spider 2,124 Report post Posted October 22, 2009 Θα ηθελα να τα πουμε λιγακι μεσα απο αυτο το τοπικ για να μην χαλασουμε το αλλο τοπικ της εκδρομης στην Val Cardena............. και για να μην παρεξηγηθω,ειμαι και εγω οικογενειαρχης οπως αρκετοι απο τα υπολοιπα μελη του ΕΣΤΟΥΧ. Εγω βλεπω οτι η εκδρομη γινετε για τις οικογενειες και τελικα το ποσοστο συμμετοχης θα ειναι το 20% περιπου, το υπολοιπο θα ειναι "οι εργενηδες" του συλλογου. Για μενα, επιτυχια θα ηταν αν το ποσοστο θα ηταν αντιστροφως αναλογο.........τεσπα, αυτο που θελω να συζητηθει ειναι οτι η κυρια εκδρομη του συλλογου να γινετε για τα μελη και η ΔΕΥΤΕΡΗ πλεον εκδρομη να γινετε για τις οικογενειες μιας και οι ημερομηνιες που διαλεγετε εχουν να κανουν με τα σχολεια των παιδιων,αρα οχι και τοσο σιγουρο το θεμα της χιονοκαλυψης του εκαστοτε ΧΚ. Απο την αλλη κανοντας μια επισημη εκδρομη σαν ΕΣΤΟΥΧ, μια ημερομηνια που ως επι το πλειστον ειμαστε σιγουροιγια αυτα που θα συναντησουμε..............Θεωρω οτι το θεμα πρεπει οπωσδηποτε να κοιταχτει απο το ΔΣ και να βρεθει μια αναλογη λυση μιας και καποιοι ισως να θελανε να επαναλαβουνε την περυσινη εκδρομη(σε αλλο ΧΚ) μαζι με τα φιλαρακια τους,σαν συλλογος τελος παντων βρε αδελφε και οχι σαν σκορπιοχωρι............. ΥΓ.Το τριημερο της Καθαρης Δευτερας μαζι με δυο μερες απουσιας απο τα σχολεια ειναι θεωρω μια αρκετα καλη καιρικη και οικονομικη λυση για τις οικογενειες, γνωμη μου παντα ετσι!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted October 22, 2009 Αγαπημένε μου spiderako, χωρίς να είμαι και η πλεόν έμπειρη σε χιονοδρομικα ζητήματα, η περίοδος της Κ. Δευτέρας είναι μια περίοδος που στην Ελλάδα το πιο σίγουρο είναι να έχει χιονι και τα πιο πολλά χιονοδρομικά είναι ανοιχτα. Αρα είναι μια ευκαιρία να επισκεπτόμαστε και να γνωρίζουμε χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας. Μια πτυχή της ιστορίας ίσως να είναι και αυτή. Share this post Link to post Share on other sites
sanidas 0 Report post Posted October 22, 2009 νομιζω οτι κανεις δεν θαθελε ναναι στα ελληνικα χιονοδρομικα(και γενικα στους δρομους) τη καθαρα Δευτερα για τους ευνοητους λογους οποτε μια εκδρομουλα στα ευρωπας δεν θα χαλαγε πολυ κοσμο τοσα σαββατοκυριακα υπαρχουν για επισκεψη των δικων μας χιονοδρομικων. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 22, 2009 νομιζω οτι κανεις δεν θαθελε ναναι στα ελληνικα χιονοδρομικα(και γενικα στους δρομους) τη καθαρα Δευτερα για τους Tις 10 τελευταίες Καθαρές Δευτέρες ο Παρνασσός ήταν άδειος. Για τους δρόμους σωστός αλλά σιγά τα ωα φεύγεις αργά. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 22, 2009 Noμιζω οτι δεν χρειαζεται να συζητησουμε για οικογενειες κλπ, πρωτη φορά εγινε σε ημερομηνιες που θα βολευε και οικογενειες αλλά οχι μόνο, πολλά παιδιά που πάνε φέτος δεν μπορουσαν να πάρουν αλλη περιοδο τοσες μερες αδεια... οπως και να εχει θα ειναι μια εμπειρια να περάσεις τα Χριστουγεννα σου μαζι με τοσους φιλους σε ενα Αλπικο χωριο. Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted October 22, 2009 συμφωνώ ότι οι οικογένειες είχαν (και έτσι πρέπει) προτεραιότητα στην "σκέψη του συλλόγου"... αλλά όπως είπε και ο Nickel είμαστε και εμείς εδώ που δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πάρουμε μια εργάσιμη βδομάδα άδεια όποτε τη θέλουμε... εδώ δόθηκε η άδεια πριν τα Χριστούγεννα με αρκετή δυσκολία (και με τις μέρες που δούλεψα Σ/Κ την ... Άνοιξη!!!) Επίσης, σχετικά με την Κ. Δευτέρα είναι και υψηλή περίοδος για τα χοινοδρομικά του εξωτερικού και δεν ξέρω κατά πόσο θα "άντεχαν" οι οικογενειάρχες του Συλλόγου μας... (όσους γνωρίζω δηλ.) φυσικά συμφωνώ με την Πένυ... τα Χ.Κ. της χώρας μας προσφέρουν συνήθως σίγουρη χιονοκάλυψη την Καθαρή Δευτέρα, άσε που όλοι είναι στα κούλουμα την συγκεκριμένη μέρα! Πέρυσι στην επιστροφή από Βασιλίτσα δεν θυμάμαι να ταλαιπωρηθήκαμε και πολύ στον δρόμο. (νομίζω πριν τις 9 είμασταν στο Μαρούσι) Πάντως έχω πάει Πάσχα στις Άλπεις και επειδή δεν έπεφτε συγχρόνως με το καθολικό Πάσχα το δικό μας ήταν και άδεια και σούπερ χιονισμένα! Τον Απρίλη δεν έχουν λιώσει τα χιόνια εκεί... ούτε και τον Μάη και οι τιμές μάλιστα είναι σαφώς καλύτερες! άρα; Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 22, 2009 ΥΓ.Το τριημερο της Καθαρης Δευτερας μαζι με δυο μερες απουσιας απο τα σχολεια ειναι θεωρω μια αρκετα καλη καιρικη και οικονομικη λυση για τις οικογενειες, γνωμη μου παντα ετσι!!! Σταθη και γω σ’αγαπω αλλα εισαι fault ηδη σε μια επίσημη εκδρομή του συλλογου ..και δεν αναφερομαι στην Χριστουγεννιάτικη της selva gardena αλλα του Καρπενησίου οπου θα κοπει και η πίτα του ΕΣΤΟΥΧ για τη σεζον 2009-2010. για το 3-ημερο που λες εχει κανονιστεί μια εκδρομή σε ΧΚ της βορειας Ελλάδας. Εξωτερικό Προορισμός : Selva/Val Gardena/Dolomiti, Ιταλία ημερομηνίες : 19-26 Δεκεμβρίου 2009 Εσωτερικό (καιρού επιτρέποντος) 1. Καρπενήσι-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ημερομηνίες : 22-23-24 Ιανουαρίου 2010 2. Πισοδέρι- ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ημερομηνίες : 12-13-14-15 Φεβρουαρίου 2010 3. Σέλι, 3-5 Πηγάδια, Ελατοχώρι ημερομηνίες : 24-25-26-27-28 Μαρτίου 2010 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 22, 2009 Noμιζω οτι δεν χρειαζεται να συζητησουμε για οικογενειες κλπ, πρωτη φορά εγινε σε ημερομηνιες που θα βολευε και οικογενειες αλλά οχι μόνο,πολλά παιδιά που πάνε φέτος δεν μπορουσαν να πάρουν αλλη περιοδο τοσες μερες αδεια... οπως και να εχει θα ειναι μια εμπειρια να περάσεις τα Χριστουγεννα σου μαζι με τοσους φιλους σε ενα Αλπικο χωριο. Αρτεμη εχω την εντυοωση οτι κανεις λαθος...............η εκδρομη φετος γινετε τοτε για να εξυπηρετηση πρωτα της οικογενειες λογω ημερων σχολειων κλπ.,και μετα τα υπολοιπα μερη,αυτη ηταν και η απαντηση με οσους απο το ΔΣ που μιλησα τελη καλοκαιριου!!! Τα χριστουγεννα στις αλπεις, ναι ειναι ενα θεμα για τα υπολοιπα παιδια!!!! Οσο αναφορα τις αδειες, κανεις δεν ηξερε απο πριν ποτε θα πηγαινε φετος εκδρομη με τον ΕΣΤΟΥΧ............περυσι ποτε πηρε αδεια ο καθενας μας και πηγαμε στην εκδρομη?? Βιβη, αναλογα τις μερες τις Κ.Δευτερας πχ,φετος πεφτει παρα πολυ νωρις αλλα οταν συνηθως καθε χρονο εχουμε νορμαλ ημερομηνιες, τοτε εξω εκεινη την περιοδο ειναι εκτος σεζον, Δηλαδη Μιχαλη εαν πχ.,πανε 10 οικογενειες απο τον ΕΣΤΟΥΧ εκδρομη στο soelden ο Παρνασσος θα πεσει εξω οικονο-μικ-α,αν υπαρχει η δυνατοτητα να παρω το παιδι μου και την γυναικα μου και να παω Αλπεις,πιστεψε με δεν θα ειχα ενδοιασμους λογω Παρνασσου(αν ομως το ΧΚΠ ειχε 60 χλμ πιστες και αναλογες υπηρεσιες τοτε θα ηταν αλλιως) Αυτο που λεω εγω φιλε Αρτέμη ειναι οτι οκ εγινε φετος ετσι η εκδρομη του ΕΣΤΟΥΧ αλλα να μην δεθει και σχοινι για τις επομενες και να συζητηθει με τα μελη και με το ΔΣ μια μελλοντικη εκδρομη του συλλογου!! edit:Ολγα μου δεν μιλαω για φετος που ηδη εχει βγει το προγραμμα, αλλα για τον επομενο σχεδιασμο του ΔΣ για τις εκδρομες του 2010-2011............ τωρα για την κοπη της πιττας που αναφερεσε, ναι ειμαι φαουλ μιας και δεν θα παρευρεθω λογω εκδρομης στο εξωτερικο, αλλα φετος ας ερθουν οι υπολοιποι που δεν ηρθαν ολα αυτα τα χρονια εδω και εκει στις διαφορες κοπες πιττας.........το λαθος μου το ξερω φιλεναδα μου και δεν αποποιουμε των ευθυνων μου σαν μελος του ΕΣΤΟΥΧ.............. Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 22, 2009 Στάθη δεν ειπε κανείς πως κάθε χρόνο η εκδρομή θα γίνεται Χριστούγεννα. Το χρωστούσαμε όμως θεωρώ ως Σύλλογος να δοθεί η δυνατότητα μιας εκδρομής σε μέρες πρόσφορες για τις οικογένειες. Ηδη 4 οικογένειες λαμβάνουν μέρος και δε θεωρώ ευκαταφρόνητο το νούμερο. Αλλωστε μην ξεχνάς ότι το κόστος συμμετοχής μιας ολόκληρης οικογένειας σε ένα τέτοιο ταξίδι ειναι πολλαπλάσιο του ατομικού. Εν πάσει περιπτώσει εγώ θεωρώ επιτυχημένη την επιλογή με βάση το κριτήριό μας, μια και οι Περλέρος, ΜακηςΜ, ChristosZ και Παπαθανασίου δε θα μπορούσαν ακολουθήσουν υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες. Τα Χριστούγεννα ειναι οικογενειακή γιορτή κι εσύ δεν έρχεσαι γι' αυτό το λόγο αλλά όλες οι ημερομηνίες που πιθανόν να βόλευαν οικογένειες ειναι γιορτινές. Αλλος προτιμά χριστούγεννα, άλλος Πάσχα, άλλος Κ. Δευτέρα κτλ κλτ. Αν η κόρη σου πήγαινε σχολείο και θέλατε να έρθετε οικογενειακώς στην εκδρομή τι θα έπελεγες; Να χάσει 4 κανονικές σχολικές μέρες την Κ. Δευτέρα ή δύο τα Χριστούγεννα; Από του χρόνου, το νέο ΔΣ θα αποφασίσει την ημερομηνία της επόμενης χρονιάς. Υπενθυμίζω... η τέλεια εκδρομή.... απλώς δεν υπάρχει! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted October 22, 2009 Εγω βλεποντας την ολοενα και αυξανομενη συμμετοχη στην εκδρομη στις αλπεις, πιστευω οτι πλεον ο συλλογος θα πρεπει να διοργανωνει 3 εκδρομες εκει. Την πρωτη τελη Νοεμβριου ή αρχες Δεκεμβριου, την δευτερη και κυρια εντος σεζον (ελληνικων χκ) , και την τριτη στο ορθοδοξο Πασχα. Και μην μου πειτε οτι οποιος θελει παει με την παρεα του.....ακομη και εγω που ακομη και σε εκδρομες με τον συλλογο κανω σκι συνηθως με λιγους μαζι, προτιμω να πηγαινω εξω με τον συλλογο παρα με την παρεα μου! Αλλιως ειναι το σκι αλλα και το απρε σκι με 20-60 ατομα και αλλιως με 2-6 ατομα... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 22, 2009 Ροη, καταρχας θελω να πιστευω οτι η συζητηση αυτη αγγιζει ολα τα μελη και οχι μονο εμενα ,εσενα ή την Ολγα,απο την αλλη επειδη οπως εσυ ετσι και γω ξερω λιγακι τα ατομα που ανεφερες και δεν μου ειναι παντελως αγνωστοι εχω την εντυπωση οτι το Σακη και τον Μακη δεν πρεπει να τους αγγιζει το θεμα των ημερομηνιων, απο την αλλη εγω δεν θεωρω επιτυχημενο νουμερο το μονο 4 οικογενειες..................αλλα τεσπα,ευχομαι να περασουνε ολοι τους τελεια να μαζεψουν εμπειριες και με το καλο να γυρισουν πισω!!!!! Εσυ φιλεναδα γιατι δεν πηγαινεις για να εχουμε καλο ρωτημα? ΥΓ.Εγω φιλεναδα μου γλυκια αν ηταν η Ευγενια ηλικιακα ετοιμη τοτε θα επελεγα αλλη ημερομηνια απο οτι τα χριστουγεννα ή μηπως ξαφνικα δεν θα μπορουσα να δικαιολογησω τις απουσιες της μικρης στο σχολειο.................... Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 22, 2009 Εγώ δεν πηγαίνω γιατί έγινα δεκτή σε ένα μεταπτυχιακό που η δομή του και οι υποχρεώσεις μου δε μου επιτρέπουν να λείπω τις εβδομάδες εκατέρωθεν των Χριστουγέννων και του Πάσχα. Τα (πολύ ευχάριστα για την καριέρα και τις σπουδές μου) νέα τα περίμενα και τα έμαθα χτες, ως εκ τουτου απέσυρα τη συμμετοχή μου έγκαιρα για να μην πάρω τη θέση μέλους που σίγουρα θα μπορούσε να πάει στην εκδρομή. Αυτά για το προσωπικό μου κόλλημα.... Ο Σάκης και ο ΜάκηςΜ μπορούν να απαντήσουν οι ίδιοι για τα παιδιά τους και κατά πόσο μπορούν να φύγουν ανά πάσα χρονική στιγμή. Οι 4 οικογένειες συγκρίνονται με τις 0 πέρσι. Επαναλαμβάνω η εκδρομή αλλάζει ημερομηνία κάθε χρόνο. Αν κρίνουμε από τα + άτομα που δήλωσαν συμμετοχή τόσο φέτος όσο και γενικά τα τελευταία χρόνια το μόνο συμπέρασμα που μπορεί κανείς να βγάλει είναι ότι η εκδρομή εξωτερικού έχει παγιωθεί ως θεσμός, έχει σίγουρα μεγάλη συμμετοχή όσο "περίεργη" κι αν είναι η ημερομηνία και βέβαια ΠΟΤΕ δε θα ικανοποιήσει ΟΛΑ τα μέλη του συλλόγου. Τα υπόλοιπα από κοντά Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 22, 2009 ... τον Μακη δεν πρεπει να τους αγγιζει το θεμα των ημερομηνιων, απο την αλλη εγω δεν θεωρω επιτυχημενο νουμερο το μονο 4 οικογενειες.................. Κακως εχεις αυτη την εντυπωση! Εισαι 1200% εξω, τουλαχιστον οσον αφορα την δικη μου οικογενειακη περιπτωση! Ο γιος μου εχει ξεκινησει το International Baccalaureate Program (κατι σαν τις Πανελληνιες στο τετραγωνο απο πλευρας δουλειας) και οι Χριστουγεννιατικες διακοπες ηταν οι μονες που μπορουσαμε να συμμετεχουμε σαν οικογενεια. Μαλιστα, οι μερες που μας βολευαν ειναι 26/12-2/1, αλλα αυτη ειναι η ακριβωτερη βδομαδα του ετους και δεν θα ειχα την απαιτηση να πληρωσουν τα υπολοιπα μελη του Συλλογου τις τιμες αυτης της βδομαδας για να βολευτουν οι αναγκες του MakisMεϊκου Οι συμμετοχες 4 οικογενειων ΕΙΝΑΙ επιτυχια! Για να μην γινομαστε πολυ large θα παει πανω απο 3 χιλιαρικα για μενα και 3,5-4 χιλιαρικα για τον Περλερο που ειναι 4. Ποσες οικογενειες περιμενεις να δεις; Δεκαπεντε; Σε τετοια περιοδο οικονομικης κρισης; Φετος ειναι η πρωτη χρονια που 'διωχνουμε' κοσμο (λιστα αναμονης). Ειναι γιατι η εκδρομη ειναι φτηνη; Ειναι γιατι οι ημερομηνια βολευει περισσοτερους απο οσους νομιζουμε; Ειναι γιατι το πληθος γουσταρει τη παρεα και τα αστεια μου; Οτι και να'ναι ειναι επιτυχια!! Τωρα την δικη σου την κεντρικη ιδεα τη χανω... Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted October 22, 2009 Εγω βλεποντας την ολοενα και αυξανομενη συμμετοχη στην εκδρομη στις αλπεις, πιστευω οτι πλεον ο συλλογος θα πρεπει να διοργανωνει 3 εκδρομες εκει. Την πρωτη τελη Νοεμβριου ή αρχες Δεκεμβριου, την δευτερη και κυρια εντος σεζον (ελληνικων χκ) , και την τριτη στο ορθοδοξο Πασχα. Και μην μου πειτε οτι οποιος θελει παει με την παρεα του.....ακομη και εγω που ακομη και σε εκδρομες με τον συλλογο κανω σκι συνηθως με λιγους μαζι, προτιμω να πηγαινω εξω με τον συλλογο παρα με την παρεα μου! Αλλιως ειναι το σκι αλλα και το απρε σκι με 20-60 ατομα και αλλιως με 2-6 ατομα... Αν και ακούγεται ωραίο, δεν νομίζω είναι τόσο εύκολο Γρηγόρη, το να οργανώσεις 3 επιτυχημένες εκδρομές στο εξωτερικό, για διάφορους λόγους. ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted October 22, 2009 απο την αλλη εγω δεν θεωρω επιτυχημενο νουμερο το μονο 4 οικογενειες.................. Κακώς γιατί πρώτη φορά έχουμε τέτοιον αριθμό. Οι 4 οικογένειες είναι 14 άτομα. Αν λάβουμε υπόψιν τη συγκυρία είναι μια χαρά αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα. Ας μην ξεχνάμε ότι η οικογενειακή συμμετοχή απαιτεί ένα κόστος 4.5-5Κ. Δεν είναι λίγα. Υπήρξαν κι άλλοι που ήταν έτοιμοι (μεταξύ τους κι εγώ) αλλά πολλές φορές δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα μαζί. Άλλες χρονιές ούτε που το σκεφτόμουνα. Φέτος ήμουν αποφασισμένος να έρθω...κι αυτό κυρίως λόγω ημερομηνίας (όχι μόνο για τα σχολεία αλλά και για επαγγελματικούς λόγους). Τέλος πάντων, κι εγώ στεναχωριέμαι που δεν θα πάω αλλά η μαζική συμμετοχή δείχνει ότι δεν ήταν κακή επιλογή η ημερομηνία. ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 22, 2009 Την εντυπωση κυριε Μακη μου την εχεις δωσει εσυ οταν κατα καιρους αναρτηζεις διαφορα τοπικ ή αν θες φωτο απο διαφορες εκδρομες που εχετε κανει δια μεσου εργατικων και σχολικων ημερων!!! Το αν εισαι lagre φιλε μου αυτο το ξερεις μονο εσυ και δεν με ενδιαφερει κιολας!!! Λες διωχνουμε κοσμο ,απο που τους διωχνεις και εσυ τι σχεση μπορει να εχεις με το ολο θεμα και διωχνεις κοσμο, πραγματικα δεν το καταλαβαινω!!! Να σου θυμησω γιατι μαλλον σκοπιμως σου διαφευγει οτι και περυσι που ηταν και κατα παρα πολυ πιο ακριβα αλλα και συγκριτικα με φετος καλυτερες παροχες(βασικοτατο ski in ski out) (δεν σε βολευαν οι ημερομηνιες και δεν ηρθες περυσι?)ειχε λοιπον ο ΕΣΤΟΥΧ περιπου + συμμετοχες και παλι αποκλειστηκανε 10+ και τελικα πηγαμε 72 αν θυμαμαι καλα............ αρα λοιπον αφου φετος δωθηκε προτεραιοτητα στις οικογενειες, οι 4 οικογενειες αν το σκεφτεις μπορει να ειναι συγκριτικα με περυσι επιτυχια αλλα πρεπει να σας προξενησει και το ενδιαφερων στο γιατι δεν υπηρξαν 10 οικογενειες!!!!!!!!!!! Δηλαδη Κυριε Μακη θες να μου πεις οτι υπαρχει τεραστια διαφορα στα 3.500 με 4000 ευρω απο τα 5000 συνολικα, δηλαδη για τα πρωτα χρηματα δεν υπαρχει κριση ενω για τα 5000 ευρω υπαρχει, πραγματικα ουτε αυτο το καταλαβαινω........... Ροη να υποθεσω οτι στο μεταπτυχιακο που αναφερεις ειναι και ας πουμε 23,24,25................γεναρη?? Οσο για την ημερομηνια στο οτι βολευει κυριε Μακη θα σου πω τουτο, αν ο ΕΣΤΟΥΧ αναρτηζε πχ., δυο ημερομηνιες και ελεγε η μια ειναι για τις γνωστες ημερομηνιες και η αλλη ειναι απο πχ., 01/02/2010 εως 07/02/2010 τοτε θα βλεπατε ποσοι θα τιμουσανε την μια και ποσοι θα τιμουσανε την αλλη!!!!! και περυσι υπηρχε καλη παρεα αλλα και αρκετο γελιο κυριε Μακη,μαλλον ολοι μας σκεφτωμασταν τα αστεια σας που λεγατε κατα καιρους.................. Και κατι τελευταιο στην φιλεναδα μου την Ροη, πρεπει λογικα να θυμασαι τι ελεγες και συ αλλα και αρκετος κοσμος για να μην πω ολο το γκρουπ σχετικα με την επομενη εκδρομη εξωτερικου του συλλογου...................αλλα πως γινετε τωρα να εχεις διαφορετικη αποψη, απορω ρε φιλεναδα!!!!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 22, 2009 Εγω δεν βγαζω ακρη, απο τα παραπανω... Αν μπορει καποιος να μας τα κανει λιανα... Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted October 22, 2009 Φιλε Σταθη και οι αλλοι συμετεχοντες στη συζητηση αρχιζω να χανω το νοημα . Σε ποια ερωτηματα καλειται καποιος να απαντησει η σε ποια θεματα να τοποθετηθει. Γιατι παει φετος εκδρομη; Γιατι δεν πηγε περσι; Γιατι δεν μπορεσε να παει περσι; Γιατι πανε τα παιδια του σχολειο; Γιατι εχει παιδια; Γιατι ειναι εργενης ; Αν μπορει να ανταπεξελθει στο κοστος; Αν σπουδαζει και ποτε εχει εξεταστικη; Και εγω μπερδευτηκα πραγματικα και δεν το λεω σαν σχημα λογου. Απο τη στιγμη της ανακοινωσης της ημερομηνιας εκδρομης η και της προθεσης για την πραγματοποιηση της, εν δυναμει υπαρχουν περι τους 200 υποψηφιους για να συμμετασχουν. Ο καθενας μετραει τα υπερ και τα κατα, κοιταζει το κοστος ,τις δουλειες του,τα της οικογενειας του,την παρεα, τον προορισμο,και πολλα αλλα που αφορουν τον ιδιο και αποφασιζει. Μπορει να πηγαινει καποιος καθε χρονο γιατι του αρεσουν αυτου του ειδους οι εκδρομες ενω καποιος αλλος ποτε γιατι προτιμαει το βουνο μονος του. Ο καθενας εχει καποιους δικους του λογους. Ολες οι παραπανω κατηγοριες ατομων ειναι μελη του Συλλογου η απλως του forum. Ολες οι παραπανω κατηγοριες ατομων ενδιαφερονται στον ενα η στον αλλο βαθμο για τη χιονοδρομια και για τους σκοπους του Συλλογου που δεν ειναι φυσικα μονο η εκδρομη του εξωτερικου. Δεν ξερω αλλα τι θα πρεπει να πουμε; Χαιρετω Βασιλης Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 22, 2009 Να μπορουσαν να ικανοποιηθουν ολες οι οικογενειες δε γινεται (αν αυτο ειναι το θεμα) φετος ομως ειναι η πρωτη φορα που θα ελθει ο αδελφος στην εκδρομη... γιατι μπορει να παρει τα παιδια του. Ξερεις τα παιδια δεν αξιζει να τα παρεις οταν ειναι μικρα, γιατι και αυτα δεν παιρνουν και πολλα χαμπαρι αλλα και εσυ δεν ευχαριστιεσαι το σκι... εκτος και αν εχεις πολλα λεφτα και τα πας με clubmed και τα παρκαρεις ολη μερα.. που και αυτο δεν ειναι και σουπερ αν εισαι και σκιερ σαν τον Σακη. Τεσπα φετος τα παιδια μπορουν να παρουν απουσιες για 2-3 μερες και να μην χασουν ουσιαστικα μαθημα...αλλά σιγουρα δεν θα καθοντουσαν να παρουν 30 απουσιες για να πανε για σκι και να χασουν μια εβδομαδα μαθημα απο το σχολειο τους. Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted October 22, 2009 Νομίζω ότι το post του Βασίλη (vperle) τα λέει/απαντά όλα και με αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτό το thread. Φιλικά gtsap Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted October 22, 2009 συμφωνώ ότι οι οικογένειες είχαν (και έτσι πρέπει) προτεραιότητα στην "σκέψη του συλλόγου"... αλλά όπως είπε και ο Nickel είμαστε και εμείς εδώ που δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πάρουμε μια εργάσιμη βδομάδα άδεια όποτε τη θέλουμε... εδώ δόθηκε η άδεια πριν τα Χριστούγεννα με αρκετή δυσκολία (και με τις μέρες που δούλεψα Σ/Κ την ... Άνοιξη!!!) Επίσης, σχετικά με την Κ. Δευτέρα είναι και υψηλή περίοδος για τα χοινοδρομικά του εξωτερικού και δεν ξέρω κατά πόσο θα "άντεχαν" οι οικογενειάρχες του Συλλόγου μας... (όσους γνωρίζω δηλ.) φυσικά συμφωνώ με την Πένυ... τα Χ.Κ. της χώρας μας προσφέρουν συνήθως σίγουρη χιονοκάλυψη την Καθαρή Δευτέρα, άσε που όλοι είναι στα κούλουμα την συγκεκριμένη μέρα! Πέρυσι στην επιστροφή από Βασιλίτσα δεν θυμάμαι να ταλαιπωρηθήκαμε και πολύ στον δρόμο. (νομίζω πριν τις 9 είμασταν στο Μαρούσι) Πάντως έχω πάει Πάσχα στις Άλπεις και επειδή δεν έπεφτε συγχρόνως με το καθολικό Πάσχα το δικό μας ήταν και άδεια και σούπερ χιονισμένα! Τον Απρίλη δεν έχουν λιώσει τα χιόνια εκεί... ούτε και τον Μάη και οι τιμές μάλιστα είναι σαφώς καλύτερες! άρα; εννοειται...σκι στις αλπεις κανεις ολο τον χρονο...ισως αυγουστο κ σεπτεμβριο δεν λεει γιατι ειναι η χειροτερη εποχη στους παγετωνες... εγω μαλιστα θα προτεινα εκδρομη Αγ. Πνευματος στο Passo Stelvio στην Β.Ιταλια...στην τρελα... ισως το μοναδικο που (οπως λεει) ανοιγει μαιο κ κλεινει Οκτωβριο... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 22, 2009 βρε αναμπελ ειμαι περιεργος γιατι ανοιξες αυτο το τοπικ το θεμα της εκδρομης εδω και καιρο το εχουμε συζητησει απειρες φορες φετος η εκδρομη βολευει αυτους που τα παιδια τους πανε σχολειο και δεν βολευει αυτους που τα παιδια τους ειναι μικροτερα οπως το δικο σου το δικο μου του αρτεμη του πορν και ουτω καθεξης οπως ειπε ακριβως ο Βασιλης πιο πανω ο καθενας βαση αυτο που τον βολευει αυτο πραττει και γω ηθελα παααρααα παρα πολυ να παω στην εκδρομη του συλλογου και ο λογος ειναι αυτος που ειπε ο Γρηγορης Κωνστ.ειναι καλη φαση η μεγαλη παρεα και ζηλευω που δεν παω αν και θα μπορουσα. αλλα για λογους τους οποιους γνωριζεις κανονισα να παω αλλου σε ημερομηνια που με-μας βολευει οπως ξερεις μακαρι του χρονου να μας αρεσει η ημερομηνια της εκδρομης που θα αποφασιστει απο το νεο ΔΣ να παμε ολοι και να περασουμε οπως εμεις πολυ καλα ξερουμε σουπεερ. το θεμα ειναι οτι κανεις τοσα χρονια δεν φωναξε γιατι δεν τον βολευε η εκδρομη-ημερομηνια της απ'οσο ξερω εγω τουλαχιστον εσυ γιατι το εκανες θεμα ? αφου εκει που θα παμε θα περασουμε εξισου καλα και ειμαστε και μεγαλη παρεα τα υπολοιπα θα στα πω live.... καλο ειναι να τελειωσει εδω αυτο το thread κατ'εμε δεν θα μας βγαλει σε καλο γιατι αποκλειεται να συμφωνησουνε 100 διαφορετικες αποψεις DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 23, 2009 βρε αναμπελ ειμαι περιεργος γιατι ανοιξες αυτο το τοπικΧρήστο, εάν η οποιαδήποτε συζήτηση στο forum δεν μεταβάλλεται σε προσωπική αντιπαράθεση μπορεί να βοηθήσει. καλο ειναι να τελειωσει εδω αυτο το thread κατ'εμεΓιατί ; Μια χαρά δεν περνάμε ; Στάθη και λοιποί συγγενείς, Το Δ.Σ επέλεξε για φέτος να ευχαριστήσει τρείς, τέσσερις, πέντε, έξι οικογένειες, που τα προηγούμενα χρόνια αδυνατούσαν να συμμετάσχουν σε εκδρομή του συλλόγου. Δεκαπέντε-είκοσι άτομα δηλαδή. Εξακολουθώ να μή βλέπω πού είναι το μεμπτό, όπως εξακολουθώ να νοιώθω υπερήφανος διότι ευχαριστήσαμε και τους ολίγους. Έχω βέβαια μία επιφύλαξη διότι δεν βλέπω και καλά... Παρ' όλα αυτά όμως η εκδρομή -και παρά τις αντίθετες προβλέψεις μας που προφανώς ήταν λανθασμένες- μαζευτήκαμε αρκετοί. Το απόφθεγμα όσων γράφονται για την έρημη την εκδρομή του συλλόγου το έγραψε η Ράνια εδώ και λίγες ημέρες : «η τέλεια εκδρομή απλώς δεν υπάρχει». Όποιος διακυρήξει, τεκμηριωμένα, οτι μπορεί να τη διοργανώσει χωρίς αντιδράσεις και ικανοποιώντας άπαντες, έχει την ψήφο μου στις προσεχείς εκλογές του συλλόγου. Θα αναρωτηθεί κάποια/ος γιατί ασχολούμαι αφού είναι πολύ λίγοι (αριθμητικά) όσοι αντέδρασαν. Διότι πολύ απλά, το Δ.Σ οφείλει να απαντά σε όλους. Έγραψα και παλαιότερα, οτι δεν αγοράζουμε οικόπεδο, ούτε δεσμεύσαμε τον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια. Πάμε μόνο μία εκδρομή για επτά ημέρες. Εν τέλει, χαίρομαι που το μείζον πρόβλημα μερικών εξ υμών είναι η εκδρομή του συλλόγου. Αυτό σημαίνει πολλά για το Δ.Σ. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 23, 2009 προεδρε προτεινα να τελειωσει εδω αυτο το νημα ακριβως για να μην αρχισουν η συνεχιστουν οι προσωπικες αντιπαραθεσεις γιατι ειναι συνηθες φαινομενο στο φορουμ και δε σε θεματα που δυσκολα θα βγαλουμε ακρη με τον Σταθη εγω μια ζωη αντιπαραθεσεις εχουμε γιαυτο και οταν τα πουμε απο κοντα θα πεσει πολυ (ξυλικι) :P στασου!!!!!!μυγδαλααα!!!!!! DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 23, 2009 χρηστο ενα θεμα ποτε δεν εξαντλειται γιατι απλα παντα θα υπαρχουν αντιθετες γνωμες και αποψεις το ζητουμενο ειναι οτι αποφασιστηκε να γινει τη συγκεκριμενη ημερομηνια με τα αλφα η βητα κριτηρια απο κει και περα οποιος βολευεται παει και αφου συμπληρωνεται το μινιμουμ των ατομων που απαιτειται για να γινει η εκδρομη θα γινει εμενα δε με βολεψε καμμια μεχρι τωρα μπορει του χρονου η τον παραπανω οποτε θα γραφτω και γω μελος και θα δηλωσω συμμετοχη και επιπλεον θελω να παω με το προεδρο και αφου δε παει δε παω (καποτε θα κατσει) ο σταθης το ιδιο, θελει να παει αλλα αφου δε παω εγω και αλλοι δεκα δε παει τι να του κανω ας παει μονος του το ζητουμενο ειναι να εξυπηρετουνται τα ποιο πολλα μελη του συλλογου (αυτο ομως δεν φαινεται απο τη συμμετοχη στη παρουσα εκδρομη γιατι υπαρχει μονο μια ημερομηνια και οριο ατομων ) αν υπηρχε η δυνατοτητα επιλογης μεταξυ 2 ημερομηνιων ισως παλι να ειχαμε πληροτητα και στις 2 οποτε δεν κανουμε καμμια οπως ειπε και η ηρα και να τελειωνουμε (εγω δε μιλαω σοβαρα) Share this post Link to post Share on other sites