Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Kι εμεις σε παραμύθι πιστεύαμε ότι ζούσαμε. Μαγευτικό το σκηνικο! :D:lol:

απιστευτα χρωματα και απιστευτες ταχυτητες με skister :P :P :P

οπως και απιστευτες δυο καταβασεις στα σκοταδια του αποτομου ηρακλη :lol: :LOL: :lol: :LOL: :P:wub:

ετσι για να χουμε να λεμε κατι το καλοκαιρι :D

DALTONS POW ROBBERY.....

Sunset ski: the best! :lol:

DSC_0226.jpg

(ελπίζω να με συγχωρέσει ο φίλος που η αντανάκλαση του ήλιου στον φακό έπεσε πάνω στο πρόσωπό του)

Α!ρε...την τύχη μου μέσα....,39,5 πυρετό από την Πέμπτη το βράδυ :D Δείτε τί ώρα είναι τώρα που γράφω.Ξύπνησα με πόνους στα κόκκαλα και κόβω βόλτες μεσ΄στο σπίτι...,πυρετός;38!Γιούπιιιι,δεν έχω 39.5!...Πάει,τρελαθήκαμε τελείως!Πανηγυρίζω γιατί έχω μόνο 38!

Πάντως έχασα το εππικότερο σ/κ της σεζόν.2202c3ee.gifΑυτό θα πει ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Άλλες δυο φωτογραφίες από το βράδυ του Σαββάτου

DSC_0283.jpg

Κωστη, αυτη μπορεις να την βαλεις σε μεγαλυτερη αναλυση, πολλοι θα θελανε να την κανουν wallpaper (photo by Eolos). Συλλεκτικης αξιας!! :lol::D

φιλικα

ΜακηςΜ

Α!ρε...την τύχη μου μέσα....,39,5 πυρετό από την Πέμπτη το βράδυ :lol: Δείτε τί ώρα είναι τώρα που γράφω.Ξύπνησα με πόνους στα κόκκαλα και κόβω βόλτες μεσ΄στο σπίτι...,πυρετός;38!Γιούπιιιι,δεν έχω 39.5!...Πάει,τρελαθήκαμε τελείως!Πανηγυρίζω γιατί έχω μόνο 38!

Μην μου αγχωνεσε και μην μου στεναχωριεσε και μας παθεις τιποτα επιπλεον................. :D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Sunset ski: the best! :lol:

DSC_0226.jpg

(ελπίζω να με συγχωρέσει ο φίλος που η αντανάκλαση του ήλιου στον φακό έπεσε πάνω στο πρόσωπό του)

Κωστα μην αγχωνεσε,φταει το ανεμελο μαλλι του Λαλακη!!!!! :D

Γι'αυτο ο λαλακης καθοτανε στην μεση της πιστας και εκει που βαρουσαν οι προβολεις,για καλυτερη αντανακλαση

και μεγαλυτερο οπτικο πεδιο........................... :D:D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Κωστη, αυτη μπορεις να την βαλεις σε μεγαλυτερη αναλυση, πολλοι θα θελανε να την κανουν wallpaper (photo by Eolos). Συλλεκτικης αξιας!! :lol::D

φιλικα

ΜακηςΜ

Φυσικά :D

1600Χ1071 καλα είναι;

DSC_0283-1.jpg

Πετάει ο Λαλάκης...και τα πέδιλά του στο κεφάλι μου.

Να σας ξαναδούμε παιδιά

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Φυσικά :lol:

1600Χ1071 καλα είναι;

DSC_0283-1.jpg

Καλο δεν ειναι; :D:D

post-614-1238402624_thumb.jpg

Επιτέλους κατάφερα να ανέβω στον Παρνασσό το Σάββατο 28/03! Μην σας φανεί παράξενο αλλά είχα να πατήσω το ποδαράκι μου almost a year :o !!! Oh yes!! συγκεκριμένα 30 Μαρτίου που μείναμε και για το επεισοδιακό νυκτερινό… (βλ. Angelina Jolie :P …)

Ιωάννης Ντούμας, Αφοι Αδάμ Ηλίας κ Ιωάννης και moi, πουρνό – πουρνό για τον Παρνασσό. Μετ’εμποδίων κ έκδοση εισιτηρίων φτάσαμε κατά τις 09:30 (ντροπή!!).

Υπέροχη μέρα, το βουνό κατάλευκο :lol: και το χιονάκι ήταν super απολαυστικό :lol::lol: έως τις 11:30-12:00. Μετά το χάσαμε… λίγο η πολυκοσμία, λίγο η ζέστη, λίγο ο κάμματος της ημέρας :lol: … από τις 13:30 καθόμουν στο σαλέ (πόναγε και το γονατάκι…) Το βουνό γεμάτο snowclubites & snowclubitisses που είχα καιρό να δω λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων…

Παραμείναμε και για το απογευματινό…την ευκαιρία δεν την έχασα αλλά δυστυχώς το χιονάκι ήταν λίγο παγωμένο :wub: για τα δικά μου γούστα και έτσι απόλαυσα την υπέροχη δύση και τα υπέροχα χρώματα του βουνού… 80 ένα θα σας πω magic!!!!

ΜΙΚάλη ευχαριστώ για την βοήθεια και τα μαθήματα, νομίζω ότι έχω μπει στο νόημα ;) … sorry που δεν τα κατάφερα τελικά για πτήση… τι λες να προσπαθήσουμε next time hopefully???

Αυτά!!!

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι το βουνό έχει χιόνι και ο καιρός θα μας το λιώσει… ένα μήνα πίσω μπορούμε να πάμε...

υ.γ. Μπράβο στον οδηγό που άντεξε όλη μέρα καθώς επίσης τον ευχαριστούμε για την αμέριστη κατανόησή του :D στην επιστροφή… Μπράβο και στον συνοδηγό Ηλία για την συμμετοχή του!!!!

-Β-

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

Α!ρε...την τύχη μου μέσα....,39,5 πυρετό από την Πέμπτη το βράδυ :wub: Δείτε τί ώρα είναι τώρα που γράφω.Ξύπνησα με πόνους στα κόκκαλα και κόβω βόλτες μεσ΄στο σπίτι...,πυρετός;38!Γιούπιιιι,δεν έχω 39.5!...Πάει,τρελαθήκαμε τελείως!Πανηγυρίζω γιατί έχω μόνο 38!

Δεν μας πάει ρε φίλε φέτος, κι ήταν και καλή χρονιά :lol:

Ευτυχώς είμαστε νέοι κι έχουμε καιρό μπροστά μας :lol:

Ένα εξωτερικό θα μας σώσει Μητσάρα, αλλιώς να πάμε για κανα χαμομήλι καλύτερα:lol:

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

...Ένα εξωτερικό θα μας σώσει Μητσάρα, αλλιώς να πάμε για κανα χαμομήλι καλύτερα;)

Oχι...ποτέ!1148b14f.gif Μπόρα ήταν και πέρασε...,απλά πέρασε σε άσχημη χρονική στιγμή.

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

γερο εχασες τι να λεμε τωρα :P :P

δεν πειραζει

ελα την κυριακη καλαβρυτο λεω να παω για ενα ξεμουδιασμα σουπιαστικο ;) ;)

DALTONS POW ROBBERY.....

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 31/03/2009 08:10

Τρίτη 31/3/2009

Συννεφιά , ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα , θερμοκρασία 9οC. Απο αύριο Πέμπτη προβλέπεται πτώση θερμοκρασίας που ίσως φέρει και φρέσκο χιόνι την Παρασκευή βράδυ όπου στρέφονται οι άνεμοι σε ΒA.

Το ωράριο λειτουργίας ΧΚΠ καθημερινής μετατοπίζεται μισή ώρα νωρίτερα δηλ. έναρξη 08.00 , άνοδος τελευταία χιονοδρόμου 15.00, τελευταία κάθοδος Αφροδίτης ώρα 16.00.

Προτείνουμε να απολαμβάνετε το πρωινές και όχι τις μεσημεριανές ώρες του ΧΚΠ.

Λειτουργία κανονική αναβατήρων και πιστών. Απολαύστε όλο το βουνό.

ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ.

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Ρε σεις,... ;) εγω το χρησιμοποιω το μηχανημα, δεν το'χω για να κανω περιοδειες στο σκληρο δισκο! ;)

Ατακα Στάθη skister: από δω και πέρα θα σε λέμε Ρανια Μπούμαν! :lol: :LOL: :lol:

Το βίντεο που τράβηξε η Ράνια το Σάββατο που είναι; :lol:

Πολύ σωστή παρατήρηση !!!!

Πού είναι, λοιπόν Ράνια Μπούμαν οέο;;;;;;;;; :lol:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........