giorgosL 0 Report post Posted June 1, 2006 1)MIK 2)JEY 3)NICKEL 4)HELEN 5)Χρήστος Λάππας 6)Ηλίας Αδάμ +1 7)------||-------- 8)zox (βρουμ βρουμ) tongue.gif tongue.gif 9)giorgosL Ο μόνος λόγος που την προτείνω είναι ότι έχει χρόνους οπότε έχει πολύ ωραίο ανταγωνισμό μετά από μένα που θα είμαι πρώτος αν δεν έρθει ο Ιάσωνας. Παντως οταν Μιχαλη τερματισεις θα σου εχω ετοιμασει ενα βαρυ πικρο καφε της παρηγοριας αφου θα εχω ηδη τελειωσει με τον αγωνα-φαρσα..... Ειπαμε..... Η μετριοφροσύνη έχει θέση σε άλλες περιστάσεις δαρκα δαρκα Ελα να μπαινουμε στο κλιμα του ανταγωνισμου σιγα σιγα!! "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted June 1, 2006 Tην Τετάρτη 7 Ιουνίου 8.30 το βράδυ είναι καλά να σας σκίσω στην πίστα που είχαμε πάει? ....και ποιά είναι αυτή η πίστα; γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν ξέρουν. Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted June 1, 2006 ....και ποιά είναι αυτή η πίστα; γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν ξέρουν. Τουλάχιστον να ξέρουμε πού θα μας συμβεί αυτό.... Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 1, 2006 Τουλάχιστον να ξέρουμε πού θα μας συμβεί αυτό.... Οπου γαμος και χαρα...η Βασιλω πρωτη! Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted June 1, 2006 Οπου γαμος και χαρα...η Βασιλω πρωτη! Φιλικα ΜακηςΜ Εγώ εκπροσωπώ τα μέλη του Συλλόγου, δεν έχω ίδιο ενδιαφέρον...αλλά να μην γνωρίζω που λαμβάνουν χώρα τα τεκταινόμενα;; Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 1, 2006 Το παραπανω εγινε edited απο το moderating team! Παρακαλεισθε να μην γραφετε ποστ μονο με emoticons και μονολεκτικες απαντησεις Τhe moderating Team Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted June 2, 2006 Η πίστα βρίσκεται στην έξοδο της Αττικής Οδού στην Λ. Μαραθώνος, για την ακρίβεια λίγο πιο μέσα από την Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα, δίπλα από το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ. Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted June 2, 2006 1)MIK2)JEY 3)NICKEL 4)HELEN 5)Χρήστος Λάππας 6)Ηλίας Αδάμ +1 7)------||-------- 8)zox (βρουμ βρουμ) tongue.gif tongue.gif 9)giorgosL 10)nanad +1 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια έξοδο της Αττικής Οδού θα βγω? και πως ονομάζεται το "μαγαζί" για να το βρω αν χαθώ... Φιλικά Νανά ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 2, 2006 Tην Τετάρτη 7 Ιουνίου 8.30 το βράδυ είναι καλά να σας σκίσω στην πίστα που είχαμε πάει? ΜΙΚ, αν μπορείς, παράθεσε τον δεσμό με την ιστοσελίδα της πίστας. Αν θυμάμαι καλά, είχε και χάρτη για την πρόσβαση. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted June 2, 2006 Συγνώμη βρε παιδιά αλλά δεν υπήρχε κάτι άλλο πιο κοντά ή έστω πιο εύκολα προσβάσιμο σε όλους; είναι και μερικοί που δεν διαθέτουν αυτοκίνητο! φιλικά Vouli Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 2, 2006 Συγνώμη βρε παιδιά αλλά είναι και μερικοί που δεν διαθέτουν αυτοκίνητο! φιλικά Vouli Ε, πάρε κάρτ... φιλικά Voulis Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 2, 2006 Μπορουμε να οργανωσουμε ενα pick up point σε καποιο μετρο (Αμυνα; Χαλανδρι; και εμεις που μενουμε σχετικα κοντα να κουβαλησουμε 3-4! Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 2, 2006 ατιμε ΜΙΚ μας εφαγες τις πουδρες τον χειμωνα θα χασω και το καρτ ? τετοια ωρα δινω ενα μαθημα!!!! αν το κανουμε Πεμτη? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted June 2, 2006 τετοια ωρα δινω ενα μαθημα!!!! Στη δικη σου σχολη δεν εχετε καταληψη;;; τσ τσ τσ .... "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 4, 2006 1)MIK 2)JEY 3)NICKEL 4)HELEN 5)Χρήστος Λάππας 6)Ηλίας Αδάμ +1 7)------||-------- 8)zox (βρουμ βρουμ) tongue.gif tongue.gif 9)giorgosL 10)nanad +1 11)Νickel +1 Aλλα το παιχνιδι δε παιζει στους χρονομετρημενους γυρους... Αλλα στη μαχη σωμα με σωμα... οποιος εχει τρεξει μαζι μου γνωριζει... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted June 4, 2006 3)NICKEL 11)Νickel +1 Έχετε γίνει πολλοί?!! Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 4, 2006 Ενδιαφερουσα κατασταση... Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted June 4, 2006 MakisM θα είσαι και εσύ στον αγώνα? Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να τον χάσω! Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted June 4, 2006 Μέχρι κι εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι να έρθω να κάνω εξέδρα.. Παρακαλώ πολύ όποιον ενδιαφέρεται να με μεταφέρει στον τόπο του εγκλήματος να επικοινωνήσει μαζί μου.. Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 4, 2006 Μέχρι κι εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι να έρθω να κάνω εξέδρα.. Παρακαλώ πολύ όποιον ενδιαφέρεται να με μεταφέρει στον τόπο του εγκλήματος να επικοινωνήσει μαζί μου.. με τι αντιτιμο? Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted June 5, 2006 με τι αντιτιμο? Depends on bargains.. Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted June 5, 2006 1)MIK 2)JEY 3)NICKEL 4)HELEN 5)Χρήστος Λάππας 6)Ηλίας Αδάμ +1 7)------||-------- 8)zox (βρουμ βρουμ) tongue.gif tongue.gif 9)giorgosL 10)nanad +1 11)Νickel +1 12)Thanos (?) αν ερθω εγω παντως θα ερθω αδειος!!! αρα!!!μπορω να παρω καποιον!!! Να βγαλουμε και τα εξοδα ρε αδερφε!!! (δεν αναφερομαι στον αποκληρομενο αδερφοαλλα γενικα!!!) ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted June 5, 2006 Έχουμε έρθει σε κάποια επαφή με την πίστα; Έψαξα και βρήκα το παλιό post για την συνάντηση που είχε γίνει τιν Μάιο του 2004 αλλά δεν έδινε πληροφορίες για την πίστα παρά μόνο για το που βρίσκεται. Μήπως ο Κος ΜΙΚ που είχε ανοίξει το συγκεκριμένο post μπορεί να βοηθήσει ;;; Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 5, 2006 Ναι Ηλία ρε τον λάδωσα να σας δώσει τα καρούλια.. Λοιπόν στη μάχη σώμα με σώμα θα σκίσουμε τον Nickel (ονειρεύομαι την προσπέραση Hakinnen στον Schumacher με ανάμεσά τους έναν άσχετο τον στο spa το 2002. Θα είσαι ο άσχετος το ερώτημα είναι ποιός θα είναι ο Hakkinen και ποιος ο Schumi). Ιάσων τι λες Απλά παιδιά κατά τις 8.00 εάν είναι δυνατών να είμαστε εκεί γιατί πλακώνει κόσμος και πρέπει να οργανωθούμε(καλά τώρα βρήκες...) Pefto επίτηδες το κάναμε. Θα προλάβεις όμως τον τελικό κατά τις 10.00...να αρπάξεις και συ www.kartland.gr Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 5, 2006 μηπως θα αλλαξετε μερικοι μερικοι Nicknames??? μετα...?? ΟΕΟ Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites