω έλλειψης εμπειρίας), αφ'ετέρου, ίσως και μεθοδευμένη προσέγγιση, με σκοπό την ανάφλεξη των συζητήσεων. Είναι ΓΕΛΟΙΟ και εξουθενωτικό αυτό που γίνεται και συνεχίζεται να γίνεται με αυτό το θέμα.. Με δυσαρεστεί πάρα πάρα πολύ το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι (κατα κύριο λόγο από νέα μυαλά απαρτίζεται αυτός ο σύλλογος) αδυνάτουν, να σταθούν και να δούν σφαιρικά τα υπάρχοντα δεδομένα, και παραμένουν κολλημένοι δυστυχώς σε αυτό που επιτάσσει η μόδα των πηγαδακίων. Πάμε στα βουνά, για να κάνουμε το σπόρ μας, να βρεθούμε με τη παρέα μας, και να έρθουμε σε επαφή με τη φύση. Αυτό είναι το ΧΚΚ, αυτό έιναι και το ΧΚΠ. Στη (γαμω)- δημοκρατία που ζούμε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.. Είναι ανόητη κάθε είδους σύγκριση των χιονοδρομικών, τη στιγμή που δουλεύουν υπό άλλους όρους. ΕΛΕΟΣ πιά.......ΕΛΕΟΣ.......ΦΤΑΝΕΙ ...σκεφτείτε αυτό που βλέπετε καθημερινά μπροστά σας...... ''mountains shall bring peace to the people'' Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 17, 2009 Κατ'αρχάς να επισημάνω την απαράδεκτη (κατ'εμέ) αντιμετώπιση post από moderator.ΔΕΝ με ενδιαφέρει το περιεχόμενο του post αυτού καθ'εαυτού, αλλά: εάν ένα post κρίνεται οτι χρειάζεται moderation,τότε ενεργείς ανάλογα, έαν οχι, το αφήνεις. Όλα τα υπόλοιπα (''η το συμμαζευεις το ποστακι σου απο πανω ειτε το συμμαζευω εγω'') θεωρώ ότι είναι νόμοι μπακαλοσύνης και υποτυπώδους άσκησης εξουσίας. Επί του προκειμένου τώρα, έχω βαρεθεί να βλέπω να ξεφτιλίζεται ένα τόσο όμορφο σπόρ της χιονοδρομίας, που όλοι μας αγαπάμε, (και έχουμε την δυνατότητα ως τώρα, να το εξασκούμε στην Ελλάδα, ίσως όχι για πολλά χρόνια ακόμα), μέσα από διαλόγους αντρισμού, ρουτίνες ανταγωνισμού, υποκειμενικής επιχειρηματολογίας, και γενικότερα συζητήσεις της κάλτσας που φανερώνουν, αφ'ενός αδυνάμια αντιμετώπισης κρίσεων, ένθεν και ένθεν (πιθανώς λόγω έλλειψης εμπειρίας), αφ'ετέρου, ίσως και μεθοδευμένη προσέγγιση, με σκοπό την ανάφλεξη των συζητήσεων. Είναι ΓΕΛΟΙΟ και εξουθενωτικό αυτό που γίνεται και συνεχίζεται να γίνεται με αυτό το θέμα.. Με δυσαρεστεί πάρα πάρα πολύ το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι (κατα κύριο λόγο από νέα μυαλά απαρτίζεται αυτός ο σύλλογος) αδυνάτουν, να σταθούν και να δούν σφαιρικά τα υπάρχοντα δεδομένα, και παραμένουν κολλημένοι δυστυχώς σε αυτό που επιτάσσει η μόδα των πηγαδακίων. Πάμε στα βουνά, για να κάνουμε το σπόρ μας, να βρεθούμε με τη παρέα μας, και να έρθουμε σε επαφή με τη φύση. Αυτό είναι το ΧΚΚ, αυτό έιναι και το ΧΚΠ. Στη (γαμω)- δημοκρατία που ζούμε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.. Είναι ανόητη κάθε είδους σύγκριση των χιονοδρομικών, τη στιγμή που δουλεύουν υπό άλλους όρους. ΕΛΕΟΣ πιά.......ΕΛΕΟΣ.......ΦΤΑΝΕΙ ...σκεφτείτε αυτό που βλέπετε καθημερινά μπροστά σας...... ''mountains shall bring peace to the people'' +1 Διονυση. Για ολα! Συμφωνω και με την κριση σου για τη διαχειρηση του ποστ απο τον υποφαινομενο Moderator. Δεν ειναι ομως επιδειξη ανδρισμου, δεν εχω τετοιες τασεις και φιλοδοξιες... ουτε ειναι του χαρακτηρα μου. Εχω τρεις αναπαντητες απο μερους μου προς τον ΤΕΟ στο κινητο μου(και δεν ειναι η πρωτη φορα... ). Οταν κανω moderating τα ποστ του δεν συμμορφωνεται, οποτε μενει μονο η δημοσια επιπληξη/συμβουλη. Οντως θα μπορουσα να το ειχα γραψει πολυ πιο διπλωματικα... ..αλλα εχω σιχαθει... ...να τεντωνει ο καθενας το σκοινι μεχρι οπου τον παρει και μετα να ζηταει και τα ρεστα. Μετα με πηρε τηλεφωνο... Υπομονη, δυο μηνες ακομα και μετα θα εκλεξετε καινουριο ΔΣ, που θα εχει την ευκαιρια να επιλεξει καινουριους Moderators, πιο διπλωματικους, πιο υπομονετικους, πιο του γουστου του καθενος, πιο ευρεως αποδεκτους. Αν ο οποιοσδηποτε νομιζει οτι εχω διαθεση να τσακωνομαι, να πουλαω τσαμπουκα και μουρη σε ανθρωπους που ηλικιακα θα μπορουσαν να ηταν παιδια μου, εχει κανει λαθος εκτιμηση και με αδικει. Ουτε ο μισθος, ουτε οι μιζες που παιρνουμε αξιζουν τον κοπο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stukas 0 Report post Posted March 17, 2009 ειμαι νεος εδω αλλα δεν αντεχω θα το πω .. δεν συμφωνω οτι ειναι εκτος θεματος αυτα που βλέπω.. ενημερωση ειναι για το ΧΚΚ τωρα αν πρεπι να συγκρινουμε τιμες, να σχολιασουμε και να τσακωθούμε και λιγο ε δεν πειράζει φορουμ ειμαστε διαφορετικά τι να το κάνουμε με τελεσιγραφα? ωραιος καιρος στοπ Στυγα ανοιχτη στοπ δρομος ανοιχτος στοπ τιμη 25 ευρω στοπ. Αλκατραζ, τετοιες φωτογραφιες δικε μου δεν βλεπω συχνα, μπραβο και respect στο ταλεντο σου.στοπ. φιλικα και αδελφικα Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 17, 2009 Είναι ΓΕΛΟΙΟ και εξουθενωτικό αυτό που γίνεται και συνεχίζεται να γίνεται με αυτό το θέμα.. ΕΛΕΟΣ πιά.......ΕΛΕΟΣ.......ΦΤΑΝΕΙ ..αλλα εχω σιχαθει... το εχω βροντοφωναξει περσι ........και προ-περσι και παρα-προ-περσι !!!!!! το μονο ενθαρρυντικο ειναι οτι πληθαινουν αυτοι που εχουν σιχαθει Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 17, 2009 Κάποιοι, - πρέπει να κοιτάτε αν πρέπει να γράψετε ένα μήνυμα... - πρέπει να κοιτάτε πώς θα διατυπώσετε ένα μήνυμα... - αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω...δεν χρειάζετε να πετάγεστε παντού. - διαβάσατε οτι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του συλλόγου με το χ/κ Καλαβρύτων και δυναμιτίζετε το κλίμα. Πού το πάτε τελικά ; Τί ψάχνετε να βρείτε ; - προσπαθείτε να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Δεν σας βγαίνει και στο τέλος σας φαίει ο συντονιστής... - γράφετε στα παπάρια σας (ακόμη κι όσοι δεν έχετε) την ύπαρξη του συλλόγου και την προσπάθεια που κάνει - κάποιοι προσπαθείτε μέσω του forum να πουλήσετε πνεύμα γιατί προφανώς αλλού δεν... Όλοι, - οφείλετε να σέβεστε τους συντονιστές για τη δουλειά που κάνουν και δεν το κάνετε. - οφείλετε να σέβεστε τους κανονισμούς του forum, αλλά το κάνετε κατά το δοκούν. - οφείλετε να εκμεταλλεύεστε τα δικαιώματα που σας δίνει το forum και ο σύλλογος για να διαμαρτυρηθείτε, εντός ορίων χωρίς να γίνεστε ρόμπες ξεκούμπωτες στα μάτια όσων μπαίνουν πρώτη φορά ή απαξιούν το ύφος σας και σας έχουν βαρεθεί. Όποιος έχει πρόβλημα με τον Μάκη ας βρεί καλύτερον συντονιστή ή ας αναλάβει ο ίδιος να δεί τη γλύκα. Δεν είδα κανέναν/καμία να του πει ευχαριστώ πάντως... Σοβαρευτείτε έστω και τώρα. Καταντήσατε γραφικοί. Έχετε κουράσει αρκετούς. Όποιος έχει τη μύγα ας πεταχτεί, για να τ' ακούσει κι απ' την ανάποδη. Άντε μπράβο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 17, 2009 Όποιος έχει πρόβλημα με τον Μάκη ας βρεί καλύτερον συντονιστή ή ας αναλάβει ο ίδιος να δεί τη γλύκα. Δεν είδα κανέναν/καμία να του πει ευχαριστώ πάντως...... Αλεξη, συντονιστες καλυτεροι απο τον Μακη (και πιο εξυπνοι και πιο μετριοπαθεις και πιο ωραιοι και καλυτεροι σκιερ) υπαρχουν και για να μην ψαχνουμε μακρια, ειναι μελη του παροντος Moderating Team. Ο Λαππας σημερα κανει σκι στον Παρνασσο Και ο Ορεστης εθεσε ορισμενες πολυ σοβαρες αποψεις οταν μιλησαμε. Και με τους δυο μιλησα στο τηλεφωνο σημερα για τα συμβαινοντα. Ευχαριστω δεν περιμενω απο κανενα, αλοιμονο αν τραβαγα το λουκι για τις ευχαριστιες, το μισθο και τις μιζες που παιρνω... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 17, 2009 Ερωτησεις για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι... Σε ποιους εκβιασμούς δεν υποκυπτουμε ? Ποσο δυσκολο ειναι να ερθει σε αμμεση επικοινωνια προεδρος, αντιπροεδρος, γραμματεας, μελος του Δ.Σ. ή ακομα απλο μελος του συλλογου με οποιαδηποτε Διευθηνση x.κ.? Οι συναντησεις μεταξυ διευθηνσης χ.κεντρων & συλλογου κλεινονται μεσα απο το διαδυκτιο και απο τα forum? Αφου τα τηλεφωνα, φαξ, email δεν δουλευουν πολλες φορες, δεν μπορουμε να εχουμε καποιον πιο αμμεσο τροπο επικοινωνιας? Τα email που στελνουμε και περνουμε ως συλλογος απο τα χιονοδρομικα, δημοσιευονται ή οχι? Και αν ναι, αυτο γιατι πρεπει να γινεται στο ανοιχτο forum και οχι στη ενοτητα που αφορα τα μελη του συλλογου? Αν εγω αποκαλουσα καποιον δολοφονο, χωρις καποια διαθεση να κανω πλακα, θα ετρωγα ban ή οχι? Πριν καποια χρονια ειχαμε βαλει σε καθε χιονοδρομικο και απο ενα μελος του συλλογου μας, που ειχε το ρολο του συνδετικου κρικου μεταξυ του χιονοδρομικου & του Δ.Σ. και κατ΄επεκταση και των υπολοιπων μελων για το οποιο θεμα προκυπτει και τα οποια νεα υπαρχουν απο το χιονοδρομικο, ετσι ωστε το Δ.Σ. να μην εχει να ψαχνετε με 20+ χιονοδρομικα. Υπαρχει ακομα κατι τετοιο, και αν ναι ποιος ειναι στο χ.κ.Καλαβρυτων? Tα p.m. για ποιον λογο ανακαλυφθηκαν? Δεν μπορουμε οτι διαφορες - συστασεις εχουμε να κανουμε με καποιον να γινονται με p.m.? Ποσο off topic χωρα το thread των Καλαβρυτων? Σας παρακαλω μην μου απαντησετε εδω. Δεν χωρα αλλα αυτο το topic. Θα τα πουμε απο κοντα. Μυγα ειμαι και εγω, βαρεστε με αλλου. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 17, 2009 Μπαγιατικο ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ απο την Κυριακη 8/3/2009 Πρωι στο parking στο Ξηροκαμπο Κατω απο την Αρτεμη, στα απατητα της Ο αναβατηρας της Στυγας και το σκαψιμο που εγινε, για να περνανε τα καρεκλακια της με ασφαλεια. Αυτη ηταν και η αιτια που άργησε να δωθει εκεινη την ημερα ο αναβατηρας. Ανεβαινωντας με την αγκυρα και μερικες απο μελη του συλλογου μας: ...και η θεα απο την τελευτεα καταβαση απο τα αγαπημενα μου λουκια που οδηγουν στον Ξηροκαμπο. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2009 Αφήστε τους συντονιστές να κάνουν τη δουλειά τους. και ας συνεχίσουμε τη κουβέντα... ωραία γίνεται όταν ο στόχος είναι η κουβέντα (ας μην βγάλει αποτελεσμα) ο αναγνωστης βγάζει τα δικά του συμπεράσματα... αρκεί ο στόχος να μην είναι να πουλήσουμε οπαδιλικι είτε έτσι είτε αλλιώς... "μας ακούνε και τα βουνά και απορούν" 1. Το μεν ΧΚΠ έχει ως χρηματοδότες τα ΕΤΑ ... και έναν Γιγας όμιλο επιχειρήσεων ο οποίος καταφερε το εξης απίστευτο...Αντι να ρισκάρει να αναλάβει την διαχείρηση του κέντρου καταφερε με μοναδικής ελληνικής πρωτοτυπίας συμφωνια να πληρωθεί με πολλά εκατομύρια € γι'αυτό... Κρατικές ενισχύσεις αβέρτα ... Από ποιόν ...? Από ΟΛΟΥΣ εμας... 2. Το δε ΧΚΚ έχει ως χρηματοδότες αποκλειστικά και μόνο έναν Δήμο 2000 εγγεγραμένων (και όχι πραγματικών) δημοτων και βασίζεται αποκλειστικά σε ιδία κεφάλαια-έσοδα... Να σας θυμίσω τον πρώην υπουργό να κάνει βαρισήμαντες δηλώσεις και να φωτογραφίζεται με φόρμες στο ΧΚΠ .. όπως επίσης να σας θυμίσω την άποψη του ότι ΧΚ στην χωρα είναι το ΧΚΠ και η Βασίλω...όλα τ'άλλα είναι ... σκουπίδια... Το ΧΚΠ προσφέρει "εμμεσα" έσοδα πολλαπλάσια απ'οτι μπαίνει μέσα στο κράτος άρα δεν το πολυνοιάζει τι του κοστίζει. Στα ΕΤΑ όμως το ΧΚΠ είναι ένα αρνητικό πρόσημο και η διοικηση της ψάχνει πως θα το μικρύνει. Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα... είναι δύσκολο μια επιχείρηση να κοντράρει μια κρατική... εκτός και αν ο Ιδιώτης είναι πολύ μεγάλος... ίσως να πρέπει να σκέφτονται στον δήμο Καλάβρυτων να το δώσουν δώρο σε κάποιο μεγάλο ιδιώτη, έτσι και αλλιώς αγώνα δίνουν να μην είναι αρνητικό και τα κέρδη τους είναι τα έμμεσα... ε ας το δώσουν μήπως μεγαλώσουν τα έμμεσα.... Η ερωτηση για την άσκηση είναι 1. Είναι δυνατον να επιβιώσει το 2ο ΧΚ με τέτοιο αθεμιτο ανταγωνισμο από το ίδιο το κράτος.... χωρίς να αναγκαστεί να ανεβάσει τις τιμές του...? χμ... το σκέφτεσαι λίγο οπως θές... θυμίσου για πιο λόγο τα χιονοδρομικά της Β.Ελλάδας επιτέθηκαν κατά το Σέλι... Το σκέφτεσαι να έλεγε το κράτος... τι 2εκ€ μέσα τι 3εκ€ μέσα... η τιμή απο 30€ πέφτει στα 20€ και η καθημερινή στα 10€... σκέφτεσαι τι στραπάτσο θα έτρωγε το χκΚ και που θα έπρεπε να βάλει την τιμή του... Εσυ ΤΕΟ και η διοικηση του ΧΚΚ θα έπρεπε να αναβεται κανα κερί (τι ενα... πολλά μαζί) μην τρελαθουν οι απέναντι και αποφασίσουν να κάνουν "κοινωνική πολιτική" με τον τιμοκαταλογο τους και μετά τρέχετε και δεν φτάνετε... ελπίζω να με εννοεις... Μετά θα έστελνες και εσύ επιστολές για αθέμιτο ανταγωνισμό και ότι δεν βγαίνεις και θα κλείσεις... ο Τιμοκαταλογος του ΧΚΠ κρατάει το ΧΚΚ να καταφέρνει να μην μπαινει μέσα... Σε όλα αυτά θα πρέπει να ληφθεί υπ'όψιν ότι το ΧΚΚ αγοράζει με ιδία κεφάλαια 2 Everest την στιγμή που ο ΑΚΤΩΡ κερδίζοντας φοροαπαλαγές κάνει δωρεα 1 Pisten Bully στο ΧΚΠ... Τώρα με το "leasing" είναι εύκολο για όλες τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν τα μηχανήματα που θέλουν... όλοι παρακαλάμε βέβαια οι δόσεις που θα δίνουμε σύμφωνα με την συμφωνία να μην γίνουν θηλιά στο λαιμό μας. Ο χιονοστρωτήρας που αγόρασε η κοινοπραξία στον Παρνασσό οπως και τα διαφορα 4χ4 ή τα εκχιονιστικά παραμένουν στην ιδιοκτησία της κοινοπραξίας... αν το 2010 αποσυρθεί τότε όλα αυτά θα πάνε μαζί τους που πιθανόν να τα πουλήσουν για να μετριασουν την χασούρα. Το ΧΚΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΧΚ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ... ΚΡΑΤΙΚΟ (ουσιαστικα)ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ... αυτό είναι απο λίγο εως πολύ υποκειμενικό... προσωπικά στα Καλαβρυτα χρησιμοποιω επι το πλείστον την Αρτεμης,Στύγα και ολίγον απο Δάφνη (οταν το χιονι στα δεντρα ειναι τοσο καλό ωστε να παω μεχρι κάτω)... απο πίστες κάνω στην Στυγα κάτω απο το καρεκλάκι,στην κεντρική Αρτεμης, στην Δεξιά και στα απάτητα του Αυγού. αρά γι'αυτο το πεδίο το 25αρι των Καλαβρύτων για μένα είναι πολύ περισσότερο απο το 30αρι που δίνω στο ΧΚΠ και για τα λιφτ και για τις πίστες που κάνω. Και σε άλλα χκ δεν πάμε... όπως π.χ. Βασιλιτσα (Γενικη Γραματεια Αθλητισμου) αλλά η ημερήσια δεν έχει 30 €... Άλλο ΕΤΑ άλλο ΓΓΑ άλλο το ένα χκ άλλο το άλλο... στην Βασιλίτσα αφού λογίζεται ως στάδιο (ΕΑΚ) τότε θα έπρεπε να μην έχει κάν εισητηριο αλλά τότε θα ήταν εντελώς αθέμιτος ο ανταγωνισμός... και θα πάθαιναν έμφραγμα οι υπολοιποι... γιατι και αυτά μέσα μπαίνουν... Αν λοιπόν αναρωτηθείτε ποιός θα πληρωσει τον "διαχειρηστή ακροβάτη ουρας Ηρακλή" θα διαπιστώσετε ότι έκτος από αστείο είναι και επικίνδυνο ...επίσημα ένα ΧΚ να περναει τέτοια μηνυματα σε φόρουμ.... που το διαβάζουν και μη ενημερωμένοι χιονοδρόμοι... Φιλικά Τεο... Τον υπάλληλο τον πληρώνει η κοινοπραξία και όχι η ΕΤΑ/κράτος. Δλδ μας εξηγείς ότι το χρόνια τώρα ζημιογόνο ΧΚΠ και τα ΕΤΑ δεν έχουν την ικανότητα να διαχειριστουν το κέντρο από μόνοι τους και προσέλαβαν εργολάβο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ... Μαλιστα... Να ενημερώσω ότι το ΧΚΠ παραμένει ζημιογόνο και στον καινουριο διαχειριστή, μέχρι στιγμής πάνω απο 1εκ€ και έχουν 1.5 χρόνο μπροστά τους για να μπουν άλλο τόσο Να σε πω και γω τον αντίλογο...? Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το κέντρο απλά μισθώνεις το κέντρο για πολλά ΈΤΗ σε ιδιώτη και τον αφήνεις να βγάλει τα μάτια του... Αυτα τα μεγάλα συμφέροντα φίλε μου δεν είναι για εμάς τους ποταπούς χιονοδρόμους και μικροεπιχειρηματίες... Η όλη ιστορία έγινε για να μπει ο ΑΚΤΩΡ να δει αν και κατα πόσον συμφέρει να ασχοληθεί... Πληρώθηκε δλδ να μάθει... για να δει αν αξίζει να πάρει το κέντρο... Και πήρε αν δεν κανω λάθος 8 μύρια για 3 χρόνια ...(Μικ αν κάνω λάθος... ) και το Pisten Bully ειναι χορηγια του ΑΚΤΩΡΑ... Φοβερή συμφωνία... Η κοινοπραξία (οχι μόνο ο Ακτωρ) ναi μπηκε για να αποκτήσει την εμπειρία της διαχείρισης ενος χιονοδρομικόυ και πως μπορεί να βγάλει κέρδος στο μέλλον απο αυτό και δέχθηκε μια συμφωνία (3+1 χρονια) που ξέρει απο την αρχή ότι θα την βάλει μέσα αλλά για να αποκτήσεις εμπειρία πρέπει να πληρώσεις και όχι να βγάλεις. Η συμφωνία λέει ότι τα κύρια έσοδα είναι 2.5 εκ.€ το χρόνο... όταν το ΧΚΠ με αυτεπιστασια είχε 4εκ.€ έξοδα και είχε έσοδα κοντά στα 2εκ€(που συνεχίζει να τα παίρνει η ΕΤΑ τώρα) άρα η κοινοπραξία ήξερε ότι παίρνοντας 2.5εκ τον χρόνο δεν θα μπορέσει να καλύψει τα έξοξα του χιονοδρομικού αλλά θα έμπαινε μέσα.... είπαμε η εμπειρία κοστίζει και ο αυτοσκοπός δεν ήταν να βγεί "μεροκάματο" γιατί για τέτοιου μεγέθους επιχειρήσεις το κέρδος που θα μπορούσε να βγεί θα ήταν μόνο μεροκάματο... Καλά πως δεν το είχα σκεφτεί να το προτείνω και στο ΧΚΚ ... να το κάνω εγώ... να κονομίσω ... εμ δεν τόλμαγες ρεφενε θα σου φέρναμε τα τσιγάρα στην φυλακή... Η ΕΤΑ πριν γίνει υποχρεωτικά Α.Ε. φρόντισε και πήρε κάποια από τα φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου... όπως το καζίνο της Κέρκυρας... Τα κέρδη από το καζίνο (που είναι και τεράστια...) που είναι... Πάντως όχι σε επενδύσεις στο ΧΚΠ... Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός... Και εσύ λάμπεις Λάμπη μου... υγ. Καλορίζικα τα Εverest και μακάρι να έρθει το βιντσι γρήγορα να πατηθεί και η πίστα κάτω απο την Στύγα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2009 να ενημερώσω ως διαχειριστής ότι το email του συλλόγου info@snowclub.gr δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί. Οπως και το FAX μιας και τα 3/5 Πηγάδια μας στέλνουν κανονικά την ενημερωση τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 17, 2009 καπου διαβασα οτι το χχκ εχει φανατικους οπαδους και φανατικους αντιπαλους.λογικα οι φανατικοι αντιπαλοι ειναι ολοι εκεινοι που αγαπουν το βουνο του παρνασσου για τον δικο του λογο ο καθενας.αφου λοιπον αυτοι δεν πατανε το ποδι τους στα καλαβριτα γτ ασχολουντε με αυτα?και το ιδιο βεβαια ισχυει και με τους αλλους των καλαβριτων που δεν πατανε παρνασσο.γτ να ασχολειστε με τον παρνασσο? εδω ειμαστε για να ασχοληθουμε με την χιονοδρομια και την καλυτερευση της,οπου αυτη συνεπαγεται.τι κι αν ειναι καλαβριτα,τι και αν ειναι παρνασσο,βασιλιτσα,σελι και αλλα πολλα...εγω που παω καλαβριτα πρεπει να ασχοληθω με την καλυτερευση των καλαβριτων και ο αλλος που παει παρνασσο να ασχοληθει με την καλυτερευση του παρνασσου.και αυτο πρεπει να γινει οχι γιατι ειμαστε παρτακηδες αλλα επειδη πηγαινοντας μονιμα σε ενα χκ μαθαινεις τα προβληματα του,που πασχει,που χρειαζεται συζητηση,που εχει γινει κατι καλο...ναι ειμαστε ενας συλλογος μα με πολλα μελη και μαλιστα ενεργα αρκετα απο αυτα.δεν μπορει ολα τα μελη να ασχολουνται μονιμα με τον παρνασσο η με τα καλαβριτα η με καποιο αλλο χιονοδρομικο,για αυτο τον σκοπο υπαρχουν οι εκδρομες διαφορετικα να σταματησουν να υπαρχουν και αυτες. ας αφησουμε να περασει αυτος ο μηνας και να χαρουμε οσο προλαβαινουμε ακομα το χιονακι και εχουμε χρονο μετα να τα συζητησουμε ολα απο κοντα,οχι απο εδω μεσα που μπορει ο καθενας να πει το μακρυ και το κοντο του.οι καθαρες κουβεντες και εξηγησεις γινονται απο κοντα και η ωρα πλησιαζει που θα συναντηθουμε ολοι μας για να συζητησουμε ολα τα προβληματα του συλλογου και φυσικα της χιονοδρομιας.λιγο υπομονη σε ολους και πολυ κεφι για τις μερες που μας απομενουν. φιλικα παντα προς ολους Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted March 17, 2009 Ασκηση δημοτικου:Αν τα 7 λιφτακια κοστιζουν €25, τα 13 ποσο? Λυση: Απλη μεθοδος των τριων.. (13Χ25)/7 = €46.42 Τοσο ΘΑ χρεωνε -αναλογικα- το ΧΚΚ ΑΝ ειχε τους διπλασιους περιπου αναβατηρες.. 13 αναβατηρες το ΧΚΠ= €30 13 αναβατηρες το ΧΚΚ= €46 (υποθετικο νουμερο, μιας κ σε ισορροπημενες αγορες επεμβαινουν οικονομιες κλιμακος) Αν σας απασχολει μονο το απολυτο νουμερο (ως τιμή €) για το skipass (χωρις να συσχετιζετε των αριθμό αναβατηρων/χλμ που θα χρησιμοποιησετε, βασει των χρηματων που θα δωσετε [κανονικοποιημενο σε €/αναβατηρα]), τοτε προτιμηστε το Βίτσι, το Μαιναλο κ το Χρυσο Ελάφι.. Το ΧΚΚ σε τιμες skipass θα επρεπε να συγκρινεται με χ/κ της χωρας με αναλογο αριθμο αναβατηρων κ χλμ πιστών (βλ Σελι, Βασιλιτσα, Πηγαδακια, Καραφλο, που παιζουν γυρω στο €15-20αρι). ΜΗ συγκρινουμε ανομοια μεγεθη! Συμπερασματα: --NAI το ΧΚΠ ειναι ακριβο, ΜΟΝΟ τα σ/κ --ΝΑΙ το ΧΚΠ είναι το φθηνοτερο χ/κ στην Ελλάδα τις καθημερινες (€15, ιδια τιμή με το κατά 50%μικροτερο ΧΚΚ) --Λυπαμαι, αλλα το ΧΚΚ παιζει να ειναι και το ακριβοτερο χ/κ σε τιμη €/αναβατηρα στην Ελλαδα τα σ/κ (καντε την απλη διαιρεση στο κομπιουτερακι σας κ θα δειτε ) Καλο βραδυ συντροφοι--και κοιτατε να περνατε καλα σε οποιο βουνο κι αν ειστε Για την ουσία της συζήτησης και μόνο, να προσθέσω στο παραπάνω ότι το ΧΚΚ συμπεριλαμβάνει στους 7 αναβατήρες και τα baby lift , κάτι που δεν το κάνει το ΧΚΠ. Οπότε η αναλογία (ακόμα και αν είναι μονόπλευρη σκοπιά να το κοιτάζεις μόνο έτσι) αλλάζει ακόμα περισσότερο, καθώς σε αυτή την περίπτωση συγκρίνουμε 16 αναβατήρες με 7 και όχι 13 με 7. Το ΧΚΚαλαβρύτων είναι όντως από τα πιο όμορφα αλλά και το ακριβότερο χιονοδρομικό στην Ελλάδα. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2009 καπου διαβασα οτι το χχκ εχει φανατικους οπαδους και φανατικους αντιπαλους.λογικα οι φανατικοι αντιπαλοι ειναι ολοι εκεινοι που αγαπουν το βουνο του παρνασσου για τον δικο του λογο ο καθενας.αφου λοιπον αυτοι δεν πατανε το ποδι τους στα καλαβριτα γτ ασχολουντε με αυτα?και το ιδιο βεβαια ισχυει και με τους αλλους των καλαβριτων που δεν πατανε παρνασσο.γτ να ασχολειστε με τον παρνασσο? εδω ειμαστε για να ασχοληθουμε με την χιονοδρομια και την καλυτερευση της,οπου αυτη συνεπαγεται.τι κι αν ειναι καλαβριτα,τι και αν ειναι παρνασσο,βασιλιτσα,σελι και αλλα πολλα...εγω που παω καλαβριτα πρεπει να ασχοληθω με την καλυτερευση των καλαβριτων και ο αλλος που παει παρνασσο να ασχοληθει με την καλυτερευση του παρνασσου.και αυτο πρεπει να γινει οχι γιατι ειμαστε παρτακηδες αλλα επειδη πηγαινοντας μονιμα σε ενα χκ μαθαινεις τα προβληματα του,που πασχει,που χρειαζεται συζητηση,που εχει γινει κατι καλο...ναι ειμαστε ενας συλλογος μα με πολλα μελη και μαλιστα ενεργα αρκετα απο αυτα.δεν μπορει ολα τα μελη να ασχολουνται μονιμα με τον παρνασσο η με τα καλαβριτα η με καποιο αλλο χιονοδρομικο,για αυτο τον σκοπο υπαρχουν οι εκδρομες διαφορετικα να σταματησουν να υπαρχουν και αυτες. ας αφησουμε να περασει αυτος ο μηνας και να χαρουμε οσο προλαβαινουμε ακομα το χιονακι και εχουμε χρονο μετα να τα συζητησουμε ολα απο κοντα,οχι απο εδω μεσα που μπορει ο καθενας να πει το μακρυ και το κοντο του.οι καθαρες κουβεντες και εξηγησεις γινονται απο κοντα και η ωρα πλησιαζει που θα συναντηθουμε ολοι μας για να συζητησουμε ολα τα προβληματα του συλλογου και φυσικα της χιονοδρομιας.λιγο υπομονη σε ολους και πολυ κεφι για τις μερες που μας απομενουν. φιλικα παντα προς ολους Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που είναι φανατικοί με την χιονοδρομία και όχι με συγκεκριμένα βουνά... και προσπαθουν να κανουν την χιονοδρομία τους οπως μπορουν καλύτερα οπου μπορουν καλύτερα. για να προσπαθήσεις να καταλαβεις τι παει λαθος σε ενα χιονοδρομικό πρέπει να αποκτήσεις μέτρο σύγκρισης με άλλα της Ελλάδας και του Εξωτερικού. αν δεν φύγεις ποτέ μακρυά απο το Μαίναλο τότε όλα σουπερ θα τα βλέπεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 17, 2009 Πιο Μπαγιατικο ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ απο το νυχτερινο του Σαββατου 28/2/2009 Ηλιοβασιλεμα απο το τριθεσιο Μπροστα στο igloo του Wooloomooloo Ο Μανολο "παιζει τις καλτσες του"... προσπαθωντας να ξεχασει τα παγωμενα δαχτυλα του... ...και απο πισω του η τσικνα παει συννεφο! Ωραιο τo souvlaki on ice Μην μου τον πικραίνετε, γιατι αρχιζει και τα χανει... Ο Διονυσης & ο Γιαννης μασαμπουκωνουνε... ] ... και ο μπαμπας χαιρετε επειδη ο κανακαρης του ξαναβαλε τις σωστες μποτες στα ποδια του Να και η αποδειξη! Wooloomooloo Team "No comments team"... μππρρρρ Χαμογελα λιγακι βρε... ... να καπως ετσι ! ...ή χειροτερα καπως ετσι Το Snowbar ...και οι θαμωνες του ! Την ευχη σου Δεσποτα! Ειδατε παπαδες ριχνει στα Καλαβρυτα! Τα στοιχεια κοβουν βολτες... Η πλατεια του "Wooloomooloo" Δωσε αγορι μου μαγικο ζωμο στον κοσμο... Τωρα τι κοιταει η δεσποινης προς την Αρτεμη δεν ξερω! Εεεεε απο την αλλη μερια πεφτουν τα πυροτεχνηματα! Καλα, καλα... ...παμε για σκι! Με λιγα λογια... θελουμε και αλλο νυχτερινο event! Οσοι ησασταν εκει και βλεπετε τις μπαγιατικες φωτογραφιες τωρα, ειναι σαν να βλεπω το χαμογελο σας! Ελα η γρια.... Αντε... παμε γι΄αλλα! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 17, 2009 θελω να πιστευω οτι οι περισσοτεροι που εχουν ανοιξει αυτο το θεμα ειναι τοσο εμπειροι πια που δεν εχουν αναγκη ολα αυτα που ανεφερες και για αυτο μενουν και συνεχεια στα ιδια χιονοδρομικα.για εμας τους υπολοιπους τωρα αναφερθηκα οτι μια καλη ευκαιρια ειναι οι εκδρομες ωστε να γνωρισουμε και το εσωτερικο και το εξωτερικο.και αφου λοιπον γινουν ολα αυτα απο εκει και περα προσπαθει ο καθενας με συμπαρασταση τον συλλογο και τους υπολοιπους που προτιμουν ενα χιονοδρομικο να βελτιωσουμε την κατασταση του.το ιδιο πιστευω πρεπει και θελουν και οι αλλοι που θα προσπαθησουν να βελτιωσουν ενα αλλο χιονοδρομικο. και αφου φτασουμε στο πολυποθητο επιθημητο αποτελεσμα σε ενα δυο χιονοδρομικα τοτε μπορουμε να υπερεφανευομαστε οτι ο συλλογος μας εκανε ακομα μια επιτυχημενη προσπαθεια για την βελτιωση της χιονοδρομιας στην ελλαδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 17, 2009 Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που είναι φανατικοί με την χιονοδρομία και όχι με συγκεκριμένα βουνά... και προσπαθουν να κανουν την χιονοδρομία τους οπως μπορουν καλύτερα οπου μπορουν καλύτερα.για να προσπαθήσεις να καταλαβεις τι παει λαθος σε ενα χιονοδρομικό πρέπει να αποκτήσεις μέτρο σύγκρισης με άλλα της Ελλάδας και του Εξωτερικού. αν δεν φύγεις ποτέ μακρυά απο το Μαίναλο τότε όλα σουπερ θα τα βλέπεις... Ξερεις παρα πολλα φιλε Nickel για το ΧΚΠ... Για να τα εμαθες ολα αυτα θα πρεπει να εχεις βγαλει τρελες ωρες στο Σαλε και να σε ξερουν ολα τα σκαμπο του πολυ καλα για να σου τα εμπιστευονται με τετοιες λεπτομεριες... Εχεις δικιο αν δεν φυγεις ποτε απο το Μαιναλο... εσυ φαινεται την εχεις βγαλει την τσιμπλα απο το ματι...φαινεται φαινεται... Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites