Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 16, 2009 Youtube Video -> o loukoumas! Στο συγκεκριμενο video συμβαίνουν 2 τινα: 1)Στην αρχη (ακουγεται και στην αρχη φαινεται κιολας νομιζω) εχω κολλήσει σε ενα δεντρακι και προσπαθω να ξεκολλήσω με δυσκολια.. 2)Στο τέλος εκει που καθεται και τραβαει ο Lappas υπήρχε εναν μικρο "dropακι" και η αλήθεια ειναι Χρηστο μου πως αν πηγαινα πιο γρηγορα θα σε αγκαλιαζα και θα συνεχιζαμε στην επόμενη πλαγιά! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted February 16, 2009 Χ.Κ.Π. 16.02.2009 ΚΑΙΡΟΣ Ήλιος το πρωί. Εναλλαγές ομίχλης και συννεφιάς μετά τις 12.30 με ελαφρά χιονόπτωση. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ -ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ -ΠΙΣΤΕΣ Τις καθημερινές- ημέρες χαμηλής περιόδου (όπου παρουσιάζεται το 10% της προσέλευσης , λειτουργούν 9/13 αναβατήρες που εξασφαλίζουν πάλι σχεδόν όλο το χιονοδρομικό πεδίο ΧΚΠ με το 50% του κανονικού εισιτηρίου) συνήθως είναι σε αναστολή οι αναβατήρες Βάκχος, Τηλέμαχος,Οδυσσέας, Ήρα. Έναρξη λειτουργίας ΧΚΠ ώρα 08.00 (Σ,Κ, αργίες) και 09.00 (καθημερινές), Τελευταία άνοδος αναβατήρα χιονοδρόμων ώρα 16.00, Τελευταία κάθοδος τηλεκαμπίνας Αφροδίτης ώρα 17.00 ΔΡΟΜΟΙ Όλοι οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί. Οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι ΠΑΝΤΑ με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Υπάρχει χιόνι και πάγος από πολύ χαμηλά υψόμετρα. Σημερινές φωτογραφίες Φτερόλλακα 6. Πλήρης από χιόνι, λίγο προσοχή στην αρχή. Κελλάρια Off piste near piste Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted February 16, 2009 Άλλες 3 φωτογραφίες από τη χτεσινή μέρα. snowcat στην 6 και στη Σαχάρα Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 16, 2009 Αυτο ειναι που λενε cat skiing? Μπραβο Ρουλα, πολυ ωραιο στυλ! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted February 16, 2009 ...Να ευχαριστησω και απο δω τη Ρουλα για την παρεα στις αναβασεις-καταβασεις απο και προς ΧΚΠ σε Αμφικλεια! Και όλοι την υπολοιπη παρέα για ενα φανταστικο σαββατοκυριακο! ...μετά τις βεντέτες που άνοιχτηκαν στην Εθνική εχθές (ονόματα δε λέμε, κτλ.), παρέα από εμένα ευχαρίστως στις αναβάσεις-καταβάσεις και από και προς ΧΚΠ σε ...Αθήνα Ο Ορέστης βγάζει το ...σκουφί όχι μόνο στο σκι, αλλά και στην οδήγηση σε πολλούς εύγε dear! η διαδρομή από ΧΚΠ σε Αμφίκλεια χθές είχε βγεί από παραμύθι (για άλλους όπως διαβάσατε και πιο πάνω από εφιάλτη, αλλά ας πρόσεχαν)! το Σάββατο αναπνέαμε χιόνι-όλα τα υπόλοιπα πέρι πούδρας τα έχουν περιγράψει κι άλλοι παραπάνω, νομίζω είχε γίνει το ΧΚΠ οff piste γενικώς ανάκτηση θερμιδών for three στο πέτρινο με σουφλέ σοκολάταςx2 σε συνδιασμό με a. μαρτίνι/b. μαργαρίτα, μηλόπιτα με baileys (μαντέψτε ποιός/α τί ) την Κυριακή ως το μεσημέρι νωρίς τέλεια στρωσίματα πιστών που μια μέρα πριν κολυμπούσες (μέση γάμπας τουλ), βλ. 6 Φτερόλακας. Σαχάρα μακάρι να είχα πάει από νωρίτερα-δυστυχώς πρόλαβα μόνο μία, με την καταπληκτική παρέα της Σταυρούλας (του nek70), kello, eolos (με τις καλλιτεχνικές/διδακτικές φωτογραφίες) προσωπικό συμπέρασμα: Φτερόλακα και πάλι Φτερόλακα με ένα φύμωτρο για να μη μιλάω πολύ λέγοντας μπορώ δε μπορώ/φοβάμαι δε φοβάμαι για extra πρόοδο που τόσο πολύ θέλω (καλά και τα Κελλάρια, αλλά ο συνδιασμός περισσότερος κόσμος με περισσότερες μπλε πίστες δε βοηθάει νομίζω...) many thnx σε όλη τη snowclubική παρέα που έκανε με τον τρόπο του ο καθένας ακόμα πιο πανέμορφο το ΣΚ! άντε με το καλό στο επόμενο Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted February 16, 2009 Αυτο ειναι που λενε cat skiing? Μπραβο Ρουλα, πολυ ωραιο στυλ! Φιλικα ΜακηςΜ thnx Mάκη! ...αυτές ήταν οι καλύτερες υπήρχαν και κάποιες που επιβεβαιώνουν tips για μικρότερο άνοιγμα ποδιών (παραδόξως από τον Λάππα ) και για μπατόν που δεν το έχουμε σε ετοιμότητα για να καρφώσουμε το σουβλάκι από 10 ώρες πριν (από Ιάσων) Κώστα σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις φωτό! ...δε χρειάζεται να ανεβάσεις άλλες Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 16, 2009 Θέλω απο αυτό το φόρουμ να καταγγειλω την τρομοκρατική σεξιστική ομάδα <μαύρο λούκι> των Λούη, Νικελένιου και Σια που την Κυριακή βίασαν κάθε κατηφόρα σε αυτο το καημένο βουνό και προκάλεσαν τον δικαιολογημένο φθόνο ολων των υπολοίπων... Κάτω η τρομοκρατία του freeride... να απαγορευθεί το off-piste... υγ.για εκείνες τις χιονοστιβαδούλες δενννννν με πειθεις οτι τις εκανε ο αρχηγος επίτειδες. Τρείς και μια θα σας πήγε Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted February 16, 2009 Εμείς ευχαριστούμε Ρούλα για την παρέα. αν και μας τα χαλασε ο καιρός και δεν προλάβαμε να κατέβουμε και άλλες φορές! Δεν πειράζει, την επόμενη ξανά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 16, 2009 o εν λογω κύριος το Σαββατο που εκανε κοσμιο σκι έκτος με έμενα και τον Τilt... την Κυριακη εγινε "Λουης" ... αλλα δεν εχει φωτο .. ενας εκκολαπτομενος darka darka φευγοντας την Κυριακη απο φτερολακκα πριν φυγω σημερα απο το σπιτι στο Λιβαδι τα χιονολαστιχα δουλεψαν υπερωριες... κρατανε αψογα και ας ειναι μαρκας nexen... σημερα το πρωι η 6 αργησα να ανεβω λιγο και κοιταχτε .... ο καιρος καλος πηγε κανα 2 φορες να κλεισει αλλα την γλυτωσαμε... το βουνο εχει φαει αρκετο χιονι.... αυτα τα λιγα βιντεακια αυριο Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 16, 2009 o εν λογω κύριος το Σαββατο που εκανε κοσμιο σκι έκτος με έμενα και τον Τilt... την Κυριακη εγινε "Λουης" ... αλλα δεν εχει φωτο .. αυτη την ορθοπλαγια καπου την ξερωκανιβαλοι... ε κανιβαλοι :P ζηλευω και ας ειχε πολυ χιονι απεναντι Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 16, 2009 ενα πριν τον υπνο... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 16, 2009 Ανωριμότητες Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 16, 2009 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 16, 2009 Εχει αρχισει να κατανταει βαρετο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 16, 2009 Εχει αρχισει να κατανταει βαρετο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 17, 2009 Εγώ πάλι δεν το βαριέμαι καθόλου....θελω κι' άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted February 17, 2009 Το πρόβλημα με τη πούδρα είναι ότι θέλεις συνέχεια... Εθίζεσαι βρε παιδάκι μου. Παρατηρώ πλέον, ότι μόνο η μάνα μου δεν κάνει πούδρες και το χιονοδρομικό θέλει επειγόντως επέκταση, γιατί σε 3 χρόνια θα γαζώνεται όπως στο Grand Motte στο Chamonix... Κατά τα άλλα πολύ καλή μέρα η Κυριακή, με τελευταία κατάβαση από Καλλιόπη 4 το απόγευμα, χιονίζοντας και έχοντας καλύψει τα παλιά ίχνη. Το σκηνικό, το ανάπτυγμα και η ποιότητα του χιονιού, μου θύμισε σκι στις Άλπεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted February 17, 2009 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 17, 2009 Μπραβο ρε Χρηστο μου εφτιαξες την διάθεση με το που ξύπνησα! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 17, 2009 ..μερικες Bigline (τυπου εε!) καταβασεις απο τους ProRiders Stephane Routin (γαλλος) και Jonas Hagstrom (σουηδός) που βρεθηκαν στη χωρα μας με αλλα 4 ατομα (τηλεοπτικο συνεργείο κ riders) για 8μερες γυρισμάτων ενος documantaire για το freeride στην Ελλάδα! Τα πλανα (θολά, οσο κι αν περιμεναμε ένα παραθυρο φωτός, δεν ηρθε..) ειναι απο την κορφούλα πανω απο την εισοδο της Σαχάροβας, κ προοριζονται για αρθρο στο διεθνες ONBOARD snowboard magazine! Stephane Routin Powder-blast βεντάλιες.. Jonas Hagstrom Το τερματικό του Δια από πισω του… …το πανηγύρι συνεχιστηκε Ζαχάρω’ κ στα λουκια πισω από του Ηρακλή με αποκορύφωση κατι 8-10μετρα βραχινα drops που κρεμονται πανω από την περιφερειακή… Κριμα που ο σκιερ (Flo Cuviller), πηρε κομπολόι τον αστραγαλο του στη Βασίλω την Παρασκευή το πρωι, εν μεσω bluebird ημερας!!!, διοτι εκοψε μια χιονοστoιβαδα (3μ διπλα μου..!! -ειχα κWλο φαινεται!! ) που τον παρεσυρε 150-200μ…τελος καλο-όλα καλα..μας ειπαν στα Γρεβενά!! …ερχονται κι αλλα τετοια χιονια το σ/κ…!?! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted February 17, 2009 δηλαδη αν μπορω να καταλαβω καλα ειναι απο την κορυφη αρνοβρυση? Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 17, 2009 Τους άρεσε το βουνό Κωστή? Βλέπω ο Στεφαν φοράει και τη φόρμα του συλλόγου Ρε μπας και είναι ο Λάππας με σανίδι και μας δουλεύεις? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted February 17, 2009 H κορφή Αρνόβρυση ηταν ακριβως απεναντι τους...(η καταβαση τους, ηταν αναμεσα στην Αρνόβρυση κ στην κορφή του Δια) Τους αρεσαν ΟΛΑ μας τα βουνά παααρα πολυ (ειδικα η θεα στη θαλασσα εκατερωθεν στο ΧΚΠ...τους θυμιζε πολυ Νορβηγια, αλλα δεν μπορουσαν να φανταστουν οτι αργα την ανοιξη, κανεις ορειβατικό σκι στα +2000μ με μαγιο κ σε 50' τη γοργονα του Κορινθιακου!) - ηταν βλεπεις κ τυχεροι με τις πγοιότητες χιονιου...αν ηταν μια βδομαδα πριν, θα κατεβαιναμε τον Αραχθο.. off-topic: Βασιλω πριν 5μερες Εγινε πολυ δουλεια...και καλή! ...για την ελλάδα ρε γμτ! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 17, 2009 Πωπω μεγαλειαααα!Μπράβο σε όλους! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 17, 2009 Ε όχι και τέτοια χιόνια....πάλι? Kωστή ένα μπράβο για το πρώτο(?) βήμα. Πάντα να είσαι μπροστά φίλε και να μπαίνουμε στο χάρτη τους. Και εις ανώτερα (υψόμετρα...πάνω από το χιόνι...μεταφορικά μέσα...seth....διάλεξε...κωλοφαρδία στον καιρό?) Το σκδ σβουρίζανε τριγύρω μας snbrers(κυρίως) με απίστευτες ταχύτητες. Πραγματικά άλλο επίπεδο εντελώς άλλο σκι/snbrd σε ταχύτητα/άνεση. Ο κάμεραμαν ξαπλωμένος στη μέση της Σαχάρας τη Δευτέρα με το θηρίο κάμερα θα μου μείνει στο μυαλό RESPECT Αν δεν ήταν δικός τους ένα τυπάκι που κατέβηκε κάτω από τις κολώνες τις 6 σε 6 δευτερόλεπτα ποιος είναι? Υ.Γ. Ρε τους καημένους παρακάτω στη Σαχάρα δεν βρήκαν καμιά καθαρή γραμμή Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites