MakisM 3,965 Report post Posted January 12, 2009 ....Για σαφή για έγκαιρη πληροφόρησή σας σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες στο ΧΚΠ βλέπετε κάμερες: Φτερόλακκα από την πίστα 6, στα 1800 μέτρα εδώ από Κελάρια 1950 εδώ και στη βάση του Περικλή εδώ τρέχοντα μετεωρολογικά στοιχεία από κορυφή ΗΡΑΚΛΗ εδώ Υποθετοντας οτι τα 'εδω' ειναι hyperlinks, hyperlinks γιοκ Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 12, 2009 και ο σταθμος στην βαση του Περικλη παει πεταξε.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 13, 2009 Τελικά Μάκη το χκπ εχει κρατήσει την νομική ευθήνη, την διαχείρηση μεντια και χορηγών και τα λογιστικά. Ο Παπαγυρόπουλος το 1950 και ο Ακτωρ τα υπόλοιπα. ΤΙς ενοικιάσεις που τις εχει δώσει? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 13, 2009 Σε μια αποδειξη που ειδα εγραφε Π@π@ργυροπουλος.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
arvii 0 Report post Posted January 13, 2009 και ο σταθμος στην βαση του Περικλη παει πεταξε.... ...λες και δούλευε! Quote Η ΕΤΑ μας ξέσκισε... όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 14, 2009 Δωστε μια ενημερωση για το τι εγινε σημερα πανω... Δεν ειναι δυνατον να εξαφανηστικαν 30 ποντοι χιονιου... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 14, 2009 τι εμαθες Παναγιωτη ???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted January 14, 2009 Δωστε μια ενημερωση για το τι εγινε σημερα πανω... Δεν ειναι δυνατον να εξαφανηστικαν 30 ποντοι χιονιου... Πρεπει να εβρεχε όλη νυχτα. Αλλα καλυτερα ας γραψει καποιος με πιο εγκυρες πηγες Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 14, 2009 Ξέρει κανείς αν η περιφερειακή από Κελλάρια προς Φτερόλακκα είναι ανοικτή και προσβάσιμη ?? (λίγες πετρούλες δεν ενοχλούν) Φιλικά gtsap Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted January 14, 2009 Ξέρει κανείς αν η περιφερειακή από Κελλάρια προς Φτερόλακκα είναι ανοικτή και προσβάσιμη ?? (λίγες πετρούλες δεν ενοχλούν) Φιλικά gtsap Την προηγούμενη Κυριακή ήταν και με αρκετό χιόνι μάλιστα. Καθόλου πέτρες. Με τις βροχές δεν ξέρω τι απέμεινε. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση. Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 14, 2009 Φτερολακκα Off. κελαρια το βραδυ εβρεχε δυνατα , το χιονι εχει μαλακωσει... υπομονη.... (λεγαμε και αν θα φτασουν οι ποντοι...) Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 14, 2009 geo ,που εισαι........geo ????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 14, 2009 Η εικόνα από τις κάμερες είναι απογοητευτική, αλλά περισσότερο χάλια πρέπει να είναι η ποιότητα του χιονιού Όλα αυτά με το μάτι βέβαια .......έλεγα να ανέβω αύριο άλλα άκυρο , ίσως παρασκευή ΓΕΟ;;;;; Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
lpd 15 Report post Posted January 15, 2009 Για Σ/Κ πώς το βλέπετε;Αξίζει τον κόπο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted January 16, 2009 (edited) Παρασκευή, 16-01-2009 ΚΑΙΡΟΣ Προβλέπεται ένα πολύ καλό χιονοδρομικό Σ,Κ. Λιακάδα, ΒΔ άνεμοι πιθανόν ισχυροί την Κυριακή . Παρ’όλη την ταλαιπωρία του χιονιού από τους ισχυρούς νοτιάδες με την «αφύσικη» βροχή του διήμερου 13,14/1/09, προβλέπεται κανονική λειτουργία όλων των πιστών και όλων των αναβατήρων του ΧΚΠ. Δεν υπάρχουν πέτρες στις πίστες . Το χιόνι «κάθισε» , μαλάκωσε και ευτυχώς με το βοριαδάκι ξαστεριά λιακάδα παγώνει και διατηρείται. Πάντως εάν δεν έχουμε νέες χιονοπτώσεις θα μας «εγκαταλείψει» πρώτα ο Οδυσσέας, και τα χαμηλά Αφροδίτη, Ήρα. Το λούκι Αίολος – Περικλή θα είναι το τελευταίο που θα μείνει χωρίς χιόνι . ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ -ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ -ΠΙΣΤΕΣ Ετοιμότητα όλων των αναβατήρων (13/13 +4 baby) και όλων των πιστών. Καθημερινή λειτουργία (καιρού επιτρέποντος) Φτερόλακας, συνδετικού ,Δία, Ηρακλή. Είναι ευκαιρία αυτό το Σ,Κ με καλή ορατότητα να επισκεφτείτε τους αναβατήρες Οδυσσέα, Δία και τις πίστες Περιφερειακή, Σαχάρα. Για τους μη χιονοδρόμους λειτουργούν για βόλτα οι αναβατήρες ΑΦΡΟΔΙΤΗ , ΕΡΜΗ, ΗΝΙΟΧΟΣ, ΗΡΑ , καθώς επίσης και 4 baby lift για όσους θα ήθελαν να κάνουν τα πρώτα τους χιονοδρομικά βήματα . Έναρξη λειτουργίας ΧΚΠ ώρα 08.00 (Σ,Κ, αργίες) και 09.00 (καθημερινές), Τελευταία άνοδος αναβατήρα χιονοδρόμων ώρα 16.00, Τελευταία κάθοδος τηλεκαμπίνας Αφροδίτης ώρα 17.00 Ολοήμερο σκί στην Φτερόλακα , το ερχόμενο σαββατόβραδο την 17/01/2009. Γιορτάζουμε το OPENING SNOWPARK FTEROLAKA .Υπέροχη μουσική από dj Anapiro και Yo ko’no . Νυκτερινό σκί σε Παν(Τκ 10) και Πυθία(Τκ 14) με τον πρωτοποριακό φωτισμό POWERMOON.Για το Νυκτερινό (από 17.30 έως «όσο αντέξετε» ) ισχύει και το ημερήσιο ή το απογευματινό (μετά 13.00 ώρα) εισιτήριο ΔΡΟΜΟΙ Όλοι οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί,δεν χρειάζονται αλυσίδες . Οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι ΠΑΝΤΑ με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Edited January 16, 2009 by Χ.Κ.Π. Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted January 17, 2009 Παρασκευη 16-1-09 Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted January 17, 2009 Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009 Χρόνια πολλά στους Αντώνηδες και τις Αντωνίες! Εξαιρετική η σημερινή μέρα για σκι. Ηλιοφάνεια από το πρωί με θερμoκρασίες από -1C έως +4 C. Η ποιότητα του χιονιού μέχρι τις 11:30 ήταν άριστη, σκληρό, ότι έπρεπε για υψηλές ταχύτητες. Από τις 12:00 και μετά τόσο η ζέστη, όσο και η μεγάλη αύξηση των χιονοδρόμων μαλάκωσαν το χιόνι και χάλασαν την ποιότητά του. Γι αυτό πρέπει να ξέρετε ότι κάτι μέρες σαν την σημερινή, αξίζει κανείς να έρθει νωρίς στο βουνό, για να ευχαριστηθεί τόσο την ποιότητα του χιονιού, όσο και την άνεση στους αναβατήρες αφού η προσέλευση των χιονοδρόμων είναι μειωμένη! Κατά τα λοιπά για ακόμη μια μέρα λειτουργούσαν όλοι οι αναβατήρες και όλες οι πίστες. Προσοχή όμως χρειαζόταν στο απότομο του Ηρακλή, στο απότομο του Οδυσσέα, στην πίστα Ηνίοχος (Νο6) και στην πίστα 7α γιατί υπήρχαν σημεία με πέτρες. Οι δρόμοι πρόσβασης ήταν πεντακάθαροι και δεν χρειάζονταν αλυσίδες. Και λίγες φωτογραφίες… Νωρίς το πρωί με την εξαιρετική ποιότητα χιονιού! Η πίστα Σαχάρα καλυπτόταν από ένα φύλλο κρούστας… σκέτη απόλαυση! Στη Φτερόλακκα όλες οι πίστες ήταν υπέροχες! Με πρώτη και καλύτερη την Ηνίοχος (Νο6) Αλλά και η πίστα Παν (Νο10) δεν πήγαινε πίσω… προς τέρψη των αρχαρίων! Πιο δίπλα κάποια κοριτσάκια παίρνουν τα πρώτα τους μαθήματα στο σκι. Ελπίζουμε να τους άρεσε και να μας ξανάρθουν! Και δυο φωτογραφίες από τα Κελλάρια, αργά το μεσημέρι. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Σήμερα το απόγευμα ξεκινά η λειτουργία του snowpark της Φτερόλακκας. Μικροί και μεγάλοι freestyler θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε μικρά και μεγάλα rails, πυραμίδες, c-rail, picnick table, wall ride, kicker, rainbow-rail και διάφορα άλλα. Αν και το πάρκο ήταν ανοιχτό από το πρωί, το επίσημο opening θα γίνει από τις 17.30 εως 20.30 κάτω από τους ολοκαίνουργιους προβολείς power moon της αναβαθμισμένης Φτερόλακας. Στις 21.00 θα ακολουθήσει τρελλό πάρτυ στο σαλέ της Φτερόλακας με τους απαιτούμενους dj Anapiro και Yo ko’ono (Ninja TV), και πολλές άλλες εκπλήξεις... Σας περιμένουμε όλους!!! Το πάρκο θα λειτουργεί καιρού επιτρέποντος καθημερινά υπό την επίβλεψη του Γιώργου Φελέκη, Σπύρου Μπελόνια και Γιώργου Ουζούνη. Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted January 17, 2009 (edited) γειά σας μετά απο πολύ καιρό! Ανέβηκα χτές Παρνασσό μετά απο 3-4 χρόνια (πριν 2χρ ειχα παει μονο φτερολακα), μονο χτές μπορούσα, οπότε είπα να το ρισκάρω, (με τα αναγραφόμενα 25 cm χιονιού ήταν ένα ρίσκο σύμφωνα με τα δεδομένα που ηξερα) σας πληροφορώ ότι εντός όλων των πιστών δεν είχε ούτε ΕΝΑ πετραδάκι. Φαινεται σαν να εχει πολυ περισσότερο χιονι απο οτι γράφουν οτι εχει - και αυτό προφανώς επειδη έχει γίνει πολύ πολύ δουλειά για να μείνει έτσι. - πραγματικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν για πρώτη φορά είδα ολο το βουνό πατημένο (απο το τετραθέσιο ώς το δεξί τριθέσιο εναέριο).... και μάλιστε με γραμμές χαρακιές όχι όπως νάναι. Συγχαρητήρια κ.Δρίβα (και σε όλους τους εργαζόμενους), μιας και όπως φαίνεται στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρονια μπορεί πολλά πράγματα να μενουν ίδια, αλλά τουλαχιστον στο ΧΚΠ κάποια άλλαξαν. Πρώτη φορά είδα τόσες σημάνσεις, και πρώτη φορά κιόλας μπορεσα να καταλάβω ποιά πίστα είναι πια (σε ονόματα) ... και να σκεφτείτε οτι πηγαινω απο 3 χρονών σε αυτό το χιονοδρομικό!!! (απο παλιά, με κλαουδάτο, απο καλλιμάρμαρο με την μητέρα μου). Έχω πάει σε πολλά χιονοδρομικά και στο εξωτερικό Γερμανίες και Αυστρίες, και θεωρώ την οργάνωση απο όσα μπορεί κανείς να δεί με μια ματιά, τουλάχιστον αντάξια. Αφου πάμε κάπου για να χαλαρώσουμε και για να ξεσκάσουμε, μας αξίζει να υπάρχει μια κατάσταση που να μη θυμίζει τα ίδια χάλια που μας περιμένουν στην Αθήνα... Η αλλαγή απο το προηγούμενο στάδιο κατάθλιψης το οποίο υπηρχε στο ΧΚΠ μέχρι αυτό που υπάρχει σήμερα, αποκλείεται να μην συνοδεύτηκε απο ατελείωτες προσωπικές ώρες ενασχόλησης και δημιουργίας πλάνων.... Εδώ μιλάμε για άλματα αλλαγής... Επίσης ένιωσα άλλη ατμόσφαιρα και απο πλευράς προσωπικού! (πίστας λιφτ καμπίνας κτλ) και σε αυτό θα πρέπει να έχει γίνει σίγουρα παρέμβαση/καθοδήγηση! Μπράβο. για την κατάσταση του χιονιού τις πρώτες δυο ώρες ήταν παγάκι εντελώς σε όλα τα σημεία, - παγάκι σαν πέτρα-τόσο πολύ, οπότε ήθελε ΠΟΛΥ προσοχή και ακονισμένα σκι. δεν το συνιστώ για αρχάριους που πέφτουν συνέχεια είτε σκι είτε snowboard.... απο το 3ωρο και μετά, η διηράνεια η πίστα δηλαδή του τετραθέσιου, επειδή όλοι πηγαιναν απο εκεί, απέκτησε μια επιφάνεια πουδρίτσας (απο το παγωμένο χιόνι που ξυνόταν απο τα πέδιλα) η οποία έδεσε και έγινε μετά σαν φρέσκο χιόνι. κατά τις 13.00 το χιόνι πηγε να γίνει σούπα, και άρα το σκι ήταν πιο ξεκούραστο και χωρίς ρίσκο (για μένα που κάνω snowblades, και με ιστορία τραυματισμού απο δέστρα που δεν άνοιξε σε υψηλή ταχύτητα, και δεν ειμαι και σε σούπερ φόρμα αθλήτριας) πάντα μιιλάμε για την πίστα διηράνεια αλλά και σε όσες εκείνη διαχωρίζεται μετά. νομίζω παντού αλλού στην πίστα του τετραθέσιου Κελλαρια δηλαδή, οπου δεν πηγαινε ο λιγος/μέτριος κόσμος που υπήρχε, το χιόνι είχε παραμείνει σκληρό σαν πέτρα, δηλαδή αδιαπέραστο - δεν εχει μονο μια κρουστίτσα δηλαδή παγωμένου είναι ΟΛΟ παγος. - στις 14.00 άρχισαν σε κάποια σημεία να φαίνονται διαφορετικοί χρωματισμοί στο χιόνι, δηλαδή άρχισε να γίνεται μπέζ, - πράγμα που δείχνει το οριακό σημείο- παρόλα αυτά ΠΟΤΕ δεν πέρασα πάνω απο ΚΑΜΙΑ πέτρα. μάλλον αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της λείανσης που είχε κάπου σημειωθεί...(και δεν ήξερα τι είναι) γλύτωσα το "χρατς - αχ!" που μου είχε τυχει αρκετά άλλες χρονιές όπου αναγραφόντουσαν τόσα εκατοστά ή και περισσότερα!!! μάλιστα απο τότε δεν έκανα σέρβις πια στα snowblades μου μιας και έλεγα, δε βαριέσαι τζαμπα λεφτά, παλι έτσι θα γίνουν!!!. ε τώρα θα ξέρω οτι αξίζει να τα κανω σερβις χοχχο ! καιρό - είχε ήλιο έκανε ζέστη το πρωι εκανες χωρίς γάντια (ιδρωναν) / (μετά μόνο λογω παγου τα εβαλα μηπως και επεφτα) μετά ειχε λιγο ομιχλη κατα καιρούς η οποία μια ανοιγε μια εκλεινε, και μετα συνεχεια λιγο συνεφια αλλα με φουλ ορατότητα! τέλεια δηλαδή, να μην μας καούν και τα μάτια απο τον ήλιο. μετά κρυωσε πάλι λίγο λόγω της συννεφιάς. για τις επόμενες ημέρες. αν εχει την ιδια θερμοκρασία μαλλον δεν θα αλλάξουν πολλά, πάντως τα σημεία discoloration ήταν ελάχιστα και δεν ήταν σε σημεία κομβικά, οπότε πολύ εύκολα σε περίπτωση αν χαλάσουν να αλλάξουν λίγο την σήμανση της πίστας για να αποφευχθούν. δηλαδή μια χαρά θα μπορεί κανείς να κάνει θαυμάσιο σκι και χωρίς να ξαναχιονίσει. (αν δεν ανέβει η θερμοκρασία!) (Κελλάρια - στα "απάτητα" το χιόνι μοιάζει "απάτητο" αλλά στην ουσία δε μπορείς να κάνεις "απάτητο" καθώς είναι π α γ ω μ ε ν ο . όχι επειδή έχει πέτρες αλλα μόνο και μόνο για αυτό - δηλ όσοι θελουν αυτό να αποφυγουν να ανέβουν) snowboard, εγώ τους λυπήθηκα, γιατί κάθε πέσιμο πόναγε όλες τις πρώτες ώρες.. αν δεν έκανα σοβαρή οικονομία θα πήγαινα ξανά αύριο - αλλά θα περιμένω πάλι μια καθημερινή! Edited January 17, 2009 by Maryblue Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 17, 2009 Μπράβο είσαι πολύ αναλυτική ! ακριβώς έτσι ήταν σήμερα... αλλά καλού κακού δεν κάνουμε άλλο ένα pray for snow party? για να είμαστε σίγουροι για μέχρι τον Μάρτη;;; Είμαι και εγώ από αυτούς που δεν τους αρέσει να γκρινιάζουν (συνέχεια... Έλεος) Στο ΧΚΠ άλλωστε γνώρισα το σκι και έμαθα, όσο έμαθα... αρκετά για να το απολαμβάνω! Αυτό είναι η βάση μου και πάντα εκεί θα ξαναγυρίζω... Πατρίδα! (με την γενικότερη έννοια) Έχω πάει στο εξωτερικό -με οικονομικούς τρόπους πλην όμως στα καλύτερα! Δεν έχει νόημα να πω πως στις Άλπεις είναι τόσο μπροστά... Προσπάθεια και εδώ γίνεται (επιτέλους & ευτυχώς). Άλλωστε είναι γνωστό και το αποδεικνύουμε καθημερινά, ότι είμαστε λαός (ελαφρώς) "τεμπελχανείο" και οι μεν και οι δε οι μεν: ο κόσμος που δεν ξεκουνιέται από τις καφετέρειες * και οι δε: οι ασχολούμενοι με το θέμα που σίγουρα λένε καμιά φορά "Ωχ! Αδερφέ αρκετά κάναμε... κουραστήκαμε και σήμερα κλπ. (* ή δεν γεμίζει το τετραπλό και το τριπλό σε ώρες ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ αιχμής για να είναι απλά με την παρέα του... έτσι απλά! Αυτοί δεν είμαστε;; Είδα πάντως πως ΠΟΛΛΑ εισακούγονται! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
geo 34 Report post Posted January 17, 2009 Πολυ καλη ημερα για χιονοδρομια σημερα, αν και οι Τ ηταν αρκετα πανω απο τα κανονικα επιπεδα. Δυστυχως η πολλη βροχη που επεσε τις προηγουμενες μερες σε συνδυασμο με τους ισχυρους Νοτιαδες, ελιωσαν αρκετο χιονι στη βαση του βουνου. Δυστυχως ο Ιανουαριος ενω υετικα εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο, ωστοσο, θερμοκρασιακα θυμιζει Μαρτιο το λιγοτερο. Και επεται δυσκολη συνεχεια τις επομενες μερες. Την ερχομενη Τριτη, θα τοποθετηθει, απο το ΕΑΑ, καινουργιος μετεωρολογικος σταθμος στα Κελαρια 1950μ και θα επισκευαστει ή αντικατασταθει ο υπαρχων στα 2255μ. Γι αυτο το σκοπο θα ελθει στο χιονοδρομικο ο κ. Λαγουβαρδος με το υπολοιπο επιστημονικο προσωπικο. Η βαση της Νο 7 στη Φτερολακα, στα 1650μ, δυστυχως Απο τα Κελαρια 1750μ, κοιταζοντας ΒΔ προς Φτερολακα. Την προηγουμενη εβδομαδα ειχε πολυ χιονι. Ο Γεροντοβραχος κομμενος στα δυο. Διακρινεται καθαρα. Εδω ο Γεροντοβραχος στις 11-1-2009. Εμφανης η διαφορα. Ο δρομος προς χιονοδρομικο, ειδικα στα τελευταια χιλιομετρα, ειναι ΑΘΛΙΟΣ. Ειναι τοσο κοστος να κλεισουν, το λιγοτερο, οι μεγαλες λακκουβες, που ειναι απο το καλοκαιρι? Quote http:www.arahova.net http:www.meteo.gr/stations/arahova http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950 http:www.meteo.gr/stations/parnassos Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted January 18, 2009 Ρε μας κοροϊδεύετε;σταματήστε πια με το γλείψιμο! κΔρίβα έλεος πια με τις ανακοινώσεις για τα αυτονόητα,ότι όλα λειτουργούν στο maximoum για τη δική μας εξυπηρέτηση,αυτό μας έλειπε με 30 ευρώ να μη λειτουργούν,που στο φινάλε δεν λειτουργούσαν(π.χ τα ski data που έγιναν χειροκίνητα,που ο Ηρακλής παραήταν αργός και σταματούσε κάθε λίγο........και τι να πούμε για το βάκχο που σε έπαιρνε ο ύπνος.......). Πάρτε το χαμπάρι δε μασάμε κουτόχορτο και με επικοινωνιακά κόλπα,δε γίνεται τίποτα.Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 18, 2009 Ρε μας κοροϊδεύετε;σταματήστε πια με το γλείψιμο!κΔρίβα έλεος πια με τις ανακοινώσεις για τα αυτονόητα,ότι όλα λειτουργούν στο maximoum για τη δική μας εξυπηρέτηση,αυτό μας έλειπε με 30 ευρώ να μη λειτουργούν,που στο φινάλε δεν λειτουργούσαν(π.χ τα ski data που έγιναν χειροκίνητα,που ο Ηρακλής παραήταν αργός και σταματούσε κάθε λίγο........και τι να πούμε για το βάκχο που σε έπαιρνε ο ύπνος.......). Πάρτε το χαμπάρι δε μασάμε κουτόχορτο και με επικοινωνιακά κόλπα,δε γίνεται τίποτα.Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας!!!!! Για σου φίλε. Πριν 4-5 στο ίδιο χκ...για θυμίσου τα αυτονόητα 1. Δεν θα λειτουργούσαν στο maximum 2. Οι μισοί υπάλληλοι θα ήταν στα σπιτάκια να πίνουν καφέ 3. Δεν θα λειτουργούσαν όλα 4. Δεν θα τους ενοιαζε τι θα λέγαμε 5. Οι πίστες θα πατιόντουσαν μέτρια Ναι το χκ έχει πανάρχαιο εξοπλισμό και θέλει επειγόντως επενδύσεις ενώ για αυτό που προσφέρει είναι πανάκριβο. Άπλά θα σου τονίσω ότι αυτοί που δουλεύουν το χκ δεν έχουν καμία ευθύνη για το ότι το χκ έχει πανάρχαιο εξοπλισμό και δεν γίνονται επενδύσεις. Βρίσε όσο θες το κράτος που 30 χρόνια έχει παρατήσει το χκ σε μαύρα χάλια από πλευράς αναβατήρων. Βρίσε τους πρώην Υπουργούς, συμβούλους που κάναν επικονωνιακά κόλπα και το χκ είναι όπως είναι. Αυτοί που το δουλεύουν και δεν ευθύνονται και προσπαθούν (πιθανών και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία) να δουλέχουν αυτά τα πανάρχαια λιφτ να ικανοποιηθούν όσοι ανέβηκαν. Πάρε το όμως χαμπάρι ότι τους ευχαριστούμε για τον τρόπο που προσπαθούν να το δουλέψουν όσο καλύτερα γίνεται και τους νοιάζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για το να περάσουμε καλά χωρίς να κοροιδέψουν κανένα. Αλήθεια θα με ενδιέφερε πάντως να πεις αν δεν προσπαθούσαν να δουλέψει ο Ηρακλής μόνιμα στο γρήγορο. Δεν ξέρω σε ρωτάω. Όπως και ξέρω ότι τους ενδιαφέρει να πεις (με κόσμιο τρόπο) δε μου άερεσε αυτό και το άλλο. Που ξέρεις μπορεί να είναι απλό και να το φτιάξουν αμέσως. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted January 18, 2009 Ξαναδιάβασε το ποστ μου γιατί δεν έβρισα κανέναν. Εγραψα για μια κατάσταση που παρουσιάζεται ωραιοποιημένη. Πριν 4 χρόνια πληρώναμε πολύ λιγότερα με ακριβώς τα ίδια λιφτ.(κάτι σαν τα διόδια,αυξήθηκαν για να γίνουν στο μέλλον οι δρόμοι). Οι πίστες και τώρα πατιούνται μέτρια,και τώρα δε τους νοιάζει τι λέμε............τεσπα αυτά που μου λες δεν είναι έργα ουσίας,είναι πρόχειρα συμαζέματα που έπρεπε να είχαν γίνει πριν από χρόνια και παρουσιάζονται σαν επενδύσεις για καθαρά εισπρακτικούς λόγους και επιτέλους στο παρελθόν που δε γινόντουσαν ούτε τα αυτονόητα υπήρχαν και μεγαλύτερες αντιδράσεις. Αν οι διεκδικήσεις για καλύτερες υπηρεσίες και δικαιοσύνη όσον αφορά τη σχέση τιμής -ποιότητας σταματάνε εδώ,τότε είμαστε άξιοι τις μοίρας μας! Έργα ουσίας και όχι εντυπωσιασμού(γνώμη μου).Λήξις. no balls,no glory! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 18, 2009 Καμία διεκδίκηση δε σταμάτησε. Το ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια. (δεν σου είπα ότι έβρισες αντίθετα σε παρότρυνα να βρίσεις ) Σίγουρα είναι αυτονόητο ότι όλα τα χκ έπρεπε να δουλεύουν όσο καλύτερα μπορούσαν αλλά...έλα μου ντε που δεν γινόταν!!!(ούτε πρέπει ποτέ να είμαστε ευχαριστημένοι σαν πελάτες) Για αυτό πάντως παλεύει ο σύλλογος να το ξέρεις. Μπες και δούλεψε να κράξουμε τους σωστούς ανθώπους όλοι παρέα. Και γράψε τεκμηριωμένα τι δεν σου άρεσε καθώς και γιατί σταμάταγε ο Ηρακλής και πόσο. Απλά θέλω να καταλάβεις ότι για τα πανάρχαια λιφτ φταίνε οι αποπάνω και όχι αυτοί που "φταίνε" που δουλεύει το κέντρο (μέτρια έως αποδεκτά, με αρκετές παραλείψεις πάντως καλύτερα από παλιά να πω να συμφωνήσεις?) τώρα. Υ.Γ. Ναι ξέρω...Κυριακάτικα με ήλιο και εμείς σπίτι ...χάλια Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted January 18, 2009 (edited) Κυριακή 18 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες και στις Θανασίες! Άλλη μια εξαιρετική μέρα για σκι αλλά και για βόλτα όσων θέλουν να απολαύσουν το χιόνι και το βουνό. Οι δρόμοι πεντακάθαροι και χωρίς προβλήματα βοήθησαν στην αθρόα προσέλευση κόσμου. Στο πάρκινγκ οι παρκαδόροι μας έκαναν το καλύτερο για να βρουν όλοι μια θέση και να μην έχει κανείς παράπονο! Πραγματικά σήμερα ο Παρνασσός ξεχείλισε από κόσμο, χιονοδρόμους και μη! Όλες οι πίστες και οι αναβατήρες σε λειτουργία, η κατάσταση του χιονιού πολύ καλή νωρίς το πρωί και μέχρι τις 13:00 ενώ αργότερα, και μόνον στα χαμηλά, μαλάκωσε λόγω της ζέστης. Κάθε σαββατοκύριακο παρατηρείται το φαινόμενο της πολυκοσμίας στις πίστες των Κελλαριών. Αγαπητοί φίλοι χιονοδρόμοι σας υπενθυμίζουμε ότι το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού δεν είναι μόνο τα Κελλάρια, είναι και η πολύ αξιόλογη Φτερόλακκα με τις γνωστές πίστες. Η πίστα Ηνίοχος (Νο6) σήμερα στις 11:30… μόνη της! Την ίδα ώρα στα Κελλάρια…! Μην ξεχνάτε ότι η επικοινωνία μεταξύ Κελλαριών και Φτερόλακκας γίνεται πέρα από τους συνδετικούς αναβατήρες και με τους χιονοδιαδρόμους Περιφερειακή (μήκους 4χλμ.), πίστα Νο16 (ξεκινά από την κορυφή του αναβατήρα Δία και κατευθύνεται προς Κελλάρια) και πίστα Σαχάρα μέσω αναβατήρα Οδυσσέας. Η περιφερειακή πίστα, μια διαδρομή 4χλμ. Με εξαιρετική θέα. Πραγματικά αξίζει να την επισκέπτεστε! Η πίστα Νο16, που συνδέει τη Φτερόλακκα με τα Κελλάρια μέσω του αναβατήρα Δίας. Μερικές φωτογραφίας από τα Κελλάρια σήμερα. Και λίγο Φτερόλακκα… …και μια ωραία εικόνα, ο μικρός χιονοδρόμος, το πιατάκι της Νο10 και στο βάθος διακρίνεται ο μυθικός Όλυμπος! Και μια που μιλάμε για θέα, σήμερα η διαύγεια ήταν απίστευτη και οι φίλοι επισκέπτες μας μπορούσαν να δουν πεντακάθαρα. Τα βουνά του Μωρηά, Ζήρεια, Χελμός και Ερύμανθος… …και τα βουνά της Ρούμελης, Γκιώνα, Βαρδούσια, Βελούχι και Οίτη. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε τόσο από πλευράς καιρού όσο και από πλευράς λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου ήταν το καλύτερο, μέχρι στιγμής, της σεζόν. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το νυχτερινό σκι το Σάββατο στη Φτερόλακκα αλλά και το πάρτι που ακολούθησε. Φωτογραφία από το νυχτερινό… Τελικά όσοι δεν ανέβηκαν στον Παρνασσό έχασαν… Μήνυμα προς τους επαγγελματίες της περιοχής ΧΚΠ Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, από φέτος λειτουργεί κανονικά το ηλεκτρονικό κατάστημα (web shop) του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (www.parnassos-ski.gr), από το οποίο μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό του και να χρησιμοποιήσει τους αναβατήρες του κέντρου, χωρίς να καθυστερεί περιμένοντας στην ουρά των ταμείων. Σημαντική πρωτοτυπία για τον ελληνικό χώρο αποτελεί το γεγονός ότι, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν γίνεται «προκράτηση» εισιτηρίων αλλά απευθείας αγορά, με άμεση ενημέρωση του συστήματος για την ισχύ τους. Για την αγορά εισιτηρίων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αρκεί να διαθέτει κάποιος πιστωτική κάρτα, καθώς και την πλαστική (rfid) επαναχρησιμοποιούμενη κάρτα στην οποία «φορτώνονται» όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων. Στο πλαίσιο αυτό, σας προτείνουμε μια νέα παροχή υπηρεσιών στους πελάτες σας, δηλαδή την πώληση εισιτηρίων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Πιο συγκεκριμένα, αγοράζοντας αριθμό πλαστικών καρτών από το Χιονοδρομικό Κέντρο ή από το ταμείο που λειτουργεί στην Αράχωβα και χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας από τον χώρο σας, εισιτήρια διαφόρων κατηγοριών. Για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεργασία, παρακαλούμε επικοινωνείστε με τo 22340 22700 κ. Καραίσκος Κ. Edited January 18, 2009 by Χ.Κ.Π. Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites