puppy 6 Report post Posted June 20, 2008 Γεια σε όλους κ καλό καλοκαίρι!!! Μετά από τη "δοκιμασία" των πανελληνίων μία ορειβασία είναι σίγουρα απαραίτητη... Το πρόγραμμα αρχικά είχε Γράμμο για την Κυριακή 8 Ιουνίου με τον ΕΟΣ Ιωαννίνων....Η πορεία όμως ακυρώθηκε λόγω καιρου :LOL: !!!!!Ετσι αποφασίσαμε (6 άτομα) να οργανώσουμε μία εξόρμηση στον ορεινό όγκο της Τύμφης για το 3ήμερο του αγίου πνεύματος.... Παραθέτω φωτογραφίες κ μία μικρή περιγραφή του super τριημέρου!!!! 1η μέρα: . . . Αναχώρηση από Μικρό Πάπιγκο… Ο ουρανός είχε λίγα σύννεφα που σιγά-σιγά άρχισαν να πυκνώνουν δημιουργώντας αραιές ομίχλες…. Θέα φτάνοντας στο καταφύγιο προς Πλόσκο , ξερόλιμνη Κοιτώντας προς Αστράκα 4 μέλη της ομάδας ξεκίνησαν για Γκαμήλα ενώ εγώ με άλλο ένα παιδι προτιμήσαμε τη Δρακολιμνη γιατι ήμασταν κάπως κουρασμένοι…. Δρακόλιμνη με πίσω την Αστράκα Αστράκα Φριδάκι Γκαμήλα Αααααχ…..τι έχει τραβήξει αυτό το δεντράκι Αλπικά τριτωνάκια Αντικατοπτρισμός στην ξερόλιμνη Επιστροφή στο καταφύγιο,θέα από τη σκηνή Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted June 20, 2008 2η μέρα: . . . Η μέρα ξεκίνησε κάπως έτσι…. :( :( ….καθιστώντας απαγορευτική κάθε εξόρμηση (το πρόγραμμα κανονικά είχε Πλόσκο) Τελικά ο καιρός άνοιξε λίγο δίνοντάς μας την ευκαιρία για μία μικρή πορεία στην κορυφή που βρίσκεται αριστερα της Δρακόλιμνης Μιάμιση ωρίτσα και φτάσαμε….Τρομερή θέα και ατελείωτοι γρεμοί….Φωτογραφίες με φυσικό φόντο…. Το team Εκεί την επόμενη φορά… Ή μήπως να πεταχτώ τώρα μία στα γρήγορα Είχαμε και σκυλοπαρέα βεβαίως-βεβαίως….Μας ακολούθησε σε όλη την πορεία από τη στιγμη που του βγάλαμε ένα αγκαθάκι απο το πόδι...Σε αντίθεση με τον Έκτωρα και την Ρέα που την είχαν καταβρεί στο καταφύγιο Κατάβαση στη Δρακόλιμνη για ξεκούραση και φωτο…Αντικατοπτρισμοί Ένα λιβαδάκι με :LOL: ????????? Βρε καλώς τον Να σε ρίξω μέσα? Όχι? Οκ…θα σε φάω… Άντε κρίμα είσαι…θα σε αφήσω…Οι χαιρετούρες σε μάραναν…. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να ξεκουραστούμε γιατι άρχισε να ρίχνει δυνατο χαλάζι που στη συνέχεια έγινε βροχή και μας ακολουθούσε σε όλη την κατάβαση προς ξερόλιμνη… Άγριος διόσμος Θέα προς τα πίσω…οπου ο καιρός άρχισε να ανοίγει Το βραδάκι…. Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted June 20, 2008 3η μέρα: . . . Τέλεια μέρα για πορεία….Καθαρός ουρανός….και στο βουνό υπήρχαμε μόνο εμείς και μία ακόμη ομάδα!!!! Αστράκα σου ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :LOL: Οι πύργοι του Παπίγκου από πάνω Πλησιάζοντας στην κορυφή….το φρύδι από κοντά Θέα από την κορυφή….Δρακόλιμνη Λάπατος Πλόσκος- - -Γκαμήλα Σμόλικας Γράμμος Νεμέρτσικα Τζουμέρκα Κακαρδίτσα Περιστέρι ….και τώρα κατάβαση από λούτσα Ρομπόζι…. ….. Λουλουδάκια…Κρόκος Και ???? …κ έναμπακακάκι Αραχτή και light Τεράστια αλπικά λιβάδια…. Αλλαγή τοπίου….Κάθετα βράχια του ορεινού όγκου της Αστράκας,πηγαίνοντας προς καταφύγιο… Φτάνοντας καταφύγιο ξεκουραζόμαστε για λίγο αγναντεύοντας τα λούκια της Αστράκας… …και ξεκινάμε την κατάβαση για Μικρό Πάπιγκο…ο ήλιος αρχίζει να πέφτει δημιουργώντας ωραίες συνθέσεις… …τελικά φτάνουμε στο χωριό με το φως του φεγγαριού να μας καθοδηγεί στο μονοπάτι…Επιβιβαζόμαστε στα αυτοκίνητα και πηγαίνουμε Αρίστη για μπύρες και στη συνέχεια κάτω Πεδινά για μάσα… Ηταν ένα από τα καλύτερα 3ήμερα που έχω περάσει σε βουνό….Όχι μόνο λόγω βουνού αλλά και λόγω παρέας!!!!!Ελπίζω η επόμενη εξόρμηση στον Όλυμπο να είναι εξίσου καλή…. Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted June 20, 2008 Ομορφα μέρη... Καταπληκτικές φώτο, να σαι καλα που τις μοιράστικες μαζί μας. Πάντα τετοια παιδιά και ακομα πιο ψηλα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 20, 2008 Απαπα χάλια καταστάσεις Να είστε πάντα καλά, γεροί για να κάνετε τέτοιες εξορμίσεις, να μοιραζόζαστε τις φωτό για να ξεστραβωνόμαστε εμείς οι αστικάνθρωποι!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted June 20, 2008 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ !!!!! μπράβο σε όλους σας .... ωραία ......!!!! Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted June 20, 2008 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΕΣ !!!!! Πολυ ομορφες φωτογραφιες Ευχαριστουμε για την ανασα δροσιας που μας προσφερατε!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted June 20, 2008 (edited) Καταπληκτικές φωτογραφίες πως παντα puppy! Να είστε καλά να κάνετε πάντα τέτοιες εξορμήσεις και καλά αποτελέσματα στις πανελλήνιες Edited June 20, 2008 by eolos Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted June 20, 2008 Ένα λιβαδάκι με :LOL: ????????? Βιολες, οικογενεια Βιολιδες(violaceae) ειδος viola (gamilius γιατι οχι) Και ???? Τουλιπα οικογενεια Λιλιιδες(liliaceae) ειδος Tulipa (gamilius γιατι οχι) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 20, 2008 Respect! Μπράβο, πανέμορφες φωτογραφίες σε φοβερά τοπία! Ευχαριστούμε που τις μοιράζεστε μαζί μας. Πάντα τέτοια, παιδιά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted June 20, 2008 Τα τοπία και η θέα είναι μοναδικά. Οι φωτογραφίες εξαιρετικά ποιοτικές. Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμα φίλε μου είναι η δραστηριοποίηση και η αγάπη σας για το βουνό, η οποία είναι αποκαλυπτική και εξόχως αντίθετη από την γενικότερη στάση-άραγμα του σύγχρονου Έλληνα ή την ισοπεδωτική ματιά που έχουμε οι περισσότεροι συνδέοντας το βουνό μόνο με το σκι. Μπράβο, αν μην τι άλλο με έβαλες στο τρυπάκι να προγραμματίσω άμεσα μια επίσκεψη στο όμορφο αυτό βουνό. Φώτης Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 20, 2008 Respect A ρε και να ταν γυρισμένο το βουνό 180 μοίρες. Εκπληκτικά μέρη Τυχεροί όσοι έχουν τη δύναμη να κάνουν τέτοιες βόλτες στα πανέμορφα Ελληνικά βουνά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted June 21, 2008 Μπράβο puppy... Τον έφαγες τελικά το τρίτωνα; Μου άρεσε και το μπακακάκι...χε χε... Το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι κατά τη γνώμη μου το ομορφότερο της Ελλάδας και μερικές φωτό είναι πολύ ωραίες και από όχι και τόσο συνηθισμένη οπτική γωνία. Μου αρέσει που αγαπάς τα βουνά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 21, 2008 Λάπατος απλή συνωνυμία η το Λαππακι μας βγήκε Ηπειρώτης τελικά ??? νεαρέ σου βγάζω το καπέλο για αλλη μια φορά...ωραια περνάτε κει πανω Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted June 21, 2008 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.... και καλά αποτελέσματα στις πανελλήνιες Μακάριιιιιιι....η Τρίτη πλησιάζειειειειεειει!!!!!! QUOTE (puppy @ Jun 20 2008, 05:54 PM) *Ένα λιβαδάκι με dry.gif dry.gif ????????? Βιολες, οικογενεια Βιολιδες(violaceae) ειδος viola (gamilius tongue.gif γιατι οχι) QUOTE (puppy @ Jun 20 2008, 05:55 PM) * Και ???? Τουλιπα οικογενεια Λιλιιδες(liliaceae) ειδος Tulipa (gamilius tongue.gif Κατατοπιστικότατος!!!!! την ισοπεδωτική ματιά που έχουμε οι περισσότεροι συνδέοντας το βουνό μόνο με το σκι. Πάντως αυτό το βουνό είναι συνώνυμο με το ski!!!!! Έχει ατελείωτες πλαγιές για καταβάσεις!!!!!βλ.Λάππατος,Πλόσκος,Αστράκα Τον έφαγες τελικά το τρίτωνα; Άρχισε το χαλάζι....αλλιώς θα φτιάχναμε ένα τριτωνο-κεμπάπ άλλο πράγμα Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 21, 2008 απλή συνωνυμία η το Λαππακι μας βγήκε Ηπειρώτης τελικά ??? Τα πλοκάμια μου φτάνουν παντού! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted June 21, 2008 Τα πλοκάμια μου φτάνουν παντού! tongue.gif Έχω και κάποιες πανοραμικές από κορυφή Αστράκας και από Δρακόλιμνη....Χωρίς τρίποδο αλλά καλούτσικες μου βγήκαν....είναι πολύ μεγάλες για το forum και θα χαλάσει κ η αναλυσή τους...όποιος τις θέλει ας μου στείλει pm Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites