Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Φωτοενημέρωση από το Χ.Κ. Παρνασσού

Recommended Posts

ΧΚΠ, 16/12/2008

Καιρικές συνθήκες:

Άνεμοι Ν, ηλιοφάνεια., θερμοκρασία 0οC- 6 οC .

Από Πέμπτη φαίνεται πτώση θερμοκρασίας , στροφή ανέμων σε Β,ΒΑ

και πιθανώς «χιόνια».

Αναβατήρες

Αφροδίτη, Ερμής, Ηνίοχος ,Ήρα σας περιμένουν για βόλτα .

Πίστες

Αίολος – Περικλής (όπου υπήρχε εξομάλυνση πιστών με θρυμματισμό πετρών) έχουμε 15εκ-. πατημένο χιόνι . Κρίσιμη μέρα είναι η αυριανή λόγω αναμενόμενων σχετικά υψηλών θερμοκρασιών – βροχής .

Αν ξεπεραστεί και η αυριανή μέρα χωρίς χιονοαπώλειες ,μετά αναμένονται βοριαδάκια, πτώση θεροκρασίας, χιονόπτωση και πιθανότατα έναρξη λειτουγίας .

Ανεβαίνοντας τον Αίολο

DSC00858.jpg

Περικλής αριστερά + δεξιά

DSC00860.jpg

DSC00862.jpg

DSC00872.jpg

DSC00898.jpg

DSC00875.jpg

DSC00883.jpg

DSC00888.jpg

DSC00889.jpg

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Το σκέπαστρο κορυφή Ηρακλή έκλεισε ένα χρόνο ζωής .

Δείτε κάποιες φωτό απο την προσπάθεια ολοκλήρωσης του.

Παραμένει ένας "αξέχαστος" πόντος ΧΚΠ στον συνεχιζόμενο αγώνα ΧΚΠ vs MIZERIA

DSC04737.jpg

DSC04748.jpg

DSC04761.jpg

DSC04764.jpg

DSC04758.jpg

DSC04844.jpg

Επειδή τα γραπτά μένουν ας θυμηθούμε ολοι (μαζι και οι μοντς) πως αρχίσαν τα κοσμητικά επίθετα....

ΧΚΠ vs MIZERIA

ΑΚΌΜΑ ΕΚΡΕΜΕΙ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

ΑΛΛΆ ΕΙΠΑΜΕ Η ΤΣΙΠΑ....

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Νομίζω οτι σου έχει ξεφύγει κάτι.

Το ΧΚΠ vs ΜΙΖΕΡΙΑ δεν αναφερετε σε σενα ουτε σε μένα.

Όπως εχουμε ξαναπει ειναι μια φραση που χρησιμοποιει ο κ. Δρίβας θελοντας να δειξει τον αγωνα που κανει το ΧΚΠ απεναντι στη μιζερια του παρελθόντος. Αν ανατρεξεις σε παλαιοτερες ενημερώσεις θα το δεις.

Τρεις πιθανότητες σκέφτομαι...

Είναι ακόμα θαμμένο ψηλά .... έχει πέσει στο ρέμα η κάπου ανάμεσα και είναι μέσα στο χιόνι, η το βρήκε κάποιος και το πήρε

βάζω ένα καφάσι μπύρες στοίχημα για την πρώτη πιθανότητα .... το πέδιλο είναι στα ψηλά !!!....

ο συλλογισμός μου προκύπτει από την θεωρία του χάους :rolleyes:

ΥΓ 1:είναι η θεωρία που μου βρήκε το κύπελλο που είχα από τον στρατό όταν μούπεσε χειμώνα

στην χαράδρα του Ζολώτα και το βρήκα ανεβαίνοντας καλοκαίρι !!!!!

ή του fotski που τούπεσε η αλυσίδα του στην άμμο της θάλασσας και την πάτησε τρίτος από την παρέα 2 ώρες αργότερα !!!!!

ΥΓ: 2 πίνω Buckler (λόγω προβλήματος στο συκώτι ....) :rolleyes:

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Λούι dont worry για το πέδιλο. Αν είναι εκεί θα το βρούμε με τους αετούς. Θα κοστίσει κάτι παραπάνω....

ΧΚΠ VS MIZEΡΙΑ

Στη δουλειά μου έχω μάθει τρια πράγματα:

1. Ο πελάτης είναι κάποιες φορές μπιπ αλλά έχει πάντα δίκιο

2. Ο προιστάμενός είναι κάποιες φορές μπιπ αλλά έχει πάντα δίκιο.

3. O προμηθευτης είναι κάποιες φορές μπιπ αλλά έχει πάντα δίκιο.

Και το ΧΚΠ και ο vrο έχουν υπέροχο τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και έχουν δίκιο ,αλλά έχουν μπλέξει με μπιπ προισταμένους, μπιπ προμηθευτές και μπιπ πελάτες οι οποίοι έχουν πάντα δίκιο.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Νομίζω οτι σου έχει ξεφύγει κάτι.

Το ΧΚΠ vs ΜΙΖΕΡΙΑ δεν αναφερετε σε σενα ουτε σε μένα.

Όπως εχουμε ξαναπει ειναι μια φραση που χρησιμοποιει ο κ. Δρίβας θελοντας να δειξει τον αγωνα που κανει το ΧΚΠ απεναντι στη μιζερια του παρελθόντος. Αν ανατρεξεις σε παλαιοτερες ενημερώσεις θα το δεις.

Ετσι είναι όπως τα λες Κώστα. Εξάλλου πιστεύω οτι οι περισσότεροι σε αυτό εδώ το φόρουμ το γνωρίζουν. Τώρα εαν θέλουμε να δημιουργούμε εντυπώσεις...

ΚΑΛΟ (και συντομο) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

Πέμπτη 14/05/2009 ,

ΣΤΟ ΧΚΠ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗ και ...

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ το ερχόμενο Σ,Κ 16,17/5/2009 ,

την λήξη της χειμερινής και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου,

προσφέροντας δωρεάν χρήση των αναβατήρων Αφροδίτη, Βάκχο, Περικλή για παιχνίδια στο χιόνι.

ΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ , ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ-ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Το σαλέ Φτερόλακα είναι ανοικτό καθημερινά για να ξεκουραστεί ο επισκέπτης του ΧΚΠ. Σύντομα θα ενημερωθείτε για τα ποδηλατικά events και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του καλοκαιρινού κέντρου Παρνασσού .

Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, θερμοκρασία 3-15 οC

, πίστες σχετικά γεμάτες από χιόνι

(σκληρό-παγωμένο το πρωί , μαλακώνει μετά 11.00 ώρα).

Picture028.jpg

Picture029.jpg

Picture031.jpg

Picture049.jpg

Picture050.jpg

Picture059.jpg

Picture063.jpg

Picture064.jpg

ΚΑΛO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΥΓ.

1.Φίλε Lappas, ευχαριστούμε για την "Νοηματοδότηση"

2.Φίλε VRO , συγνώμην αν σε στεναχωρήσαμε! Στόχος μας παραμένει η όσο το δυνατόν ευχαρίστηση όλων των συμμετοχόντων σε αυτό forum.

3. Θεωρούμε το forum χώρο καλόπιστου διαλόγου και αλληλοενημέρωσης και όχι χώρο προσωπικών αντεγκλήσεων.

Τηλ. 22340 22700

Website: http://www.parnassos-ski.gr/

e-mail: pdrivas@etasa.gr

Και του χρόνου να είμαστε καλααααααα!!! :rolleyes::rolleyes:

ο

ή του fotski που τούπεσε η αλυσίδα του στην άμμο της θάλασσας και την πάτησε τρίτος από την παρέα 2 ώρες αργότερα !!!!!

όχι ακριβώς, η πραγματικότητα είναι ακόμα ποιο χαοτική. Απώλεια των γυαλιών σου την ώρα που έκανες σερφ (βάθος 4 μέτρα με πετρώδη πυθμένα), βγαίνεις έξω και μας φωνάζεις να πάμε να τα βρούμε. Βουτάμε από την παραλία, μου φεύγει η αλυσίδα (άγνωστο που). Ψάχνουμε τα γυαλιά περίπου κανα μισάωρο. Τα βρίσκουμε, συνειδητοποιώ την απώλεια της αλυσίδας. Κολυμπάμε προς τα έξω και ένας από την παρέα που δεν έχει βγάλει τα γυαλάκια από τα μάτια του, απλά......πέφτει επάνω της.

Στην χαρά μου επάνω πάω να αγοράσω παγωτό για κέρασμα, στον δρόμο σκοντάφτω στην άμμο σε ένα αντικείμενο.......ήταν το πέδιλο του Λούη. :unsure:

Στην χαρά μου επάνω πάω να αγοράσω παγωτό για κέρασμα, στον δρόμο σκοντάφτω στην άμμο σε ένα αντικείμενο.......ήταν το πέδιλο του Λούη. :huh:

..το οποίο προηγουμένως είχε διασχίσει όλη τη Ρούμελη (πράγμα που ωφείλεται στο υπόγειο λιώσιμο των χιονιών καθώς και στη μετακίνηση των τεκτονικών πλακώνν :huh: , γλύστρισε όοοοολο τον κάμπο (μα τι wax είχες βάλει βρε Λούη;; :P:blink: ), συνέχισε στον παγασητικό, και διάφορα δυνατά ρεύματα το παρέσυραν σε παραλία της Χαλκιδικής, όπου το βρήκε ο Φώτης (εντελώς τυχαία αφού η ακονισμένη ακμή του έσκισε το δάχτυλο..... ). :blink:

και αύριο θα ρίξει 40 πόντους πούδρα...... :unsure::angry:

...great things are done when men and mountains meet....

..λολ, μήπως μπορείτε οι παραπάνω να με βοηθήσετε να βρώ ένα σύστημα να μην χάνω τα κλειδιά μου. Τα πιο τρελά σενάρια , ουτε ο θεός ο μέρφυ δεν έχει διατυπώσει τέτοιες προσεγγίσεις.

Το τελευταίο διάστημα -μέσα σε δυό βοδομάδες - έχω πηδήξει απο το μπαλκόνι του γείτονα , δυό φορές για να μπω σπίτι μου - ξεχνάω και ΧΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα κλειδιά μου :unsure: ......

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Το τελευταίο διάστημα -μέσα σε δυό βοδομάδες - έχω πηδήξει απο το μπαλκόνι του γείτονα , δυό φορές για να μπω σπίτι μου - ξεχνάω και ΧΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα κλειδιά μου :rolleyes: ......

να το αφήσεις ξεκλείδωτο το’χεις σκεφτεί :blink: ? (αν ειναι ψιλά κ το μπαλκόνι του γειτονα ειναι επικίνδυνο. με την γκίνια δεν τα βαζεις, απλώς κανεις υπομονη.. φάση ειναι θα περασει)

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Το τελευταίο διάστημα -μέσα σε δυό βοδομάδες - έχω πηδήξει απο το μπαλκόνι του γείτονα , δυό φορές για να μπω σπίτι μου - ξεχνάω και ΧΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα κλειδιά μου ......

να κόψεις να εργάζεσαι οταν αλλοι κανουν διακοπες... σου χαλαει την ψυχική ισορροπια.

οπως λεει και η Ολγα, Φάση ειναι θα περάσει.

..Λεποοοόν , μιας και η χειμερινή σαιζόν τελείωσε ΚΑΙ τυπικά για τον παρνασσό,

είναι ευχάριστο πολύ , να διαβάζω οτι υπάρχουν πλάνα για την καλοκαιρινή εκμετάλευση του βουνού. Φαίνεται οτι αρχίζουμε και ξυπνάμε σιγά σιγά , κάλιο αργά ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. Περι ποδήλατου ο λόγος λόιπον και δείτε αυτο το trail στο παρνασσό , κάτσε να το ξαναπώ , αυτά - είναι - στον -ΠΑΡΝΑΣΣΟ :

YouTube Video ->

YouTube Video ->Original Video

YouTube Video ->

YouTube Video ->

:rolleyes:

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Ληστής είναι η διευθηνση του χκπ επειδη εφαρμόζει μια αποδεδειγμένα πια ληστρική και οχι μονο αλλά και αλλοπρόσαλη, ψυχοφθόρα αλλά και ανήθηκη για το είδος της εταιρείας (100% δημόσιο) τιμολογιακη πολιτική.

Αυτό και μόνο. Ουτε το DNA του κ. Δρίβα ουτε η παιδεία του και η γενικότερη συμπερηφορά του κρίνονται με την λέξη αυτη.

Μπορούμε να μιλάμε για αγώνα χιονοδρόμου vs ΛΗΣΤΕΊΑΣ....

Μπορούμε όμως να μιλάμε για χκπ vs MIZERIAS?

Βεβαίως αρκει να να ξεκαθαρίσουμε το αόριστο της MIZERIAS.

Την εποχή της εμφάνισης της η κριτική μου αφορούσε το καλαισθητικό στοιχείο στο σκέπαστρο Ηρακλή οπωςκαι κάθε αλλης κατασκευης στο βουνό. Το συμπ'ερασμα μου ηταν οτι όποια κατασκευή επρεπε να έιναι ομορφη, σεμνή και ενταγμένη. Αν ειμαι μίζερος για αυτό τιμή μου.

Επίσης εξέφρασα έναν προβληματισμό για της περιβαλλοντικές επιπτώσεις των χωματουργικών - προβληματισμός που έμεινε αναπάντητος.

Ραντεβου 1 αυγούστου να δούμε 1) τι φυτρώνει πάνω απο την λιθοτριψία 2) αν εξομαλυνθηκε ο δρόμος πληγη στην Σαχάρα 3) τι ασφαλτοστρώθηκε.

όλοι μαζι σύλλογος, διευθηνση χκ, οικολόγοι, δήμαρχοι κλπ.

Δέν νομίζω οτι ΛΗΣΤΕΊΑ και ΜΙΖΕΡΙΑ ειναι το ίδιο πράγμα στην περίπτωσή μας.

Στήν πρώτη περίπτωση έχουμε μια πραγματικότητα, στην δεύτερη εχουμε μάλλον λάθος λέξη χκπ vs υπευθηνότητας (αν ειναι δυνατόν) .

Edited by vro

..Λεποοοόν , μιας και η χειμερινή σαιζόν τελείωσε ΚΑΙ τυπικά για τον παρνασσό,

είναι ευχάριστο πολύ , να διαβάζω οτι υπάρχουν πλάνα για την καλοκαιρινή εκμετάλευση του βουνού. Φαίνεται οτι αρχίζουμε και ξυπνάμε σιγά σιγά , κάλιο αργά ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ. Περι ποδήλατου ο λόγος λόιπον ...

Το περσινο ΜΤΒ Festival ειχε μεγαλη επιτυχια αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ηταν οι ιδανικότερες.

Downhill στα λόυκια της 6

DSC_3776.jpg

DSC_3771.jpg

24ωρος αγώνας

DSC_3627.jpg

DSC_3665.jpg

Four Cross

DSC_3561.jpg

DSC_3547.jpg

Show

DSC_3519.jpg

DSC_3529.jpg

To ΜΤΒ Festival 09 εχει προγραμματιστει και αναμενεται να εχει ακομα μεγαλυτερη επιτυχια γιατί γίνεται σε πιο κατάλληλη εποχή.

Αυτά είναι τα ωραία γούστα ! :rolleyes:

Αντε να ανοίγουν σε σταθερή συχνότητα οι καρέκλες και να διαμορφωθούν XC μονοπάτια, για όλο τον κόσμο. Για πάμε !!! :blink:

Edited by Fidelio

για εσας ειναι αυτά που δεν κάνετε σκι Fid :rolleyes:

..την χιονοδρομική ηλικία μου , δεν την πιάνεις με τίποτα :rolleyes:

Βορεια αποψη του Παρνασσου απο το Μπραλο.(Χθεσινη φωτογραφια)

DSC03443.jpg

http:www.arahova.net

http:www.meteo.gr/stations/arahova

http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950

http:www.meteo.gr/stations/parnassos

3bzeyvvd87semwpqsvp9_thumb.jpg

16-5-2009

που είναι το ρατράκ?

9uylq82iuh0pe1izws61_thumb.jpg

ούτε

oo0dpq87zph3fuu6n7ei_thumb.jpg

ούτε

f6sbhxyjlxc5w4cpkvek_thumb.jpg

ούτε

zcnfg689roc7cmvkdozu_thumb.jpg

εδώ μήπως?

29189927zaatxpyvzplc_thumb.jpg

μπα

is6rkfetog4sik44j8s7_thumb.jpg

ούτε εδώ

8hcqvxmdfkkfod6p19wq_thumb.jpg

εδώ σίγουρα όχιhk38xj19isehdrqkc1ew_thumb.jpg

:rolleyes::P:lol:

Ανταπόκριση μηδεν. Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι...

Αρα το οθωμανικό αγγούρι το κερδίζω εγώ.

Το ρατράκ εβγαζε το 24 απο τα 24 στην 24 :blink:

Κατα τα άλλα 3 χωρις τον κούκο το Σάββατο το πρωί αλλά η συμβολικη λειτουργία με το συμβολικο 1 ευρώ (μεταξύ μας για μια βόλτα πολύ πιο λογικό απο το 10 ευρώ, αλλά είπαμε αυτά για τους βλάχους τους νεοζηλανδούς, εμεις οι έλληνες που καρβάρουμε απο την μήτρα της μάνας μας γουστάρουμε να πληρώνουμε...) επέτρεψε σε εμένα και τα ζωα μου να είμαστε στις 9 το πρωί στον κυρ-ηλία ορεξάτοι και ξεκούραστοι.

Το χιόνι πανάσχημο οπτικά αλλά, ανέλπιστα, 9-11,30 η καλύτερη ζάχαρη :P

Δεν λές που μουκοψε να είμαι πίσω στις 12 που το κλείσαν και γλύτωσα το κατέβασμα με τις μπότες του σκί :angry:

Στα θετικά η λειτουργία της φτερός αν το κάνει σεμνά :lol::lol::lol: ( τι λέω....)

Αλλιώς η θέση μου είναι γνωστή. ( να ηρεμήσουν και τα ζώα εκει πάνου).

Α 1 αυγούστου πέφτει σάββατο. Το ραντεβού ισχύει (?).

(όπως λέει και το ανέκδοτο) ...μιλάς με γρίφους γέροντα! :lol:

Χωρίς πλάκα πάντως, δεν σε "πιάνω". :angry:

ξεβίδωσαν τον αριθμό 24 απο τα κολωνάκια της περιφεριακής απο τις πόρτες ως και 500-600 μ. :blink::lol::lol:

vro καλοκαιριασε.........

DALTONS POW ROBBERY.....