ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 18, 2005 ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 18, 2005 Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα .. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 18, 2005 Χρόνια πολλά παιδιά και ότι επιθυμήτε... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted January 18, 2005 Χρόνια πολλά (Θάνο ) και σε όλους τους υπόλοιπους... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted January 18, 2005 Σας ευχαριστω ολους.... Με την σειρα μου να πω!! Xρονια πολλα σε ολους τους συνονοματους ... ολα να πανε δεξια...και να κανουμε σκι μεχρι τον ιουνιο!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 18, 2005 Παιδιά σταματήστε τις ευχές προς τον κακομοίρη από το Αίγιο διότι δεν δύναται να κεράσει από τσιγκουνιά....κακομοίρης σε όλα του ο καημένος. Θα πεί σε όλους ελάτε το Σ/Κ στο Χελμό να κεράσω και θα λείπει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 18, 2005 Mc ΑΛΕΞΗ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ! ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ.... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ :wink: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
I.T. 0 Report post Posted January 18, 2005 Χρόνια καλά κι από μένα με υγεία & τύχη! Quote Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού! Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted January 18, 2005 Χρόνια πολλά παιδιά με υγεία... :!: Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 18, 2005 Να είστε καλά όλοι σας ευχαριστώ πολύ όσο για το κέρασμα επιφυλάσσομαι για το ΣΚ ΥΓ Αλέξη για να μην νομίζεις ότι θα κάνω την πάπια εγώ θα ανοίξω μπουκάλι ΝΕΡΟ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 18, 2005 Σιγά θα πνιγούμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 18, 2005 εγώ θα ανοίξω μπουκάλι E ρε γλέντιαααααα. Παλι χάλια θα γίνουμε. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted January 18, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
antouan 0 Report post Posted January 18, 2005 Σ'ευχαριστώ φίλε Παναγιωτη καθως και τους υπολοιπους λιγους φιλους μου απο το snowclub για τις ευχες τους.Αύριο τα λέμε από κοντά Παρνασσό! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted January 18, 2005 Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα .. Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 20, 2005 Έστω και καθυστερημένα: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Θανάσηδες, Αθανασίες, Σάκηδες κλπ. Στους Jokey(τι θα γίνει με τα ούζα στο Γαλαξείδι, Thano, SakisBanskos και βεβαίως και στο Σάκη Αρναούτογλου. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 20, 2005 Στους Jokey(τι θα γίνει με τα ούζα στο Γαλαξείδι Τώρα έχει μόνο τσίπουρο ούζο από Μάιο και μετά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted January 31, 2005 Περαστικά στην vaggie που είχε χτυπήσει το χέρι της πριν 2 εβδομάδες και δυστυχώς το χτύπησε πάλι στο ίδιο σημείο την Κυριακή... Γίνε γρήγορα καλά !!! Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted January 31, 2005 Σ΄ευχαριστώ πολύ Tsaky. Ελπίζω ο γιατρός να μου πει καλά νέα. Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
didikos 0 Report post Posted March 8, 2005 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ SNOWCLUB, ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΗ... D Quote THINK POSITIVE ++ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 8, 2005 Και από εμένα χρόνια πολλά! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 8, 2005 Σας ευχαριστω αγόρια του forum...το ξερω οτι κατα βαθος μας λατρευετε... :oops: :oops: :roll: Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 8, 2005 Ναι ναι... κατα βάθος ναι....παρόλο που μας λέτε επιφανειακούς! Χρόνια πολλά .. Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 8, 2005 Τα παίρνω με κάτι χαζά σαν τη γιορτή της γυναίκας. Τι αηδίες είναι αυτές;Οι "καταπιεσμένες κακοποιημένες " γυναίκες βρίσκουν την ευκαιρία να νιώσουν ελευθερία για μια φορά τον χρόνο; Θεωρώ μια τέτοια γιορτή την απόλυτη προσβολή για τη γυναίκα. Δηλαδή για να βγει από το σπίτι πρέπει να θεσπιστεί ειδική γιορτή για κείνη; Αυτές οι γιορτές υποβιβάζουν την γυναίκα σαν άνθρωπο και φυσικά υποβαθμίζουν τον ρόλο της στη σύγχρονη κοινωνία.Είναι κάτι αντίστοιχο με την ηλίθια γιορτή των ερωτευμένων.Δηλαδή πρέπει να σου υποδεικνύει πότε θα ερωτεύεσαι πότε θα γιορτάζεις πότε θα αγαπάς και άλλες μ@λ@κίες. Η συγκεκριμένη γιορτή είναι γιορτή για τα διάφορα μαγαζάκια που πουλάνε λουλούδια "φτηνή" διασκέδαση είδη δώρωνκαι άλλα. Για μένα η γυναίκα γιορτάζει πάντα γιατί γουστάρει, είναι ανεξάρτητη και όχι ένα ανόητο πλασματάκι που της επιβάλουν γιορτές και διάφορες αηδίες. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να αναπτύξω καλύτερα το θέμα αλλά ελπίζω όλες να αγνοήσετε επιδεικτικά αυτή την γιορτή που ξαναλέω σας προσβάλλει σαν προσωπικότητες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted March 8, 2005 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ...) Μιας και πέφτει μεσα στη σεζόν δεν τη κάνουμε "Ημέρα της σκιερ γυναίκας" Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites