Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

το ίδιο και χειρότερα συμβαίνει με την gopro που κοιτάς Ορέστη (την έχει φίλος μου), όπως και με την Oregon ATC5k που έχω εγώ.

Το καλό είναι ότι επειδή παίρνουν απλές ΑΑ μπαταρίες, μπορείς να τις αλλάζεις εύκολα και να μην μένεις.

Σε κρύο περιβάλλον (σκι) δύσκολα θα βγάλεις 30 λεπτά. Αλλιώς φτάνεις την ώρα, ίσως και περισσότερο.

οι μπαταρίες λιθίου προσφέρουν καλύτερη αυτονομία και οι απλές αλκαλικές καλύτερη από επαναφορτιζόμενες.

Από τι δύο ανωτέρω που τις ξέρω από πρώτο χέρι, η ATC5 έχει ελαφρώς καλύτερη ανάλυση, οθόνη για να βλέπεις τι τραβάς και παίρνει μεγαλύτερη κάρτα μνήμης, η gopro έχει ποιο ευρυγώνιο και μικρότερο βάρος αλλά όχι και οθόνη.

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

Αυτο που μου αρέσει με την gopro ειναι πως φαινεται να έχει φτιαχτει για να αντέχει σε extreme καταστάσεις δηλαδή πτώσεις,νερο (30μ βαθος δεν πανε πολλές καμερες...),χιονι. Δηλαδή πραγματικη outdoor καμερα..Επίσης ο φακος των 170 μοιρών ειναι μεγάλο πλεονέκτημα..

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Ούτως ή άλλως δεν ξέρω από που να την αγοράσω, δεν έχω πάρει ποτέ κάτι από Αμερική.

Αυτό τακτοποιείται εύκολα.(ebay)Θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από 15 Μαϊου.

Αυτο που μου αρέσει με την gopro ειναι πως φαινεται να έχει φτιαχτει για να αντέχει σε extreme καταστάσεις δηλαδή πτώσεις,νερο (30μ βαθος δεν πανε πολλές καμερες...),χιονι. Δηλαδή πραγματικη outdoor καμερα..Επίσης ο φακος των 170 μοιρών ειναι μεγάλο πλεονέκτημα..

Γενικά, με όλες αυτές τις κάμερες, δεν θα έχεις πρόβλημα σε outdoor δραστηριότητες. Όλες γι' αυτόν το σκοπό φτιάχτηκαν.

Σου βάζω δύο βιντεάκια στα οποία μπορείς να δεις

Με την GoPro, το πλεονέκτημα του ευρυγώνιου

YouTube Video ->

Με την ATC5k την ελαφρώς καλύτερη ποιότητα

YouTube Video ->

Με κόστος γύρω στα 200 η ΑΤC5k, την gopro Ηερο wide νομίζω την πήρε ποιο ακριβή ο φίλος μου (300+?). Είχε πάρει αρχικά την Hero motorsport (στα 200) με εύρος φακού 54 μοίρες. Οι τιμές που αναφέρω είναι από Ελλάδα. Για την ΑΤC5k δεν συνέφερε από net. Για GoPro δεν είχα ψάξει.

Από Αμερική, από online, δες αν κάνουν αποστολές εκτός ΗΠΑ. Συνήθως δεν..

Α, επίσης η gopro έχει ανάλυση 5Μ σε φωτό, άλλο ένα συν.

edit

Στο ebay, η gopro με μεταφορικά στα 200 περίπου, με αποστολή σε Ελλάδα, αλλά πιθανόν και κάποια έξοδα για τελωνείο.

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Οντως η GoPro εχει χαμηλοτερη ευκρινεια στ HQ Mode Full Screen στο YouTube.

Ενδιαφεροντα gadgetακια :D

Φιλικα

ΜακηςΜ

Εγώ πάντως για την sony tg3 που έχω ίσως προτιμήσω λύση από τον χώρο του skydiving.....

http://www.cookiecomposites.com/shop/blackbox/67/index.htm

είναι τρελοί αυτοί οι Αυστραλοί.....μέχρι και ευρυγώνιος με φιλτράκι κάθεται πάνω στο blackbox.....και για τους πολύ ψαγμένους υπαρχει και αυτό.....

http://www.cookiecomposites.com/shop/Acces...es/66/index.htm

για να καταλαβαίνεις πότε έχεις ανοιχτή την κάμερα.......

και για τους ακόμα πιο πολύ ψαγμένους υπάρχει και το

http://www.cookiecomposites.com/shop/helme...es/38/index.htm

εγώ πάντως τα παραπάνω θα τα χτυπήσω για την ελεύθερη πτώση....τώρα άμα κάνω καμιά πατέντα και στο κράνος του σκι.......

Φιλικά

Σπύρος

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Μην αγοράζετε πια κάμερες που δεν είναι HD βρε παιδιά...

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ποιο ενδιαφέρουσα μου φαίνεται η contourHD με τιμή κοντά στις άλλες, δυνατότητα μεγάλης μνήμης, καλό εύρος φακού κλπ αλλά δεν ένα θέμα είναι η διάρκεια της μπαταρίας.

Να έχετε υπόψιν ότι στο κρύο, η διάρκειά τους μειώνεται δραματικά.

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Για το θέμα της μπαταρίας στο κρύο δεν βλέπω πρόβλημα. Έχω δυο μπαταρίες και...συνήθως και σου δείξει ότι τελειώνει η μπαταρία, τη βγάζεις, τη βάζεις σε εσωτερική τσέπη και σε λίγη ώρα εμφανίζεται σαν πλήρως φορτισμένη.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για το θέμα της μπαταρίας στο κρύο δεν βλέπω πρόβλημα. Έχω δυο μπαταρίες και...συνήθως και σου δείξει ότι τελειώνει η μπαταρία, τη βγάζεις, τη βάζεις σε εσωτερική τσέπη και σε λίγη ώρα εμφανίζεται σαν πλήρως φορτισμένη.

Για το κρύο παίζει και μια άλλη πατέντα, φτιάχνεις μία πρόχειρη θήκη από νεοπρέν......

Μην αγοράζετε πια κάμερες που δεν είναι HD βρε παιδιά...

γιατι;

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Αυτό τακτοποιείται εύκολα.(ebay)Θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από 15 Μαϊου.

Έχε με στα υπόψη, γιατί εξακολουθώ να ψήνομαι. Αν μπορέσουμε να βρούμε ένα site και να κάνουμε τις παραγγελίες μας, είτε ένας ένας, είτε ως group buy, εφόσον υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται, μήπως και πετύχουμε καλύτερη τιμή.

Από το ebay δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα και είμαι green behind the ears. :D

Make Parnassos Great Again!

γιατι;

Γιατί έχω εκπληκτικό υλικό σε "μη HD" το οπόιο κάνω ταρζανιές να ξανατραβηξω σε HD μπας το κάνω κάτι καλό...

Για κάμερες τύπου gopro ναι καλές χρυσές εξαιρετικές αλλά για μένα ΜΟΝΟ για χρήση που είσαι βέβαιος ότι η κάμερα θα υποφέρει. Προσωπικά προτιμάω να σπάσω μια/δυο HD κάμερες τα 5 χρόνια παρά να έχω όλο το υλικό μου σε "μη HD". Εαν κάποιος θέλει να βάλει κάμερα σε μηχανή enduro πχ ναι η hero είναι η μονη λύση θα σπας μια κάμερα τη βδομάδα.

Και πίστεψέ με μου έχουν κλέψει δυο κάμερες και μια φωτογραφική ενώ δεν έχω σπάσει καμία κάμερα όσο καλή και ευαίσθητη και αν ήταν.

Εκτός σχεδίου το ότι χάλάω μια mini Canon φωτογραφική ανά δύο/τρια χρόνια αλλά πίστεψέ με αυτές τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ και σε συνθήκες απάνθρωπες(απανφωτογραφικές).

Θεωρώ ότι με τις HD στα 300-500 ευρώ είναι κρίμα να μη τραβάς HD για να γλυτώσεις 100-200 ευρώ. Σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας θα καταλάβεις ότι αξίζουν.

Υ.Σ. Καλά σταματάω να γράφω επιχειρήματα...έχω ανοίξει εταιρία παραγωγών και ψάχνω φτηνό υλικό και κάμερες HD. Πληρώνω καλά πάντως την κάμερα και τον κάμεραμαν.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

H contourHD φαίνεται καλή περίπτωση πάντως για κρανάκι και υπολογίστε με για group buy.

Η Hero ναι ειναι καλή αλλά όταν έχεις bluesky, oσα βιδεακια είδα με συννεφιά,ομίχλη,χιονοπτωση έχαναν πάρα πολύ.

γιατι;

Πιστεύω με το παρακάτω βίντεο είναι σαφές το γιατί

YouTube Video ->

Ξαναλέω ότι το σκ έχουμε γυρίσματα στο Καλέντζι Αχαίας πανελλήνο πρωτάθλημα παραπέντε. Όποιος θέλει ας έρθει. Αν κάποιος έχει HD κάμερα θα χαρώ να του προπληρώσω την αξία της σαν εγγύηση και αν την επιστρέψω σώα την παραλαμβάνει πίσω.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Mιας και πλησιάζει σιγά σιγά ο πολυπόθητος χειμώνας, τι λέτε να οργανωθούμε για καμιά μαζική παραγγελία helmet camera???

Τι παίζει τώρα στην αγορά??? η contour παραμένει ακόμα η μοναδική helmet camera HD ?????

Είναι κρίμα πάντως τόσες καφρίλες να μην καταγράφονται ;):P:D

Φιλικά

Σπύρος :D

Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα!! και λέω να πάρω ένα κρανάκι σύντομα!!!για να βάλω helmet cam πρέπει να έχει το κράνος κάτι ειδικό? ή μπαίνουν σε όλα τα κράνοι!!!?

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα!! και λέω να πάρω ένα κρανάκι σύντομα!!!για να βάλω helmet cam πρέπει να έχει το κράνος κάτι ειδικό? ή μπαίνουν σε όλα τα κράνοι!!!?

Μπαίνουν σχεδόν σε όλα τα κράνη, οι περισσότερες κάμερες...

Εξάλλου το κράνος πρέπει να το διαλέξεις σύμφωνα με το κεφάλι σου και όχι με το αν παίρνει η όχι κάμερα...μετά κοίτα και για την κάμερα... :)

Η καλύτερη τιμή που βρίσκουμε στο Skroutz για την Contour HD αυτή τη στιγμή είναι €306. Ενδιαφέρονται και άλλοι μπας και το ψάξουμε για κανένα group Buy;

Ή ακόμα καλύτερα, μήπως βρεθεί καμιά άκρη από Αμερική που είναι ακόμα πιο φτηνά. Την βρίσκω στο e-bay με 299ντάλαρς :) , αλλά δεν έχω πάρει ποτέ κάτι έτσι και δεν το πολυεμπιστεύομαι. Άσε που δεν ξέρω τι παίζει και με το τελωνείο.

Make Parnassos Great Again!

Για Αμερική μπορώ να δώ εγώ αν παίζει να μας τα στείλουν και έτσι δεν έχουμε πρόβλημα τελωνείου!!

Λογικά και εγώ μέσα!!!

lοuis: αυτό είναι προτεραιότητα!!:)

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Tελικα απεκτησα και εγω HD βιντεοκαμερα και ψαχνω προγραμμα επεξεργασιας,any idea???

elan primetime 33.jpg

corel video studio 12

ευκολο γρηγορα κανει τα παντα

DALTONS POW ROBBERY.....

Χρηστο επεξεργάζεται mp4 αρχεία?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε