Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

Για την ουσία της συζήτησης και μόνο, να προσθέσω στο παραπάνω ότι το ΧΚΚ συμπεριλαμβάνει στους 7 αναβατήρες και τα baby lift , κάτι που δεν το κάνει το ΧΚΠ. Οπότε η αναλογία (ακόμα και αν είναι μονόπλευρη σκοπιά να το κοιτάζεις μόνο έτσι) αλλάζει ακόμα περισσότερο, καθώς σε αυτή την περίπτωση συγκρίνουμε 16 αναβατήρες με 7 και όχι 13 με 7.

Το ΧΚΚαλαβρύτων είναι όντως από τα πιο όμορφα αλλά και το ακριβότερο χιονοδρομικό στην Ελλάδα.

Μπα υπάρχει και το Βελούχι που απλά δεν παίζεται...

20€ για τρία λιφτ εκ των οποίων τα δύο για αρχάριους...

Ο Άνεμος λειτουργεί σπανίως φέτος και μόνο τα Σκ.

Τουλάχιστον των Φώτων που είχα πάει για τρεις μέρες δεν δούλεψε καθόλου.

Τις καθημερινές μόνο τα δύο baby...

Πάντως το θέμα δεν είναι πόσα λιφτ και πόσα πατημένα τμήματα πίστας δίνει ένα κέντρο, αλλά πόσο ωφέλιμο τερέν και τι συνολική υψομετρική και ανάπτυγμα.

Αν βάλει ας πούμε το Μέτσοβο η το Περτούλι 15 συρόμενα παράλληλα, των 150 μέτρων, θα πρέπει να πάει το αντίτιμο 35€;

Το ανάγλυφο και η έκταση του βουνού είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιλογής για προχωρημένους και πάνω χιονοδρόμους, το κόστος νομίζω περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Παρνασσός με 6 λιφτ, 3 σε κάθε πλευρά (άντε και το αυγό), δίνει διπλάσιο τερέν από οποιοδήποτε άλλο χιονοδρομικό στην Ελλάδα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει προβλήματα και δεν θα μπορούσε να γίνει και καλύτερος.

Ο Χελμός έρχεται μετά αλλά είναι όλα προφανή και ορατά, έχει καλό tree skiing όμως, αλλά η λειτουργία του επηρεάζεται πιο πολύ από τον καιρό.

Κάντε σκι, όπου θέλει ο καθένας, για τους λόγους που θεωρεί σημαντικούς ο καθένας, αλλά μην "παντρεύεστε" τα κέντρα.

Τα χιονοδρομικά είναι ένα μέσον για να κάνουμε σκι (όχι το μοναδικό), αλλά το σκι είναι πάνω από τα χιονοδρομικά και τα μικροσυμφέροντα.

Θα προτιμούσα να βλέπω περισσότερα θέματα για το σκι, παρά για τα χιονοδρομικά.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, για να αποκτήσουμε την παιδεία γύρω από το σκι και το επίπεδο για να "συζητάμε" όμορφα, με επιχειρήματα και χιούμορ και να μην δείχνουμε σαν πολιτική συζήτηση της τηλεόρασης μας...

Αυτά και καλό σκι σε μια πραγματικά καλή χρονιά από άποψη χιονιού...

με αυτο το υφος φιλε wipika δεν βγαινει σε καλο η συζητηση.εδω ειμαστε για να προσπαθουμε ολοι μαζι για το καλυτερο και οχι για ν ατρωγωμαστε αναμεταξυ μας.οσο πιο γρηγορα το καταλαβουν ολοι,νεα μελη παλια μελη επισκεπτες και Δ.Σ. τοσο γρηγοροτερα αποτελεσματα θα εχουμε.

Tελικά τα πιο πολλά συμπεράσματα από τη συζήτηση του Παρνασσού για τα χκ μπρορούν να ισχύσουν και για τα Καλάβρυτα

-Χαμηλή δυναμικότητα αναβατήρων που καλύπτεται μόνο σκ

-Ανυπαρξία τουριστών εβδομάδας

-Αδυναμία νέων επενδύσεων λόγω ιδιοκτησιακού

-Αδυναμία επέκτασης λόγω ιδιοκτησιακού

για πρόσθεσε τεο κάνα άλλο

Alcatraz τις καλές να τις κρατάς για το φινάλε της σεζόν

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Θα σας παρακαλουσα να αφησουμε τις προσωικες κοντρες,υπονοουμενα,"μπιχτες"κτλ. Γινεται μια προσπαθεια να κρατηθει αυτο το topic καθαρα σε ενα επιπεδο υγιους συζητησης και ανταλλαγης αποψεων-θεσεων-ιδεων. Το ποστ σου Wipika νομιζω πως δεν συμβαλλει στην προσπάθεια και ιδιαιτερα μετα την εκρηκτικοτητα που προηγηθηκε στην προηγουμενη σελιδα. Θα σε παρακαλουσα να το ξανασκεφτεις. :angry:

For The Moderating Team

Al_Foutzin

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

OK παίδες πάσο, απλά ορισμένα πράγματα προκαλούν.

Εγώ συμφωνώ με τις αντιπαραθέσεις και με τις συζητήσεις που ανεβάζουν λιγο τις θερμοκρασίες. Δεν γίνεται να μη διαφωνήσεις και να μείνεις ψυχρός και ψύχραιμος. Συμφωνώ επίσης και με τον φίλο Louis για περισσότερες συζητήσεις γύρω από το ski στο Χελμό, και λιγότερες για το φαγητό στο Χελμό και τις τουαλέτες του. Το πολύ παρασκήνιο είναι αυτό που προκαλεί και η πολύ Τόλμη και Γοητεία που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας δυστυχώς.

Ασκηση δημοτικου:

Αν τα 7 λιφτακια κοστιζουν €25, τα 13 ποσο? (....)

:) - καλό ποστ makalu καλό ποστ. (πως φαίνεται όμως ο έμπειρος marketier :lol: )

Επίσης πολύ καλό πόστ του nickel.

Βασικά φίλε wipika καμιά φορά οι έξτρα ώρες στο μπαρ του σαλέ και τα περίχωρα μπορεί να αποδειχθούν ως μια ενδιαφέερουσα πηγή πληροφοριών. ΜΗΝ υποτιμάς το μπαρ τις μπύρες και την φασολάδα ... So Nickel keep walking and eating fasolada ! :lol:

(wipika πες τώρα ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο αθλητής στο αβατάρ σου, μην μου πεις οτι δεν ξέρεις και οτι το έβαλες τυχαία θα απογοητευτώ :( )

Θα ήθελα να πω δυό λόγια και για τον φίλο ΤΕΟ , ..ΤΕΟ πιστεύω οτι είσαι γαμώ τα παιδιά και άνετα θα σε διάλεγα για γαμπρό της αδερφής μου ξέρω γω, ΑΛΛΑ επουδενί για εκπρόσωπο του χιονοδρομικού κέντρου των καλαβρύτων ! (χαχα - με όλη την καλή διάθεση )

Τέλος να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ το forum κατέληξα να συντάσομαι με το φιλοσοφικό ρεύμα του φίλτατου ΑΛΕΞΗ : "Μην μου δίνετε σημασία , ΔΕΝ ξέρω τι λέω και σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά ! " :P

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Ασκηση δημοτικου:

Αν τα 7 λιφτακια κοστιζουν €25, τα 13 ποσο?

Λυση:

Απλη μεθοδος των τριων.. (13Χ25)/7 = €46.42 Τοσο ΘΑ χρεωνε -αναλογικα- το ΧΚΚ ΑΝ ειχε τους διπλασιους περιπου αναβατηρες..

13 αναβατηρες το ΧΚΠ= €30

13 αναβατηρες το ΧΚΚ= €46 (υποθετικο νουμερο, μιας κ σε ισορροπημενες αγορες επεμβαινουν οικονομιες κλιμακος)

Αν σας απασχολει μονο το απολυτο νουμερο (ως τιμή €) για το skipass (χωρις να συσχετιζετε των αριθμό αναβατηρων/χλμ που θα χρησιμοποιησετε, βασει των χρηματων που θα δωσετε [κανονικοποιημενο σε €/αναβατηρα]), τοτε προτιμηστε το Βίτσι, το Μαιναλο κ το Χρυσο Ελάφι.. :)

Το ΧΚΚ σε τιμες skipass θα επρεπε να συγκρινεται με χ/κ της χωρας με αναλογο αριθμο αναβατηρων κ χλμ πιστών (βλ Σελι, Βασιλιτσα, Πηγαδακια, Καραφλο, που παιζουν γυρω στο €15-20αρι).

ΜΗ συγκρινουμε ανομοια μεγεθη!

Συμπερασματα:

--NAI το ΧΚΠ ειναι ακριβο, ΜΟΝΟ τα σ/κ

--ΝΑΙ το ΧΚΠ είναι το φθηνοτερο χ/κ στην Ελλάδα τις καθημερινες (€15, ιδια τιμή με το κατά 50%μικροτερο ΧΚΚ)

--Λυπαμαι, αλλα το ΧΚΚ παιζει να ειναι και το ακριβοτερο χ/κ σε τιμη €/αναβατηρα στην Ελλαδα τα σ/κ (καντε την απλη διαιρεση στο κομπιουτερακι σας κ θα δειτε :lol: )

Καλο βραδυ συντροφοι--και κοιτατε να περνατε καλα σε οποιο βουνο κι αν ειστε :lol:

Για την ουσία της συζήτησης και μόνο, να προσθέσω στο παραπάνω ότι το ΧΚΚ συμπεριλαμβάνει στους 7 αναβατήρες και τα baby lift , κάτι που δεν το κάνει το ΧΚΠ. Οπότε η αναλογία (ακόμα και αν είναι μονόπλευρη σκοπιά να το κοιτάζεις μόνο έτσι) αλλάζει ακόμα περισσότερο, καθώς σε αυτή την περίπτωση συγκρίνουμε 16 αναβατήρες με 7 και όχι 13 με 7.

Το ΧΚΚαλαβρύτων είναι όντως από τα πιο όμορφα αλλά και το ακριβότερο χιονοδρομικό στην Ελλάδα.

με την λογική του makalu:

- το χκπ με 13 αναβατήρες θα έπρεπε να είχε 24,14 € σε σύγκριση με τη βασιλίτσα (7 αναβατήρες)

- το χκπ με 13 αναβατήρες θα έπρεπε να είχε 17,72 € σε σύγκριση με το σέλι (11 αναβατήρες)

και με του fotski:

- το χκπ με 16 αναβατήρες θα έπρεπε να είχε 29,71 € σε σύγκριση με τη βασιλίτσα (7 αναβατήρες) Εδω βρέπουμε ξεκάθαρα πως επέλεξε το χκπ τις τιμές των αργιών για φέτος.

- το χκπ με 16 αναβατήρες θα έπρεπε να είχε 21,81 € σε σύγκριση με το σέλι (11 αναβατήρες)

πέρα απο την πλάκα τώρα ...... αφήστε τον τεο και τον alcatraz να μας δίνουν αυτά που μας δίνουν στο συγκεκριμένο topic.... σε κάποιους αρέσουν τα καλάβρυτα όπως κι αν είναι....

edit...... Φώτη μπράβο γιατι με το επιχείρημα σου βρέθηκε να έχεις δίκαιο κάπου....!

τα 2 χκ τα επέλεξα στην τύχη

ρε παιδια να ρωτησω κατι, γινεται να κανετε ενα τοπικ ''τσακωμοι'' κ εκει να τα χωνεται οενας στον αλλο

σορρυ κιολας για την παρεμβαση αλλα επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να ανεβαινω σε χ/κ, το φορουμ αυτο ειναι η παρηγορια μου για να βλεπω φοτο (alcatraz εισαι απαιχτος) κ γενικα τι καταστασεις (χιονιου) επικρατουν σε αυτα κ πραγματικα βαριεμαι να διαβαζω τους διαξιφισμους σας.

Υ.Γ. ελπιζω να μην αρχισετε να κραζετε εμενα τωρα

φυτεψτε κανα δεντρο γιατι χανομαστε

Ποιοί θα είναι αυριο επάνω?

Άραγε να δουλεύει η καλύτερη πίστα της Ελλάδας?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ρε παιδια να ρωτησω κατι, γινεται να κανετε ενα τοπικ ''τσακωμοι'' κ εκει να τα χωνεται οενας στον αλλο

σορρυ κιολας για την παρεμβαση αλλα επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να ανεβαινω σε χ/κ, το φορουμ αυτο ειναι η παρηγορια μου για να βλεπω φοτο (alcatraz εισαι απαιχτος) κ γενικα τι καταστασεις (χιονιου) επικρατουν σε αυτα κ πραγματικα βαριεμαι να διαβαζω τους διαξιφισμους σας.

Υ.Γ. ελπιζω να μην αρχισετε να κραζετε εμενα τωρα

Πολύ σωστή παρατήρηση.710ebeb.gifΕκεί θα μαζευόμαστε 3-4 νοματαίοι άντε 5 και θα τα δίνουμε όλα, χωρίς να ζαλίζουμε και τους άλλους. :)

Μαλλώστε γιατί χανόμαστε!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

OK παίδες πάσο, απλά ορισμένα πράγματα προκαλούν.

Εγώ συμφωνώ με τις αντιπαραθέσεις και με τις συζητήσεις που ανεβάζουν λιγο τις θερμοκρασίες. Δεν γίνεται να μη διαφωνήσεις και να μείνεις ψυχρός και ψύχραιμος. Συμφωνώ επίσης και με τον φίλο Louis για περισσότερες συζητήσεις γύρω από το ski στο Χελμό, και λιγότερες για το φαγητό στο Χελμό και τις τουαλέτες του. Το πολύ παρασκήνιο είναι αυτό που προκαλεί και η πολύ Τόλμη και Γοητεία που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας δυστυχώς.

Tι σε προκάλεσε Wipika...

...σας εχει τελειωσει η φασολάδα?

άσε το σκι ξεκίνα τη βοσκή...

Κάθε φορά που κάνω το λάθος να μπώ στο forum και να διαβάσω το thread του ΧΚΚ μου δημιουργείται η απορία άν αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα ή στην κατεχομενη Κύπρο, την Τουρκία ή τα Σκόπια. Μόνο σαυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσε - και πάλι με μεγάλη δυσκολία- να δικαιολογηθεί η αντιμετώπιση η οποία χαρακτηρίζεται από εχθρική εμπάθεια ή στην καλύτερη των περιπτώσεων από συγκαταβατική ανοχή.

Προβλήματα δυσλειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής, έλλειψης προσανατολισμού στον πελάτη κλπ. δεν μπορεί παρά να υπάρχουν σε όλα τα Χιονοδρομικά της χώρας. Δεν είναι όμως δυνατόν κάποιων Κέντρων τα προβλήματα να μην εμφανίζονται ποτέ (Β. Ελλάδας), κάποιων άλλων να εμφανίζονται μέσω επιλεκτικών συγκρίσεων με το παρελθόν ως βελτιώσεις (ΧΚΠ), και κάποιων να εμφανίζονται ως εγκλήματα που δικαιολογούν την πλήρη απαξίωση και τον απαγχονισμό.

Ιπποκράτης

Υ.Γ.

Το σκί μου στην Ελλάδα είναι κυρίως στον Παρνασσό λόγω σπιτιού. Στα Καλάβρυτα έχω πάει μόνο 5-6 φορές όταν ήμουν αρχάριος.

Κάθε φορά που κάνω το λάθος να μπώ στο forum και να διαβάσω το thread του ΧΚΚ μου δημιουργείται η απορία άν αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα ή στην κατεχομενη Κύπρο, την Τουρκία ή τα Σκόπια. Μόνο σαυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσε - και πάλι με μεγάλη δυσκολία- να δικαιολογηθεί η αντιμετώπιση η οποία χαρακτηρίζεται από εχθρική εμπάθεια ή στην καλύτερη των περιπτώσεων από συγκαταβατική ανοχή.

Προβλήματα δυσλειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής, έλλειψης προσανατολισμού στον πελάτη κλπ. δεν μπορεί παρά να υπάρχουν σε όλα τα Χιονοδρομικά της χώρας. Δεν είναι όμως δυνατόν κάποιων Κέντρων τα προβλήματα να μην εμφανίζονται ποτέ (Β. Ελλάδας), κάποιων άλλων να εμφανίζονται μέσω επιλεκτικών συγκρίσεων με το παρελθόν ως βελτιώσεις (ΧΚΠ), και κάποιων να εμφανίζονται ως εγκλήματα που δικαιολογούν την πλήρη απαξίωση και τον απαγχονισμό.

Ιπποκράτης

Υ.Γ.

Το σκί μου στην Ελλάδα είναι κυρίως στον Παρνασσό λόγω σπιτιού. Στα Καλάβρυτα έχω πάει μόνο 5-6 φορές όταν ήμουν αρχάριος.

+1000000

Πάντως αυτός ο υπολογισμός βάση της αναλογίας λιφτ/τιμή δεν είναι σωστος σε καμία περίπτωση, γιατί αν ήταν έτσι και το Σέλι που έχει 11 λίφτ θα έπρεπε να χρεώνει οχι 15 αλλά δεν ξέρω κιεγώ πόσα ευρώ.

Παράγοντες όπως η ταχύτητα, η αξιοπιστία, η απόσταση και το vertical του λίφτ θα έπρεπε να καθορίζουν την τιμή. Λίγο πολύ complicated, δεν νομίζετε? (στις άλπεις btw έχουν ελάχιστα συρόμενα σε σχέση με "καρεκλάκια") :)

Tι σε προκάλεσε Wipika...

...σας εχει τελειωσει η φασολάδα?

άσε το σκι ξεκίνα τη βοσκή...

επ κλεμμένη ατάκα από πρώην βοσκό του Παρνασσού πρωταθλητή του σκί και νυν ιδιοκτήτη πολυτελούς σαλέ της αράχωβας είναι αυτή :lol:

Edited by bomberman

διαβασμένος ο Bomberman...

αλλά και ο Wipika λογικα θα την ξέρει... είχε και εμπειρια απο διευθυντική θέση χιονοδρομικου που είχε ωραίες φασολάδες... ή μήπως ο Αστερίας είχε μόνο τόστ?

διαβασμένος ο Bomberman...

αλλά και ο Wipika λογικα θα την ξέρει... είχε και εμπειρια απο διευθυντική θέση χιονοδρομικου που είχε ωραίες φασολάδες... ή μήπως ο Αστερίας είχε μόνο τόστ?

Kαι Καγιακ!παγωτά! :lol:

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

O Franz X. Gabl γεννήθηκε στην Αυστρία το 1921. Ήταν ενας άπληστος σκιέρ και ορειβάτης. Μετά από τη προσάρτηση της Αυστρίας στην ναζιστική Γερμανία το 1938 ο Gabl βρέθηκε στο στρατό και στάλθηκε στο ρωσικό μέτωπο από το 1941 ως το 1945. Μετά από αιχμαλωσία σε ένα ρωσικό-ελεγχόμενο στρατόπεδο ο Gabl δραπέτευσε και βρήκε τρόπο να γυρίσει πίσω στο hometown του το Sτ Αnton.

Φιλε Nickel αστη τη φασολαδα και αντε να αρμεξεις καμια γελαδα... Τελος παντων φιλε Nickel ειρηνη ημην. Σε περιμενω στο φτωχικο Μαιναλο για να τα πουμε απο κοντα...

:lol: δεν ξέρω πόσο γάλα θα βγάλει ο Αγελάδας αλλα θα προσπαθήσω την ερχόμενη Τετάρτη να τον αρμέξω...

Μαίναλο όταν γυρίσει ο Πετρόπουλος απο την Κατάρα θα πάμε για φαγητό.

στα του χκΚ έβαλε καθόλου χιόνι?

Μπαγιατικο ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ απο την Κυριακη 8/3/2009

IMG_7367_low.jpg

Πρωι στο parking στο Ξηροκαμπο

IMG_7388_low.jpg

Κατω απο την Αρτεμη, στα απατητα της

IMG_7392_low.jpg

Ο αναβατηρας της Στυγας και το σκαψιμο που εγινε, για να περνανε τα καρεκλακια της με ασφαλεια.

Αυτη ηταν και η αιτια που άργησε να δωθει εκεινη την ημερα ο αναβατηρας.

IMG_7383_low.jpg

Ανεβαινωντας με την αγκυρα

και μερικες απο μελη του συλλογου μας:

IMG_7379_low.jpg

IMG_7371_low.jpg

IMG_7380_low.jpg

IMG_7382_low.jpg

IMG_7377_low.jpg

IMG_7393_low.jpg

...και η θεα απο την τελευτεα καταβαση απο τα αγαπημενα μου λουκια που οδηγουν στον Ξηροκαμπο.

IMG_7394_low.jpg

Πιο Μπαγιατικο ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ απο το νυχτερινο του Σαββατου 28/2/2009

IMG_7223_LOW.jpg

Ηλιοβασιλεμα απο το τριθεσιο

IMG_7227_LOW.jpg

IMG_7235_LOW.jpg

Μπροστα στο igloo του Wooloomooloo

IMG_7234_LOW.jpg

IMG_7277_YPO.jpg

Ο Μανολο "παιζει τις καλτσες του"...

προσπαθωντας να ξεχασει τα παγωμενα δαχτυλα του... :lol:

IMG_7288_YPO.jpg

...και απο πισω του η τσικνα παει συννεφο!

Ωραιο τo souvlaki on ice :P

IMG_7274_ypo.jpg

Μην μου τον πικραίνετε, γιατι αρχιζει και τα χανει...

IMG_7253_ypo.jpg

Ο Διονυσης & ο Γιαννης μασαμπουκωνουνε...

IMG_7250_ypo.jpg]

... και ο μπαμπας χαιρετε επειδη ο κανακαρης του ξαναβαλε τις σωστες μποτες στα ποδια του :lol:

Να και η αποδειξη!

IMG_7248_ypo.jpg

Wooloomooloo Team

IMG_7251_ypo.jpg

"No comments team"... μππρρρρ :lol:

IMG_7266_ypo.jpg

Χαμογελα λιγακι βρε...

IMG_7268_ypo.jpg

... να καπως ετσι :lol: !

IMG_7286_YPO.jpg

...ή χειροτερα καπως ετσι :P

IMG_7244_ypo.jpg

Το Snowbar

IMG_7246_ypo.jpg

...και οι θαμωνες του :lol: !

IMG_7275_YPO.jpg

Την ευχη σου Δεσποτα!

Ειδατε παπαδες ριχνει στα Καλαβρυτα! :P

IMG_7249_ypo.jpg

Τα στοιχεια κοβουν βολτες...

IMG_7290_YPO.jpg

Η πλατεια του "Wooloomooloo"

IMG_7292_YPO.jpg

Δωσε αγορι μου μαγικο ζωμο στον κοσμο...

IMG_7308_ypo.jpg

Τωρα τι κοιταει η δεσποινης προς την Αρτεμη δεν ξερω!

Εεεεε απο την αλλη μερια πεφτουν τα πυροτεχνηματα!

IMG_7304_low.jpg

IMG_7293_YPO.jpg

Καλα, καλα...

IMG_7317_ypo.jpg

...παμε για σκι!

Με λιγα λογια...

θελουμε και αλλο νυχτερινο event!

Οσοι ησασταν εκει και βλεπετε τις μπαγιατικες φωτογραφιες τωρα,

ειναι σαν να βλεπω το χαμογελο σας!

Ελα η γρια....

IMG_7200_low.jpg

Αντε... παμε γι΄αλλα!

:)

ενα quote απο τον alcatraz, για το πως θα έπρεπε να είναι το συγκεκριμένο topic. κάποιος ανέφερε πριν οτι για τις διαφωνίες υπάρχουν και τα pm.......

:lol: δεν ξέρω πόσο γάλα θα βγάλει ο Αγελάδας αλλα θα προσπαθήσω την ερχόμενη Τετάρτη να τον αρμέξω...

στα του χκΚ έβαλε καθόλου χιόνι?

…..Να τον αρμέξεις…….. :lol::lol: ?!Μπα……καλύτερα πιάσε την φασολάδα…… :lol::lol:

Σε τι αποσκοπεί η ερώτηση σου εάν έβαλε χιόνι το Καλάβρυτο……?

Γιατί εάν σε ένοιαζε τόοσο πολύ θα ενημερωνώσουν από το αντίστοιχο site……! :):P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Είναι πιο ωραίο να ενημερωνόμαστε από την δικιά μας ιστοσελίδα. :)

Δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα γιατί φοβάμαι λιγάκι(κ δεν υποννοώ τπτ).......αλλά.........όταν είχαμε την ενημέρωση.....δεν σας άρεσε .......!Τώρα τι έγινε..... ξαφνικά, σας έλειψε η απευθείας σύνδεση που είχαμε.....? :)

φιλικά πάντα.....και....χωρίς παρεξηγήσεις..... ;)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Όσο η ενημέρωση παραμένει ενημέρωση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν όμως αυτός που έχει επιφορτιστεί με την ενημέρωση απαιτεί να βγάζει ανακοινωθέντα χωρίς αντίλογο, τότε δημιουργούνται αντιδράσεις.

Τι παρεξήγηση βρε; :)

Make Parnassos Great Again!

Εννοειται οτι ο Θεοδωρας, θα συνεχισει να μας λεει τι παιζεται εκει πανω, ετσι δεν ειναι παιδες? :)

Κι εγώ παρακολουθώ με ενδιαφέρον την ενημέρωση του Θεόδωρου. Αλλά γιατί το κάνουμε θέμα ; Σταμάτησε ξαφνικά ;