Maryblue 0 Report post Posted March 29, 2009 ουααααααααaaaaαου σαν ψεύτικη είναι!.. σαν photoshop!!! .! ΄τυχεράκηδες!!..! χεχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 29, 2009 Kι εμεις σε παραμύθι πιστεύαμε ότι ζούσαμε. Μαγευτικό το σκηνικο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 29, 2009 Και μερικές από εμένα Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 29, 2009 απιστευτα χρωματα και απιστευτες ταχυτητες με skister :P οπως και απιστευτες δυο καταβασεις στα σκοταδια του αποτομου ηρακλη :LOL: :LOL: ετσι για να χουμε να λεμε κατι το καλοκαιρι Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 30, 2009 Sunset ski: the best! (ελπίζω να με συγχωρέσει ο φίλος που η αντανάκλαση του ήλιου στον φακό έπεσε πάνω στο πρόσωπό του) Α!ρε...την τύχη μου μέσα....,39,5 πυρετό από την Πέμπτη το βράδυ Δείτε τί ώρα είναι τώρα που γράφω.Ξύπνησα με πόνους στα κόκκαλα και κόβω βόλτες μεσ΄στο σπίτι...,πυρετός;38!Γιούπιιιι,δεν έχω 39.5!...Πάει,τρελαθήκαμε τελείως!Πανηγυρίζω γιατί έχω μόνο 38! Πάντως έχασα το εππικότερο σ/κ της σεζόν.Αυτό θα πει ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 30, 2009 Άλλες δυο φωτογραφίες από το βράδυ του Σαββάτου Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 30, 2009 Άλλες δυο φωτογραφίες από το βράδυ του Σαββάτου Κωστη, αυτη μπορεις να την βαλεις σε μεγαλυτερη αναλυση, πολλοι θα θελανε να την κανουν wallpaper (photo by Eolos). Συλλεκτικης αξιας!! φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 30, 2009 Α!ρε...την τύχη μου μέσα....,39,5 πυρετό από την Πέμπτη το βράδυ Δείτε τί ώρα είναι τώρα που γράφω.Ξύπνησα με πόνους στα κόκκαλα και κόβω βόλτες μεσ΄στο σπίτι...,πυρετός;38!Γιούπιιιι,δεν έχω 39.5!...Πάει,τρελαθήκαμε τελείως!Πανηγυρίζω γιατί έχω μόνο 38!Πάντως έχασα το εππικότερο σ/κ της σεζόν.Αυτό θα πει ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. Μην μου αγχωνεσε και μην μου στεναχωριεσε και μας παθεις τιποτα επιπλεον................. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 30, 2009 Sunset ski: the best! (ελπίζω να με συγχωρέσει ο φίλος που η αντανάκλαση του ήλιου στον φακό έπεσε πάνω στο πρόσωπό του) Κωστα μην αγχωνεσε,φταει το ανεμελο μαλλι του Λαλακη!!!!! Γι'αυτο ο λαλακης καθοτανε στην μεση της πιστας και εκει που βαρουσαν οι προβολεις,για καλυτερη αντανακλαση και μεγαλυτερο οπτικο πεδιο........................... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted March 30, 2009 Κωστη, αυτη μπορεις να την βαλεις σε μεγαλυτερη αναλυση, πολλοι θα θελανε να την κανουν wallpaper (photo by Eolos). Συλλεκτικης αξιας!! φιλικα ΜακηςΜ Φυσικά 1600Χ1071 καλα είναι; Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 30, 2009 Πετάει ο Λαλάκης...και τα πέδιλά του στο κεφάλι μου. Να σας ξαναδούμε παιδιά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 30, 2009 Φυσικά 1600Χ1071 καλα είναι; Καλο δεν ειναι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 30, 2009 Γιατί σώζετε τόσα πολλά στο desctop? Πάει η φωτό άφαντη είναι! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 30, 2009 Επιτέλους κατάφερα να ανέβω στον Παρνασσό το Σάββατο 28/03! Μην σας φανεί παράξενο αλλά είχα να πατήσω το ποδαράκι μου almost a year !!! Oh yes!! συγκεκριμένα 30 Μαρτίου που μείναμε και για το επεισοδιακό νυκτερινό… (βλ. Angelina Jolie …) Ιωάννης Ντούμας, Αφοι Αδάμ Ηλίας κ Ιωάννης και moi, πουρνό – πουρνό για τον Παρνασσό. Μετ’εμποδίων κ έκδοση εισιτηρίων φτάσαμε κατά τις 09:30 (ντροπή!!). Υπέροχη μέρα, το βουνό κατάλευκο και το χιονάκι ήταν super απολαυστικό έως τις 11:30-12:00. Μετά το χάσαμε… λίγο η πολυκοσμία, λίγο η ζέστη, λίγο ο κάμματος της ημέρας … από τις 13:30 καθόμουν στο σαλέ (πόναγε και το γονατάκι…) Το βουνό γεμάτο snowclubites & snowclubitisses που είχα καιρό να δω λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων… Παραμείναμε και για το απογευματινό…την ευκαιρία δεν την έχασα αλλά δυστυχώς το χιονάκι ήταν λίγο παγωμένο για τα δικά μου γούστα και έτσι απόλαυσα την υπέροχη δύση και τα υπέροχα χρώματα του βουνού… 80 ένα θα σας πω magic!!!! ΜΙΚάλη ευχαριστώ για την βοήθεια και τα μαθήματα, νομίζω ότι έχω μπει στο νόημα … sorry που δεν τα κατάφερα τελικά για πτήση… τι λες να προσπαθήσουμε next time hopefully??? Αυτά!!! Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι το βουνό έχει χιόνι και ο καιρός θα μας το λιώσει… ένα μήνα πίσω μπορούμε να πάμε... υ.γ. Μπράβο στον οδηγό που άντεξε όλη μέρα καθώς επίσης τον ευχαριστούμε για την αμέριστη κατανόησή του στην επιστροφή… Μπράβο και στον συνοδηγό Ηλία για την συμμετοχή του!!!! -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 30, 2009 Α!ρε...την τύχη μου μέσα....,39,5 πυρετό από την Πέμπτη το βράδυ Δείτε τί ώρα είναι τώρα που γράφω.Ξύπνησα με πόνους στα κόκκαλα και κόβω βόλτες μεσ΄στο σπίτι...,πυρετός;38!Γιούπιιιι,δεν έχω 39.5!...Πάει,τρελαθήκαμε τελείως!Πανηγυρίζω γιατί έχω μόνο 38!Πάντως έχασα το εππικότερο σ/κ της σεζόν.Αυτό θα πει ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ. Δεν μας πάει ρε φίλε φέτος, κι ήταν και καλή χρονιά Ευτυχώς είμαστε νέοι κι έχουμε καιρό μπροστά μας Ένα εξωτερικό θα μας σώσει Μητσάρα, αλλιώς να πάμε για κανα χαμομήλι καλύτερα Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 30, 2009 ...Ένα εξωτερικό θα μας σώσει Μητσάρα, αλλιώς να πάμε για κανα χαμομήλι καλύτερα Oχι...ποτέ! Μπόρα ήταν και πέρασε...,απλά πέρασε σε άσχημη χρονική στιγμή. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 30, 2009 γερο εχασες τι να λεμε τωρα :P δεν πειραζει ελα την κυριακη καλαβρυτο λεω να παω για ενα ξεμουδιασμα σουπιαστικο ;) Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 30, 2009 Γιατί σώζετε τόσα πολλά στο desctop? Πάει η φωτό άφαντη είναι! Κάτι λίγο πιο λιτό ίσως; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted March 31, 2009 ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 31/03/2009 08:10 Τρίτη 31/3/2009 Συννεφιά , ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα , θερμοκρασία 9οC. Απο αύριο Πέμπτη προβλέπεται πτώση θερμοκρασίας που ίσως φέρει και φρέσκο χιόνι την Παρασκευή βράδυ όπου στρέφονται οι άνεμοι σε ΒA. Το ωράριο λειτουργίας ΧΚΠ καθημερινής μετατοπίζεται μισή ώρα νωρίτερα δηλ. έναρξη 08.00 , άνοδος τελευταία χιονοδρόμου 15.00, τελευταία κάθοδος Αφροδίτης ώρα 16.00. Προτείνουμε να απολαμβάνετε το πρωινές και όχι τις μεσημεριανές ώρες του ΧΚΠ. Λειτουργία κανονική αναβατήρων και πιστών. Απολαύστε όλο το βουνό. ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ. Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 31, 2009 Κάτι λίγο πιο λιτό ίσως; και σε windows μπορεί να είναι πιο λιτό sorry για το off topic Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 31, 2009 Ρε σεις,... εγω το χρησιμοποιω το μηχανημα, δεν το'χω για να κανω περιοδειες στο σκληρο δισκο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 31, 2009 Το βίντεο που τράβηξε η Ράνια το Σάββατο που είναι; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 31, 2009 Ατακα Στάθη skister: από δω και πέρα θα σε λέμε Ρανια Μπούμαν! :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 31, 2009 Το βίντεο που τράβηξε η Ράνια το Σάββατο που είναι; Πολύ σωστή παρατήρηση !!!! Πού είναι, λοιπόν Ράνια Μπούμαν οέο;;;;;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 31, 2009 Εγω δεν ξερω τιποτα. Να ρωτήσετε το μοντάζ. Quote Share this post Link to post Share on other sites