konstantinos.giotis 0 Report post Posted December 16, 2008 Χρόνια πολλά Ρούλα, ότι επιθυμείς (με καθυστέρηση μιας μέρας) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted December 16, 2008 Πολύχρονες κορίτσια! ότι επιθυμείτε να το βρείτε! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 16, 2008 Περναει οντως καλα ο μαντραχαλος χρονια σου πολλα ρε φιλε,με υγεια!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 16, 2008 χρονια πολλα Αλεξ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 16, 2008 Χρόνια πολλά Alex Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 17, 2008 Αν και λίγο καθυστερυμένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από εμένα! Δυστυχώς είμαι εκτός Αθήνας και δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε internet (ή μάλλον ευτυχώς, θα ανεβάσω και φωτογραφίες από Πισοδέρι και Καϊμακτσαλάν ) οπότε έχω χάσει κάποια επαφή με το forum Και πάλι χρόνια πολλά λοιπόν και εύχομαι κάθε ευτυχία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted December 17, 2008 Δυστυχώς είμαι εκτός Αθήνας και δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε internet (ή μάλλον ευτυχώς, θα ανεβάσω και φωτογραφίες από Πισοδέρι και Καϊμακτσαλάν ) Όσο δεν έχουμε χιόνι για να τσουλήσουμε στα νότια, το ανέβασμα φωτογραφιών από χιονοδρομία στην βόρεια χώρα θα θεωρηθεί ψυχολογικός πόλεμος και απρόκλητη επίθεση στα νεύρα μας και θα τιμωρηθεί αυστηρά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 17, 2008 Χρόνια πολλά κούκλα(έστω και καθυστερημένα) Όσο δεν έχουμε χιόνι για να τσουλήσουμε στα νότια, το ανέβασμα φωτογραφιών από χιονοδρομία στην βόρεια χώρα θα θεωρηθεί ψυχολογικός πόλεμος και απρόκλητη επίθεση στα νεύρα μας και θα τιμωρηθεί αυστηρά. κύριε κύριε εγώ μπορώ να ανεβάσω είμαι εκτός χώρας? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted December 17, 2008 Χρόνια πολλά και με υγεία, κορίτσια και από μένα !!! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 17, 2008 Thnx a lot! Οι ευχές της γιορτής δεκτές ως τα γεννέθλια (έχετε ακόμα περιθώριο ως το Μάη λοιπόν) Δημητράκη περιμένουμε φωτό να δροσιστούμε τουλάχιστον εδώ στα νότια Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted December 17, 2008 Χρόνια σου πολλά και πολύ-πολύ καλά.Νά΄σαι παντα γερή και ορεξάτη και...πάντα μεσα σ΄όλα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted December 19, 2008 Χρόνια πολλά και στους δυο! Λίγο καθυστερημένα για τον Γιώργο (Geoka), αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και καλές κατεβασιές! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 22, 2008 Καλα Χριστούγεννα σε ολους ,να περασετε καλα με τις οικογενειες και τα αγαπημενα σας προσωπα. Χαλαρωστε ειναι ευκαιρια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted December 22, 2008 Τις καλυτερες ευχες απ' ολη την οικογενεια. Να σε χαιρεται που σ' εχει Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 22, 2008 Χρονια πολλά τρελό αγόρι .... Ξερεις... τα καλυτερα απο ολους μας και το φιλαράκι σου τον Παύλο Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted December 22, 2008 Χρόνια Πολλά με Υγεία φίλε, ότι επιθυμεις να το βρείς το 2009. Καλό χειμώνα και καλές κατεβασιές... τιμονιέρη... θα τα πούμε στα βουνά.... Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 22, 2008 χρονια πολλα στον ΑΝΤΡΑ του κλαμπ οτι επιθυμεις πατριδα να το βρεις που το εχεις βρει δηλαδη τι αλλο να θελεις πια; ;) Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted December 22, 2008 Χρονια πολλα μικρε Τιμο! Οτι επιθυμεις! Υγεια και φωτιση! Ακου 34.... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Maro 0 Report post Posted December 23, 2008 Χρόνια Πολλά Τίμο Με υγεία, γαλήνη, αγάπη και...... πολύ χιόνι !!!! Quote Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα. Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 23, 2008 Χρονια πολλα και ΚΑΛΑ φιλε, ο,τι επιθυμεις να το παθεις! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted December 23, 2008 και απο εμενα τις θερμοτερες ευχες Quote Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted December 23, 2008 Τις καλύτερες ευχές μου Τίμο!!! Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα με Υγεία και πολύ Αγάπη για σένα και όσους είναι εξαιρετικοί στην ζωή σου!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 23, 2008 Αδερφέ Τιμόθεε να τα χιλάσεις με υγεία, πολύ ευτυχία, αμείωτο χιούμορ και την απέραντη καλοσύνη σου να σε συνοδεύει πάντα! Καλά εσύ δε μας έλεγες πως είσαι 28 στα 27?? ...Τί έγινε? Πώς πέρασαν έτσι γρήγορα τα χρόνια? Μήπως πρέπει να ξεκινήσεις να βλέπεις κάποια πράγματα πιό σοβαρά?? ;) Άντε, γιατί βιάζομαι να σας....:-Ρ Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted December 23, 2008 Xρόνια πολλά ,πολλα, πολλά να τα εκατοστήσεις ,πάντα να σε αγαπούν οι φίλοι σου και όχι μόνο.... .... ...να είσαι γερός δυνατός και η ζωή σου να είναι πάντα όμορφη όπως τα βουνά που σκιάρεις....... Καλά όλα αυτά....αλλά έχω να καταγγείλω κάτι ......34??? Εχετε κάνει λάθος ....ο Τίμος είναι μόνο.....29......αυτό λέει συνέχεια..... .....ααααα... τώρα κατάλαβα... εννοεί μάλλον χωρίς τα ΣΚ ,τις εθνικές εορτες , τις καλοκαιρινές διακοπές.......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
icedim 0 Report post Posted December 23, 2008 Πολυχρονος φιλε Τιμο οτι ποθεις! Quote Share this post Link to post Share on other sites