Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
nikmarg

Whistler Παρέα Από Το Club

Recommended Posts

Καλησπέρα από το Vancouver παιδιά καιρό έχω να γράψω αλλά παρόλα αυτά διαβάζω το φόρουμ καθημερινά. Λοιπόν τώρα που σιγά σιγά όλοι μας αρχίζουμε και μετράμε μέρες για την σεζόν που μας έρχεται θα πρότεινα στον σύλλογο να κανονίσει κάνα ταξιδάκι προς τα μέρη μας. Εγώ μπορώ να φιλοξενήσω 2 άτομα σίγουρα σπίτι μου να δουν εδώ και οι Καναδοι πως κάνουν σκι και οι Έλληνες επιτέλους. post-3792-14419339805569.jpg

Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk

• Like 15

Καλημέρα! Ονειρικό θα ήταν και ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Τέλεια η ιδέα. Το κλασσικό που ακούμε στα χκ εξωτερικού είναι: Μα καλά εσείς είστε έλληνες, πώς κάνετε σκι? :D

Βέβαια τα αεροπορικά είναι σχεδόν όσο κοστίζει μια εκδρομή άλπεις, αλλά ξαναλέω θα ήταν τέλεια :) ....

• Like 1

1162895.jpg

μετα απο σχεδον 7 χρονια ακομα αναπολω την ωραιοτερη εμπειρια της ζωης μου

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=11060&page=1

• Like 5

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Τα ίδια ακούω και εγώ κάθε χρόνο για αν ξέρουμε σκι οι Έλληνες. Οι αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στην Ελλάδα .

Τώρα από θέμα τιμές είναι ανάλογος αν σου κάτσει αν κάποιος έρθει από τέλη Γενάρη και μετά υπάρχει πιθανότητα να βρει εισιτήρια με ένα 700. Γενικά αξίζει γιατί εκτός από Whistler υπάρχουν γύρω κάτι πολύ καλά χιονοδρομικά όπως το Mt Baker, το Mt Seymour και άλλα τα οποία είναι για μεγάλες συγκινήσεις. Γενικά το whistler έχει το όνομα αλλά υπάρχουν κρυφή παράδεισοι εδώ γύρω

• Like 1

Με $700 ουτε απο Χιουστον... εκτος αν ταξιδεψεις περιεργες μερες και ωρες... Καποια στιγμη θα το κανουμε.

700 ευρώ εννοούσα MakisM. Είναι πως θα σου κάτσει. Εγώ πέρσι βρήκα με British μέσα Φλεβάρη

καμια δουλεια πως θα γινει να βρουμε εκει να ρθουμε μονιμα...μια ή δυο εβδομαδες προσωπικα δεν μου φτανουν...

• Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Ρε φιλαράκι εγώ κοιτάω πως να γυρίσω πίσω και εσύ θέλεις να έρθεις εδώ? Ο Καναδάς καλός είναι για σκι αλλά μέχρι εκεί. Πολύ βαρεμάρα φίλε άμα δεν ήμουν παντρεμένος σε τίποτα χανια με βλέπω να ήμουν τώρα.

ημουν κ εγω στο εξωτερικο πολλα χρονια και σε νιωθω...αλλα οχι και βαρεμαρα στο γουιστλερ???περα απ τις χιονοδρομικαρες, εγω βλεπω βιντεακια (δυστηχως δεν εχω ερθει) με τρομερες πιστες downhill liftserved, περιπατικες διαδρομες, λιμνες τρομερες κλπ...και ασε για τα χανια εκανα αυτοπροσωπος ερευνα το καλοκαιρι...πικραααααα...

• Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Ο φίλος πρέπει να με έχει ακούσει να το μουρμουράω στα παιδιά εδώ, δεν εξηγείται αλλιώς!

Φίλε Νικ το σκεφτόμουν πάρα πολύ κάποια στιγμή και ορισμένες φορές και πιο σοβαρά (για δουλειά). Θα το'χω πολύ σοβαρά υπόψη μου...

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Ναι φυσικά για σκι είναι αναμφίβολα τέλεια εδώ αλλά τους υπόλοιπους 7 μήνες τη κάνεις είναι το ερώτημα. Και εγώ φέτος ειμουν χανια Αύγουστο χαμός γινόταν παντός.

Για τα εισιτήρια υπάρχουν ευκαιρίες σίγουρα και όποιος το αποφασίσει θα την βρει την άκρη.

• Like 2

Βαλίτσες........................... Ο.Κ

Πέδηλα..............................Ο.Κ

On-line check in................O.K

Λακάτε (που λένε και στο χωριό μου)..........................γατάκια Καναδοί........... ΕΕΕΕΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :yes :yes :yes :yes :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

• Like 20

www.zermatt.ch

σωστος ο βαγγελης ! σοκ οι καναδοι ! :animier:

maxresdefault.jpg

καλα να περασεις φιλε ! και γραψε / φωτογραφησε και κανενα οδοιπορικο !

• Like 6

βαγγο δειξε στα γατακια τους Καναδούς πως κάνουνε σκι οι μερακλήδες :-):-):-)

• Like 4

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

"Καρβάρω με JJ, μικρά σιχαμερά σκουλήκια..." Κανα τσιπουράκι πάρε να τους στείλεις αδιάβαστους...

Μπράβο ρε Βαγγέληηη, να περάσεις τέλεια! :animier:

:shuriken:

Edited by PhaethonF1
  • Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Πάντως λιιιιιγο πιο πάνω βρισκεται η Αλάσκα..... μην σου βαζω ομως τίποτα περίεργες ιδέες:-):-):-):-)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Καλά τι να λέμε τώρα...... πρώτη μέρα απευθείας στα βαθειά, απίστευτη χιονόπτωση, απίστευτο μέγεθος νιφάδας

post-22-0-52762800-1453424184_thumb.jpg

post-22-0-23921500-1453424306_thumb.jpg

Και άλλη μια με δύο μηνύματα.......

Το πρώτο αφιερωμένο σε όλους του Ελληνάρες που εξακολουθούν να καπνίζουν σε κλειστό χώρο όταν κάπου αλλού απαγορεύεται και σε ανοιχτό....... στις ουρές των λιφτ.....

post-22-0-43466600-1453424553_thumb.jpg

Edited by vangelis_k
  • Like 29

www.zermatt.ch

την Peak to Peak gondola πηρες? μπες σε αυτη με γυαλινο πάτο, η διαδρομη θα σε αποζημιωσει για οσο περιμενες

το Blackcomb σου αρεσε? ολοι λενε για το Whistler αλλα οι καλυτερες πιστες ειναι στο Β.

Edited by Olga
  • Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)