Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
samis

Hello απο το ibizaclub

Recommended Posts

Χαιρετώ όλο το snow club , συγχαρητήρια γι αυτό το πολύ ευχάριστο λειτουργικό αλλά και ενημερωτικό portal. :)

Eγω προέρχομαι από ένα άλλο club αυτοκινητιστικό το ibizaclub.gr αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί όλα πάνω κάτω τον ίδιο σκοπό έχουν.

To club σας το έμαθα από την οδοντίατρο μου που τυγχάνει να είναι και στο ΔΣ σας (λιανά ελπίζω να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την απονεύρωση :twisted: )

Είμαι λίγο άσχετος με τα χιονοδρομικά αθλήματα αλλά θέλω εδώ και χρόνια να μάθω snowboard.

Από ότι μου είπε η Λιάνα θέλετε εδώ και καιρό να πάτε για Paintball, εμείς σαν club το καθιερώσαμε 1 φορά τον μήνα και από τον Σεπτέμβριο κανονίζουμε αν θέλετε να παίξουμε και μαζί πάντα φιλικά.

:D

Ελπίζω να τα πούμε στο μέλλον

Samis καλημερα,

Καλωσοριζουμε νέο αιμα στο forum του Συλλογου Τουριστικής Χιονοδρομίας…ολοι μαζι παιδιά!

Το χιονοαθλημα που εχεις επιλεξει να αρχισεις, θα γινει σιγουρα και με τους καλύτερους οιωνους, στα πρωτα χιονια που θα εχουμε (αν και θα μπορουσες να εισαι μαζι μας και στο ταξιδι στις Αλπεις τον Δεκέμβρη!). Ο κοσμος του club μας, ειναι χιονοδρομοι (skier & snowboarder) ολων των επιπεδων και η παρεα είναι σιγουρα ενός επιπεδου…του καλύτερου!

Με το καλο να σε δουμε σε καποια απο τις δραστηριοτητες μας…εφόσον ομως ξεφυγεις απο τα επαγγελματικά χερακια της Λιάνας! :mrgreen: :roll:

Φιλικά,

Κωστής :)

σημ. ωραιο site εχετε..ΠάνοBanio για ριξε καμια ματιά!

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας

Ελπίζουμε το site όπως το ονειρευόμαστε να έχει πολύ περισσότερα, που θα είναι χρήσιμα ακόμα και για σένα που σκοπέυεις να αρχίσεις ένα σπορ του χιονιού.

Αν μπλέξεις μαζί δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα μάθεις καλό snowboard αλλά σίγουρα θα περνάς καλά στα βουνά. Παρόλα αυτά μέχρι την αρχή της σεζόν θα έχουμε οργανώσει κάτι και για σένα τουλάχιστον να ξεκινήσεις με καλές βάσεις.

Ευπρόσδεκτη η πρό(σ)κληση για το painball και θα χαρούμε να σας σκοτώσουμε όλους μέσα στον Σεπτέμβρη.

Αλήθεια είναι καλή οδοντίατρος γιατί καιρό προσπαθεί να μας πείσει να πάμε αλλά δεν τα καταφέρνει :) :?:

ΜΙΚ

Υ.Σ. Έμαθα να οδηγώ με Seat Ronda του 1979 (230.000χλμ) το 1995. Το είχαν κρατήσει οι γονείς μου να το καρατρακάρω και το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι αντέχει πολύ η λαμαρίνα τους :twisted: :twisted:

Ο μπαμπάς του Ibiza ήτανε σκυλί ακόμα προχωράει το συγκεκριμένο με 320.000χλμ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλως ηλθες φιλε Samis..

Να συμπληρωσω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην επιταχυνθει η εξελιξη σου στο snowboard ή το ski εαν ανεβαινεις μαζι μας στο βουνο συνεχεια..

Κι αυτο γιατι στις εκδρομες μας περα απο το τρελο χαβαλε που βγαζουμε ,προσπαθουμε και βελτιωνομαστε εντοπιζοντας τα αδυνατα μας σημεια στην τεχνικη.

Υπαρχουν αρκετα ατομα που ειναι πολυ μπροστα σε τεχνικη και βοηθανε τους υπολοιπους να βελτιωθουν..

Να ηξερες μονο ποσο βελτιωθηκαν φετος ατομα που ξεκινησαν ως αρχαριοι και τωρα κατεβαινουν τις μαυρες πιστες για πλακα και μαλιστα με καλη τεχνικη..

Ευχάριστω για το καλωσόρισμα :) stadar θα ανέβω τον χειμώνα μαζί σας σε κάνα χιονοδρομικό, αν δεν τα καταφέρω στο snowboard, στα παϊδάκια μετά σε καμία ταβέρνα είμαι πρώτος.

Μου είπε η Λιάνα για της Άλπεις καλή φάση θα είναι , παρόλο που μεγάλωσα Γερμανία ποτέ δεν αξιώθηκα να ανέβω εκεί πάνω.

ΜΙΚ να τα 1.000.000. ασεις τα χιλιόμετρα στο Ibiza .

:D

Χαίρομαι που σας γνώρισα μπας και φέτος μπορέσω να μάθω snowb.

Ps. Να δούμε ποιος θα σκοτώσει ποιον στο Pb taunt.gif

Ουγκ Κωστή το είδα το site και είναι πολύ καλό. Για να πάρουμε και εμείς καμιά ιδέα να βελτιώσουμε το δικό μας. Άντε και στα 1000 μέλη (τα παιδιά έχουν 870 :) )

Κατά τα άλλα καλώς ήρθες Samis, με το καλό να σε δούμε σε κανά καφέ και ακόμα καλύτερα πάνω στο βουνό. Παϊδάκια αφθονα με Aris, Porfirio και μένα.

Θα χαρούμε να παίξουμε και Paintball μαζί σας

Φιλικά

Ο Κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Προς τα μέλη του snowclub: Μην κάνετε ρε δηλώσεις για σκοτωμούς κλπ κλπ θα πάμε και θα τον πιούμε και θα τρέχουμε στα χιόνια να κρυφτούμε :?

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Παναγιώτη μην ανησυχείς και εμείς αρχάριοι είμαστε στο pb,

από ότι είδα είσαι από θεσσ, τον Αυγουστο ενδεχεται να πεξουμε στο ρετζικη αν μαζευτουν τα βοροια μελη.

(thanks για το site, ότι χρειαστείτε ρωτήστε, απο ότι είδατε έχουμε και εμείς στο layout βουνό με χιονιά :) )

Ps. εβαλα το snowclub στα links του ιbizaclub μπας και τον δουν οι skier μας. :wink:

Βασικά Αθηναίος του κερατά είμαι. Το Θεσσαλονίκη ήταν στη τοποθεσία γιατί έχω κατοικοεδρεύσει εδώ στο Βορρά από τις 10 Ιουλίου. Σήμερα όμως ξανακατεβαίνω νότια. Βέβαια θα είμαι πάλι Θεσσαλονίκη στις 16με 17 Αυγούστου οπότε αν κανονιστεί εκεί κοντά το παιχνίδι και έχετε καμιά θέση, ενημερώστε με. Άλλωστε με το Seat Ibiza 1.4 16v του 2003 θα είμαι εκεί (είναι λίγο γουβιασμένο βέβαια :? )

Φιλικά

Ο Κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

ρε γιωργο και εσυ εδω????

δεν μπορω πουθενα να κρυφτω απο σενα...

οπως καταλαβατε ειμαι και εγω απο το ibizaclub.

εγω θ αμιλησω για κατι εκτος paintball (αμαν ρε γιωργο. και εδω μεσα????)λογο καταγωγης μου (Αραχωβα) εχω σχεση με το αθλημα σας (snowboard).

δυστηχως ομως δεν εχω πλεον δικη μου σανιδα (την πρωτη την εσπασα :) ) και δεν εχω αξιωθει να παρω καινουρια.

ευελπιστω πως θα γινει αυτον τον χειμωνα.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΠΙΣΤΟΥΛΑ! :wink:

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ SAMIS,

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ PAINTBALL ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ :)

Snow to the people!

Αντε βρε Γιωργο καλως ηρθες στην παρεα μας και συντομα(τι δηλαδη σε 5 μηνες) θα σε μυησουμε στα μυστικα της χιονοδρομιας μετα κοψιδομαχιας...

Οσο για τη θεραπεια,δεν μπορω να μιλησω-καλυπτομαι απο το ιατρικο απορρητο :oops: αλλα παντως η περιπτωση σας ειναι δυσκολη.Τωρα για το paintball πιστευω να μπουμε δυναμικα στο παιχνιδι-θα κανονιστει σιγουρα ενα ματσακι(αν και μεταξυ μας καλυτερα θα τα καταφερναμε στο 5χ5) :):lol::lol:

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Ibizάδες καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Οι κάτοχοι Ibiza σε αυτόν τον όμιλο αυξανόμαστε και χαίρομαι, αν και ομολογώ πως δεν ήξερα την ύπαρξη του Ibiza club, μπορεί όμως σύντομα να με δείτε κι εκεί.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Καλωσήρθατε ibizaδες...

Samis κι εγώ seat έχω(LEON),αλλά club ....δεν έχω :):lol::lol: ,εκτός από το snowclub :P:P:P:P

Λοιπόν, φέτος πάρε αλυσίδες για το Ibiza και μια σχάρα(όχι για παιδάκια,τέτοια έχει ο porfirio,αλλά για snowboard) και πίστεψέ με μετά από τις πρώτες τούμπες,θα χαίρεσαι τα βουνά όο κι εμείς.

Σε περιμένουνουμε,λοιπόν.....

Y.Γ:;;Oσο για το paintball,τι θα λέγατε να το κάναμε φέτος στο βουνό,ενώ κατεβαίναμε τις πίστες???έτσι ,αλα James Bond.. :lol::cry::cry:

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ PAINTBALL ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ (ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ)

Snow to the people!

Στάθη συμφωνώ και επαυξάνω.

Θα πέσει χοντρό γέλιο! :lol::lol:

Ηλία μάλλον θα φορέσουμε σακούλες μαύρες απο πάνω να μη λερώσουμε τα καινούρια μπουφάν. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να το παίξουμε καταδρόμια και να κατέβουμε με παραλλαγές, που είναι ιδανικές για λέρωμα. :)

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

πολύ καλό ακούγεται, αλλά πειράζει αν εγώ κατεβαίνω με έλκηθρο? marker για να σας πυροβολώ έχω :twisted:

Zox έχω πολύ καλές αλυσίδες για το ibiza αλλά δεν τις έβαλα ποτέ για να μην τραυματίσω της ζάντες :oops:

θα κάνω εξερεση όμως φέτος

Μα πες μας βρε samis για τι Ιbiza μιλάμε τοσες μερες? :) ----θελουμε full spec των χαρακτηριστικων του…(μοτερ, Bhp, αν εχει τουρμπινα κτλ..) :lol:

Κ. :lol:

Σημ. μηπως μοιαζει με δαύτο? :?: :?

samis_1.JPG

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

ωχ μας ποιάσαν :shock:

δεν ντρέπεστε να ψάχνεται τα πράγματα του κόσμου, στο "αποκλειστικά" είμαστε? :P:P:P:P

Τόσο καθαρό από τότες έχω να το δω, :shock:

το αμάξι μου είναι το ποιο γρήγορο του ibizaclub , έχει και σκούπα philips, αλλά και χταπόδι φρεσκότατο. :D:D:D

μαμά είναι το άμοιρο τίποτα δεν έχει ,μόνο εμφανισιακα έχω κάνει παρεμβάσεις.

ασχετο, αλλα το μεσημερη ειμουνα με την οδοντιατρο μου και αντι να μου κανει την απονευρωση μου εξηγούσε τι ειναι το παραπεντε και για κατι θερμικα ρευματα και οτι ο ΜΙΚ νομιζω κανει απο αυτο.

Και οτι κρεμοσασταν απο κατι αλυσιδες για να περασεται ενα ποταμι :shock::shock::P

Δουλεια δεν εχετε εσεις???

Δουλεια δεν εχετε εσεις???

Δουλειά έχουμε απλά ψάχνουμε απεγνωσμένα για καλούς τρόπους τρόπους να ξοδέψουμε τα λεφτά μας και το χρόνο μας.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

και καλα κάνετε :shock:

λοιπον παιδεια καλο καλοκαιρι, θα τα πουμε τον Σεπτέμβριο παλι :shock:

Φημες,φημες αλλα απο τοτε που μαθαμε για τους βιους παραλληλους των δυο clubs πιο πολυ μιλαμε Γιωργο παρα κανουμε απονευρωση.Τελοσπαντων κι επειδη νομιζω οτι εχουμε βγει εκτος θεματικης ενοτητας,αντε τωρα που ερχεται χειμωνας(καλα ντε,ακομη διακοπες δεν εφυγα,μη βαρατε..) μαζεψε απο το ibiza ολους τους τρελους με χιονοδρομια και ελατε-εκει να δεις αδρεναλινη.... :shock::shock::P

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Γκουχ Γκουχ (βήξιμο, βήξιμο, πνίγηκα, ας με βαρέσει κάποιος στη πλάτη)

Παρακαλείτε ο ΜΙΚ να σβήσει τη λέξη αδρεναλίνη από τη δημοσίευσή του γιατί θα έχουμε θύματα (θα πεθάνω από τα γέλια).

Αδρεναλίνη είναι οι +45 μοίρες κλίση πίστες που κατεβαίνει ο Makalu το χειμώνα.

Είναι τα acro με παραπέντε που κάνουν οι Σπηλαιολόγος, Τσουλούφις και λοιποί δεινοί παραπεντίστες.

Είναι οι πτώσεις που κάνουν ο Porfirio και εγώ.

Μη λέμε αδρεναλίνη τώρα 45 λεπτά πέταγμα ή όταν κατεβαίνουμε τον Ηρακλή γιατί θα δακρύσω από τα γέλια (παρεπιπτόντως και εγώ τον Ηρακλή κατεβαίνω)

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

IPB Image

Αδρεναλινη για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο-οταν αντιμετωπιζεις μια πλαγια που δεν εχεις ξανακατεβει,οταν κανεις σκι μεσα στην ομιχλη χωρις να ξερεις που τσουλας και που βρισκεσαι...Τοτε τιθενται ολες οι αισθησεις σου σε εγρηγορση και κυλα και αδρεναλινη στο αιμα σου-γενικα τιθεσαι σε κατασταση αναγκης.Οπωσδηποτε αυτο δε συγκρινεται ουτε με τα 50μοιρα που κατεβαινε ο Μικ στην Αυστρια,ουτε με την ελευθερη πτωση ουτε με το bungy...Δεν παυει ομως να ειναι αδρεναλινη-κι αυτο το συνειδητοποιεις οταν τελικα φτασεις στο τελος(εγω τουλαχιστον αυτο ενιωσα οταν κατεβηκα για πρωτη φορα στα 3-5 Πηγαδια τον Αριστοτελη-που στην τελικη δεν ειναι και κατι φοβερο...)

Επισης αδρεναλινη κυλα κι οταν καταφερεις κατι που για τα δικα σου δεδομενα μεχρι τοτε ηταν αδυνατο-το να ξεπερασεις στιγμιαια τα ορια σου(π.χ να κανεις αλμα εκει που φοβοσουν η να πεσεις με τα μουτρα στην πουδρα) ειναι απο μονο του μια πηγη ευχαριστησης,ικανοποιησης και ακομα αισθησης οτι εισαι ζωντανος κι αγαπητα μου παιδια αυτο το προκαλει η αδρεναλινη.

:shock::shock::P:P:P:P:D :wink: :wink: