Barbie 3 Report post Posted June 25, 2007 Έστω και καθυστερημένα... Να τα εκατοστήσεις Χρήστο Χρόνια Πολλά και Καλά, πάντα με υγεία Φιλικά, Βαρβάρα υ.γ. χρήστο, πολύ ωραία τα μέρη σου.... Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 25, 2007 Ευχαριστώ Βαρβάρα μου και για τις ευχές και για τα μέρη μου....... Άντε να μαζευτούμε σιγά σιγά για το δυήμερο του Συλλόγου!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted July 5, 2007 Δημητρη ,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ και ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ !!!!!! (ελπιζουμε και του χρονου να εχουμε τις προβλεψεις σου) Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 5, 2007 Πολύχρονος και ότι επιθυμείς Δημήτρη. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted July 5, 2007 Χρονια Πολλα Δημητρη το κερασμα στο Αλεποχωρι Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted July 5, 2007 Xρόνια σου πολλά και αυτυχισμένα και εδώ Μήτσο!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted July 5, 2007 Eυχαριστω παρα πολυ παιδια για τις ευχες σας! Εδω θα ειμαστε απο τον Σεπτεμβριο για να τα λεμε. Ελπιζουμε σε εναν καλο χειμωνα φετος με πολλα πολλα χιονια και μεγαλη χιονοδρομικη περιοδο! Καλες διακοπες αν και καποιους θα τους δω και απο κοντα στο Αλεποχωρι! Δημητρης Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 6, 2007 Καλες διακοπες αν και καποιους θα τους δω και απο κοντα στο Αλεποχωρι!Σιγά τις προσωπικότητες που θα δείς στο Αλεποχώρι Δημήτρη...μή χάσεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 12, 2007 Να τα εκατοστησεις !! Που χαθηκες?Καιρο εχεις να φανεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted July 12, 2007 Χρόνια πολλά , να τα εκατοστήσεις. Οτι ποθεις να γίνει πραγματικότητα! Που χαθηκες?Καιρο εχεις να φανεις. Ποιος μιλάει Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 12, 2007 Χρόνια πολλά κι από μένα! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted July 12, 2007 Χρόνια πολλά συνονόματε ! Να τα εκατοστίσεις Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
cmeletis 6 Report post Posted July 13, 2007 Ευχαριστω παιδια Να ειστε καλα ... Μεγαλωνουμε αλλα μυαλο δεν βαζουμε Anemar θα σε τηλεφωνησω σημερα ηραθα για παντα στα κοιταπια σου ξερεις εσυ και ειχα αρκετες δουλιτσες να διευθετησω Ευχαριστω και πάλι Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 13, 2007 Anemar θα σε τηλεφωνησω σημερα ηραθα για παντα στα κοιταπια σου ξερεις εσυ και ειχα αρκετες δουλιτσες να διευθετησω Ευχαριστω και πάλι Κατι πρεπει να αλλαξεις κατω απο το avatar σου... Τοπος...Χμμμ. Ελευσινα?? Παλια...... Και τωρα ξερεις,καθε Πεμπτη ,αντε καθε δευτερη Πεμπτη ,σε φορτωνω και Flocafe Αρετσους για χιονοσυζητησεις με χιονοτρελαμενους!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cmeletis 6 Report post Posted July 13, 2007 Κατι πρεπει να αλλαξεις κατω απο το avatar σου... Τοπος...Χμμμ. Ελευσινα?? Παλια...... Και τωρα ξερεις,καθε Πεμπτη ,αντε καθε δευτερη Πεμπτη ,σε φορτωνω και Flocafe Αρετσους για χιονοσυζητησεις με χιονοτρελαμενους!!! Done Τα αλλαξα οπως βλέπεις ολα ...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted July 13, 2007 Done Τα αλλαξα οπως βλέπεις ολα ...... Αχ αυτο το νερο στην "Μπαρμπουτα"..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 13, 2007 Χρόνια πολλά Μελέτη, τώρα το είδα :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 13, 2007 Χρόνια πολλά Μελέτη, τώρα το είδα :-) Οτι και οποτε σε συμφερει τα βλεπεις μου φαινεται Μελετη Χρονια πολλα και απο μενα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 13, 2007 όχι, σήμερα απλά δεν έχω τόση δουλειά και αλωνίζω στο forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted July 13, 2007 Xρόνια πολλά Μελέτη! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted July 18, 2007 Χρόνια σου πολλά Σωτήρη! Υγεία και ότι επιθυμείς φίλε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted July 18, 2007 Να τα εκατοστησεις φιλε.. οτι επιθυμεις, με υγεια πανω απ ολα και με ατελειωτα γουστα στα βουνα Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 18, 2007 Φίλε soto...,έχω πετύχει και διαβάσει κάμποσα posts σου στο διάβα μου στο φόρουμ..... Χρόνια Πολλά και καλά, ότι επιθυμείς!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 19, 2007 Με μια μερα διαφορα (ειμαι μεγαλυτερος σου κατα μια μερα ), ΑΔΕΡΦΕ, σου ευχομαι να ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΓΛΥΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (στα βουνα κ τους καμπους).. Σωτήρη, παντα αγκαλια με τα/τους αγαπημενα/ους σου! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 19, 2007 Σωτήρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γεμάτα ΥΓΕΙΑ & ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ Και απ' ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενα του Κωστή πρέπει να έχεις και μια πολύ γλυκιά οικογένεια. Να σε χαίρονται και να είστε πάντα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!! Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites