fileasfog 0 Report post Posted November 9, 2007 Χρονια πολλα νεκταριε,να σε χαιρεται η οικογενεια σου!! Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted November 9, 2007 Χρόνια σου πολλά Νεκτάριε ότι επιθυμείς και να σε χαίροντε οι γυναικάρες σου (και οι τρεις) Γιατί τρεiς;Χαρέμι έχει ανοίξει;Α!!,τώρα κατάλαβα.Εχει 2 ΚΟΡΑΚΛΕΣ. Χρόνια πολλά και καλά Νek,ό,τι επιθυμείς...ευχή μου. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 9, 2007 Χρόνια πολλά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 9, 2007 Χρόνια πάρα πολλά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 10, 2007 χρονια πολλα Νεκταριε πολυχρονος Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 10, 2007 Χρόνια πολλά Νεκτάριε! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου! Υγεία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 10, 2007 Πολύχρονος κι ευτυχισμένος! Να 'σαι πάντα γερός και χαρούμενος να σε χαίρονται οι γυναίκες σου κι εμείς όλοι! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted November 12, 2007 Εσύ <<από την Αυστρία>> χρόνια πολλά και πολύ καλά και γεμάτα υγεία και χιόνια...! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted November 12, 2007 Φιλαρακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...και εσυ μικροτερος εισαι τι γινεται ρε παιδι μου?Να ερθουμε Χανια για κερασμα? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 13, 2007 Ανδρέα χρόνια πολλά! Να είσαι γερός και πολύχρονος! Ο Ανδρέας είναι ένα πολύ αξιόλογο παιδί και να φανταστείτε πολλές φορές έχει έρθει από Βόλο στις συναντήσεις του συλλόγου Θεσ/νίκη αυθημερόν! Να ζήσεις φίλε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted November 13, 2007 Γερός και πολύχρονος!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 13, 2007 Χρόνια πολλά! Να είσαι γερός και πολύχρονος! από τα πιο ενεργά μέλη του συλλόγου μας Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 13, 2007 Ανδρέα, χρόνια πολλά με υγεία και ότι καλύτερο επιθυμείς. Ο Ανδρέας είναι ένα πολύ αξιόλογο παιδί και να φανταστείτε πολλές φορές έχει έρθει από Βόλο στις συναντήσεις του συλλόγου Θεσ/νίκη αυθημερόν!Πολύ σωστά. Ο Ανδρέας δεν χάνει εκδήλωση του συλλόγου όπου κι αν γίνεται. Κι όχι μόνο συναντήσεις για καφέ/φαγητό. Μακάρι να είχαμε περισσότερους σαν τον Ανδρέα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
estenough 101 Report post Posted November 13, 2007 Χρόνια πολλά αντρέα!! να τα εκατοστήσεις!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 13, 2007 Χρόνια Πολλά Όλγα. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 13, 2007 Χρονια Πολλα Αυστριακε στης μηχανης την πισω σελα, να σαι με μια κοπελα, στο snowclub, πες της, ελα γεμάτη χιονοτρελα. Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 13, 2007 Χρονια Πολλα κι απο μενα παληκαρι! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 13, 2007 Ανδρέα πολύχρονος κι ευτυχισμένος! Ό,τι επιθυμείς, ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά με πολύ χιόνι και πολύ σκι! Να περάσεις όμορφα τα γενέθλιά σου! Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 13, 2007 Πατριωτάκι χρόνια σου πολλά ότι επιθυμείς και το Πήλιο άσπρο μέχρι την Άλλη Μεριά (χωριό). Να είσαι πάντα καλά και με ανθρώπους που σε εκτιμούνε (snowclub) Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted November 13, 2007 Χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία! Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted November 13, 2007 Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια,αν και λιγο υπερβολικα,δεν εκανα και τιποτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 13, 2007 χρονια πολλα και απο μενα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 13, 2007 Χρονια πολλά Ανδρέα, οτι επιθυμείς,... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted November 23, 2007 Κωνσταντινε(MEMNONAS) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και λευκα....καλα μονο 11 χρονια μικροτερος σου ειμαι Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 23, 2007 Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε! Να είσαι γερός σαν τα ψηλά βουνά . Quote Share this post Link to post Share on other sites