T-DRIVER 27 Report post Posted October 27, 2009 Βασιλη να υπενθιμισω κατισαν συλλογος δεν χαιδευουμε μονο αυτια τα τραβαμε κιολας να ξερεις οτι αν δεν υπηρχαν καποιοι ανθρωποι στα καλαβρυτα που να φωναζουν συνεχως για την βελτιωση του συγκεκριμενου κεντρου και των αλλων βεβαια δεν θα υπηρχε αντικρυσμα απο πουθενα και δεν θα ειχαν κανει τιποτα(οι πιεσεις αυτες δεν εγιναν μονο απο εμας τους απλους τουριστες εγιναν και απο τους ιδιους ανθρωπους του χιονοδρομικου βλ.Τσεκουρας. δεν ειμαστε εδω για να χειροκροτουμε το χιονοδρομικο που επισκευτομαστε και μονο ειμαστε εδω για να βελτιωσουμετην ελληνικη χιονδρομια και αυτο με χαιδεματα δεν γινεται ειπαμε ... εχουμε πλεον πολυ καλες σχεσεις με το χκκ και προχωραμε θα βοηθησουμε οσο μπορουμε και οποιοι μπορουμε το φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων θετικων και αρνητικων δεν ειναι μονο για πανηγυρισμους επειδη στο καλαβρυτο εγιναν καποια σημαντικα βηματα βελτιωσης. δεκτες λοιπον και θετικες αποψεις αλλα και οι αρνητικες. Τdriver ο Λαππας εκτος απο ιδρυτικο μελος του συλλογου ειναι και συντονιστης και ηταν και στην συναντηση καλως εγραψε αυτα που εγραψε προς ενημερωση δεν εχουμε και πολλα περισσοτερα να γραψουμε εκτος αν αλλη φορα θελετε να τα γραψουμε και σε βιντεο για οσους ελειπαν Αγαπητέ skimad επαναλαμβάνω πως δεν μέμφομαι κανένα!! αντιθέτως επικροτώ το όποιο λιθαράκι και θετικό βήμα για την καλυτέρευση της χιονοδρομίας στην Ελλάδα. Αν ρίξεις μια ματιά στα λίγοστά pοst μου,τα περισσότερα αφορούν καλοπροαίρετη κριτική και προτάσεις. εγώ πάντως επικροτώ αυτό ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 27, 2009 Βασιλη να υπενθιμισω κατισαν συλλογος δεν χαιδευουμε μονο αυτια τα τραβαμε κιολας να ξερεις οτι αν δεν υπηρχαν καποιοι ανθρωποι στα καλαβρυτα που να φωναζουν συνεχως για την βελτιωση του συγκεκριμενου κεντρου και των αλλων βεβαια δεν θα υπηρχε αντικρυσμα απο πουθενα και δεν θα ειχαν κανει τιποτα(οι πιεσεις αυτες δεν εγιναν μονο απο εμας τους απλους τουριστες εγιναν και απο τους ιδιους ανθρωπους του χιονοδρομικου βλ.Τσεκουρας. δεν ειμαστε εδω για να χειροκροτουμε το χιονοδρομικο που επισκευτομαστε και μονο ειμαστε εδω για να βελτιωσουμετην ελληνικη χιονδρομια και αυτο με χαιδεματα δεν γινεται ειπαμε ... εχουμε πλεον πολυ καλες σχεσεις με το χκκ και προχωραμε θα βοηθησουμε οσο μπορουμε και οποιοι μπορουμε το φορουμ ειναι για ανταλλαγη αποψεων θετικων και αρνητικων δεν ειναι μονο για πανηγυρισμους επειδη στο καλαβρυτο εγιναν καποια σημαντικα βηματα βελτιωσης. δεκτες λοιπον και θετικες αποψεις αλλα και οι αρνητικες. Τdriver ο Λαππας εκτος απο ιδρυτικο μελος του συλλογου ειναι και συντονιστης και ηταν και στην συναντηση καλως εγραψε αυτα που εγραψε προς ενημερωση δεν εχουμε και πολλα περισσοτερα να γραψουμε εκτος αν αλλη φορα θελετε να τα γραψουμε και σε βιντεο για οσους ελειπαν δεκτα ολα αυτα που λες χρηστο και ξερεις οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου.να τραβαμε οπως λες και αυτια και δοντια και οτι αλλο κρεμεται τελος παντων οταν βλεπουμε τα ασχημα.μα εδω ομως κατηγορουμε ακομα και στα θετικα και τελικα δεν ειμαστε με τπτ ευχαριστημενοι.εκει ειναι που θελω να επικεντρωσουμε την συζητηση μας.να λεμε τα παντα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα γτ ειναι ΚΡΙΜΑ και το ξαναλεω ΚΡΙΜΑ ολος αυτος ο αγωνας που γινεται να μαυριζεται ετσι επειδη δεν ευχαριστιομαστε με τπτ. πραγματικα αν καπου εχω λαθος περιμενω και πμ να μου εξηγησετε και φυσικα να ζητησω συγνωμη... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 27, 2009 απλα μερικα παιδια(παιδια... τελος παντων ) δεν συμβιβαζονται με το εν λογο κεντρο για πολλους και διαφορους λογους η ισως επειδη κατι ξερουν περισσοτερο που εμεις δεν ξερουμε καποιοι συμβιβαζονται και πανε να κανουν σκι εκει καποιοι οχι και δεν πανε απλα τα πραγματα.δεν ισοπεδωνουν τιποτα η ουσια ειναι οτι ολοι θα θελαμε να εχουμε το val'd'isere στην πελοπονησσο αλλα αυτο καλως η κακως δεν γινεται. σε οποιον αρεσει παει σε οποιον δεν αρεσει δεν παει σου ειπα και πριν ολες οι αποψεις δεκτες.. DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted October 27, 2009 Εδώ ο κάποιος... Θερμή παράκληση: αν κάποιος προτίθεται να μου αποδίδει χαρακτηρισμούς ας το κάνει με μαυρα γράμματα και bold, γιατί το κίτρινο μου κουράζει τα μάτια!!(sorry για το off topic) Τα κίτρινα γράμματα είχαν να κάνουν με καλαμπούρι στον bmw. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 27, 2009 να προσεχουμε τι λεμε μονο αλλο να λες σκεψεις αποψεις ατομικες και αλλο να λεμε κατηγορουμε (βαρια λεξη) δεν εχουν κανει καποιο εγκλημα δεν κατηγορουμε κανεναν εχουμε φαγουρα γιατι εχουμε ενα χομπυ κοντα στα 40 χρονια εδω ειμαστε θα περιμενουμε τις εξελιξεις στα δρωμενα Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted October 27, 2009 Εδώ ο κάποιος...Τα κίτρινα γράμματα είχαν να κάνουν με καλαμπούρι στον bmw. Αγαπητέ Αλέξη, Το θέμα νομίζω έληξε και ίσως το γεγονός ότι δεν συμμετέχω στις συναντήσεις του Συλλόγου να μη μου δίνει την ευκαιρία να κατανοήσω μερικές φορές το χιούμορ μεταξύ σας!!!όλα οκ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι η κριτική όλων μας απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν γύρω από το άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ, φέρνει μερικές φορές γκρίνια (αφού δεν συμφωνούμε όλοι με όλους) αλλά και πολύ θετικά αποτελέσματα. Μπράβο και πάλι στο Σύλλογο για αυτή τη συνάντηση, η οποία ήδη προβάλλεται (και "διαφημίζει" κιόλας) από την επίσημη ιστοσελίδα του ΧΚΚ. Φιλικά Γιώργος ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted October 27, 2009 Μήν ανησυχείς Γιώργο. Μια χαρά είμαστε όλοι. Και η γκρίνια μέσα στο πρόγραμμα είναι και το καλαμπούρι. Το τελευταίο, ίσως αποτελεί και βάλσαμο για πολλές διαδικτυακά δύσκολες καταστάσεις. Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted October 27, 2009 .... Και η γκρίνια μέσα στο πρόγραμμα είναι και το καλαμπούρι. Το τελευταίο ίσως αποτελεί και βάλσαμο για πολλές διαδικτυακά δύσκολες καταστάσεις. Ναι....αλλά το πρώτο δεν αντέχεται μωρ΄αδερφέ μου. Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted October 27, 2009 Δεν ξέρω αν είναι off topic λέω πάντος να ποστάρω ενα best off απο πλανάκια της saison που πέρασε απο την χελμάρα μας για να γουστάρουμε Η αρχή δεν λέει και πολλά, την αφησα για να θυμάμαι την σαβούρδα που εφαγα στο 0:28 YouTube Video -> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 28, 2009 Μας έφτιαξες πρωί πρωί. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted October 28, 2009 Πω-πωωωω!Βγήκαν τα ματάκια μου από το πανέμορφο τοπίο και τις επιδόσεις! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 28, 2009 Δεν ξέρω αν είναι off topic λέω πάντος να ποστάρω ενα best off απο πλανάκια της saison που πέρασε απο την χελμάρα μας για να γουστάρουμεΗ αρχή δεν λέει και πολλά, την αφησα για να θυμάμαι την σαβούρδα που εφαγα στο 0:28 Με αγωνιστικούς πουδροχαιρετισμούς YouTube Video -> Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 28, 2009 καταπληκτικό video Κωστα... το 4:55 ηταν super "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted October 28, 2009 Ρε τι ζημιά μας έκανες πρωί πρωί????? Συγχαρητήρια στα παιδιά που χώνουνε τα back flip....... Οι καταβάσεις είναι σκέτο όνειρο.... Φιλικά Σπύρος Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 28, 2009 Μπαίνω κι εγώ η γυναίκα μοδερατορ, να δώ μήπως πρέπει να μαζέψω κανέναν χαμό μιά και το τόπικ είναι....ε....hot ..και τί να δω;;;;; Ο παράδεισος!!! Μπράβο, μπράβο παλικάρια μου, keep up the good job!!! Νομίζω ήρθε η ώρα σας και για διπλό άξελ!!! Μήπως να αρχίσω πλέξιμο;;;;; Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 28, 2009 Μπαίνω κι εγώ η γυναίκα μοδερατορ, να δώ μήπως πρέπει να μαζέψω κανέναν χαμό μιά και το τόπικ είναι....ε....hot ..και τί να δω;;;;; Ο παράδεισος!!! Μπράβο, μπράβο παλικάρια μου, keep up the good job!!! Νομίζω ήρθε η ώρα σας και για διπλό άξελ!!! Μήπως να αρχίσω πλέξιμο;;;;; ΘΕΑ RESPECT ΤΕΛΟΣ ...τι βιδεο ειναι αυτο ρε παιδια? The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted October 28, 2009 Χε χε ναι το είδα οτι το thread ειχε παραγίνει hot και σκέφτηκα να ποστάρω το videaki μπαs και coolarei λίγο Μινκ ωραία τα πλανάκια σου παίζει να βάζεις λιγότερο ευρυγώνιο η ειναι fix ο φακός ? Αυτό και αν είvαι off topic αλλα το είδα χτές και εμεινα ...........με το στόμα ανοιχτό Καλά οι τυποι ειναι επαγγελματίες και πρεπει να κάνουν σκι 200 μέρες τον χρόνο αλλα οπως και νάχει......... respect enjoy YouTube Video -> Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 28, 2009 ou la la! "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted October 28, 2009 Καλά οι τυποι ειναι επαγγελματίες και πρεπει να κάνουν σκι 200 μέρες τον χρόνο αλλα οπως και νάχει......... respect Ο ένας στην αρχη λέει "Our hometown of Whistler BC..." Ζηλεύωωωωωωωωωωω!!!! Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 28, 2009 Εντυπωσιακά! Αλλά ας μείνουμε στα βιντεάκια από τα Καλάβρυτα σε αυτό το θέμα. Για άλλα χιονοδρομικά παίζουμε εδώ. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 28, 2009 το βιδεακι ειχε παιξει και παλιοτερα στο φορουμ ειναι απο τα καλυτερα! DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 29, 2009 Χε χε ναι το είδα οτι το thread ειχε παραγίνει hot και σκέφτηκα να ποστάρω το videaki μπαs και coolarei λίγο Μινκ ωραία τα πλανάκια σου παίζει να βάζεις λιγότερο ευρυγώνιο η ειναι fix ο φακός ? Αυτό και αν είvαι off topic αλλα το είδα χτές και εμεινα ...........με το στόμα ανοιχτό Καλά οι τυποι ειναι επαγγελματίες και πρεπει να κάνουν σκι 200 μέρες τον χρόνο αλλα οπως και νάχει......... respect enjoy YouTube Video -> Sorry για το off topic απλα να πω οτι ο ενας ο τυπος με το πρασινο μπουφαν ειναι πρωην αθλητης του σκι και νυν παρουσιαστης χιονοδρομικων κεντρων σε ολο τον κοσμο απο το συνδρομιτικο καναλι Travel channel!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted October 30, 2009 Τι γνώμη εχετε για αυτο? Αν ειναι εφικτή η αφετηρία Β, η ανάβαση στη κορυφή της στύγγας θα μπορεί να γίνει σε 7min απο 14 που θέλει τώρα Ασε που θα θέλει και λιγότερο ρευμα Θα φτάνεις στην αφετηρία β είτε απο το δρομάκι της αγκυρας είτε με τραβέρσα απο την θέτιδα Η αφετηρία Α είναι από την κάτω μεριά της πίστας και η Β από την πάνω.. Πιθανόν λόγω του λιγότερου φορτίου το υπάρχον μοτέρ της στύγγας να σηκώνει και τριπλό καρεκλάκι. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 30, 2009 Έτσι όμως για να ανέβουμε στην Στύγα θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρουμε και την άγκυρα/Θέτις= διπλές ουρές. Εγώ νομίζω ότι χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο. Ξήλωμα του Αχιλλέα και της Στύγας και τοποθέτηση τηλεκαμπίνας με ενδιάμεση στάση στην τωρινή αφετηρία της Στυγας. (Όνειρα θερινής νυκτός) Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted October 30, 2009 Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλο είναι το κόστος του να κάνεις ενδιάμεση στάση και ειδικά σε αποσυμπλεκόμενο αναβατήρα Share this post Link to post Share on other sites