Nickel 76 Report post Posted December 6, 2007 Εδώ μπορείτε να μας ενημερώνετε για τα δρώμενα του χιονοδρομικού για την περίοδο 2007/08 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 12, 2008 Χιονίζει στο ΧΚΚ και σήμερα... Σε αναστολή ακόμα οι αναβατήρες Στύγα και Αρτεμις... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 12, 2008 Μάχη φαίνεται ότι δώθηκε σήμερα για να ξεπαγωσει η Στυγα. Αυτος λογικά είναι ο πρώτος πυλώνας μετα την αφετηρία. Ψηλά φαινονται πιο δύσκολα τα πράγματα: Aπιστευτο θα είναι αν ανοίξει αυριο η Στυγα με την Αρτεμης. Εαν καταφερουν και τα ανοιξουν Πεμπτη θα ειναι μια καλη επίδοση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted February 13, 2008 Κρίμα, τόσο χιόνι πάει χαμένο (για μένα που έχω εξεταστική) Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 13, 2008 Πάνο στην πρώτη φωτογραφία είναι ο πρότελευταίος πυλώνας ακριβώς πριν τον τερματικό στην κορυφή της πλαγιάς... Εκεί εστιάζεται και το πρόβλημα... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 14, 2008 Τελικά φέτος το Χιονοδρομικό έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.... Σε κανονική λειτουργία οι αναβατήρες Ερμής.... Αχιλλέας... Θέτις... Άρτεμις... και φυσικά όπως πολλοί δεν θα πίστευαν....Η ΣΤΥΓΑ..... Σε αναστολή ο αναβατήρας Δάφνη για λόγους συντήρησης .... Λιακάδα με σχετική άπνοια θερμοκρασία -1 C στην βάση.... Πίστες αεροδρόμια.... Όσοι τυχεροί βρίσκονται στο χιονοδρομικό... θα απολάυσουν πολύ καλό σκι με ιδανικές συνθήκες... Φιλικά Θοδωρής Οι ενημέρωσεις και οι εκιμήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του συντάκτη και δεν αποτελούν επίσημη ενημέρωση του ΧΚΚ. Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 14, 2008 Short, sweet and to the point! Μπραβο στον συνταξαντα! (του συνταξαντος..) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 14, 2008 Μάκη... εγώ γνωρίζω τα εξής.... Ο συντάξας Του συντάξαντος Βέβαια αν πω ότι γνωρίζεις ... καλύτερα ... λόγο ότι είσαι... πρεσβύτερος.... από εμού... μπορεί και να με στείλεις... στο αγύριστο.... Οπότε το κάνω..... συντάκτη... και τελειώνει το ζήτημα... Πως μου ήρθε ... πρωί πρωι... ο ...συντάξας/ντας Αυτό το θέμα των Καλαβρύτων .. δεν με βρίσκει πουθενά ... σύμφωνο με κάποιον τελικά... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted February 14, 2008 Καλησπέρα, Αυτή η Στύγα 1 ξέρει κανείς κάθε πότε ανοιγεί? ή καλύτερα γιατί συνήθως παραμένει κλειστή + την Άρτεμις τη μαύρη.. Αναρωτιέμαι??? Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 14, 2008 Λογικό το ερώτημα σου... απλά... η Άρτεμις 2 (Αντιγόνη) έχει πατηθεί και σημανθεί εδώ και 15 μέρες περίπου και έχει δωθεί στους χιονοδρόμους προς χρήση.... Για την Στύγα 1 υπάρχουν πολλοί λόγοι τους οποίους θα σου παραθέσω... σιγά σιγά... (προέχει το μεροκάματο) απλά μέχρι την τελευταία κακοκαιρία... η χιονόστρωση της πλαγιάς δεν ήταν επαρκής... Είναι και άλλοι λόγοι ....με το μαλακό.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 14, 2008 Πάμε και μια βολτίτσα... στο ΧΚΚ...? Πολύ μεγάλες ποσότητες χιονιού έπεσαν αυτές τις μέρες ... αλλά οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που εργάστηκαν και κράτησαν τους δρόμους γύρω και πρός το Χιονοδρομικό πεντακάθαρους... Πραγματικά πολύ χιόνι.... ...και φυσικά όχι μόνο στο δρόμο αλλά και σε όλο το πεδίο..... Θάφτηκε το ρατρακ... Δεν πάμε και μια Αρτεμις... να δούμε τι γίνεται εκεί...? Προσέξτε πόσο χιόνι έχουν φορτώσει τα δέντρα... Αν δεν φύσαγε όλες αυτές τις μέρες... το αποτέλεσμα της χιονόπτωσης θα ήταν εκπληκτικό... Φτάσαμε στο τερματικό της Άρτεμις... και τραβήξαμε δεξιά.... αλλά πουθενά το χιόνι... Μια μοκέτα είχαν βάλει... Βέβαια λίγο ακόμα πιο δεξιά από κει... καποιοι μας θύμησαν την έννοια της πούδρας... Λέω δεν μπορεί.... κάπου θα βρω και εγω... ξαναπέρνω την Άρτεμις... και αυτή τη φορά τραβάω αριστερά για να βρω τη Στύγα... και να τι διαπιστώνω... Καποιοι τύποι με κόκκινα μηχανήματα.... τρώνε το χιόνι και από πισω αφήνουν μια μοκέτα.... Κοιτάχτε πως έγινε... πάει... μόνο μοκέτα... Τσαντίζομαι και εγώ και πέρνω το διθέσιο και τραβώ για την κορυφή της Στύγας... πω πω μάνα μου... πολύ πάγος.... ούτε igloo να ήταν.... Ονειρεμένα πράγματα.... πήγα να ευχαριστήσω τον θεό ... στον Αγιο Υάκινθο... αλλά έριχνα και μερικές κλεφτές ματιές στο βουνό.... Γιατί είμαι ακόμα στην Αθήνα και δεν έχω φύγει μου λέτε....? Κάτι που ίσως να πέρασε απαρατήρητο.... Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το site του ΧΚΚ .... Είναι άξιες σχολιασμού θα έλεγα γιατί κάποιους τους πάει αρκετά πίσω.... Έναρξη των εργασιών το 1995 και παράδοση στο κοινό το 1996 Τι κάνει η ψηφιακή τεχνολογία πλέον .... χωρίς λοιπόν digi cam οι πυλώνες του αναβατήρα... αγκιστρωμένοι ... σε... άλλον προσωρινό αναβατήρα.... Προσέξτε που ισορροπει ο πυλώνας για να καταλάβετε την στιβαρότητα της βάσης του.... Δείτε την νταλίκα η οποία σχεδόν σέρνετε για να μπορέσει να προσεγγίσει τα δύσκολα σημεία για ξεφόρτωμα... υπό το βλέμμα τις διοίκησης... του ΧΚΚ... Εδώ φένεται η πραγματική δυσκολία της εγκατάστασης του αναβατύρα της Στύγας... Προσέξτε το ύψος στο οποίο ταξιδεύει ο πυλώνας... Δεν θα ήθελα να ήμουν από κάτω.... Καλουπώματα του τερματικού της βάσης στην Βαθειά Λάκκα Για να κλείσουμε για σήμερα ... όσοι βρέθηκαν στο χιονοδρομικό σήμερα ίσως να ήταν οι πιο τυχεροί της χρονιάς... Φουλ λειτουργία του κέντρου (με εξαίρεση τη Δάφνη) ....Πεντακάθαροι δρόμοι....Τρελές πούδρες .....ηλιοφάνεια ... χαμηλές θερμοκρασίες που δεν άφησαν το χιόνι να σουπιάσει πουθενά... μηδενικός κόσμος... ανύπαρκτες ουρές.... πίστες αεροδρόμια.... ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.... Η διοίκηση όπως φένεται και οι εργαζόμενοι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους με γνώμονα την χιονοδρομική απόλαυση με ασφάλεια... Υ.Γ. Εχω παραλέιψει να τονίσω κάτι όσον αφορά τα ποδήλατα στο ΧΚ... Δεν απαγορεύεται η χρηση των λιφτ από τους ποδηλάτες αλλά δεν επιτρέπεται η κίνηση τους εντώς πιστών... Αυτά... προς το παρόν.... Αυριο θα έχουμε και νεότερα για τον καιρό του ΣΚ .... Φιλικά Θοδωρής... Οι ενημέρωσεις και οι εκιμήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του συντάκτη και δεν αποτελούν επίσημη ενημέρωση του ΧΚΚ. Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 14, 2008 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και κλαίμε που απλά λείπαμε από το πάρτι Η κλίση της Στύγας 2 έχει εξαφανιστεί από την ποσότητα του χιονιού που έχει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 14, 2008 Ηταν μια ωραια μερα σημερα. Πολυ ωραια μερα. Θα γραψω περισσοτερα αργοτερα, μιας και τωρα ειμαι πισω στην πραγματικοτητα της δουλειας... αλλα με ενα χαζο χαμογελο ναααα Θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα παντως. Τεο εχω καποιες αντιρρήσεις σχετικα με τις φωτο και τον σχολιασμο σου, αλλα δεν εχω χρονο να γραψω. Απο το τιποτα ομως ειναι καλυτερα. Υ.Γ: Το κοντερ εγραψε 85 και κατι ψιλα στην Στυγα 2. Αντε Gili diet να σε δω... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted February 14, 2008 Απίθανες οι φωτογραφίες απο την κατασκευή της Στύγας. Μακάρι να υπάρξουν και άλλες απο τη κατασκευή του χιονοδρομικού ( και γιατί όχι να μην ευχηθούμε να ανεβάσουμε σύντομα φωτογραφίες απο την εγκατάσταση κάποιου νέου αναβατήρα στο ΧΚΚ). Ευχαριστούμε. Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 14, 2008 Σε λιγο θα δουμε φωτογραφιες και απο την εμβαπτιση του Αχιλλεα στα υδατα της Στυγας... Αν εχει κανεις απο κει περα ακρες με το Μακη (Τ) μπορει να δουμε και το DVD Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted February 14, 2008 Υ.Γ. Εχω παραλέιψει να τονίσω κάτι όσον αφορά τα ποδήλατα στο ΧΚ... Δεν απαγορεύεται η χρηση των λιφτ από τους ποδηλάτες αλλά δεν επιτρέπεται η κίνηση τους εντώς πιστών... Οι ενημέρωσεις και οι εκιμήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του συντάκτη και δεν αποτελούν επίσημη ενημέρωση του ΧΚΚ. Αυτά τα δύο δυστυχώς αντικρούονται μεταξύ τους. Διότι ή τα παραπάνω περί ποδηλασίας είναι εκτιμήσεις του ΤΕΟ ή είναι ενημέρωση του ΧΚΚ οπότε απόλυτα μεμπτό, καθότι συνάγει μείζων ζήτημα ασφαλείας του ΧΚΚ. Όπως και να έχει το θέμα, αυτό το extreme "άθλημα" πρέπει να γίνεται σε περιφραγμένο χώρο και όχι εν μέσω χιονοδρόμων. Σε άλλα ΧΚ απαγορεύονται ακόμη πιο ακίνδυνα σπορ, ακόμη και στα πιο απόμακρα όρια του ΧΚ. Επίσης, όπως παντού θα έπρεπε να απαγορεύεται η μεταφορά όλου, ή μέρους του χιονοδρομικού εξοπλισμού στα χέρια, κατά τη διάρκεια της ανάβασης με αναβατήρες έτσι ακριβώς και ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ θα έπρεπε να απαγορεύεται η μεταφορά ποδηλάτου, ειδικά πάνω από την πίστα αρχαρίων κάτω από τον αναβατήρα "ΑΧΙΛΛΕΑ". Κατά τα άλλα πολύ όμορφο post, με επεξήγηση στις φωτό και ιστορική αναδρομή που λίγο συμβαδίζει με την ενημέρωση για τις συνθήκες στο ΧΚΚ (Ο/Τ). Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 14, 2008 Ευχαριστούμε το χ.κ Καλαβρύτων για την ενημέρωση. Αν θα μας έλεγαν και κάποια στιγμή μέχρι αργά το βράδυ τι θα λειτουργεί αύριο θα ήταν υπέροχα Ας ελπίζουμε οτι θα γίνει και αυτό κάποτε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 14, 2008 Πάμε και μια βολτίτσα... στο ΧΚΚ...? .................................................................................................................. Η διοίκηση όπως φένεται και οι εργαζόμενοι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους με γνώμονα την χιονοδρομική απόλαυση με ασφάλεια... Υ.Γ. Εχω παραλέιψει να τονίσω κάτι όσον αφορά τα ποδήλατα στο ΧΚ... Δεν απαγορεύεται η χρηση των λιφτ από τους ποδηλάτες αλλά δεν επιτρέπεται η κίνηση τους εντώς πιστών... Αυτά... προς το παρόν.... Αυριο θα έχουμε και νεότερα για τον καιρό του ΣΚ .... Φιλικά Θοδωρής... Οι ενημέρωσεις και οι εκιμήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του συντάκτη και δεν αποτελούν επίσημη ενημέρωση του ΧΚΚ. Μία πληροφόρηση παρακαλώ, σε περίπτωση που πέσει κάποιος επάνω μου με ποδήλατο μέσα στην πίστα ή πέσει επάνω μου ουρανοκατέβατος με αλεξίπτωτο πλαγιάς, όπως παραλίγο να γίνει πριν τρία – τέσσερα χρόνια ,Ποιος έχει την ευθύνη !!!???? Υπάρχει κανονισμός ο οποίος προβλέπει τα θέματα ασφάλειας για άλλες αθλητικές δραστηριότητες στην περιοχή της δικαιοδοσίας και με χρήση των εγκαταστάσεων του ΧΚ !!??? υπάρχουν στο site toy XK κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 14, 2008 Για να κλείσουμε για σήμερα ... όσοι βρέθηκαν στο χιονοδρομικό σήμερα ίσως να ήταν οι πιο τυχεροί της χρονιάς... Φουλ λειτουργία του κέντρου (με εξαίρεση τη Δάφνη) ....Πεντακάθαροι δρόμοι....Τρελές πούδρες .....ηλιοφάνεια ... χαμηλές θερμοκρασίες που δεν άφησαν το χιόνι να σουπιάσει πουθενά... μηδενικός κόσμος... ανύπαρκτες ουρές.... πίστες αεροδρόμια.... ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.... Ποιος κόσμος; λες για τους τζογαδόρους, που αναθεμάμε σε πιο θεό πιστεύουν για να τους πουν οτι όντως θα βρουν το βουνό ανοιχτό; Θα στο πω κυνικά και λακωνικά, όχι γιατί είχα καμια κάψα να ποστάρω αλλά νιώθω μια προκληση σχετικά με τα threads να γίνονται αόρατα επειδή είμαστε εκτος θέματος και καλά και επισης γιατί απο ενημέρωση το ποστ σου γίνεται προκλητικά προπαγανδιστικο. Λοιπον , ο θεός ο ίδιος να κατέβει και να μου πει, "τράβα αυριο στο καλάβρυτο χαζέ το βουνό είναι πνιγμένο στην πουδρα, και θα δουλεύουν ΟΛΑ" - ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ και ας μου τάζει οτι θε με ρίξει στην κόλαση. Περαστικά μας.... ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση ρε συ τεο , ειλικρινά ...αλλά γαμώ την τύχη μου γαμώ, είμαι σε μια χώρα και είμαι ένας ασύμαντος έτσι, και θέλω να παω στο δικό μας βουνό να κάνω αυτο που μου αρέσει και αγαπώ αλλα φοβάμαι να το ρισκάρω, μου δείνχεις τώρα σε κάτι φωτογραφίες τις πουδρες και τα φρέσκα χιονια και πρέπει εγώ να είμαι χαρουμενος, ωραία ...μας εκάνες τα νευρα τσατάλια και εσύ με τον τρόπο σου. Πες μου, ΠΟΥ να παω να ανάψω λαμπαδες, σε πιο υπουργείο να κάνω αίτηση, ποιον άνθρωπο να ρωτήσω, πως δεν θα ξοδέψω το χαρτζιλίκι μου άδικα (το μεροκάματο του πονου δηλαδή) αν αποφασίσω το ΣΚ να ανέβω στον χελμό. ο κόσμος υπερευχαριστημένος λέει ...μας δουλευεις ρε τεο; με το συμπάθειο.... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 14, 2008 ...ο κόσμος υπερευχαριστημένος λέει ...μας δουλευεις ρε τεο; με το συμπάθειο...Δεν ξερω αν μας δουλευει ο Τεο ή οχι, δεν ξερω καν αν ηταν επανω σημερα. επειδη ομως εγω ημουν επανω και αρκετοι ακομα τζογαδοροι σου λεω οτι ολοι εμειναν υπερευχαριστημένοι. Αυτο φαινοταν απο τα χαμογελα μας. Ακομα και το παλικαρι που του βγηκε ο ωμος στην Στυγα 2 και βοηθησαμε στο να φτασει στο ιατρειο, χαμογελαγε που εκανε εστω και τη μιση αυτη μερα. Ετσι κ' αλλιος σε οτι εχει να κανει με το αθλημα μας θελει και λιγο τζογο. Καποιες φορες κερδιζεις, αλλες χανεις και αλλες φορες πιανεις τζακποτ! Παντως ποτε δεν νιωθω χαμενος πηγαινωντας στο βουνοκαι ας ειναι κλειστα τα παντα. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 14, 2008 Δεν ξερω αν μας δουλευει ο Τεο ή οχι, δεν ξερω καν αν ηταν επανω σημερα.επειδη ομως εγω ημουν επανω και αρκετοι ακομα τζογαδοροι σου λεω οτι ολοι εμειναν υπερευχαριστημένοι Ναι, κοίτα και εγώ ευχαριστημένος θα ήμουνα αν σήμερα την κοπάναγα απο την δουλειά και ανέβαινα επάνω στα τυφλά με το κέντρο όλο ανοιχτό. Δηλαδή τι περιμένεις ρε alctraz να έχω τόση πουδρα στα πόδια μου και την στύγα ανοιχτή και να κάθομαι να ασχολούμαι με την μαύρη μου την μοίρα παρά να κατεβαίνω ανενόχλητος τις πιστες; Μόνο που μετά θα έπρεπε να πάω στον άγιο υάκινθο να τον ευχαριστήσω δεόντως για την χάρη που μου έκανε να είναι το βουνό ανοιχτό...ποιον άλλο δηλαδή να ευχαριστήσω , είμαι και υποκριτής βλέπεις γιατί διαφορετικά αν ανέβαινα επάνω και τα έβρισκα κλειστά με τόσο χιονι θα άρχιζα τα βαριά καντήλια μέσα μου.... Αυτο φαινοταν απο τα χαμογελα μαςΣε καταλαβαίνω, αλήθεια σου λεω. Καποιες φορες κερδιζεις, αλλες χανεις και αλλες φορες πιανεις τζακποτ!Α γειά σου, μέσα στα λόγια μου είσαι... Παντως ποτε δεν νιωθω χαμενος πηγαινωντας στο βουνοκαι ας ειναι κλειστα τα παντα εδώ τώρα τι να πω, οκ σίγουρα ο κάθενας έχεις τις προτεραιότητές του ανεβαίνοντας σε ένα χιονοδρομικό, αλλά δεν νομίζω οτι ειναι αυτο το θέμα μας τώρα.. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 14, 2008 Ετσι κ' αλλιος σε οτι εχει να κανει με το αθλημα μας θελει και λιγο τζογο.Καποιες φορες κερδιζεις, αλλες χανεις και αλλες φορες πιανεις τζακποτ! Αυτό είναι το θέμα ALCATRAZ και εδω πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω το χιονοδρομικό, στόν τομέα της ενημέρωσης. Ολες οι γκρίνιες και ολα τα προβλήματα απο εκεί ξεκινάνε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 14, 2008 . μηδενικός κόσμος.. ΤΕΟ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ !!??? ______________________________________________ Metero σας παρακαλούμε αποφεύγετε την κατάχρηση των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ BOLD γραμματοσειρών. ,moderating team (Σ.Κ) Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 14, 2008 .....Παντως ποτε δεν νιωθω χαμενος πηγαινωντας στο βουνο και ας ειναι κλειστα τα παντα Και γιατί διάλεξες το ΧΚ Καλαβρύτων τότε και δεν πήγαινες σε κανένα άλλο βουνό τότε Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted February 14, 2008 Metero, ο καθένας πηγαίνει στο βουνό που προτιμά. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Χτες πάντως μάλλον το Χ.Κ.Κ. δούλεψε πιο σωστά από τον κύριο ανταγωνιστή του. Όσοι διάβασαν την ενημέρωση μου από το σκι της Τετάρτης καταλαβαίνουν τι εννοώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites