Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
dust

"Όταν το ΧΚ Καλαβρύτων και η groupon δεν τηρούν τα συμφωνημένα

Recommended Posts

εδω ειμαστεεεεεεεεεεεε.....σας ελειψα?

λοιπον απο σκι σημερα πραγματικα καηκαν τα ποδια μου μια και η παρεα ηταν η πλεον εμπειρη.πολλα τα παιδια και δεν θα αναφερθω ξεχωριστα.ενα ευχαριστω ομως στον σταθη(spider) για την μεταβιβαση μου στο χκ και ενα στον χρηστο(skimad)που καθε τοσο αφηνε το σκι του για να μου κανει μαθηματα.

το βουνο θελει χιονι.τελος.

παμε τωρα στα ξεφτιλικια του χκκ και των υπευθυνων τους:

ωρα 9:00 φτανω στο ταμειο και καλημεριζω μεσα στην τρελα για την πρωτη του χρονου.δειχνω το κουπονακι και με στελνει ευγενεστατα ο υπαλληλος στις πληροφοριες να μου το σφραγισουν και να παω να παραλαβω το εισιτηριακι μου.

-παω στις πληροφοριες και η κοπελα εκει μου λεει οτι δεν ισχυει απο σημερα αλλα απο τις 07/01/2014.

-μα εδω γραφει και τις αργιες απο 24/12/2013 εως τις 06/01/2014 απαντω.

-οχι κυριε εδω πανω γραφει 07/01/2014

-ναι αγαπητη μου κυρια αλλα εδω γραφει απο 24/12/2013 εως 06/01/2014.

-οχι κυριε δεν ισχυει αυτο αλλα αυτο που γραφει πανω.

-και γτ να μην ισχυει το κατω και οχι το πανω?(εχω αρχισει και φιτιλιαζω)

και να σου πετιεται ο αλλος απο μεσα.ευγενεστατος και εκεινος δεν εχω να πω.

-εχει γινει λαθος στην εκτυπωση.

-στην εκτυπωση αποκλειεται να εγινε λαθος γτ το φωτοτυπικο αντιγραφει οτι βλεπει στην οθονη κυριε μου.

-ε τοτε εχει γινει λαθος στη διατυπωση

-δλδ μου λες με απλα λογια οτι δεν δικαιουμαι να το χρησιμοποιησω επειδη καποιος τον επαιξε πριν τρεις μερες?(συγνωμη για την εκφραση)

-απλα εχει γινει λαθος στην διατυπωση.

-ευχαριστω για τον επαγγελματισμο σας.(και φευγω)

round 2(εκδοτηρια)

-καλημερα και παλι

-καλημερα,σας το σφραγισαν?

-οχι ελειπε ο οδοντιατρος

-οριστε?

-εχει γινει λαθος διατυπωση

-μαλιστα.ποσα βγαζουμε?

-ποσους βλεπεις?

-ειναι 25 ευρω κυριε.(ειμαι ετοιμος να περασω μεσα απο τον κισε)

-γτ δουλευει ολο?

-εκτος της δαφνης ολο το αλλο ναι.

-δλδ εαν θελω να παω να κανω την αρτεμη κ μετα τη φαιδρα παω?

-οχι ειναι κλειστες,μονο με δικη σας ευθηνη.

-τωρα καταλαβα που εγινε λαθος διατυπωση του λεω.

-που?

-οτι θελετε να αρμεξετε τον κοσμο σημερα.οτι αρπαξετε.αλλα βλεπω να αρπαζετε και κλωτσιες.

παραθετω το κουπονι:

Συνεργαζόμενη Επιχείρηση: Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

...λιώσε , στο Χιόνι,, Καλάβρυτα

http://www.kalavrita-ski.gr/

Ψιλά Γράμματα(πολυ ψιλα μαλλον εξου και η λαθος διατυπωση)

Ισχύει από 07/01/2014 έως 06/04/2014 (γιατι θελουμε τα 25 ευρω)και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Παρακαλούμε

ενημερωθείτε από το, kalavrita-ski.gr, για την κατάσταση λειτουργίας, Καθημερινές: Η προσφορά

ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργίας, Σαββατοκύριακα & αργίες:(αυτο ειναι για το κουπονι των 7,90) Ισχύει και για όλα

τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες (συμπεριλαμβάνεται και το διάστημα 24/12/2013 έως 06/01/2014),εχει γινει λαθος διατυπωση γιατι σημερα λειτουργει ολο το πανω κεντρο και εμεις σας χρεωνουμε για ολοκληρο κοροιδα.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό, Έως τέσσερα κουπόνια για προσωπική χρήση, απεριόριστα για δώρο,

Απαραίτητη προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού, Τηλ. επικοινωνίας: 26920 24451-2 (μετά την

έναρξη της σεζόν), Τα 2days pass με ή χωρίς εξοπλισμό, αφορούν 2 ημέρες συνεχόμενες. Την 2η

μέρα, αν το χιονοδρομικό είναι κλειστό, θα δοθεί εισιτήριο για άλλη ημέρα από το Χιονοδρομικό (σε

αυτή την περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων) , Άμεση αποστολή κουπονιού, Δείτε Όρους

& Διευκρινίσεις, που ισχύουν σε κάθε Deal(εκτος απο αυτο)

Να πώς δεν λειτουργεί

1.Τυπώστε το κουπόνι σας.

2.Πάρτε το κουπόνι μαζί

σας, όταν θα επισκεφθείτε

την εταιρεία που κάνει την

προσφορά.

3.Εξαργυρώστε το κουπόνι

σας κι απολαύστε την

προσφορά μαςοχι ομως σημερα γτ σημερα ειναι 29/12/2009 μαλλον και εγω μπερδευτηκα

Έχετε ερωτήσεις: T: +30 2130 173800 , Στείλτε email στη Groupon: support.gr@groupon.com, User-ID: 60931107

αυριο λοιπον θα παρω στην groupon να μαθω για αυτη την λαθος διατυπωση.

και κλεινοντας σας αναφερω οτι στην πορεια της ημερας επειδη μαλλον εμφανιστηκαν πολλα κουπονια αρχισαν να δινουν μειωμενη τιμη.

θα επρεπε να ντρεπεστε που κοροιδευετε τον κοσμο.ντροπη και αισχος.ειπα φετος να σας τιμησω και να σας πληρωσω αλλα δεν αξιζετε ουτε ενα ευρω κυριοι των καλαβριτων.οταν ο απεναντι σημερα με ολα τα κελλαρια ειχε 15 ευρω καρτα.και εσεις με το μισο ανοιχτο ειχατε 25.αλλα τι να σου κανω που αυτος ο φουστης ο ant1 δεν ηρθε σε μενα να μου παρει συνεντευξη.πηγε αλλου

• Like 9

Αν τα είπες έτσι ακριβώς τα λόγια στο ταμείο και στις πληροφορίες όπως τα γράφεις από μένα ένα μεγαλό RESPECT! :respect:

Πράγματι απαράδεκτα και κωμικοτραγικά τα όσα γράφεις....

Και πιο απαράδεκτο ότι είχαν κανονική κάρτα για 2 λιφτ....

Και ενα μεγάλο μπράβο στον Παρνασσό που είχε μισή τιμή!

Από ότι κατάλαβα ευτυχώς που δεν ήρθα...όταν πήρα τηλ, στα skibus είχαν κλείσει οι θέσεις!!!!!

Παρέα για Παρνασσό δεν είχα οπότε.... :innocent:

• Like 2

Πρίν από την απάντηση του χ/κ Καλαβρύτων θα πρέπει να ενημερώσουμε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος (dust=Βασίλης), φίλος, μέλος του συλλόγου μας και πελάτης χιονοδρόμος, δέν μας έχει δώσει δικαιώματα τόσα χρόνια, οτι πετάει λόγια στον αέρα. Για να δούμε...

• Like 2

οπως τα γραφω.δεν ξεχασα ουτε ενα κομα.οποιος με γνωριζει σε πιο φιλικο επιπεδο μπορει να επιβεβαιωσει οτι δεν χαριζω.

δεν καταλαβες.δουλευε θετις στυγα και αγκυρα και το πανω baby.αρα εχουμε 4/7

αλλα για να πας σε αυτα τα 4 θες το ρημαδι τον αχιλλεα αρα εμεις λεμε 5/7.

για το μονο που δεν προσεξα γτ ειχα τζοχαδα ηταν το κατω baby.

για οποιαδηποτε πληροφορια η διευκρινηση κανω και επωνυμα το ποσταρισμα.

Edited by dust
  • Like 2

Τώρα εγώ τι να καταλάβω;;; Η προσφορά ισχύει μετά τις 7 Ιανουαρίου ή αγοράζω κουπόνια και έρχομαι αυτή την Κυριακή (που έλεγα να ανέβω έτσι και αλλιώς).

Αντιγράφω από το groupon.gr

"Ψιλά γράμματα

Ισχύει από 07/01/2014 έως 06/04/2014 και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το kalavrita-ski.gr για την κατάσταση λειτουργίας

Καθημερινές: Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αργίας

Σαββατοκύριακα & αργίες: Ισχύει και για όλα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες (συμπεριλαμβάνεται και το διάστημα 24/12/2013 έως 06/01/2014)"

Κάτι με έτρωγε με την αυτή την λάθος διατύπωση, πάντως το groupon.gr το έχει διορθώσει και τώρα δεν γράφει τίποτα στο τέλος για το διάστημα 24/12 έως 06/01 (οπότε μένεις σε αυτό που λέει στην αρχή πως η προσφορά ξεκινάει από τις 07/01). Απαράδεκτο πάντως να βγάζεις την προσφορά τέτοιες μέρες και από ανικανότητα έκφρασης ή από αδιαφορία να παραπληροφορείς τον κόσμο.

Ενημερωτικά μόνο τα μέλη του συλλόγου μας έχουν έκπτωση 20% στις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΧΚΚ (οπότε Βασίλη θα μπορούσες να μετριάσεις λίγο την χασούρα)

Edited by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ

Snow to the people!

Ανεπιτρεπτα πραγματα....... ακομα κ αν εχεις κανει λαθος σαν ΧΚΚ, και το αναγνωριζεις, το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι να ικανοποιησεις τον πελατη δινοντας του την εκπτωση........

Τι να πω..... κριμα πραγματικα για ενα Υπεροχο βουνο που τυγχανει τα τελευταια χρονια να εχει μια διοικηση που δεν του αξιζει.......

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

θα συμφωνησω αλλα δεν ειχα την καρτα μαζι.την ξεχασα στο αμαξι μου στο γαλατσι που αλλαξα αυτοκινητο.

βεβαια φορουσα μια καταπρασινη φορμα που ελεγε snowclub.αλλα?

το groupon την αλλαξε αλλα εγω το κουπονι το εχω τυπωμενο κ στο χερι μου.αρα κατοπιν εορτης λιγο με νοιαζει.γτ θα μπορουσα να ειχα παει στον παρνασσο στην τελικη.και σε καμια περιπτωση δεν κανω ετσι για τα λεφτα.μου τη δινει η κοροιδια.και θα το λεω οτι και να λενε εκει πανω οτι σημερα απλα μας κοροιδεψαν.

δλδ κανεις απο αυτους δεν ειδε το κουπονι οταν αναρτηθηκε?ενας δεν το ελεγξε?και γτ στο τελος εδωσαν την μειωμενη τιμη σε αλλους?(αυτο ειναι πληροφορια απο αλλον,δεν το ειδα με τα ματια μου).

συν οτι δεν θα το ειχα βγαλει εαν δεν επαιζε και για σημερα οπως εγραφε.θα πηγαινα επανω γτ θα περιμενα ενα 20ρικο για εισητηριο αλλα κ στα 25 δεν θα φωναζα.τωρα εδωσα 25 συν 12.90 που μ ειναι αχρηστα γτ αν ξαναπαω να μου κοπουν τα σκι στη δεστρα

Edited by dust
  • Like 2

μολις ειδα οτι το κουπονι βγηκε στην αγορα στις 22/12/2013 δλδ την προηγουμενη κυριακη.μετα απο ενα σκ που το ζητημα στο βουνο το σαββατο να ηταν 50 ατομα.για την κυριακη δεν γνωριζω.ας μας πει καποιος αλλος.βγαζει λοιπον το κουπονακι για να πιασει τον κοσμο.ο κοσμος τσιμπαει και να το αποτελεσμα.φτασαμε την ημερα της εξαργυρωσης για να αλλαξει ο κανονισμος.

τα συμπερασματα δικα σας

• Like 1

Ε οκ μην το τραβάτε το σχοινί και εσείς, και στην τιμή της κάρτας λάθος διατύπωση θα έγινε. Τελικά αύριο το χιονοδρομικό θα λειτουργεί κομπλέ σε αναβατήρες και πίστες μήπως κάνουμε κατά πάνω;

9-2-05020.jpg

πω πω τι ξεφτιλα! ευτυχως που πηγα Παρνασσο και περασα σουπερ! το γλιτωσα το εγκεφαλικο!

ειχα αγορασει 7 κουπονια με σκοπο να τα χρησιμοποιήσω εγω και η παρεα μου σημερα ΑΦΟΥ ειχα παρει τηλεφωνο στο χιονοδρομικο την Παρασκευη 27/12/2013 και ΑΦΟΥ η υπαλληλος μου επιβεβαιωσε και τηλεφωνικα οτι τα κουπονια ισχυουν και για την περιοδο 24/12/13 με 6/1/14 αρκει να ειναι κουπονια για "Σαββατοκυριακα & Αργιες" αφου αυτη η περιοδος θεωρειται αργια!

προφανως και δεν εχει γινει λαθος διατυπωση, ειναι απλα η γνωστη Ελληνικη νοοτροπια-δικαιολογια "δεν φταιμε εμεις". ετσι ειναι φιλε μου. φταις εσυ που πληρωσες και μιλας και απο πανω...

αν τυχει να χρειαστει να εξαργυρωσω τα κουπονια μεσα σε αυτο το διαστημα, ας τολμησουν να πουν οτι ισχυουν μετα τις 7/1...

• Like 1

πω πω τι ξεφτιλα! ευτυχως που πηγα Παρνασσο και περασα σουπερ! το γλιτωσα το εγκεφαλικο!

ειχα αγορασει 7 κουπονια με σκοπο να τα χρησιμοποιήσω εγω και η παρεα μου σημερα ΑΦΟΥ ειχα παρει τηλεφωνο στο χιονοδρομικο την Παρασκευη 27/12/2013 και ΑΦΟΥ η υπαλληλος μου επιβεβαιωσε και τηλεφωνικα οτι τα κουπονια ισχυουν και για την περιοδο 24/12/13 με 6/1/14 αρκει να ειναι κουπονια για "Σαββατοκυριακα & Αργιες" αφου αυτη η περιοδος θεωρειται αργια!

προφανως και δεν εχει γινει λαθος διατυπωση, ειναι απλα η γνωστη Ελληνικη νοοτροπια-δικαιολογια "δεν φταιμε εμεις". ετσι ειναι φιλε μου. φταις εσυ που πληρωσες και μιλας και απο πανω...

αν τυχει να χρειαστει να εξαργυρωσω τα κουπονια μεσα σε αυτο το διαστημα, ας τολμησουν να πουν οτι ισχυουν μετα τις 7/1...

Το ότι τηλεφωνικά σου επιβεβαίωσαν ότι ισχύει και για τις γιορτές,είναι η απόδειξη της κοροιδίας.....

Κι εγώ είχα βγάλει εισητήριο με την προοπτική ότι θα πήγαινα σήμερα.....ευτυχώς δεν πήγα!

Και το ότι έκαναν λάθος διατύπωση δεν αφορά τον πελάτη...τα λάθη πληρώνονται!Ο πελάτης αγόρασε σύμφωνα με τους όρους που διάβασε.Είτε το λάθος ήταν του Χ/Κ είτε της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται δεν αφορά καθόλου τον πελάτη.Ας έβρισκαν μεταξύ τους τη διαφορά.

Απάραδεκτη πολιτική του Χ/Κ.

Το οποίο περιμένω να απαντήσει ΕΠΙΣΗΜΑ εδώ μέσα,αφού νομίζει ότι έχει δίκιο.

• Like 5

...κριμα πραγματικα για ενα Υπεροχο βουνο που τυγχανει τα τελευταια χρονια να εχει μια διοικηση που δεν του αξιζει...
Ωπα παιδιά. Μή μπερδεύουμε τα πράγματα. Ακόμη κι αν η διοιήκηση του χ/κ έχει χειριστεί λάθος το θέμα, δέ μας έχει δώσει το δικαίωμα να αμφισβητούμε την ικανότητά της.
  • Like 2

Τα κουπόνια αυτά που έγινε το θέμα είναι απο την 2η φορά που εβγαλε το site?Γιατι απο τα πρώτα εχω πάρει και εγω και το μονο που αναφέρουν ειναι οτι ισχύουν και για το διάστημα απο 24/12/13 εως 6/1/14.

Σε τηλ επικοινωνια με τη groupon με ενημερωσαν οτι δεν φερουν ευθυνη για το περιστατικο οπως ισχυριστηκε το κεντρο.και το μεσημερι θα εχω και γραπτη επικοινωνια ωστε να καταθεσω και μειλ και εδω κ στο κεντρο ωστε να μην υπαρχει καμια υπονια οτι εχω καποια αντιπαθεια προς το χκκ.

• Like 3

πραγματικά ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε . Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα χρήματα αλλά κάποιοι με το έτσι θέλω πρέπει να σου χαλάσουν την διάθεση σε μια μέρα που προσπαθείς να αποδράσεις και να χαρείς .

Έχω και εγώ κουπόνια όπως και πολλοί ακόμα φαντάζομαι και περιμένω μια επίσημη απάντηση από τη μεριά του ΧΚΚ

Η πλάκα είναι ότι είχαμε πάρει κι εμείς τέτοια κουπόνια και παίζαμε αν θα πάμε Καλάβρυτα ή Παρνασσό χθες, με τη λογική ότι θα είναι φτηνά και στα δύο... Όντως τραγικό.

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Η πλάκα είναι ότι είχαμε πάρει κι εμείς τέτοια κουπόνια και παίζαμε αν θα πάμε Καλάβρυτα ή Παρνασσό χθες, με τη λογική ότι θα είναι φτηνά και στα δύο... Όντως τραγικό.

:shuriken:

Mια απο τα ίδια!

Ευτυχώς ήταν ο μπριζωμενος kaps που ακουσε τον Πετούμενο!

Edited by Blackman
  • Like 1

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Παιδιά τσεκάρετε την πρώτη προσφορά της groupon και όχι την πρόσφατη. Νομίζω ότι με την πρώτη προσφορά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πρόσφατα υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιριών που έκαναν λάθος στις ιστοσελίδες τους και έβγαλαν θέσεις/δωμάτια σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές.

Αντί να δυσαρεστήσουν τους πελάτες που είχαν προλάβει να κλείσουν, τίμησαν την δέσμευση τους και προτίμησαν να διατηρήσουν το καλό πρόσωπο της επιχείρησης.

Έχω την εντύπωση ότι μόνο να ωφεληθεί μπορεί το ΧΚΚ αν ακολουθήσει το παράδειγμα τους.

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

Tην Παρασκευή επικοινώνησα τηλεφωνικά με το ΧΚΚ για να ρωτήσω κι εγώ αν ισχύουν τα κουπόνια τώρα. Με κάλεσαν πίσω και μου επιβεβαίωσαν πως ισχύουν αρκεί να είναι κουπόνι Σαββατοκύριακου γιατί όλες οι γιορτές έχουν τιμή υψηλής περιόδου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που δεν το έκαναν πράξη. Ευτυχώς που δεν ανέβηκα τελικά γιατί θα είχαμε κάνει κόμμα με τον dust και θα δίναμε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 ήθελε δεν ήθελε :popo:

Edited by Ράνια
  • Like 3

Και η κοροιδια συνεχιζεται.η groupon εστειλε μαζικο μειλ για λαθος τυπογραφειου.επειδη ειμαιναπο κινητο θα σας παραθεσω στοιχεια της ελεϊνης κοροιδιας συντομα.

Και η κοροιδια συνεχιζεται.η groupon εστειλε μαζικο μειλ για λαθος τυπογραφειου.επειδη ειμαιναπο κινητο θα σας παραθεσω στοιχεια της ελεϊνης κοροιδιας συντομα.

Στα δικα μου κουπονια οντως δεν αναφερει πουθενα την γιορτινη περιοδο. Ειμαι σιγουρος οτι εγραφε αυτο που λες στα ψιλα γραμματα δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι ενδιαφερομαι μονο για καθημερινη να εχει λιγοτερο κοσμο. Ειχα καταλαβει οτι οποιος αγορασει το ακριβο κουπονι μπορει να παει και τις γιορτες. Τωρα για να λεμε τα πραγματα σφαιρικα, και το ΧΚ τις γιορτες περιμενει να κοψει εισητηρια απο τον κοσμο στην ακριβοτερη δυνατη τιμη.

Μαλλον το παρακατω σου εστειλαν και εσενα, ωρα αποστολης 3:49 το μεσημερι σημερα, πριν απο λιγο.

"Aγαπητοί μας φίλοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας για την παρακάτω Groupon προσφορά για την οποία και έχετε εξασφαλίσει κουπόνι:

Ski Pass για 1-2 Ημέρες & Εξοπλισμός για Ski ή Snowboard, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων" (https://www.groupon....vriton/32102951).

Δυστυχώς ο δαίμων του τυπογραφείου "χτύπησε" την προσφορά μας και λανθασμένα σημειώθηκε οτι τα κουπόνια ισχύουν και για το διάστημα 24.12.2013-06.01.2014.

Η προσφορά ισχύει αυστηρά από τις 07.01.2014 και έως τις 06.04.2014 και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το kalavrita-ski.gr για την κατάσταση λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!

Groupon Greece Team

Tel. 00 30 2130 173800

E-mail: support@groupon.gr"

Edited by orck

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

"Aγαπητοί μας φίλοι,

Επικοινωνούμε μαζί σας για την παρακάτω Groupon προσφορά για την οποία και έχετε εξασφαλίσει κουπόνι:

Ski Pass για 1-2 Ημέρες & Εξοπλισμός για Ski ή Snowboard, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων" (https://www.groupon....vriton/32102951).

Δυστυχώς ο δαίμων του τυπογραφείου "χτύπησε" την προσφορά μας και λανθασμένασημειώθηκε οτι τα κουπόνια ισχύουν και για το διάστημα 24.12.2013-06.01.2014.δαιμων ονομαζει την κοροιδια.λανθασμενα σημειωθηκε,αλλα εμεινε και μια εβδομαδα αναρτημενο με πανω απο 160 αγορες.

Η προσφορά ισχύει αυστηρά από τις 07.01.2014 και έως τις 06.04.2014 και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το kalavrita-ski.gr για την κατάσταση λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρο.

αυστηρα λεει αλλα στα τηλεφωνα ενημερωναν τον κοσμο να ανεβει για να βγει μετα ο δαιμων του τυπογραφειου και να κανει το λαθος.

αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τη groupon το πρωι μου ανεφερε ρητα οτι δεν φερει καμια ευθηνη και πως θα μου το εδιναν κ γραπτως.

αλλα ετσι ειναι τα συμφεροντα.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!για καλη χρονια δεν ξερω αλλα την κλεισατε με την καλυτερη απατη.μετα απο εσας το σημα και ο φορος πολυτελειας.τουλαχιστον εκει οτι μας ειπαν αυτο ηταν,δεν αλλαξε.μακαρι να αλλαζε ο δαιμων κ το νουμερο στο σηματακι μου και στο φορο πολυτελειας αλλα δεν εγινε.

Groupon Greece Team

Edited by dust
  • Like 2

Η ταπεινή μου άποψη είναι να γίνει ένα ωραίο split το thread και να μποικοτάρουμε και Καλάβρυτα και groupon μέχρι να υπάρξει έγγραφη συγνώμη και πλήρης αποζημίωση στον dust και όποιον άλλον την πάτησε.

Όπως λέει ο Χρήστος παραπάνω κάθε σωστός επαγγελματίας πληρώνει τσεπάτα και άμεσα στον πελάτη το λάθος του. Ακόμα με βρίζουν στο γραφείο για χαμένο πεντοχίλιαρο ξερό από λάθος προσφορά μου, προσφορά απλή μιλάμε από την στιγμή που την έλαβε ο πελάτης μας είπε ξεκινάμε προφορικά και δεν το πήρα πρέφα την τιμήσαμε.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

• Create New...