Pilotos 0 Report post Posted January 19, 2011 Πολύ ωραίες εικόνες,δυστυχώς η οικονομική κρίση σε συνδιασμό με την παρατεταμένη καλοκαιρία έχουν κόψει την όρεξη σε πολλούς Έχε χάρη που έρχετε η εξεταστική, αλλιώς θα ανέβαινα κ εγώ αυτές τις μέρες,έχει αξιοπρεπές χιόνι και τρελές λιακάδες Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 20, 2011 μια χαρα χιονακι εχει στα πηγαδια ο παραδεισος και ο μισοαριστοτελης εαν ειχε αυτο το χιονι ο Παρνασσος και τα Καλαβρυτα................... θα ζούσαμε σε άλλη χώρα πάλι καλά και αυτό το χιονάκι που έχει στη Βόρειο Ελλάδα Να 'στε καλά Dolomites και SIRIOS36 πραγματικά πολύ όμορφες φωτογραφίες! και μια σημείωση για την Αφροδίτη: τις πράσινες πλαγιές τις βλέπεις;;; το χιόνι στην πίστα το βλέπεις;;;; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 24, 2011 ΣΑΒΒΑΤΟ 24-1-2011 αντί για χαλί πίστες, τελικά....χάλια. Πάλι δεν έριξε όσο χιόνι θα θέλαμε. Το πρωί ήταν καλά στην πίστα Παράδεισος. Αλλά: Ο Αριστοτέλης ήταν κλειστός έως τις 11:00 από τις ομάδες. Γιατί δεν υπήρχε πουθενά ενημέρωση γι' αυτό παρά μόνο στο ταμείο;;; Πρέπει να ήταν στα Πηγάδια όλοι οι χιονοδρομικοί σύλλογοι από Βόλο και πάνω! Οπότε χαμός Παράδεισος...πλάκωσε και ομίχλη.. Άσε που όταν τέλειωσαν οι ομάδες, η πίστα δεν πατήθηκε αλλά ήταν ένα απέραντο χωράφι οπότε δεν άξιζε. YouTube Video -> Δλδ όποιος δεν ήρθε δεν έχασε και τίποτε... το καλό είναι ότι με ακόμα λίγο χιόνι θα ανοίξουν όλες οι πίστες, οπότε το άλλο Σαββατοκύριακο να έχουμε φωτογραφίες και από αλλού και όχι μόνο τελείωμα Αριστοτέλη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 4, 2011 Αντιγράφω από τις ανακοινώσεις... Κατ'εξαίρεσιν για φετος, λόγω μεγάλης απόστασης και δυσκολίας στο ταξίδι επιστροφής, τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας από την Βόρεια Ελλάδα θα συναντηθούν για την κοπή δεύτερης πίτας στο καφε-μπαρ (στη βάση της καρέκλας) του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια της Νάουσας την Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου και ώρα 14,00. Σας περιμένουμε όλους! Από το πρωί θα είμαι με τον Herman πάνω. Το βλέπω να την αράζουμε έξω στα παγκάκια και όχι στο σαλέ με αυτόν τον ήλιο που θα έχει! Όσοι άλλοι είναι πάνω θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pilotos 0 Report post Posted February 4, 2011 Φοβερή μέρα σήμερα στα Πηγάδια με μπόλικο ήλιο και καλές θερμοκρασίες Όσον αφορά τις πίστες ο Παράδεισος απλά απολαυστικός και η κεντρική(Αριστοτέλης) από το τέλος του Σ3 και κάτω καλοστρωμένη με αρκετό χιόνι. Το κομμάτι που θέλει προσοχή είναι από την κορυφή μέχρι το τέλος του Σ3,καθώς είχε μερικές ύπουλες πετρούλες,αλλά σίγουρα ήταν πολύ καλύτερα από την Πέμπτη. Τέλος στον Φίλιππο βρισκόταν αρκετές ώρες το ρατράκ που κατέβαζε χιόνι από πιο ψηλά και μοίραζε το τεχνητό,οπότε το κάτω μέρος της πίστας(Σ1) αναμένεται χαλί αύριο Στα αρνητικά το γεγονός ότι είχε ανέβει ένα σχολείο για εκδρομή σήμερα και η καρέκλα πήγαινε πολύ αργά για να ανεβοκατεβαίνουν τα πιτσιρίκια Ίσως ανέβω και αύριο για κάποιες ώρες,ενώ θα προσπαθήσω και για την Κυριακή στο κοπή τη πίτα Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 4, 2011 Αντιγράφω από τις ανακοινώσεις... Κατ'εξαίρεσιν για φετος, λόγω μεγάλης απόστασης και δυσκολίας στο ταξίδι επιστροφής, τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας από την Βόρεια Ελλάδα θα συναντηθούν για την κοπή δεύτερης πίτας στο καφε-μπαρ (στη βάση της καρέκλας) του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια της Νάουσας την Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου και ώρα 14,00. Σας περιμένουμε όλους! Από το πρωί θα είμαι με τον Herman πάνω. Το βλέπω να την αράζουμε έξω στα παγκάκια και όχι στο σαλέ με αυτόν τον ήλιο που θα έχει! Όσοι άλλοι είναι πάνω θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά. κατα πασα πιθανότητα θα ερθω και εγω ,,ισως και καβις παρέα .. δεν ανεβηκα πισοδερι αυτο το σβκ διοτι εχτές ο δεύτερος πατερας μου κοινώς πεθερος μου που έζησα μαζι του 29 χρονια συνεχεια περισσότερα απο τον βιολογικο μου συνχωρεθηκε ...οποτε ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ σπιτι για τα τις ταφης .. κυριακη ισως ερθω λοιπον για να ξεφυγω , λιγο απο την ξαφνική και απροσμενη στεναχώρια μου ..... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 5, 2011 τα συλλυπητήριά μου. αν μπορώ να σε κάνω να γελάσεις λίγο... μια video-διασκευή YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 5, 2011 τα συλλυπητήριά μου.αν μπορώ να σε κάνω να γελάσεις λίγο... μια video-διασκευή YouTube Video -> σε ευχαριστω πολλη φιλε μου,, ισως τα πουμε αυριο και απο κοντα ,, Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 8, 2011 Η Κυριακή 6/2/2011 ήταν καταπληκτική για χιονοδρομία! Παρ' όλο που περίμενα χαμό, ουρές κλπ τελικά οι περισσότεροι ήταν επισκέπτες για καφέ παρά για σκι/snowboard. Πριν 3-4 χρόνια τέτοια ημέρα θα είχε βουλιάξει το ΧΚ από κόσμο. Πες λίγο η κρίση, λίγο ο ανταγωνισμός από τα πολλά γειτονικά ΧΚ ή δεν ξέρω τι άλλο, νομίζω ο κόσμος ασχολείται όλο και λιγότερο. Τελικά η τουριστική χιονοδρομία υποβαθμίζετε μαζί με την αθλητική χιονοδρομία;;; Ενημέρωση: Το πρωί η πίστα Εμείς είχαμε την ευκαιρία σαν σύλλογος να τα πούμε στα χιόνια με αφορμή την κοπή της πίτας για την Βόρεια Ελλάδα. Ο χαμός βέβαια έγινε στα Καλάβρυτα αλλά και εμείς ωραία περάσαμε. Κάπου στο βίντεο φαίνεται και το φορείο-έλκηθρο σε μεταφορά τραυματία. Για αυτή τη πίστα Παράδεισος θα ήθελα να ξέρω στατιστικά ατυχημάτων... μήπως μπορεί να βελτιωθεί κάτι; YouTube Video -> Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 8, 2011 πολύ ωραίο vide-άκι Dolomites και να σου φέρει τύχη και ότι άλλο επιθυμείς το φλουρί ! κρίμα για το ατύχημα - ελπίζω να μην ήταν σοβαρό πάντως φαίνεται ΠΟΛΥ όμορφο ΧΚ μ' αρέσει που εσύ λες "που είναι ο κόσμος" και εμείς "όχι άλλος κόσμος!" μάλλον ο ανταγωνισμός απ' τ' αλλά ΧΚ (δεν τα 'χετε και λίγα) λέω τώρα εγώ... πάντως να 'σαι καλά για την αναμετάδωση ! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted February 15, 2011 Αμερικανοί θα κάνουν σκι σε 30 χώρες μέσα σε δυο εβδομάδες - Στάση και στη Νάουσα και τα 3-5 Πηγάδια Ένα φιλόδοξο σχέδιο, να κάνουν σκι σε 30 ευρωπαϊκές χώρες μέσα σε 2 εβδομάδες, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει μια ομάδα ανθρώπων που λατρεύουν το σπορ από την Βόρεια Αμερική, με στόχο να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ, το βιβλίο Γκίνες. Μια από τις στάσεις τους, όπως μας ενημέρωσε ο Πιέτρο Σιμονέτι, συντάκτης του Βρετανικού περιοδικού σκι «Good Ski Guide» είναι η Νάουσα και τα «Τρία Πέντε Πηγάδια». «Σχεδιάζουμε να κάνουμε το θέρετρο των 3-5 Πηγάδιων ως μία από τις 30 στάσεις μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σκι στην Ευρώπη» αναφέρει ο Πιέτρο Σιμονέτι. Στη Νάουσα θα φθάσουν στις 4 Μαρτίου και για τις λεπτομέρειες βρίσκονται σε επαφή με τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Χρήστο Παπά.«Θα εγκαινιάσουμε ένα θεαματικό ταξίδι σε όλη την Ευρώπη. Θα δοκιμάσουμε τα όρια μας, την αντοχή, επιμονή, αφοσίωση, την εμπειρία και την επίλυση όλων των προβλημάτων που θα συναντήσουμε» αναφέρει ο κ. Σιμονέτι.Ο κ. Σιμονέτι αναφέρει ότι κανείς θνητός δεν έχει ποτέ προσπαθήσει να κάνει σκι σε όλα τα χιονοδρομικά ηπειρωτικής Ευρώπη σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους και τις προκλήσεις σε κάθε στροφή, φουρκέτα, ορεινό πέρασμα, μεταμεσονύκτιο σκι και διέλευση συνόρων ΠΗΓΗ: www.ski.gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 18, 2011 το χιονοδρομικό θα φορτώσει σήμερα πολλλλυυυυυ χιόνι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 19, 2011 Χαμένη μέρα σήμερα. δεν λέω, χάλια ποιότητα χιονιού, βαρύ, υγρό χάλια... Στο ταμείο μου είπαν ότι προσπαθούν από τα ξημερώματα, δεν μπορούν να πατήσουν επειδή είναι υπερβολικά υγρό το χιόνι, πολύ κακή ποιότητα και επικίνδυνο για ατυχήματα, όπως και καθάριζαν τα ράουλα της καρέκλας από παγοποίηση. Όλα τα καλά δηλαδή. Αύριο φυσικά θα είναι όλα μια χαρά αφού το χιόνι θα έχει ''σφίξει'', αλλά με χαλάει που το φρέσκο χιόνι πήγε τζάμπα και βερεσέ... βιδεοενημέρωση YouTube Video -> αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τις ίδιες καιρικές συνθήκες στο Πισοδέρι πως τα κατάφεραν να ανοίξουν τα λίφτ; ή εκεί δεν ενδιαφέρονται για τα θέματα ασφαλείας; :shysterical: Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 19, 2011 Χαμένη μέρα σήμερα.δεν λέω, χάλια ποιότητα χιονιού, βαρύ, υγρό χάλια... Στο ταμείο μου είπαν ότι προσπαθούν από τα ξημερώματα, δεν μπορούν να πατήσουν επειδή είναι υπερβολικά υγρό το χιόνι, πολύ κακή ποιότητα και επικίνδυνο για ατυχήματα, όπως και καθάριζαν τα ράουλα της καρέκλας από παγοποίηση. Όλα τα καλά δηλαδή. Αύριο φυσικά θα είναι όλα μια χαρά αφού το χιόνι θα έχει ''σφίξει'', αλλά με χαλάει που το φρέσκο χιόνι πήγε τζάμπα και βερεσέ... βιδεοενημέρωση YouTube Video -> αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τις ίδιες καιρικές συνθήκες στο Πισοδέρι πως τα κατάφεραν να ανοίξουν τα λίφτ; ή εκεί δεν ενδιαφέρονται για τα θέματα ασφαλείας; :shysterical: ενδιαφέρονται και με το παραπάνω γιατι εκει βλέπεις ειναι ιδιώτες και αν κατι δεν παει καλα θα πέσουν να τους φανε ...διοτι δεν ειναι απρόσωπο δημοσιο που στα καλα ειναι ολοι παρόντες και στα ασχημα δεν βρίσκεις ουτε τον ταμια να σου πει μια κουβεντα φαντάζομαι οτι εγινα αντιληπτός σε αυτο που θελω να πω .. Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 22, 2011 σχετικά με ski-bus από Θεσσαλονίκη, νομίζω πολύ καλή προσφορά από explosivo Από την Τετάρτη 23/2, το Explosivo σε συνεργασία με το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια δρομολογεί snow bus με συνολικό κόστος μεταφοράς και κάρτας λιφτ 18€!!! και επειδή έσκασα το Σάββατο αλλά και δεν πήγα την τέλεια Κυριακή... θα πάω αύριο Quote Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted February 22, 2011 Δες τι έχασες την Κυριακή !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted February 23, 2011 Δες τι έχασες την Κυριακή !!!!! Μοναχοφαη! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 23, 2011 διαμαρτύρομαι εντονότατα διοτι σημερα ημερα γενικής απεργίας ,,και ολοι η εδω απεργοί υπαλληλική του δημοσιου ειναι στα πηγαδια μα καλα εκει δ εν απεργουν..??? Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 23, 2011 διαμαρτύρομαι εντονότατα διοτι σημερα ημερα γενικής απεργίας ,,και ολοι η εδω απεργοί υπαλληλική του δημοσιου ειναι στα πηγαδια μα καλα εκει δ εν απεργουν..??? χαθηκαν στην πορεια ..... υ.γ εσυ δεν απεργεις? Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 23, 2011 (edited) διαμαρτύρομαι εντονότατα διοτι σημερα ημερα γενικής απεργίας ,,και ολοι η εδω απεργοί υπαλληλική του δημοσιου ειναι στα πηγαδια μα καλα εκει δ εν απεργουν..??? Ο τοττης? Edited February 23, 2011 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 23, 2011 Ο τοττης? τοττης ιδιωτης .. πηγαδια δημοσιο .= καλικρατης = γιατι οχι απεργια ... για να μιλάω στο τηλ με ντολομιτ στις 10.30 το πρωι και να μου λεει οτι καήκανε τα ποδια απο τις πολλες κατεβασιές στις πουδρες .. και εμεις στην σινδο να βγάζουμε καντήλες απο το κακο μας .. και κατι ακομα την νεα συνάντηση στην θεσ.κη να την κανουμε η στη ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ η στα κουφαλια ...μας βολεύει νομιζω όλους καλύτερα .ειναι στο κεντρο για ολους μας .. Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 23, 2011 τοττης ιδιωτης .. πηγαδια δημοσιο .= καλικρατης = γιατι οχι απεργια ... για να μιλάω στο τηλ με ντολομιτ στις 10.30 το πρωι και να μου λεει οτι καήκανε τα ποδια απο τις πολλες κατεβασιές στις πουδρες .. και εμεις στην σινδο να βγάζουμε καντήλες απο το κακο μας .. και κατι ακομα την νεα συνάντηση στην θεσ.κη να την κανουμε η στη ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ η στα κουφαλια ...μας βολεύει νομιζω όλους καλύτερα .ειναι στο κεντρο για ολους μας .. Γουσταρω!!!!!!! κουφαλια ...οεο....οεο ..... εχω ενα φιλο που εχει ενα στριπτιζαδικο!!!!!! θα γεμισουμε μελη....μεχρι και τον Ανεστη θα φερω. Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 24, 2011 Δες τι έχασες την Κυριακή !!!!! γι' αυτό μου αρέσουν τα Πηγάδια... για να μιλάω στο τηλ με ντολομιτ στις 10.30 το πρωι και να μου λεει οτι καήκανε τα ποδια απο τις πολλες κατεβασιές στις πουδρες .. η φάτσα μου μετά το χθεσινό .... :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 24, 2011 Γουσταρω!!!!!!! κουφαλια ...οεο....οεο ..... εχω ενα φιλο που εχει ενα στριπτιζαδικο!!!!!! θα γεμισουme μελη....... Παιδια .....ειδικα οι "επισκεπτες" κοψτε τα τηλεφωνα και τα π.μ..... Ακου, εκει συναντηση σε στριπτιζαδικο!!!!!! ειδατε show kai τρεχετε..... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 24, 2011 σεμναααααααα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites