VaG 10 Report post Posted October 10, 2008 Καλησπέρα σας! Ψάχνομαι να αγοράσω μια μάσκα SPY και πιο συγκεκριμένα τη Soldier. Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και απότι αντιλαμβάνομαι η SPY είναι πολύ καλή από άποψη ποιότητας. Έχει κανείς εμπειρία με τη συγκεκριμένη μάρκα για να επιβεβαιώσει/διαψέυσει? Επίσης, τη θέλω για χρήση σε ημέρες με πολύ ήλιο, οπότε λέω να παίξω είτε σε φακούς bronze είτε σε mirror.. Ποιον από τους 2 προτείνετε ως πιο κατάλληλο? Ευχαριστώ ιν αντβανς! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 11, 2008 Οι spy ειναι καλές μάσκες και απ οτι βλέπω και η συγκεκριμένη ειναι πολυ ωραία. Αυτο που θα σου ελεγα ειναι πρωτα να εξασφαλίσεις να εχεις καλη μάσκα για ομιχλη-κακοκαιρία γιατί σε καταστάσεις ηλιοφάνειας μπορείς να φορέσεις και ενα ζευγάρι καλά γυαλιά ηλίου... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
VaG 10 Report post Posted October 11, 2008 Έχω μία oakley γι' αυτή τη δουλειά, με την οποία σχεδόν στραβώθηκα πέρυσι με τον πολύ ήλιο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted October 11, 2008 πολυ ωραιες οι Spy Soldier. και εγω ειμαι για αγορα και μαλλον προς τα εκει παω. για all weather δεν υπαρχει καποιος φακος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
VaG 10 Report post Posted October 15, 2008 πολυ ωραιες οι Spy Soldier. και εγω ειμαι για αγορα και μαλλον προς τα εκει παω. για all weather δεν υπαρχει καποιος φακος? νομίζω ότι πιο κοντά στο all weather παίζει ο παρακάτω φακός της spy: • Rose Silver Mirror -- Allows 37.2% light transmission. Lenses for Mostly Sunny Light. If it's sunny, but not guaranteed, you want to stick with a lens with a medium base tint and mirror coating to reflect the sun's rays and reduce glare. If it's leaning to the sunny side of the spectrum, go with a darker base tint and/or more mirror treatment. Rose based tints offer good depth perception. οι υπόλοιποι είναι είτε για sunny conditions είτε για cloudy... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mammut 126 Report post Posted October 15, 2008 Υπάρχουν 3 τεμάχια soldier: red rust-rose w silver kai kicks-brz w gold για τιμές τηλ2106106881(ski shop) Quote Share this post Link to post Share on other sites
GTMan 1 Report post Posted January 19, 2009 Σκοπεύω ν'αγοράσω την συγκεκριμένη μάσκα...γνωρίζει κανείς αν έχει διπλό φακό??? Αξίζει να δόσω κάτι παραπάνω και να πάρω την soldier? Θέλω κυρίως να μη θαμπώνει και να μην με τυφλώνει ο ήλιος. Thanks... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted January 19, 2009 Διπλους φακους εχουν και η Soldier και η Targa 2. Γενικα δε θα μεινεις παραπονεμενος απο το φακο, η Spy γενικα εχει καλη ποιοτητα. Το θεμα ειναι να καθεται καλα στο προσωπο σου. Δοκιμασε και τις 2 και θα καταλαβεις. Εγω παντως με την Soldier εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GTMan 1 Report post Posted January 19, 2009 Και η soldier και η targa 2 έχουν ίδιους φακούς? Κάποιο κατάστημα θεσσαλονίκη που να έχει spy? Thanks... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted January 19, 2009 στο site της Spy λεει για την soldier οτι εχει spherical dual lens ενω για την Targa 2 cylindrical dual lens. τωρα τι σημαινει αυτο δεν ξερω. υποθετω πως για να βαζει την spherical σε ακριβοτερο μοντελο κατι καλυτερο θα εχει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
GTMan 1 Report post Posted January 19, 2009 Απ'οτι είδα στις φωτογραφίες της soldier ο φακος ειναι σφαιρικός ενώ της targa ειναι σχεδόν επίπεδος. Το πρόβλημα μου είναι αν η targa θα με ικανοποιήσει και οχι αν soldier είναι καλύτερη...που προφανώς είναι. Έχεις δοκιμάσει την traga 2 ? Καποιος αλλος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gmak 26 Report post Posted January 19, 2009 (edited) Έχω 2 παλιές spy επίπεδες στο ντουλάπι. Είναι καλές αλλά θαμπώνουν μέχρι τη μέση της μέρας. Ευτυχώς στεγνώνουν το ίδιο εύκολα. Οι σφαιρικές έχουν καλύτερο εξαερισμό και καλύτερη οπτική [οι επίπεδες παραμορφώνουν ελαφρώς]. Διπλό φακό έχουν σχεδόν όλες οι μάσκες. Αν θες να μην σε τυφλώνει ο ήλιος να πάρεις σκουρόχρωμο φακό ή καθρεύτη. Όχι κιτρινοκόκκινους. Edited January 19, 2009 by gmak Quote vae victis Share this post Link to post Share on other sites
GTMan 1 Report post Posted January 20, 2009 Τελικά αγόρασα την targa 2 και αν το ψιλομετάνιωσα...καλύτερα η soldier. Όταν λες παλιά..πόσο παλιά? Δηλαδή πέζει να θολώνει και αυτή που πήρα? Την κάτσαμε.... Θα την τεστάρω το Σάββατο στο Καιμάκτσαλαν....Thanks όλους για της απαντήσεις σας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted October 18, 2014 Να ζεστάνω λίγο το τοπικ. Βρήκα Μεταχειρισμένη την spy platoon στα 70€ με μια γρατζουνιά στον φακό. Αξίζει? Δώστε τα φώτα σας αν μπορείτε. Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted October 19, 2014 Πολύ δύσκολα θα αγόραζα μεταχειρισμένο (όχι καινούριο) ανάλογο εξοπλισμό. Πόσο μάλλον με γρατζουνιά. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted October 19, 2014 Μακριααααααα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted October 19, 2014 Ευχαριστώ παιδιά που μου το είπατε. Να είστε καλά Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Kostas T 0 Report post Posted February 7, 2015 Παιδιά καλησπέρα σε όλους!! Έχω μια spy targa 2 και θέλω να αγοράσω φακούς.. Ξέρετε που μπορώ να βρω. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο internet δε βρήκα κάτι και το επίσημο site στέλνει μόνο Η.Π.Α. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 7, 2015 Για Αράχωβα ξέρω ότι φέρνει το Avalance. Αν θες σου δίνω το τηλέφωνο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted February 7, 2015 Εδώ δείχνει να έχει φακούς αλλά (προσωπική άποψη) δεν ορκίζομαι για τη γνησιότητα των φακών. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karimpas 98 Report post Posted February 8, 2015 Αμα δεν θες να περιμένεις για την δικιά μου είχα βρει στο krd Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 8, 2017 Πήρα τη Doom στα €120. Με το κράνος δεν με πιέζει πουθενά και δεν περιορίζει πολύ το οπτικό μου πεδίο. Είχε και ένα φακό για ομίχλη πέρα από το βασικό. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 9, 2017 (edited) Την παραπάνω μάσκα την αγόρασα απο εδώ στο μαγαζί που είναι στον Αγ.Δημήτριο (το άλλο δεν έχει μάσκες για χιονοδρομίες) και οι υπάλληλοι ήταν εξυπηρετικότατοι. Edited December 9, 2017 by Εσθλός 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 9, 2017 Σουλιου; Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 9, 2017 Ωραία ψώνια έκανες!! [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites