"Άντε να το πάρει ιδιώτης το χιονοδρομικό να χαρούμε σκι". Πόσες φορές έχουμε ακούσει την αρλούμπα αυτή.
Βασιλιτσα: Απόφαση παραχώρησης 2020. Έναρξη ιδιώτη 2028 το νωρίτερο.
Υποχρεώσεις επενδυτή σε νέα λιφτ: 0.
Κατάσταση: Επενδυτής παλεύει να πάρει άδειες για υπερλουξ σαλεδαρες μέσα στο χιονοδρομικο (εκεί είναι η καλή κονόμα) και να βγει κανα ΕΣΠΑ πάλι να πετάνε τα 10 - 10 τα εκατομύρια€ παντού να πάρουμε και εμείς μερικά, να βάλουμε ότι λιφτ βρούμε όπου βρούμε.
Χιονοδρομική προοπτικη: cry them babis. 2032 με πολλά ΕΣΠΑ και κρατους λεφτά ναι μπορει και να γίνει
Υπερχιονοδρομικαρα η Βασιλιτσα. Aν κρίνουμε από το πόσο άχρηστα πήγαν τα 62.000.000€ σε Παρνασσό και Καλάβρυτα η μοναδική μας ελπίδα είναι να τα κάνουν όλα διαφορετικά
Bonus: Έχει αρχίσει να κουνιούνται "οικολόγοι" και οικολόγοι για να μπλοκάρουν κάθε επένδυση στη Βασιλίτσα
ΚΑΠΕΕΤΟΥΧ
Κέντρο Απασχόλησης Ευκατάστατων (για 3 ταξίδια με 15 ημέρες άδεια στις Άλπεις το χρόνο, ώστε να μην τους νοιάζει πόσο μπάχαλο είναι τα Ελληνικά για τα οποία δεν θα πάρουν ούτε μια μέρα άδεια και με το δίκιο τους) Ελλήνων Τουριστών Χιονοδρόμων
Όλοι πελάτες χιονοδρομικών είναι παιδιά. Όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου εκτός από τα Ελληνικά φροντίζουν έχουν ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ για όσους περισσότερους μπορούν. Παιδιά, Οικογένειες, Φοιτητές, Σκιερ "από το πρωί μέχρι να κλείσει", πουδρομανείς, πιστομανείς, Σκιερ των δύο ώρες σκι το πρωί δύο το μεσημέρι, σκιερ της μιας κατάβασης και απολαμβάνω τη θέα και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ να προσελκύσουν σε ένα φιλικό περιβάλλον με όλα εύκολα νέους σκιερ.
Προφανώς η φράση ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ είναι κάτι που τα Ελληνικά Χιονοδρομικά απέχουν έτη φωτός