Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Βασιλη, ασε την γκρινια για μια μερα και αποδωσε τα του Καισαρος τω Καισαρι... :)

Μπραβο στον Δ/ΧΚΠ κ. Δριβα για την αμεση ανταποκριση στις αναγκες του χιονοδρομικου και των πελατων του.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Συμφωνώ με όσα αναφέρουν παραπάνω ο MakisM & o elgreco.

Tέλος πάντων ας αφήσουμε την γρκίνια κι ας απολαύσουμε το χόμπι μας τώρα που ο Θεός μας έδωσε άφθονο χιόνι!

Και μην ξεχνάμε σε ένα κράτος σαν το δικό μας που τα πάντα είναι μπουρ..λο, ε ο Παρνασσός νομίζω είναι από τις λιγοστές εξαιρέσεις που δουλεύει πολύ πάνω από το μέσο όρο για δημόσια επιχείρηση!

Εν πάση περιπτώση εάν έχουμε πολύ υψηλές απαιτήσεις και standarts, σε ότι αφορά τα ελληνικά ΧΚ, ε τότε υπάρχουν και οι ΑΛΠΕΙΣ! Δεν είναι δα και τόσο μακριά!

οι αναβατήρες Αίολος, Τηλέμαχος και 14 για να δοθούν σε περίπτωση που σχηματιστεί έστω και ελάχιστη ουρά στους αναβατήρες.

Αυτό αξίζει ένα μπράβο.

Θεωρώ ότι μια τέτοια σκέψη, μόνο που πάρθηκε τιμάει και το ΧΚ και εμάς τους πελάτες.

Έτσι ακριβώς, αναστολή και πάλι αναστολή μέχρι όμως να παρατηρηθεί συμφόρηση. Αν όμως παρατηρηθούν ουρές να δωθούν οι σχετικοί αναβατήρες σε λειτουργία. Έτσι θα εξυπηρετούμαστε όλοι. Ούτε το κέντρο θα έχει άσκοπα σε λειτουργία αχρείαστα λιφτ, αλλά ούτε και εμείς θα περιμένουμε με το δάκτυλο στο στόμα πότε θα τελειώσει η ουρά για να ανέβουμε.

Κύριε ΧΚΠ, :) εγώ προσωπικά (και πολλοί άλλοι πιστεύω) δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθούμε ακόμα και αν λειτουργεί μόνο ένας αναβατήρας σε όλο το βουνό, αρκεί όμως και η κίνηση να είναι ανάλογη του ενός αναβατήρα.

Προφανώς, κανείς μας δεν θέλει ούτε σπατάλες, αλλά ούτε και να φέρνουμε το προσωπικό και τη διοίκηση σε δύσκολη κατάσταση, αρκεί και αυτή με την ίδια καλή θέληση να είναι μαζί μας όπως εμείς μαζί της.

Ευελιξία είναι η λέξη κλειδί, τίποτα άλλο. Αν υπάρχει ευελιξία, τα προβλήματα φεύγουν όπως η ομίχλη στο βουνό όταν βγει ο ήλιος :)

Αυτά από μένα.

Edited by Snow King

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι ο αποχιονισμός του δρόμου ΔΕΝ είναι ευθύνη του χιονοδρομικού?! :)

αυτό μου θυμίζει το ελικόπτερο του κορυδαλλού...

πιανού ευθήνη ήταν...

το θέμα είναι απλό. ΕΓΩ δεν είμαι ευχαριστημένος απο τον εκχιονισμό, ΕΣΥ είσαι? και τελικά το ΧΚΠ είναι?

τι πρέπει να γίνεται?

ερχεται ο δήμος, λέω, και σκάβει μπροστά στο μαγαζί μου. Υποχρέωσή του είναι να βάλει λαμαρίνες για να μην πέφτουν οι πελάτες μου. Αυτές που βάζει είναι στενές. Τ ι κάνω εγω η επιχειρηση? Λέω δεν είναι δικιά μου ευθήνη?

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Αχ ρε Vro θα μας τρελάνεις και είσαι και καλό "παιδί" από ότι μου είπανε. :)

Προσωπικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τον εκχιονισμό γιατί τον κάνουν τον δρόμο πάλι μαύρο. Έχω χιονολάστιχα και ξέρω / θέλω να τα χρησιμοποιώ τουλάχιστον στον φυσικό τους χώρο = 5 - 10 cm χιόνι. (αλλά εγώ είμαι και τρελός και θέλω να βάζω και αλυσίδες) :P

Πέρα από την πλάκα όμως:

1) Πιστεύω ότι πολύ περισσότερο φταίνε οι καραγκιόζηδες, jeepάτοι και ατζαμήδες που ανεβαίνουν χωρίς αλυσίδες (τα χιονολάστιχα δεν είναι υποχρέωση αφού δεν ανεβαίνουν συχνά)

2) Δεν πιστεύω ότι το ΧΚ δεν έχει κάνει επιστολές, νύξεις στους αρμοδίους, απλά στην Μπανανία όλοι ακούνε και όλοι σε συνδέουν με κέντρο.

Αυτά και άντε καλή καρδιά! :)

Sorry για το off topic

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Βασιλη, ασε την γκρινια για μια μερα και αποδωσε τα του Καισαρος τω Καισαρι... ;)

Μπραβο στον Δ/ΧΚΠ κ. Δριβα για την αμεση ανταποκριση στις αναγκες του χιονοδρομικου και των πελατων του.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Εγώ ειμαι γκρινιάρης? εσύ είσαι ο γκρινιάρης... ΕΓΏ ΕΊΔΑ που μοιράζανε σκι ντου και λίφτ και μπήκα....

αντε την άλλη φορά και απο πρίν χωρίς να χρειασθεί να χαθουν πόδια ( :( ) και διαθέσεις (απο αυτές έχουμε περίσευμα)

ΡΜ. Αν πας την ασφαλιστική σου στο δικαστήριο γιατι δεν σου καλύπτει το τραυματισμό στο σκι αλλά τον καλύπτει οταν οδηγείς ξέρεις τι θα κάνει? Θα πάρει τα συμβάντα απο τα ιατρεία και θα αποδείξει οτι το σκι σε πίστα ειναι extreme sport. (ασχετο αλλά καλό :lol: )

Τις παραβολες ας τις αφησουμε για το Ευαγγελιο :lol: .

Ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος απο τον αποχιονισμο, αλλα ακριβως για τον αντιθετο λογο. ΔΕΝ πρεπει να καθαριζουν το χιονι μεχρι την ασφαλτο γιατι δημιουργουν συνθηκες που ευνοουν τον σχηματισμο μαυρου παγου. Ο μαυρος παγος μπορει να σε οδηγησει σε ατυχημα, ειτε εχει 4Χ4, ειτε (και) χιονολαστιχα, ειτε αλυσιδες/πανια/αραχνες/κατσαριδες :angry:

Γιατι δηλαδη να διακινδυνευουν ολοι, επειδη καποιοι απο τους συμπατριωτες μας ειναι και αδαεις και τεμπεληδες (για να βαλουν αλυσιδες οταν πρεπει) και ωχαδερφιστες και μαγκες που δεν κολωνουν πουθενα; :(

Εκτος αν θελουμε να γεμισουμε τον Εθνικο Δρυμο με αλατι, για να μην δημιουργειται μαυρος παγος και να μην χαλανε την βολη τους οι προαναφερθεντες που θα ανεβουν στην 'Αραχωβα που κανουν σκι' για να πιουν ενα καφε και να επιδειξουν την καινουρια ...να με το skintight τζινακι και τις μποτες με τακουνι στιλεττο (που οπως και να το κανουμε ειναι sexy...). Δεν πα να μαραθουν τα ψωροελατα... ;)

Μηπως θα επρεπε να εισαι λιγοτερο απολυτος Βασιλη; ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

ώπα βρε παιδιά

απλά είπα πιο συχνά (κάθε μέρα), πιό καλά (5-10 οχι 20-30), πιο επαγγελματικά ( το <αλάτι> δεν ειναι για χόρταση ουτε για αποταμίευση.)

επειδή ακριβώς κυκλοφορούν και οι γκάου τον θέλω τον δρόμο ασφαλή. Αν ηταν μόνο για μένα πάω και με τα πόδια...

και για τον μαύρο πάγο μια ζωή στον <πρίνο> και ποτέ δεν ρίχνουν αλάτι εκεί...

αλλοπρόσαλα πράγματα

αλλοπρόσαλα πράγματα

:lol:

???

:lol:

???

αν θα έχει μαύρο στάνταρ απο τον μπάμπη ως στα τσιμέντα πριν το πρώην σαλέ της πρίνου. Εχουν φύγει άκλαφτοι εκεί γιατι τρέχουν, δεν σου γεμίζει το μάτι για προβληματικό...

ΚΑΙΡΟΣ

Ελαφρά χιονόπτωση απο ξημέρωμα,δυνατός βοριάς, ήλιος το μεσημέρι,φρέσκο χιόνι +0,15 cm , παγωνιά -10οC, αναμονή νέων χιονοπτώσεων Παρασκευή βράδυ .

Το βουνό έχει "γεμίσει" πλέον χιόνι . Για αυτό απαιτείται και ιδιαίτερη προσοχή για χιονοστοιβάδες στα ύποπτα σημεία όπου και όταν σας υποδεικνύονται απο το ΧΚΠ ,

Οδεύουμε προς ένα Σ,Κ,Δ με χαμηλές θερμοκρασίες,ΒΒΔ ανέμους ανεκτούς , πιθανή λιακάδα το Σ,Κ, λειτουργία όλων των αναβατήρων και όλων των πιστών!

Προγραμματίζεται για Σαββατόβραδο, Νυκτερινό Κελλάρια αν ο καιρός το επιτρέπει.Το ημερήσιο εισιτήριο ΧΚΠ περιλαμβάνει και το Νυκτερινό

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ -ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ -ΠΙΣΤΕΣ

Προς το παρόν, σήμερα, λειτουργούν οι λιγότερο εκτεθειμένοι στον αέρα αναβατήρες (Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Τηλέμαχος,Βάκχος, Πάν, Ήρα). Σε λίγο θα λειτουργήσουν και Οδυσσέας, Δίας, Ηνίοχος.

Κίνδυνος χιονοστοιβάδων στη Πυθία-Νο 14.

Απο αύριο προβλέπεται , καιρού επιτρέποντος,

τα Σ,Κ,αργίες (ημέρες υψηλής περιόδου)

λειτουργία όλων των αναβατήρων (13/13 +4 baby),

και όλων των πιστών, τα Σ,Κ,αργίες (ημέρες υψηλής περιόδου)

Τις καθημερινές- ημέρες χαμηλής περιόδου λειτουργούν πάντα , ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΙΑΣ, σύνδεση Φτερόλακα- Κελλάρια, ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΠΑΝ,ΗΝΙΟΧΟΣ

ενώ συνήθως είναι σε αναστολή οι αναβατήρες Βάκχος ή Αίολος, Τηλέμαχος, Οδυσσέας ή Ερμής , Ήρα ή Πυθία

Πάντα προτείνουμε , καιρού επιτρέποντος ,να γνωρίσετε

την Περιφερειακή Νο24 από κορυφή ΗΡΑΚΛΗ και

την Σαχάρα Νο22 από κορυφή Δία Νο 18 ή Οδυσσέα .

Ερχόμενοι στα Κελλάρια από Φτερόλακα προτείνουμε να χιονοδρομείτε από κορυφή Δία (Νο16)

Έναρξη λειτουργίας ΧΚΠ ώρα 08.00 (Σ,Κ, αργίες) και 09.00 (καθημερινές), Τελευταία άνοδος αναβατήρα χιονοδρόμων ώρα 16.00 (ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ), Τελευταία κάθοδος τηλεκαμπίνας Αφροδίτης ώρα 17.00

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι ΠΑΝΤΑ με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΚΑΛΟ Σ,Κ,Δ.

ΥΣ

1. Η επικίνδυνη προεξοχή μεταλλικής βέργας στην βάση Σαχάρας έχει σημανθεί προ πολλού, με πλαστικό πάσσαλο και σύντομα θα υπάρξει καλύτερη σήμανση - προστασία. Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας.

2.Φίλε vro, δεν έχω λόγο να διαφωνώ μαζί σου για την απαίτηση - διεκδίκηση του θεωρητικά ΤΕΛΕΙΟΥ. Απλά μερικές φορές το ΤΕΛΕΙΟ είναι δύσκολο να ορισθεί , κι αν ακόμα ορισθεί είναι "σκληρό και ψυχοφθοροποιό" να μεθοδευτεί η πραγματοποίηση του . Για αυτό πολλές φορές σημασία δεν έχει αν έχεις το τέλειο αλλά αν βρίσκεσαι προς την σωστή κατεύθυνση για την "όποτε" υλοποίησή του . Η αντίληψη αυτής της έννοιας θεωρώ ότι αποτελεί κριτήριο ωριμότητας .

Πάνος.

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

2.Φίλε vro, δεν έχω λόγο να διαφωνώ μαζί σου για την απαίτηση - διεκδίκηση του θεωρητικά ΤΕΛΕΙΟΥ. Απλά μερικές φορές το ΤΕΛΕΙΟ είναι δύσκολο να ορισθεί , κι αν ακόμα ορισθεί είναι "σκληρό και ψυχοφθοροποιό" να μεθοδευτεί η πραγματοποίηση του . Για αυτό πολλές φορές σημασία δεν έχει αν έχεις το τέλειο αλλά αν βρίσκεσαι προς την σωστή κατεύθυνση για την "όποτε" υλοποίησή του . Η αντίληψη αυτής της έννοιας θεωρώ ότι αποτελεί κριτήριο ωριμότητας .

Πάνος.

το τέλειο ειναι σχετικό και υποκειμενικό γιαυτό και δεν έχω πολλές σχέσεις μαζί του...

Αλλωστε στην περίπτωσή μας απέχουμε πολύ (γνώμη μου). Δεν ξέρω και αν θα μου άρεσε το τέλειό σου ή και αντιστρόφως...

Εσύ σαν διευθηντης και εγώ σαν πελάτης βλέπουμε και ερμηνεύουμε διαφορετικά την πραγματικότητα.

Αξίζει πότε πότε να κάνουμε κουβέντα ακόμα και με ανώριμο τρόπο.

Εσυ βέβαια εκπροσωπείς μια επιχείρηση αρα πρέπει να συνηθήσεις την <στοχοποίηση> και εγώ θα πρέπει να μετριάσω τις προσωπικές αιχμές...

Τώρα το Τέλειο για μένα ειναι να κάνω ομορφο σκί χωρίς να μου στοιχίζει μια περιουσία, και όμορφο σκι σημαίνει και όμορφο βουνο, όμορφος κόσμος, ομορφες σκέψεις... αλλιώς γιατι να κουβαλιέμαι εκεί πάνω, μιζεριάζω και στην Αθήνα.

Βασίλης

Φίλε Βασίλη η άποψη σου είναι σεβαστή όμως:

Όταν κάνουμε κριτική για την κριτική και παράλληλα δεν αναγνωρίζουμε τα όποια θετικά σε αντικειμενικό επίπεδο αυτό που καταφέρνουμε είναι να απαξιώνετε ο λόγος μας.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αφού νιώθεις ανασφαλής να ανεβαίνεις στο χιονοδρομικό με το αυτοκίνητο γιατί δεν παίρνεις το Πούλμαν που ανεβαίνει από Αράχωβα (μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα που υπάρχει κατά την άποψη σου με παράλληλες ενέργειες επιστολές και υπομνήματα προς της αρμόδιες Νομαρχίες)

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη και προβληματισμό δεν προσπαθώ να επιβάλω τίποτα

Εγω πάντως....όταν βλέπω ότι θα χρειαστούν αλυσίδες κλπ στο βουνό....ααα....δεν παω μόνος μου. Παίρνω μαζί μου και την γραμματέα μου για βοήθεια.

sexyleathergirlsnowstuc.jpg

w640.png

:lol::(;):angry:

ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ fire3zc6.jpg

http://www.e-achaia.gr/

Χ.Κ.Π. 26.02.2009

Περιμένουμε τους φίλους χιονοδρόμους, αστροναύτες, αρχιεπίσκοπους, μανάβηδες και φυσικά τον Βασίλη Παλαιοκώστα στο masce βραδινό σκι από τις 18.00 μέχρι τις 21.30 (ή και όλο το βράδυ αν υπάρχουν εθελοντές χειριστές) το Σάββατο 28.02 να αποχαιρετίσουμε τον Φεβρουάριο με σκι. Με την ημερήσια κάρτα του Σαββάτου το βραδινό είναι δωρεάν.

Η σύνδεσή μας στο internet έχει αποφασίσει να μας δημιουργεί προβλήματα. Ζητούμε συγνώμη για τα προβλήματα στο web-ticket από τους φίλους χιονοδρόμους και θα υπάρξει ανακοίνωση για το πότε θα διορθωθούν οριστικά.

Αύριο Παρασκευή λειτουργία 10/13 (σε αναστολή 14, Περικλής, Αίολος) εάν υπάρξουν έστω και ελάχιστες αναμονές θα δοθούν οι αναβατήρες.

Κίνδυνος χιονοστιβάδων στη Πυθία-Νο 14.

Σάββατο, Κυρριακή και Καθαρά δευτέρα λειτουργία όλων των αναβατήρων (13/13 +4 baby) και όλων των πιστών.

Ερχόμενοι στα Κελλάρια από Φτερόλακα προτείνουμε να χιονοδρομείτε από κορυφή Δία (Νο16)

Έναρξη λειτουργίας ΧΚΠ ώρα 08.00 (Σ,Κ, αργίες) και 09.00 (καθημερινές), Τελευταία άνοδος αναβατήρα χιονοδρόμων ώρα 16.00 (ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ), Τελευταία κάθοδος τηλεκαμπίνας Αφροδίτης ώρα 17.00

ΔΡΟΜΟΙ

Όλοι οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι ΠΑΝΤΑ με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΚΑΛΟ Σ,Κ,Δ.

ΚΑΙΡΟΣ

Το βουνό έχει "γεμίσει" πλέον χιόνι . Για αυτό απαιτείται και ιδιαίτερη προσοχή για χιονοστιβάδες στα ύποπτα σημεία όπου και όταν σας υποδεικνύονται από το ΧΚΠ ,

Οδεύουμε προς ένα Σ,Κ,Δ με χαμηλές θερμοκρασίες,ΒΒΔ ανέμους ανεκτούς , πιθανή λιακάδα το Σ,Κ, λειτουργία όλων των αναβατήρων και όλων των πιστών!

Edited by Χ.Κ.Π.

Τηλ. 22340 22700

αλλοπρόσαλα πράγματα

Στο σημείο που αναφέρεις, οι στροφές μετά το "Κωρείκιος Παν" και πριν το Φινλανδικό της Πρίνου, δεν πιάνει "μαύρο πάγο" , αλλά σχηματίζεται νωρίς το πρωί, κάποιες φορές και με ορισμένες συνθήκες, ένα λεπτό στρώμα από παγοκρυστάλους (στα Αγγλικά surface hoar) που είναι αρκετό γιά να σε στείλει , να γνωρίσεις τα έλατα από κοντά.

Είναι πρακτικά αδύνατο να προβλεφθεί το πότε θα δημιουργηθεί το φαινόμενο και να ρίξουν αλάτι από πριν. Η μορφολογία της περιοχής, ουσιαστικά μιά φαρδιά ρεματιά που επέτρεψε και την κατασκευή του δρόμου, πρέπει να είναι υπέυθυνη γιά το φαινόμενο, που όντως έχει στείλει πολύ κόσμο.

Αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει , είναι η τοποθέτηση έντονης σήμανσης , ώστε οι οδηγοί να κόβουν ταχύτητα νωρίτερα, αφού έρχονται από το ,έρημο εκείνη την ώρα και στεγνό λειβάδι, με χίλια και ξαφνικά αρχίζουν τις πιρουέτες. Απλά επειδή έχουμε συνηθήσει να γειώνουμε τις πινακίδες με τα γελοία πολλές φορές όρια ταχύτητας ,πρέπει η σήμανση να είναι πολύ έντονη ώστε να χτυπάει καμπανάκι στον οδηγό , πως εδώ υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο.

Edited by Captain Powder

Not bad ο Παρνασσός σήμερα :wub:

Δε δούλευε μεν ο Ηρακλής :P αλλά ήταν τέλειες οι φρεσκαδούρες στ' απάτητα του Οδυσσέα :P

ΥΓ Μπρρρρρρρρρρ ξεπάγιασα B) , πολύ κρύο το πρωϊ, ευτυχώς μετά το μεσημέρι έπεσε ο αέρας

Σημερα αν και απογοητευτηκα στην αρχη, εφυγα απο πανω με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!

Ενα καταλευκο χαρτι ζωγραφιστηκε κυριως απο κομαντος με σανιδες! :P

Οταν πηραμε πρεφα οτι ανοιξε ο Οδυσσεας, αμεσως αμεσως να κοψουμε γραμμες

Οι πρωτοι που προλαβαν ειναι οι σανιδαδες, γιατι αραγε? :P

Καποια στιγμη φτασαμε μεχρι την κοκκινη του Ηρακλη για καθαρη γραμμη... Πολυ ορμητικος βιασμος ρε παιδια

Εχω νευρα γιατι δεν κατεβηκα Οδυσσεας-Συνδετικο-Παρκινγκ γιατι φοβομουν οτι εχει ομιχλη χαμιλα στα βραχια :wub:

Παντως σημερα ηταν η πρωτη μερα που δε βρηκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ, στο χαλαρο πηγαινες B)

JAPOW!!!

Το βουνό είναι στα καλύτερά του ,

(άφθονο χιόνι, λιακάδα, χαμηλές θερμοκρασίες, λειτουργία των ΠΑΝΤΩΝ ),

περιμένει του φίλους του , ιδιαίτερα τους χιονοδρόμους να το ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ.

Οδεύουμε προς ένα Σ,Κ,Δ με χαμηλές θερμοκρασίες,ΒΒΔ ανέμους ανεκτούς , πιθανότατα λιακάδα το Σ,Κ, λειτουργία όλων των αναβατήρων και όλων των πιστών!

Προγραμματίζεται για Σαββατόβραδο, PARNASSOS NON STOP δηλ. Νυκτερινό στα Κελλάρια, με λειτουργία ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΙΟΛΟ, ΠΕΡΙΚΛΗ, ΗΡΑΚΛΗ από 18.00 έως 21.30. Το ημερήσιο εισιτήριο ΧΚΠ (πρωινό από 08.00 ή απογευματινό από 13.00) περιλαμβάνει και το Νυκτερινό

Προβλέπεται λειτουργία snowbar ΠΕΡΙΚΛΗ, και BARBEQUE 1950

Προβλέπεται , καιρού επιτρέποντος,

τα Σ,Κ,αργίες (ημέρες υψηλής περιόδου)

λειτουργία όλων των αναβατήρων (13/13 +4 baby),

και όλων των πιστών,

Τις καθημερινές- ημέρες χαμηλής περιόδου λειτουργούν πάντα , ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΙΑΣ, σύνδεση Φτερόλακα- Κελλάρια, ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΠΑΝ,ΗΝΙΟΧΟΣ

ενώ συνήθως είναι σε αναστολή (έτοιμοι για λειτουργία μόλις το απαιτήσουν οι συνθήκες) οι αναβατήρες Βάκχος ή Αίολος, Τηλέμαχος, Οδυσσέας ή Ερμής , Ήρα ή Πυθία

Έναρξη λειτουργίας ΧΚΠ ώρα 08.00 (Σ,Κ, αργίες) και 09.00 (καθημερινές),

Τελευταία άνοδος αναβατήρα χιονοδρόμων ώρα 16.00 (ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ), Τελευταία κάθοδος τηλεκαμπίνας Αφροδίτης ώρα 17.00

ΔΡΟΜΟΙ

ΚΑΛΟ Σ,Κ,Δ.

Τηλ. 22340 22700

Την Καθαρά Δευτέρα το εισιτήριο θα είναι αργίας ή καθημερινής;

Τι ερώτηση είναι αυτή? Αργία δεν είναι η Καθαρά Δευτέρα? Ε, αργία θα χρεωθεί και στο ΧΚΠ!

Τι ερώτηση είναι αυτή? Αργία δεν είναι η Καθαρά Δευτέρα? Ε, αργία θα χρεωθεί και στο ΧΚΠ!

Δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται όλα αυτονόητα.Παράδειγμα:η 4/1/09 δεν ήταν αργία,αλλά ως αργία τη χρέωνε το Χ.Κ.Π.