Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/2022 in all areas

  1. 1 point
    Γιατί καλέ του χρόνου? Προλαβαίνει να μας γεμίσει τα χιονοδρομικά στις 29 του μήνα να είμαστε έτοιμοι. Καλάθι του Χιονοδρόμου: Ραδίκια σε καταπληκτικές τιμές στα χιονοδρομικά μας. Αξέχαστα Χριστούγεννα και κόβετε και ραδίκια για σαλάτα. Άδωνις Γεωργιάδης στο Σταρ Channel: Ευτυχώς δεν έχουμε υποδομές τεχνητού χιονιού. Τουλάχιστον 200 ευρώ ανά χιονοδρόμο η εξοικονόμηση. Θα υπάρχει και αντίστοιχη πρόβλεψη το καλοκαίρι με τσούχτρες για το καλάθι του λουόμενου..
  2. 1 point
    Aπό εδώ το έφερε, από εκεί το πήγε, δυστυχώς για ακόμα μια χρονιά η σημασία του τεχνητού είναι προφανής. Και φέτος τα χιονοδρομικά μας σας προσφέρουν οικονομικότατα Χριστουγεννιάτικα ραδίκια στις πίστες, αντί να ξοδεύετε λεφτά για σκι που θα κάνατε αν είχαν τεχνητό. Για πείτε καμιά άλλη ιδέα για γούρι.
  3. 1 point
    Είδες με το που το έγραψα για τις οικονομίες η πρόβλεψη άλλαξε από μια μέρα ίχνη κρύου, σε τρεις μέρες κρυο το διάστημα 20-22. Δεν θα χιονίσει ευτυχώς, δεν θα ξοδευτούμε. Καταπληκτικά νέα λοιπόν. Εξαιρετική πρόγνωση καιρού ώστε να είναι το πιο οικονομικό σκι που (δεν) έχετε κάνει ποτέ. Θα σας κοστίσει 0 ευρώ μέχρι τις 28 του μήνα η σεζόν. Οι Έλληνες χιονοδρόμοι κερδίζουν λεφτά. Φοβερος ο Άδωνις, το καλάθι του σκιερ αποδίδει, ούτε ευρώ δεν ξοδέψετε για το σκι σας.
×
×
  • Create New...