Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Χρηστο επεξεργάζεται mp4 αρχεία?

VideoStudio Pro X2

Input File Format Support

• Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, MPEG-4, H.264, QuickTime®, Windows Media® Format, DVR-MS, MOD (JVC® MOD File Format), M2TS, TOD, BDMV, 3GPP, 3GPP2
  • Audio: Dolby Digital® Stereo, Dolby Digital 5.1, MP3, MPA, QuickTime, WAV, Windows Media Format
  • Images: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF
  • Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)

Output File Format Support

• Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, MPEG-4, H.264, QuickTime, RealMedia™, Windows Media Format, BDMV, 3GPP, 3GPP2, FLV
  • Audio: Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1, MPA, WAV, Windows Media Format
  • Images: BMP, JPG
  • Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD), Blu-ray (BDMV)
  • Media: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R Double Layer, BD-R/RE

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

ναι Μιχαλη και επεξεργαζεται και εξαγει οχι μονο αυτη την μορφη αλλα και πολλες αλλες

κανει απευθειας συλληψη απο καμερα mini dv.

τραβαει απο βιντεο αλλα παλαια και οτι αλλο θες

στην εξαγωγη εχεις παρα πολλες επιλογες

απο dolby digital 5.1(16.9 η 4.3) που το γραφει ταυτοχρονα σε dvd, μεχρι 3gp απ'ευθειας στο κινητο η flv και απ'ευθειας στο you tube

στην ουσια ειναι το ulied video studio σε λιγοτερα MB χωρητικοτητας

θα φτιαξουμε παπαδες φετος :P

DALTONS POW ROBBERY.....

με καλυψε ο νεαρος απο πανω...

DALTONS POW ROBBERY.....

Ulead 11 MIK

το corel video studio 12 που εχω εγω ειναι ακριβως ιδιο με το ulied :lol:

DALTONS POW ROBBERY.....

Η Corel αγόρασε την Ulead και πουλάει τα προϊόντα της ulead με μια "μικρή" αλλαγή στο όνομα
και σε λιγοτερα mb σημαντικό αυτο :lol:

αλλο 290mb στον σκληρο και αλλο 1 gb που ειναι το ulied

το ειχα και δεν δουλευε στον υπολογιστη μου επειδη ηταν πολυ βαρυ

αυτο πεταει!!

DALTONS POW ROBBERY.....

Kdenlive σε Ubuntu-Linux.

Το προγραμμα ειναι non-linear editor, μοιαζει πολυ με το layout του Adobe Premiere Elements που εχω εγω για τα παραθυρια

post-614-1254217176_thumb.png

και δουλευει σε HD με πολλα options frequency, ενα απο αυτα:

post-614-1254217255_thumb.png

Σε ενα Desktop με Pentium 4 πενταετιας, σε format για DVD (4:3) που το εχω δουλεψει, το kdenlive ξυριζει!! :P

Και ειναι και δωρεαν (General Public License-GPL και οχι EULA)!

Με τα Ubuntu την εχω καταβρει! Κανουν ο,τι θελω, πιο γρηγορα απο τα XP και ειναι και τζαμπα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Με τα Ubuntu την εχω καταβρει! Κανουν ο,τι θελω, πιο γρηγορα απο τα XP και ειναι και τζαμπα.

Και το βασικότερο: αξιοπιστία!!! Το linux δεν κρεμάει, δεν χαλάει, δεν θέλει reboot, δεν χρειάζεται defrag, κλπ (ών ουκ έστι αριθμός).

Wellcome to the club MakisM.

post-2487-1254219932_thumb.jpg

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Ναι, το limux δεν κρεμαει, αλλα το kdenlive οταν ζορισω τον προσεσορα, μου ριχνει κατι γκρι οθονες... :P

Βεβαια και το Premiere κολλαγε και επαιρνε και τα παραθυρια μαζι του, εδω τουλαχιστον το κλεινεις και τερμα. Απλα θελει συχνα save. Mε παιδευει ο ΜΙΚ με ενα HD βιδεακι και δεν μπορω να βρω απο που ρυθμιζεται το opacity... :P

Ρε ΜΙΚ, να στο κανω απλα Technicolor? :P Αυτο ξερω πως γινεται!

Ναι, το limux δεν κρεμαει, αλλα το kdenlive οταν ζορισω τον προσεσορα, μου ριχνει κατι γκρι οθονες... :lol:

Δεν φταίει το linux Μάκη, το πιθανότερο είναι να φταίει ο window manager (υποθέτω ότι έχεις kde?). Δοκίμασε κάτι πιο ελαφρύ (πχ Xfce)

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Gnome Εχω καρντια μου... :lol::( Δεν ξερω αν το αλλαξω αν θα εχω αλλα προβληματα, θα ρωτησω ομως...

Ευχαριστω

Φιλικα

ΜακηςΜ

VideoStudio Pro X2

Input File Format Support

• Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, M2T, MPEG-4, H.264, QuickTime®, Windows Media® Format, DVR-MS, MOD (JVC® MOD File Format), M2TS, TOD, BDMV, 3GPP, 3GPP2
  • Audio: Dolby Digital® Stereo, Dolby Digital 5.1, MP3, MPA, QuickTime, WAV, Windows Media Format
  • Images: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, ICO, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, PCD, PCT, PCX, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF
  • Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD)

Output File Format Support

• Video: AVI, MPEG-1, MPEG-2, HDV, AVCHD, MPEG-4, H.264, QuickTime, RealMedia™, Windows Media Format, BDMV, 3GPP, 3GPP2, FLV
  • Audio: Dolby Digital Stereo, Dolby Digital 5.1, MPA, WAV, Windows Media Format
  • Images: BMP, JPG
  • Disc: DVD, Video CD (VCD), Super Video CD (SVCD), Blu-ray (BDMV)
  • Media: CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R Dual Layer, DVD+R Double Layer, BD-R/RE

Έβαλα το ulead movie factory 6 και δε τα διαβάζει. Πάμε πάλι...

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

adobe after effects cs6 http://www.youtube.com/watch?v=PqoRufGnkQo

για μένα απλά το καλύτερο πρόγραμμα. :yes

με έναν διπύρηνο k 4 gb μνήμη k με μια παλιά κάρτα γραφικών σε laptot κανεις αρκετά πράγματα έχει k πολλά tutorial ...

Edited by Χρήστος Λάππας
--> Ελληνικά

εύκολο το adobe ή θέλει πολύ χρόνο να μάθεις τα βασικά;

Πως είναι ο αγγλικός όρος για αυτό το εφέ της αργής κίνησης

να το ψάξω μήπως και βρω κάτι για sony vega HD Platinum 10 που έχω;

TWIXTOR ειναι αυτο το εφε και ειναι στο after efects.

Απλα να προσθεσω οτι καλο ειναι να παιζει το πρεμιερ που θα κανεις το video editing kai sto after effects κανεις μετα τα παραπανω που θελεις.

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Λεγεται event velocity.Με απλά λόγια εισάγεις το κλιπάκι σου.Το μαρκάρεις πατώντας μέσα σε αυτό και μετά insert, video envelopes, event velocity.Τώρα το κλιπ έχει στη μέση του μια πράσινη γραμμή.Αυτή δείχνει την κανονική κίνηση του κλιπ.Με το ποντίκι σου "κουνάς τη γραμμή καιαλλάζειςταχύτητα στο κλιπ.Επίσης ας πούμε οτι θέλεις στο 1.00 λεπτό να κάνεις σλόου μοσιον μέχρι το 1.10.Στο 1.00 πατάς διπλό κλικ πάνω στην πράσινη γραμμή.Εμφανίζεται μια πράσινη τελεία.Μετά από αυτό το σημείο με νεο διπλό κλικ είσάγεις και δεύτερη τελεία. στο 1.10 για να δηλώσεις που θα τελειώσει το σλόου. Τώρα στο ενδιάμεσο κομμάτι βάζεις τρίτη τελεία για να επηρεάσεις το κομμάτι που σε ενδιαφέρει.τραβώντας την τελεία προς τα κάτω το κλιπ πεάι αργά.Προς τα πάνω γρήγορα κλπ.Render και είσαι έτοιμος.Οι δύο ακριανές τελείες σταθεροποιούν το υπόλοιπο κλιπ.Βιάζομαι τραγικά και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα.Δοκίμασέ το και γράψε τις απορίες σου.

Edited by Velissarios

καλησπερα παιδια ...λογω αγορας νεας καμερας και μετα απο την εκδομη στο wrc ηθελα να φτιαξω ενα βιντεακι..3εκινησα με το CyberLink PowerDirector 11 (64-bit) την δοκιμαστικη εκδοση....το προγραμμα ειναι αρκετα ευκολο στη χρηση

ομως οταν τριμαρω ενα βιντεο η fullHD ποιοτητα γινεται λες και τραβηξες απο webcam των 5 ευρω...ξερετε τι μπορει να φταιει? η αν υπαρχει καποιο αλλο δωρεαν προγραμμα(ακομη μαθαινω) στο οποιο να μπορω να επεξεργαστω βιντεο??(εκτοσ απο winmovie maker )

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

καλησπερα παιδια ...λογω αγορας νεας καμερας και μετα απο την εκδομη στο wrc ηθελα να φτιαξω ενα βιντεακι..3εκινησα με το CyberLink PowerDirector 11 (64-bit) την δοκιμαστικη εκδοση....το προγραμμα ειναι αρκετα ευκολο στη χρηση

ομως οταν τριμαρω ενα βιντεο η fullHD ποιοτητα γινεται λες και τραβηξες απο webcam των 5 ευρω...ξερετε τι μπορει να φταιει? η αν υπαρχει καποιο αλλο δωρεαν προγραμμα(ακομη μαθαινω) στο οποιο να μπορω να επεξεργαστω βιντεο??(εκτοσ απο winmovie maker )

Στο preview γίνεται η ποιότητα χάλια ή όταν το εξάγεις?

Γιατί το χρησιμοποιώ και εγώ και κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει!!

ψαξε για το premier της adobe η το Vegas της sony

Το Premiere ναι μεν είναι το απόλυτο εργαλείο, αλλά απαιτεί πολλές γνώσεις πάνω σε video editing.

sinox-0.jpeg

Video Converter

http://www.freemake.com/gr/

Δεν είναι για video editing αλλά ένας καταπληκτικός converter αρχείων.

Δείτε το!

Η λύση ανάγκης για όποιον δεν έχει σκοπό να μάθει καποιο editing πρόγραμμα ...

οπότε

πετάς πχ μέσα όποια κομμάτια βιντεο,

σε αφήνει να κόψεις τα άχρηστα σημεία, να βάλεις μουσική,

αλλά και να πετάξεις μεσα ακομα φωτογραφίες που τις κάνει slideshow,

στα ενώνει όλα και τέλος

τα εξάγεις σε ότι φορμάτ θελεις

Αξίζει. Είναι πολύ εύχρηστο, πρακτικό, γρήγορο και δωρεάν.

Edited by Dolomites
  • Like 5

τσέκαρε και το edius.είναι επαγγελματικό πρόγραμμα αλλά περισσότερο φιλικό απο άλλα του είδους.

Υπάρχουν και αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο για τα πρώτα σου βήματα.

Για ελληνικά βοηθητικά βίντεο,δες εδώ http://fotisfx.gr/tv/?cat=5

• Like 1