eolos 50 Report post Posted April 26, 2009 Γεια σου βρε Κώστα! Κατεβαινουν ολοι κατεβαινει και η κουτση! Ολοι "κουτσοί" ήταν κάποτε Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted April 26, 2009 :LOL: Γεια σου βρε Κώστα! Κατεβαινουν ολοι κατεβαινει και η κουτση! Η πλάκα είναι οτι αυτός ο άνθρωπος,μόνο φωτογραφίζει,δεν φωτογραφίζεται. Αυτή η φωτο που σπρώχνει ο ένας τον άλλον,πολύ μ΄αρέσει! Εκλεισε λοιπόν για μένα,μια χρονιά κάπως δύσκολη. Είσαστε η καλύτερη παρέα που έχω κάνει ποτέ!Νά΄μαστε όλοι καλά, την επόμενη σαιζόν να ξαναμαζευτούμε πάλι. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 26, 2009 Εχε χαρη που ειχα άδεια σήμερα απο το κανάλι και δεν τραβουσα βιντεο. Του χρωστάμε του Κώστα τουλάχιστον μια ολόκληρη ταινία με αυτόν πρωταγωνιστή . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 26, 2009 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted April 26, 2009 Δε σκοντάψατε σε κανένα θαμμένο midland pmr ε?? (καθένας με τον πόνο του ) Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 27, 2009 Και δυο βιντεάκια του skimad από χτες, στον Βάκχο και στον Περικλή. YouTube Video -> YouTube Video -> Θα είχαμε και δικά μου, αλλά "κάποιος" ξέχασε να ζουμάρει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 27, 2009 Πολυ ατυχια το Σαββατο για μενα,αλλα δεν πειραζει.............. Περασατε ομορφα απο οτι φαινετε,μπραβο παιδες!!!! Skimad εχεις κανει πραγματικα πολυ μεγαλη βελτιωση σε σχεση με πριν,ευγε φιλε!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 27, 2009 εσυ νεαρη μου αναμπελ επρεπε να ακουσεις τον φιλο σου και οχι το forecast δεν πειραζει η χρονια φετος ηταν σουπερ οσον αφορα την βελτιωση ..χμ εχουμε παααρα πολυ δρομο ακομα Χρησταρα σορυ ρε φιλε ...στα χρωσταω Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted April 27, 2009 YouTube Video -> ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 27, 2009 kala σε ταχυτητα σε εχω για να γελαω χαχαχαχαχαχα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted April 27, 2009 kala σε ταχυτητα σε εχω για να γελαω χαχαχαχαχαχα Οταν ειμαστε μακρια λεμε οτι θελουμε παλιοκαλαματιανε ε?Υπομονη μεχρι του χρονου...εκτος και αν πεσει καμια "παραταση"...!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted April 27, 2009 YouTube Video -> Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 27, 2009 Οριστε! Το κοριτσακι που περσι τετοια εποχη παλευε να μαθει να παιρνει το καρεκλακι! Μπραβο Πενυ! Καλη! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 27, 2009 ΜΠΡΑΒΟ βρε Πένη!! Πολλά μπράβο!! Εξαιρετική βελτίωση!!!!! Πάντα τέτοια! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted April 27, 2009 YouTube Video -> Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted April 27, 2009 (edited) Όσο ψάχνετε πούδρες εγώ τις βρήκα... ... στην Αίγυπτο. Ήταν και αβίαστες. Edited April 27, 2009 by bomberman Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted April 27, 2009 ΜΠΡΑΒΟ βρε Πένη!! Πολλά μπράβο!!Εξαιρετική βελτίωση!!!!! Πάντα τέτοια! Αχ Ράνια μου σε ευχαριστώ !!καλά ήταν αλλά θέλει πολύ ακόμα....απλά βλεποντάς με σιγά-σιγά καταλαβαίνω τα λάθη μου!!! Αλλά αυτό που λέω και ξαναλέω!! Δάσκαλος και πάλι δάσκαλος!! Του χρόνου να ειμαστε καλά ,στη επόμενη εκδρομή του συλλόγου θα ξαναπάρω δάσκαλο!!! Μόνο έτσι μπορείς να αναβαίνεις επίπεδο και διορθώνεσαι...εγω τουλάχιστον αυτό είδα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted April 27, 2009 Δάσκαλος ΣΩΣΤΟΣ και χιλιόμετρα ΠΟΛΛΑ ειναι ο καλος συνδυασμος. Keep skiing φιλενάδα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 27, 2009 Όσο ψάχνετε πούδρες εγώ τις βρήκα... ... στην Αίγυπτο. Ήταν και αβίαστες. το θεμα ειναι....τις βιασες;;;;; :P το λιωσαμε το τοπικ :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 28, 2009 Ναι, αλλά δεν θέλω να τα στείλω σε νέο νήμα, ας είναι τα τελευταία μηνύματα της χιονοδρομικής περιόδου 2008-09 από τον Παρνασσό γεμάτα χαρούμενες φατσούλες. Απλά μην το παρακάνετε με το off-topic Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ.Π. 0 Report post Posted April 30, 2009 Πέμπτη 30/04/2009 <br> ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ<br> ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΣΚΙ. Η ΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ ΧΚΠ 20% τα Σ,Κ ΑΠΡΙΛΙΟΥ- ΜΑΙΟΥ 2009.<br> Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, θερμοκρασία 3-9 οC, πίστες γεμάτες από χιόνι (σκληρό-παγωμένο το πρωί , μαλακώνει μετά το μεσημέρι), θερμοκρασίες σχετικά χαμηλές. <br> Το Χ.Κ.Π παραμένει ανοικτό κάθε ημέρα έως 03/05/2009 και σας περιμένει, καιρού επιτρέποντος, να απολαύσετε τις γεμάτες ακόμα χιόνι πίστες του .(Ηρακλής, Βάκχος, Αίολος, Περικλής)<br> Πιθανότατα εάν δεν έχουμε αφύσικους για την εποχή νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες να απολαύσουμε ανοιξιάτικο σκί και τα επόμενα Σ.Κ του Μαίου.<br> Προτείνουμε να επισκέπτεστε το ΧΚ τις πρωινές (θα εκπλαγείτε με την πολύ καλή ποιότητα πίστας έως 12.00 ) και όχι τις μεσημεριανές ώρες . Σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών οι πίστες κλείνουν νωρίτερα για την δική σας ασφάλεια. <br> Δρόμοι<br> Ολοι οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί και στεγνοί.<br> Απολαύστε την μη παγωνιά και την ανοιξιάτικη χαλαρότητα στο βουνό!<br> ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ <br> Quote Τηλ. 22340 22700 Website: http://www.parnassos-ski.gr/ e-mail: pdrivas@etasa.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 30, 2009 και τα επομενα σκ ε;;;; καλοοοο!!!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 30, 2009 Το Χ.Κ.Π παραμένει ανοικτό κάθε ημέρα έως 03/05/2009.................................. ..........................................Πιθανότατα εάν δεν έχουμε αφύσικους για την εποχή νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες να απολαύσουμε ανοιξιάτικο σκί και τα επόμενα Σ.Κ του Μαίου.<br>............................... ???????????????????????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 30, 2009 Πιθανότατα εάν δεν έχουμε αφύσικους για την εποχή νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες να απολαύσουμε ανοιξιάτικο σκί και τα επόμενα Σ.Κ του Μαίου+ Tελικά δόθηκε η παράταση μιας "ώρας"... πάμε για ρεκόρ σεζόν? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted April 30, 2009 και τώρα τι θα κάνετε επίδοξοι επίσημοι κλειδούχοι σεζόν 2009? θα ανεβήτε αυτό το σ/κ ή το άλλο ή και τα δύο? Λάππα ετοιμάσου να φυλάς σκοπιά μέχρι τον Αύγουστο την Τετάρτη ημουν πάνω καποιος τους το σφύριξε και αφήσαν τις πίστες παγωμένα χωράφια... αλλά τι γουίστλερ και μαμακίες <εχω κάνει σκι στον Παρνασσό> αν το έλεγε αυτό η πρόεδρος θα περνούσε λέβελ 4 αυτόματα. και γ#μω το φάν, να χέσω τα κλειδιά, καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά( και κορίτσια...) εκεί πάνω, καλά και κακά. Ορειβατικο και μόνο απο τώρα ( να χάσω και κανένα κιλό). τα κλειδιά παρακαλώ ψευτο-αδαμαντινα (απο ζιρκόν). Να συνάδουν με το πνεύμα του χιονοδρομικού. Ληστεία σε περιβάλλον με φύκια (για μεταξωτές κορδέλες). Να συνοδεύονται απο μπλουζάκι με την επιγραφη <επίσημος κλειδούχος σεζόν 2009> που να τιμάται ευρω 800. και του χρόνου ενας ακόμα πιό ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΑΠΑΙΣΙΟΣ τιμοκατάλογος. Μόνη ελπίδα οι οκτώ μήνες στο ενδιάμεσο (πολλά μπορούν να γίνουν ). καλή πρωτομαγιά. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites