nikmarg 21 Report post Posted September 11, 2015 Καλησπέρα από το Vancouver παιδιά καιρό έχω να γράψω αλλά παρόλα αυτά διαβάζω το φόρουμ καθημερινά. Λοιπόν τώρα που σιγά σιγά όλοι μας αρχίζουμε και μετράμε μέρες για την σεζόν που μας έρχεται θα πρότεινα στον σύλλογο να κανονίσει κάνα ταξιδάκι προς τα μέρη μας. Εγώ μπορώ να φιλοξενήσω 2 άτομα σίγουρα σπίτι μου να δουν εδώ και οι Καναδοι πως κάνουν σκι και οι Έλληνες επιτέλους. Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted September 11, 2015 Καλημέρα! Ονειρικό θα ήταν και ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Τέλεια η ιδέα. Το κλασσικό που ακούμε στα χκ εξωτερικού είναι: Μα καλά εσείς είστε έλληνες, πώς κάνετε σκι? Βέβαια τα αεροπορικά είναι σχεδόν όσο κοστίζει μια εκδρομή άλπεις, αλλά ξαναλέω θα ήταν τέλεια .... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 11, 2015 μετα απο σχεδον 7 χρονια ακομα αναπολω την ωραιοτερη εμπειρια της ζωης μου http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=11060&page=1 5 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
nikmarg 21 Report post Posted September 11, 2015 Τα ίδια ακούω και εγώ κάθε χρόνο για αν ξέρουμε σκι οι Έλληνες. Οι αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στην Ελλάδα . Τώρα από θέμα τιμές είναι ανάλογος αν σου κάτσει αν κάποιος έρθει από τέλη Γενάρη και μετά υπάρχει πιθανότητα να βρει εισιτήρια με ένα 700. Γενικά αξίζει γιατί εκτός από Whistler υπάρχουν γύρω κάτι πολύ καλά χιονοδρομικά όπως το Mt Baker, το Mt Seymour και άλλα τα οποία είναι για μεγάλες συγκινήσεις. Γενικά το whistler έχει το όνομα αλλά υπάρχουν κρυφή παράδεισοι εδώ γύρω Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 11, 2015 Με $700 ουτε απο Χιουστον... εκτος αν ταξιδεψεις περιεργες μερες και ωρες... Καποια στιγμη θα το κανουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikmarg 21 Report post Posted September 11, 2015 700 ευρώ εννοούσα MakisM. Είναι πως θα σου κάτσει. Εγώ πέρσι βρήκα με British μέσα Φλεβάρη Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 11, 2015 καμια δουλεια πως θα γινει να βρουμε εκει να ρθουμε μονιμα...μια ή δυο εβδομαδες προσωπικα δεν μου φτανουν... 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
nikmarg 21 Report post Posted September 11, 2015 Ρε φιλαράκι εγώ κοιτάω πως να γυρίσω πίσω και εσύ θέλεις να έρθεις εδώ? Ο Καναδάς καλός είναι για σκι αλλά μέχρι εκεί. Πολύ βαρεμάρα φίλε άμα δεν ήμουν παντρεμένος σε τίποτα χανια με βλέπω να ήμουν τώρα. Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted September 11, 2015 ημουν κ εγω στο εξωτερικο πολλα χρονια και σε νιωθω...αλλα οχι και βαρεμαρα στο γουιστλερ???περα απ τις χιονοδρομικαρες, εγω βλεπω βιντεακια (δυστηχως δεν εχω ερθει) με τρομερες πιστες downhill liftserved, περιπατικες διαδρομες, λιμνες τρομερες κλπ...και ασε για τα χανια εκανα αυτοπροσωπος ερευνα το καλοκαιρι...πικραααααα... 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 11, 2015 Κάποια στιγμή τον Ιούνιο είχαν 640 Ευρώ με AIR CANADA......... Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted September 11, 2015 Ο φίλος πρέπει να με έχει ακούσει να το μουρμουράω στα παιδιά εδώ, δεν εξηγείται αλλιώς! Φίλε Νικ το σκεφτόμουν πάρα πολύ κάποια στιγμή και ορισμένες φορές και πιο σοβαρά (για δουλειά). Θα το'χω πολύ σοβαρά υπόψη μου... Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
nikmarg 21 Report post Posted September 11, 2015 Ναι φυσικά για σκι είναι αναμφίβολα τέλεια εδώ αλλά τους υπόλοιπους 7 μήνες τη κάνεις είναι το ερώτημα. Και εγώ φέτος ειμουν χανια Αύγουστο χαμός γινόταν παντός. Για τα εισιτήρια υπάρχουν ευκαιρίες σίγουρα και όποιος το αποφασίσει θα την βρει την άκρη. Sent from my SM-N910W8 using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 23, 2015 11 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 15, 2015 Πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί ΤΩΡΑ........... http://www.whistler.com/webcams/ (65 και σήμερα) 6 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted November 15, 2015 +10000000!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 19, 2016 Βαλίτσες........................... Ο.Κ Πέδηλα..............................Ο.Κ On-line check in................O.K Λακάτε (που λένε και στο χωριό μου)..........................γατάκια Καναδοί........... ΕΕΕΕΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :yes :yes :thumbup: :thumbup: :thumbup: 20 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 19, 2016 σωστος ο βαγγελης ! σοκ οι καναδοι ! καλα να περασεις φιλε ! και γραψε / φωτογραφησε και κανενα οδοιπορικο ! 6 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 19, 2016 βαγγο δειξε στα γατακια τους Καναδούς πως κάνουνε σκι οι μερακλήδες :-):-):-) 4 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 19, 2016 (edited) "Καρβάρω με JJ, μικρά σιχαμερά σκουλήκια..." Κανα τσιπουράκι πάρε να τους στείλεις αδιάβαστους... Μπράβο ρε Βαγγέληηη, να περάσεις τέλεια! Edited January 19, 2016 by PhaethonF1 3 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 19, 2016 Πάντως λιιιιιγο πιο πάνω βρισκεται η Αλάσκα..... μην σου βαζω ομως τίποτα περίεργες ιδέες:-):-):-):-) Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 19, 2016 Ποτέ δεν ξέρεις εξάλλου μικροί είμαστε ακόμα :D :D :D 7 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted January 19, 2016 Γειά σου ρε Βαγγέλη μάγκα. Σ' ΩΡΑΙΟΣ!!!!!! Καλές κατεβασιές να έχεις. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 20, 2016 Τα μηνύματα για εύρεση εργασίας στον Καναδά ως εκπαιδευτής χιονοδρομίας μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=19052&hl= Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 22, 2016 (edited) Καλά τι να λέμε τώρα...... πρώτη μέρα απευθείας στα βαθειά, απίστευτη χιονόπτωση, απίστευτο μέγεθος νιφάδας Και άλλη μια με δύο μηνύματα....... Το πρώτο αφιερωμένο σε όλους του Ελληνάρες που εξακολουθούν να καπνίζουν σε κλειστό χώρο όταν κάπου αλλού απαγορεύεται και σε ανοιχτό....... στις ουρές των λιφτ..... Edited January 22, 2016 by vangelis_k 29 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 22, 2016 (edited) την Peak to Peak gondola πηρες? μπες σε αυτη με γυαλινο πάτο, η διαδρομη θα σε αποζημιωσει για οσο περιμενες το Blackcomb σου αρεσε? ολοι λενε για το Whistler αλλα οι καλυτερες πιστες ειναι στο Β. Edited January 22, 2016 by Olga 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites