ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 16, 2009 Nickel, - δεν μας έλειψαν οι φωτογραφίες από τη Γαλλία - δεν μας ενδιαφέρει το πώς τα περνάτε - δεν μας ήταν απαραίτητο να δούμε τη φάτσα σου - δεν χρειάζεται να μας τα ζαλίζεις τα μάτια Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 16, 2009 ε τοτε δες ενα μικρό βιδεακι απο τα τελευταια μετρα πριν φτάσουμε στο aυτοσχέδιο heli pad για την δευτερη διαδρομή... nickel_heliskiing.wmv Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted January 16, 2009 nickel_heliskiing.wmv Βιντεάκια τώρα και βλακείες... Ρε Μάκη κάνε κάτι... όλο με το σταυρό στο χέρι πας και κοντεύουν να διαλύσουν την ψυχολογία μας! Τέτοια βουνά έχουμε και στην Ελλάδα... η φωνή του Λάππα μας λείπει... Ειδικά αυτό το "απίστευτα τοπία - απίστευτα" το κράτησα να το κάνω ήχο κλήσης. Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 16, 2009 τωρα πεστε μου.......φταιει ο Αλεξης ??? Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 16, 2009 Eτσι λοιπόν για να ψαρώσετε θα ανεβάσουμε και εμείς φώτο από τα απέραντα πεδία du Mont Parnasse που θα είμαστε το ΣΚ.... Ακούς εκεί heli-ski και αηδίες...... Φιλικά Σπύρος Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 16, 2009 ..δυστυχως δεν εχει καθολου χιονι το βουνο και οταν λεμε καθολου εννοουμε καθολου! Κανατε ΟΤΙ καλυτερο μπορούσατε, αρκει να αξιζε η σχεση χιονια-Vs-€ ! (αυτο επωφελεισαι με το ελικοπτερο) Φαινεται παντως πως οι γαλλοι είναι λιγοτερο ειλικρινεις απο τους Αυστριακούς / Ειχα κλεισει πτηση με heli πριν 2βδομαδες στο Lech (μοναδικο καντόνι Αυστριας που επιτρεπει το ελικοσκι) κ όταν εφτασα κ πηγα να κανω confirm το προγραμμα, μου προτεινε ο τυπος στο γραφειο «να μην πεταξω, διοτι τα χιονια είναι 5ημερων καθισμένα κ αξιζει να το κανω με φρεσκαδούρες» (πφφ..το κοροϊδο που δεν ηθελε τα €birds μου! ) - Φυσικα στην Ελλάδα θα σου ελεγαν «ο μα βεβαια, ελάτε, τα χιονια είναι πολλα κ εκπληκτικης ποιοτητας… » ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ…ο καλυτερος τροπος να αποχαιρετησετε τις 3κοιλαδες.. Πηγαιντε τωρα να προλαβετε μερικες ακομα στροφουλες κ μας τα λετε το απογευμα…! Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
snow bow 38 Report post Posted January 16, 2009 καλημέρα από la tania!!δυστυχώς έχω πυρετό σήμερα... και έμεινα μέσα...σνιφ!σνιφ! εμμ ήθελα να φαω το βουνό με το κουταλάκι του γλυκού... είναι υπέροχα, είναι καταπληκτικά είναι απίστευτη εμπειρία... το γκρουπάκι των αρχαρίων έχει τρομερή βελτίωση... αχ!αχ! courchevel πολύ ωραίο!!! προς το παρόν αυτά... κατά τ'αλλα περνάμε πολύ χάλια -Β- Σου εύχομαι περαστικά και πάρε τουλάχιστον όσο ποιό πολλές εικόνες μπορείς....και κράτα τις όμορφες στιγμές..... www.alternativeriding.gr POWDER IS BETTER THAN SEX... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 16, 2009 Τέτοια βουνά έχουμε και στην Ελλάδα... η φωνή του Λάππα μας λείπει... Ειδικά αυτό το "απίστευτα τοπία - απίστευτα" το κράτησα να το κάνω ήχο κλήσης. Άφησέ τον Άννα ,ακόμη δεν έχει δει τις φωτο του Αλκατραζ από τα Καλάβρυτα Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 17, 2009 Που είναι ο λαός ??? Ξεράθηκαν όλοι στον ύπνο?? Οι φωτο, τα video, οι αφηγήσεις??? Άντε περιμένουμε .... gtsap Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 18, 2009 Δεν ήταν καλά σας λέω δεν ήταν καλα.... Βλακεία, δεν ξαναπαω.. Οι περισσότεροι βγήκαν μεθυσμένοι από το αεροπλάνο, μην περιμένετε πολλά σήμερα! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 18, 2009 Λοιπόν επειδή είναι αργά τώρα και ειμαι ολίγον πτωματάκι (μεθυσμένος δεν νομίζω..χικ ) δεν θα αρχισω να ανεβάζω φωτογραφίες Από αύριο.. Μόνο 4 σήμερα : ΠΑΤΑΤΕ!! Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted January 18, 2009 Αυτό το ρατράκ σαν τρανσφόρμερς μοιάζει Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 18, 2009 Καλημερα σας λατανιοτες και λατανιοτισες και λοιπα αγαπητα μελη του φορουμ Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted January 18, 2009 καλημέρααααααααα!!!! αχ!αχ! verdon, renard, biollay... no further commnets... for now... -Β- (σας ομιλεί ο Μήτσος ο νταλικιέρης... ) φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 18, 2009 Ξεκινάω με μία σεμνή του συγκεκριμένου κυρίου (λέμε τώρα), για τις πιο αποκαλυπτικές είμαστε σε διαπραγματεύσεις ακόμα για το αν θα δημοσιευτούν Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
sotiris7 0 Report post Posted January 18, 2009 Καλημερα σας λατανιοτες και λατανιοτισες και λοιπα αγαπητα μελη του φορουμκαλημερα ναυαγιο ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΥΨΟΥΣ!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 18, 2009 Ξεκινάω με μία σεμνή του συγκεκριμένου κυρίου... Αφου αρχίσαμε με τις σεμνές..ας βοηθήσω και εγω με άλλες 2: To trelo agori o vice president.. Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted January 18, 2009 Ρε σεις θα βάλετε καμιά σκιεράδικη φωτό?!? Χάλια περάσετε βλέπω! Καλωσήλθατε όλοι και περιμένουμε διηγήσεις στην επόμενη συνάντηση! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 18, 2009 Ρε σεις θα βάλετε καμιά σκιεράδικη φωτό?!?Χάλια περάσετε βλέπω! Καλωσήλθατε όλοι και περιμένουμε διηγήσεις στην επόμενη συνάντηση! όταν κάναμε σκι δεν τραβάγαμε φωρογραφίες..ΚΑΝΑΜΕ ΣΚΙ περιμένετε να γινουν οι κοπτοραπτικες στα videos.. Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 18, 2009 Mερικές πανοραμικές: Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 18, 2009 more..: κάτω Platania coming back.. αεροδρόμιο Ζυρίχης Το αεροπλάνο το είχαμε κάνει λεωφορείο..όλοι όρθιοι να κόβουμε βόλτες!! και κάποιοι γνωστοι άγνωστοι να τραβανε videaκια! Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 18, 2009 Hellooooooooooooo................. snowclub Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 18, 2009 Μια ιδέα.... Στη συνάντηση της Τετάρτης στα flocafe, να βάλουμε προτζέκτορα να δούμε σε μεγαλη οθόνη όλο το υλικό από εκδρομή ? Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 18, 2009 Μια ιδέα....Στη συνάντηση της Τετάρτης στα flocafe, να βάλουμε προτζέκτορα να δούμε σε μεγαλη οθόνη όλο το υλικό από εκδρομή ? Συγγνώμη arcas, αυτό που προτείνεις δεν είναι υποχρεωτικό από το καταστατικό του Συλλόγου?? Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted January 18, 2009 Hellooooooooooooo................. snowclub Την Αnabell ξέχασες.... !!!! Kατα τ'άλλα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία αυτή η εκδρομή ειδικά για εμάς τους αρχάριους( σίγουρα θα συμφωνήσει η φίλη μου Barbie) μιας και τα μαθήματα μας απέδωσαν και λυπάμαι βέβαια που το λέω αλλά αυτά που μάθαμε στην Γαλλία στην Ελλάδα θα τα μαθαίναμε σε μια ολόκληρη σεζόν!!!! Στην αρχή βέβαια ήταν λίγο μοναχικά γιατί εμείς δεν μπορούσαμε να πάμε εκεί που πήγαιναν οι άλλοι αλλά πήγαμε για να μάθουμε και αυτό μας έφτανε!! Πανέμορφα τοπία , εκπληκτικά βουνά, φανταστικές και ατελείωτες διαδρομές...(την τελευταία μέρα κουράστικα λίγο και ψιλογκρίνιαζα.. ...αλλά καλό μου έκανε). Απο τα αρνητικά ήταν η το θέμα με τον εξοπλισμό στο αεροδρόμιο της Γενεύης (ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έκατσαν πίσω ενω εμείς απολαμβάναμε το Annecy) και το φαγητό του ξενοδοχείου που ήταν αρκετά φτωχό θα έλεγα μετά απο μια κουραστική μέρα !! Τώρα όμως που γύρισα και ειδικά αύριο που θα πάω στην δουλειά θέλω με τρέλλα να ξαναγυρίσωωωωωω !!!!! Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε καλά και να περνάμε πάντα έτσι όμορφα!!! Share this post Link to post Share on other sites