Odie 869 Report post Posted March 17, 2008 δεν ξεκιναμε σιγα σιγα να το οργανωσουμε?????? Αντε γιατι εχω ανοιχτους λογαριασμους απο περσυ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 17, 2008 Θυμάμαι! Δυστυχώς, η κατάσταση των γονάτων μου δεν μου επιτρέπει να το κάνω καθώς οι κατηφόρες με ταλαιπωρούν ιδιαίτερα. Κρίμα γιατί το χιονοδρομικό κομμάτι της Βελίτσας είναι υπέροχο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,247 Report post Posted March 17, 2008 Τα παιδιά που την κάναν την παρασκευή απο το διάσελο και όχι από κορφή είπαν γιά χιονι μεχρι τις πηγές και για δρόμο με πολλα νεροφαγώματα. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 17, 2008 Πολύ ωραία διαδρομή, πάντως. Θυμάται κανείς πόση ώρα περπάτημα είχαμε κάνει από εκεί που βγάλαμε τα σκι πέρσι μέχρι τις πηγές; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2008 περίπου ένα 20λεπτο ευκολης διαδρομής. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 17, 2008 Πολύ ωραία διαδρομή, πάντως. Θυμάται κανείς πόση ώρα περπάτημα είχαμε κάνει από εκεί που βγάλαμε τα σκι πέρσι μέχρι τις πηγές; Γερασες και δεν θυμασαι ..................... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted March 17, 2008 Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχει ρατρακ. Οπότε σκι, φώκιες ή χιονορακέτες, σακιδιάκι και βουρ. .....και θυμηθείτε. Η ευχαρίστηση της συγκεκριμένης διαδρομής δεν βασίζεται τόσο στην ποσότητα του χιονιού, όσο στην ομορφιά του τοπίου. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 17, 2008 .....και θυμηθείτε. Η ευχαρίστηση της συγκεκριμένης διαδρομής δεν βασίζεται τόσο στην ποσότητα του χιονιού, όσο στην ομορφιά του τοπίου. +10000000000000000000 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 17, 2008 ψηνομαι Φωτη καλη ιδεα .... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 17, 2008 Οταν το κανονισετε, ειναι ευκολο να ενημερωσετε καποιες μερες πριν μηπως καταφερουμε και ερθουμε και οι λιγο πιο μακρινοι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted March 18, 2008 Αν κανονιστεί θα με ενδιέφερε κι εμένα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jazz 0 Report post Posted March 18, 2008 Ναι, μπράβο, εξαιρετική ιδέα, μιας και την περσινή την έχασα... Μένει να νοικιάσω ορειβατικά πέδιλα, διότι δεν εχω... , είναι απαραίτητα φαντάζομαι. Αλήθεια εσείς που ασχολείστε, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω? Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 18, 2008 Ναι, μπράβο, εξαιρετική ιδέα, μιας και την περσινή την έχασα... Μένει να νοικιάσω ορειβατικά πέδιλα, διότι δεν εχω... , είναι απαραίτητα φαντάζομαι. Αλήθεια εσείς που ασχολείστε, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω? Το αυτό και για εμένα Ορειβατικά πέδιλα θα βρούμε Ελένη στον Τax ή ακόμη και χιονορακέτες. Αλήθεια μιας και το συζητάμε να τονίζω ότι -κατά την γνώμη μου- καλύτερα να το αποφασίσουμε γρήγορα γιατί θερμοκρασιακά δεν πάμε καλά Να εκφράσω και μία απορία / ερώτηση: Ως γνωστόν η ΑΚΤΡΑΚ / ΕΤΑ απαγόρευσε στον Πάππο να διέρχεται από τα όρια του ΧΚΠ για να κάνει την διαδρομή προς Τσάρκο ή Λιάκουρα με την αιτιολογία ότι ..................... τους κλέβει την πελατεία? Βασικά είναι δικαίωμα της κοινοπραξίας να πράξει έτσι, αλλά νομίζω -πάλι κατά την άποψή μου- ότι αν το επιχείρημα / λόγος είναι το παραπάνω απλά δε στέκει, διότι δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων από την στιγμή που μιλάμε για διαφορετικές υπηρεσίες. Τι σχέση μπορεί να έχει το cat ski με το σκι στην πίστα και τέλος πάντων θα απαγορεύσουνε την πρόσβαση και σε όποιον θελήσει να περάσει είτε με "φώκιες" ορειβατικό, είτε κάνοντας πεζοπορία, δηλαδή όποιος ανέβει στο βουνό και δεν πληρώσει κάρτα? Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 18, 2008 (με "διέκοψε" η Δ.Ε.Η. και δεν πρόλαβα να συμπληρώσω) Αν βέβαια συντρέχουνε λόγοι ασφαλείας και πολύ περισσότερο απόδοση ευθυνών σε ενδεχόμενο (ω μη γένοιτο, μακριά από εμάς) ατύχημα επειδή περνάει το ρατράκ από τα όρια του ΧΚΠ τότε παρακαλώ να θεωρηθεί το παραπάνω post μου άκυρο. Επίσης να πω ότι δε με "χαλάει" καθόλου να το περπατήσουμε φέτος απλά επειδή έχασα το περσυνό και το θεωρώ μια πολύ καλή / όμορφη εμπειρία θα ήθελα να τη ζήσω Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted March 18, 2008 Εγώ είμαι μέσα Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted March 18, 2008 Ειμαι και εγω μεσα να εκπληρωσω ενα απο τα ονειρα μου, θελω να ρωτησω αν μπορουμε να ανεβουμε μεχρι το σημειο απο οπου θα κατηφορισουμε με το ρατρακ του παππου ? Επισης προτεινω να γινει την τελευταια Κυριακη του Μαρτιου μια και το ανοιξιατικο χιονι που θα εχει πεσει πιθανως να μας διευκολυνει να τσουλησουμε μεχρι χαμηλα.... Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 19, 2008 δεν παιζει Ρατρακ ολο περπατητο θα γίνει. Δε χρειαζεται άλλο χιόνι μια χαρά είναι. Ειναι πολυ πιθανή η Κυριακή 30 Μαρτιου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jazz 0 Report post Posted March 20, 2008 Για πόσο περπατητό μιλάμε? Διότι ως καπνίστρια...λίγα τα ψωμιά μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted March 20, 2008 Το αυτό και για εμένα και χιονορακέτες. Περσυ (28-29 Απριλιου) δε χρειαστηκαν χιονορακετες,επειδη οι θερμοκρασιες ηταν χαμηλες και το χιονι σκληρο. Jazz το περπατημα για να φτασεις στην εναρξη της καταβασης (Τσαρκο) απο το εκκλησακι του προφητη Ηλια (Βακχος) ειναι 1,5 ωρα.Μετα εξαρταται απο το ποσο χαμηλα θα φτανει το χιονι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 20, 2008 Για πόσο περπατητό μιλάμε? Διότι ως καπνίστρια...λίγα τα ψωμιά μου... Θα πεθανεις στο δρομο; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 20, 2008 μιαμιση ωρα βγαίνει με σχετικά ευελικτη ομάδα και μικρή. Νομίζω ότι λιγότερο απο 2 ωρες θα είναι δύσκολο να το κάνουμε. Γενικά δεν είναι δύσκολη η διαδρομη μέχρι τον Τσαρκο, είναι κουραστικό σίγουρα το ανέβασμα μεχρι την κορυφη του και λίγο στο ενδιάμεσο που έχει κάτι ανηφορίτσες... μετά την κατάβαση όταν βγάλουμε τα σκι έχει κανα διωρο περπάτημα μέχρι το μοναστήρι κατηφορίτσες και ένα μικρό κομμάτι που είναι λίγο ζόρι να κατεβεις απο κάτι βραχάκια Γενικά θα μας πάρει κανα 6ωρο με ενα διαλλειμα στις πηγες και στη Κορυφη του Τσάρκου. Θα ξεκουραστούμε σίγουρα και στο μοναστήρι... Ο Μακαλου και ο Λουης μπορουν να δωσουν πιο ακριβης χρόνους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 20, 2008 Περιπου τοσο ειναι αν βαλει χιονακι αυτη την ευδομαδα οπως δειχνουν τα μοντελα θα ειναι ακομα καλυτερα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,247 Report post Posted March 20, 2008 απο την βόλτα του περασμένου σαββάτου 100% πάει άνετά με πόδια τουλάχιστον μέχρι στο πλάι στο διάσελο. Θέλει όμως νωρίς. Γιά κορφή δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Μετά τις 11 εκει που βγάζεις τα σκί μπορει να χωθεις μέχρι τον μηρό... να αρχίσουμε προσκλητήριο? Πρεπει να χιονήσει εκει το βράδυ... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,247 Report post Posted March 20, 2008 Τα φώτα σας (οποιος ξέρει) Το αυτοκίνητο συμφέρει από Αγ. Μαρίνα - μονή κοίμησης Θεοτόκου ή να πάω συντηρητικά απο Βελίτσα αγιο Γιάννη? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted March 20, 2008 Αν θυμάμαι καλά πέρυσι με τον Κωστή τα είχαμε αφήσει από Αγία Μαρίνα. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites