ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted May 29, 2006 Συζητώντας πρόσφατα με κάποιο μέλος του Συλλόγου έπεσε η ιδέα για επανάληψη της συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί προ δύο ετών στην πίστα cart που βρίσκεται στην Παλλήνη. Όσοι είχαν παρεβρεθεί τότε πρέπει να θυμούνται πως είχαμε περάσει μια καταπληκτική βραδυά καθώς ο συναγωνισμός εντός πίστας ήταν έντονος και το κλίμα γενικά πολύ όμορφο. Μιας και δεν έχει ανακοινωθεί η επόμενη συνάντηση στην Αθήνα ρίχνω αυτή την ιδέα προς συζήτηση. Φιλικά Ηλίας Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted May 30, 2006 Συμφωνώ να κάνουμε την συνάντηση εκεί ή ακόμα και στην πίστα στο Ελληνικό. Είναι κάτι που θα μας τσιτώσει λιγάκι (με την καλή έννοια), θα μας μαζέψει με ενδιαφέρον και θα κάνουμε και κάτι διαφορετικό. Εγώ προτίνω να γίνει την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη ή Πέμπτη. Τι λέει το Δ.Σ.? Φιλικά Νανά ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted May 30, 2006 Και γιατί όχι... Αν είναι καθημερινή έχουμε και πολλά προτερήματα όσον αφορά τιμές και χρόνο εντός πίστας. Θα επικοινωνήσω και θα ενημερώσω ανάλογα. Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 30, 2006 Πάρα πολύ καλή ιδέα, εδώ και τόσο καιρό δεν είχα κανένα ατυχηματάκι Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted May 30, 2006 ΝΑΙ! ΚΑΡΤ! όπωσδήποτε! έχω μάθει και μερικά καινούρια κολπάκια και θέλω να τα εφαρμόσω ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 30, 2006 Ωραια πιστα ειναι και στις Αφιδνες... με παρεα ειχαμε κλιση(ξερω ακομα το βουνο σκεφτομαι) τη πιστα μονοι μας και καναμε και εκκινηση με φαναρια κανονικα Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted May 30, 2006 ...είχαμε περάσει μια καταπληκτική βραδυά καθώς ο συναγωνισμός εντός πίστας ήταν έντονος ... Ωραια ιδεα, για να περασουμε ευχαριστα καποιο ζεστο βραδυ καλοκαιριου! Μηπως να βγαιναμε και εκτος πιστας να τους τραλλανουμε ολους??? «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted May 30, 2006 Εντάξει Γιώργο...μας έπεισες, είσαι για τα σίδερα...και πάρε και τη Χρύσα μαζί σου Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted May 30, 2006 Μεσα κι εγω! Ποτε; Αντε να εκτονωθουμε λιγο...! "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 30, 2006 Αν και δεν ξέρω να οδηγώ, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Μέσα και εγώ λοιπόν. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 30, 2006 μολις ρωτησα την μαμα μου και μου ειπε οτι αν πειτε οτι θα ειστε καλα παιδια θα με αφησει να ερθω... γιατι ειμαι μικρος και ειπαμε απο μικρο και απο τρελλο... Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted May 30, 2006 μολις ρωτησα την μαμα μου και μου ειπε οτι αν πειτε οτι θα ειστε καλα παιδια θα με αφησει να ερθω... Μάλλον σε βλέπω να μην έρχεσαι Υ.Γ. Την πίστα της Παλλήνης την πρότεινα γιατί γνωρίζουμε πως υπάρχει η δυνατότητα τηλεμετρίας, κάτι που κάνει τον συναγωνισμό ακόμα πιο έντονο οέοοο Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 30, 2006 Κατι σαν το Σουμαχερ δηλαδη; Αν εχουμε τον πρωτο χρονο παρκαρουμε στη μεση της πιστας Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 30, 2006 μολις ρωτησα την μαμα μου και μου ειπε οτι αν πειτε οτι θα ειστε καλα παιδια θα με αφησει να ερθω... γιατι ειμαι μικρος και ειπαμε απο μικρο και απο τρελλο... Ωχ...Είδες από κοντά τον Αλέξη; Είναι κολλητικό;; Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted May 31, 2006 Για ασχοληθείτε εκεί πέρα με τα γεράματά σας και αφήστε μας να χαρούμε την εφηβεία μας...άντε μπράβο... Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted May 31, 2006 μολις ρωτησα την μαμα μου και μου ειπε οτι αν πειτε οτι θα ειστε καλα παιδια θα με αφησει να ερθω... γιατι ειμαι μικρος και ειπαμε απο μικρο και απο τρελλο... Αντι για καρτ δεν μας φερνεις κανενα καινουργιο μοντελο να δοκιμασουμε...και θα το προσεξουμε μην ανησυχεις..... ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted May 31, 2006 καλα αν πας εσυ θαρθω και γω να μαθω Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 31, 2006 kostasmercedes!!!! Μην ξεχασεις το Ski-bag option, παιρνει 1 ζευγαρι σκι μεσα απο τον τεμπελη του πισω καθισματος!! Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted May 31, 2006 Μάκη, το kostasmercedes είναι υποθετικό...το kostasκλούβας όμως είναι υπαρκτή εναλλακτική λύση... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 31, 2006 Χεμ χεμ, καλό το καρτ αλλά και ένα 5Χ5 ή 8Χ8 δεν παίζει; Να μπαίνουμε στο πνεύμα του Μούντιαλ... JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 31, 2006 To αδερφακι απο 8χ8 μαλλον δημιουργησε σοβαρο προβλημα στο γονατο... εν αναμονη της μαγνητικης ειναι ξαπλα 1 εβδομαδα τωρα.... καρτ και ρακετες το καλοκαιρακι... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 31, 2006 Tην Τετάρτη 7 Ιουνίου 8.30 το βράδυ είναι καλά να σας σκίσω στην πίστα που είχαμε πάει? 30 Άτομα? Ο μόνος λόγος που την προτείνω είναι ότι έχει χρόνους οπότε έχει πολύ ωραίο ανταγωνισμό μετά από μένα που θα είμαι πρώτος αν δεν έρθει ο Ιάσωνας. Η μετριοφροσύνη έχει θέση σε άλλες περιστάσεις. Nickel θα κλάψεις Πάμε Θέσεις MIK JEY NICKEL HELEN ..... Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 31, 2006 Πάμε Θέσεις MIK JEY NICKEL HELEN Χρήστος Λάππας ..... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted May 31, 2006 1)MIK 2)JEY 3)NICKEL 4)HELEN 5)Χρήστος Λάππας 6)Ηλίας Αδάμ +1 7)------||-------- Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted May 31, 2006 1)MIK 2)JEY 3)NICKEL 4)HELEN 5)Χρήστος Λάππας 6)Ηλίας Αδάμ +1 7)------||-------- 8)zox (βρουμ βρουμ) 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites